L.S כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 08:59
joshsoos כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 08:57
L.S כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 08:47
יש מספיק אוהדי מכבי וביתר שעושים את זה.
אין צורך בעוד כמה טרחנים מצידנו שיעשו את זה.
אני מעדיף להפנות את האנרגיה שלי לארגון הפשע האמיתי וזה המשטרה.
ובכל זאת אם כל-כך חשוב לך גינוי שלי באופן אישי כאן בפורום.
אז אני חושב שיציע משפחות ופירוטכניקה זה מחוץ לתחום. חד וחלק.
פירוטכניקה, רק ביציע עידוד.
אבל יש גם מספיק אוהדים שכתבו פה ובכל מקום נגד המשטרע ונגד המחלה ושהכל מכור, וגם שם, מספיק אוהדים אחרים של ב"ש וחיפה שעושים את זה כמונו. ואם כבר, הרבה פחות אוהדים כותבים על הצד שלנו משל המשטרע, בפער גדול.
אתה לא מעדיף להפנות את האנרגיה שלך למשטרע, אלא פשוט לא רוצה לדבר על הצד שלנו ( הגינוי שלך נשמע כמו חברי כנסת מצד כלשהו שמבקשים מהם לגנות משהו שהצד שלהם עשה ). אם זה כי אתה מפחד או תומך בהם לא יודע, ולא באמת משנה. אתה יודע, זה אפשרי להגיד שגם המשטרע הם נבלות שבאו לפוצץ, וגם מאירי הוא חלאה ששולט בעונשים ובמקביל לכתוב שיש אוהדים שפוגעים במועדון ובשאר הקהל כבר שנים ואף אחד לא עושה כלום.
אבל רשמתי. גם אם בצורה שלא מספקת אותך. מה אתה עוד רוצה? שאתייג אותם?
אני רוצה שתפנים שכמו שעם המשטרע אין עם מי לדבר כי הם עושים מה שהם רוצים, גם עם האולטראס אין.
אני רוצה שתפנים שהם פוגעים בכולם, בי ובך ובאלון1 וביוני248 ובנרקוטיקה ובעוד עשרות אלפים שסהכ רצו לבוא לראות דרבי ולא את המלחמות של שני ארגונים אחד בשני. ורוב מוחלט של העשרות אלפים רצה אפילו לראות פירו, אבל בצורת אבוקות ביציע ולא רימונים שנזרקים לדשא וגם מסכנים אנשים, אבל קודם באו לראות משחק, כי זו המטרה ולא ועדת קישוט על סטרואידים שחושבת שבאו לראות אותה והיא העיקר. וזה שתכתוב שאתה בעד פירו באיזור נחמד זה טוב ויפה, ומוסכם אני מניח כמעט על כולם, אבל זה לא מצדיק את מה שהם עושים בינתיים ועד שצעדים כאלה יקרו אינשאללה.
מאז שעברנו ליד ושם היה דרבי והיה ירושלים, וזה קרה באותו מחוז של הטינופת סרגרוף, ולא קרה שום דבר. מי הגורם החסר במשוואה שלא היה באותם רגעים? אתה חושב שאם נניח היו מחרימים גם את הרגל, כל מה שקרה ביום ראשון היה קורה? בניגוד לכמה אחרים כאן שבעמדה שלך פחות או יותר, אתה נשמע לי אדם אינטליגנטי עם יכולות לטיעונים בהתאם, ונראה לי שגם אתה מבין שלנוכח עשרים ומשהו שנים של היסטוריה המשוואה ברורה: משחקים עם אולטראס- תפאורות, פירו ואווירה יותר רועשת, אבל גם אלימות ועונשים למועדון ולקהל, משחקים בלעדיהם- אין תפאורה, אין פירו והאווירה פחות רועשת, אבל אין אלימות ואין עונשים. וזהו. ואם אתה חושב שאפשר לדבר איתם כדי שהצד הבעייתי יפתר, אז או שאתה נאיבי או שאתה מנותק, היו פה דיונים כאלה לפני עשרים שנה עוד בשנים הראשונות שלהם, אז כנראה שזה לא עובד.