עמית כתב: ↑12 ינואר 2025, 00:03
דיייי כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:47
עמית כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:39
אתם חייבים להפסיק לחשוב שאתם היחידים בעולם שיש להם עקרונות
לא באתי ליד אליהו היום, לא מתכוון לבוא בזמן הקרוב, לפחות עד שיהיה אישור רשמי לשיפוץ כי אני לא מתכוון לתמוך שהחורבה הזאת תהיה האולם הקבוע שלנו בטעות. ועדיין - לבוא בטעות לאוהדי הפועל החושבים אחרת ממכם, שבאו להרים ולעודד את הקבוצה שלהם ולקרוא להם חסרי אידאות - זה מביך, זה ילדותי, זה מתנשא, זה מזלזל, זה חסר מודעות ויותר מהכל - זה טעות וזה סתם מפלג אחושרמוטה. ומה שהכי הזוי מזה שאז עם אמרות כאלה אתם לא מבינים למה אנשים שמים את האולטראס כאחראי לפילוג כמו ינאי והעמותה.
רדו מהעץ שלכם.
אם אתה לא מבין כבר תקופה שכל מי שאומר פה דעה אחרת מקבל בליץ שהוא טרול שלא צריכים להקשיב לו
לא הבנתי זאת דעתי מותר לי? גם לך יש דעה והכל טוב
אני גם אשמח לדון איתך בכיף על איך אתה כרגע מאשים את האולטרס בפילוג בגללי כשמעולם לא אמרתי שאני מהאולטרס
יש פה המון שכתבים שוב ושוב שהאולטרס וההנהלה והכל זה איזה 250-500 איש
מה לעשות שיש עוד אלפים שמעריכים אותם יותר משורקי הבוז המיומנים שזה כל מה שהם עשו עד 10 דקות לסיום שהתחילו לזחול החוצה
תראה אני לא זורם עם השטויות האלה של מי אולטראס ומי לא ואני מודע לכל המצב הפנימי הזה, זה לא משנה. אתה מכליל 8 אלף איש בתור אוהדי פלסטיק שמכרו את עצמם בשביל הכסף של ינאי. אז זה מכוון גם אליך כי אתה חלק מהאידאה הזו.
מה לעשות שלזלזל באופי של אדם אחר יכול לגרום לתוצאה של פילוג, קטע. מה זה שונה מהצד השני שמזלזל באולטראס וחשיבותו לטענתך?
אז בינתיים כבר ירדנו מ500 ל50 לפי אחד מהחבר'ה פה כבר
האם לדעתך גם הם סופרים את אותם אנשים עם האידאה הזאת שלי או שהם סופרים את המתנגדים אחרת?
בכללי כמה אוהדים אתה מאמין שהמהלך הזה איבד/הרחיק?
כמה אוהדים של הפועל שמגיעים כל משחק גם אם היא לא פלייאוף עליון, כל שנה ולא מפסיקים לעודד גם אם זה "משחק גמור כבר" נשארו לך?
אבל מישהו חושב שאתה מוכר את הערכים, האוהדים ובגדול את הקבוצה בשביל כסף
למה זה כואב לך? זה לא נכון?
או שאתה מרגיש לפחות קצת אמת במה שאומרים לך אנשים שתסכים איתי אוהבים את הפועל לא פחות ממך
אתה תגיד לי כמה שאנחנו היינו משאירים את הפועל בינונית ועלובה כי ככה אתה ראית אותנו במראה כל השנים האלה
אתה הרגשת שאנחנו קבוצה לוזרית ועלובה בלי אליפויות ויורוליג ורק התפללת לאיזה מזרחי שיבוא ויציל אותך מחיי הסבל והזבל של הפועל
ואם על הדרך הוא יכול להעיף את הסיבה שבגלל אלפי אוהדים צעירים הגיעו לאהוד את הקבוצה אז מצויין!
ד"א אני הפסקתי ללכת להפועל ת"א כדורסל מאז ליגת העל כי האמנתי שיש אנשים שהפועל סל יותר חשובה להם ממני ולא רציתי לתפוס להם מקום אפילו שהייתי מהיום הראשון של הפועל אוסישקיו ובמאבק נגד הריסתו (אז אני אחד מה"נפגעים" שאין אולם גדול יותר)
בכדורגל תמיד הייתי
אבל כדורסל זה רק בגלל שזאת הפועל ועוד יותר רק כי זה עם האולטראס
שכמו שכתבתי ויש פה כאלה שמנסים להנדס תודעה הם היו חלק אינטגרלי מכל מה שקראו לו הפועל אוסישקין
לפני, תוך כדי ואחרי ההקמה
אתם חושבים שאני איזה אוהד של הגוש או משהו
אני לא מגדיר את עצמי כאוהד כ"כ טוב או יותר טוב מהרבה פה בפורום
להבדיל מהחבר'ה באולטראס שהם האוהדים הכי טובים בארץ ובין הטובים באירופה ושלא רואים את 8000 הברחנים וכל הקשקשנים פה בפורום ממטר
כל קבוצה רוצה קהל כמו אולטראס הפועל וכל שחקן חולם לשחק בשביל קהל כזה
כמה קנאה זורמת מאוהדי הקבוצות האחרות בקהל שלנו שיש לנו אותם
מה שכן אני מכיר את ההיסטוריה של הפועל (עכשיו בלי שום קשר לאולטראס) ובהיסטוריה פוליטית
ואני מבין בכשלים לוגים
ושאומרים לי שאין מצב שאיש ימין ינסה להרוס קבוצה שמזוהה עם השמאל כי הפועל זה לא שמאל והימין בארץ בחיים לא יעשה דבר בסגנון הזה אני מבין שמשהו פה מסריח בקהל הספציפי הזה
ואם אתה לא מבין למה זה בסדר לא להסכים איתי על דעתי בנושא אבל זה לא בסדר להגדיר את זה כהזיה לא רלוונטית של טרולים פרנואידים אז כנראה לא נוכל לכבד אחד את השני בדיון פה וזה למה תמשיך לראות פה אנשים שמוחקים עשייה של אוהדי הפועל כי כלום כבר לא חשוב חוץ מאליפות ויורוליג בפוטנציה