יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
הערת אגב קטנה: להוריד את המילה "נאצי" לזנות ולהשתמש בה לתיאור של כל אדם שלא תומך בישראל או אפילו של כל אנטישמי זה דבר שעוזר בעיקר ל... ובכן, לנאצים.
יש בעולם לא מעט נאצים\נאו-נאצים אמיתיים, כאלה שמקעקעים על עצמם צלבי קרס, מברכים זה את זה לשלום בהצדעה במועל יד והכי חשוב - היו שמחים להכניס את כל יהודי העולם לתאי גזים.
כשאנחנו קוראים למישהו שתולש פוסטר "נאצי" אנחנו עושים זאב-זאב, ובעוד שנה כשנרצה להתריע מפני נאצים אמיתיים, אף אחד לא יקשיב לנו. במקום זה הם יחשבו שעוד פעם מישהו תלש פוסטר מקיר.
יש בעולם לא מעט נאצים\נאו-נאצים אמיתיים, כאלה שמקעקעים על עצמם צלבי קרס, מברכים זה את זה לשלום בהצדעה במועל יד והכי חשוב - היו שמחים להכניס את כל יהודי העולם לתאי גזים.
כשאנחנו קוראים למישהו שתולש פוסטר "נאצי" אנחנו עושים זאב-זאב, ובעוד שנה כשנרצה להתריע מפני נאצים אמיתיים, אף אחד לא יקשיב לנו. במקום זה הם יחשבו שעוד פעם מישהו תלש פוסטר מקיר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
יש גם את הפרופסור הימני שפרסם מאמר ב״סרוגים״ שמאשים את הקורבנות ששכחו מה זה להיות יהודים. יש את טראמפ ״גיבור״ הימין המקומי שכהרגלו רקד על הדם. הנקודה שלי היא שיש מטומטמים ורשעים בעולם וההגדרה ״ימני״ ״שמאלני״ לא תקפה להם. לרוב אלה פופוליסטים נטולי אידיאולוגיה אמיתית שישנו מרחק רב מאוד בין מה שהם מתיימרים לייצג למה שהם עושים במציאות. שרלטנים מתועבים. אנחנו בתקופה נוראה בה כל האדיוטים מתערבבים עם אנשי אמת ובהרבה מקרים גם אם ברור מי זה מי, קשה להוכיח להמונים חסרי יכולת ההבחנה, המוסתים בקלות.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אז מה אתה מציע?teknoboy כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:54כלומר אין לך תשובה לאף שאלה שלי, כולל לא לאלה שעוסקות בהיגיון ובתועלת (עזוב מצפון וכאלה)GOD1111 כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:48 באיזה שהוא שלב יגמר להם בבונקרים האוכל והחשמל, או שזה יגמר בעצם הרבה לפני זה לתושבים שם שיעמדו בפני שתי ברירות, לפרוץ להם למנהרות בחיפוש אחרי אוכל או לרדת דרומה ולפנות את האיזורים כך שנוכל להפציץ אותם בתוך המנהרות שלהם עם פגיעה מינימלית באזרחים.
אין לי מושג מה הולך להיות, ואני רק מקווה שזה יהיה מהיר עם מספר נפגעים נמוך.
וכן, אני כנראה לא מוסרי ברמה שלך, אבל אם אתה מנסה אפילו רק להשוות בין רצח אזרחים כפותים ולא חמושים, כריתת ראשים, רצח נשים ותינוקות ועוד זוועות שאין לתאר להרג אזרחים מהפצצות צה"ל לאחר שהם התבקשו לפנות את האיזורים הללו, אז כנראה שהבעיה היא אצלך ולא אצלי....
ומכיוון שאין לך תשובה, אתה עונה לי על טיעונים שאתה מכניס לי לפה (מסביר לי שיש הבדל, כאילו כתבתי שאין הבדל, וכו' וכו')
שיהיה בהצלחה
תן משהו משלך במקום לשאול את כולם שאלות מחכמות?
כיצד היית מטפל בחיות האדם האלה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
בתור התחלה הייתי מנסה לעשות הכול (כולל עסקת חילופים) כדי לשחרר את החטופים. בזמן שזה ייקח הייתי נותן לאנשי הצבא לתכנן תוכנית טיפה יותר מורכבת ומפורטת מ"לזיין את אמאמא שלהם".L.S כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:05אז מה אתה מציע?teknoboy כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:54כלומר אין לך תשובה לאף שאלה שלי, כולל לא לאלה שעוסקות בהיגיון ובתועלת (עזוב מצפון וכאלה)GOD1111 כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 18:48 באיזה שהוא שלב יגמר להם בבונקרים האוכל והחשמל, או שזה יגמר בעצם הרבה לפני זה לתושבים שם שיעמדו בפני שתי ברירות, לפרוץ להם למנהרות בחיפוש אחרי אוכל או לרדת דרומה ולפנות את האיזורים כך שנוכל להפציץ אותם בתוך המנהרות שלהם עם פגיעה מינימלית באזרחים.
אין לי מושג מה הולך להיות, ואני רק מקווה שזה יהיה מהיר עם מספר נפגעים נמוך.
וכן, אני כנראה לא מוסרי ברמה שלך, אבל אם אתה מנסה אפילו רק להשוות בין רצח אזרחים כפותים ולא חמושים, כריתת ראשים, רצח נשים ותינוקות ועוד זוועות שאין לתאר להרג אזרחים מהפצצות צה"ל לאחר שהם התבקשו לפנות את האיזורים הללו, אז כנראה שהבעיה היא אצלך ולא אצלי....
ומכיוון שאין לך תשובה, אתה עונה לי על טיעונים שאתה מכניס לי לפה (מסביר לי שיש הבדל, כאילו כתבתי שאין הבדל, וכו' וכו')
שיהיה בהצלחה
תן משהו משלך במקום לשאול את כולם שאלות מחכמות?
כיצד היית מטפל בחיות האדם האלה?
דבר שני, אני חושב שאין פתרון צבאי לבעיות מדיניות, כמו הבעיה שיש אנשים שתומכים בחמאס.
דבר שלישי, והכי עצוב, אני חושש שרוב הסיכויים שאין היתכנות להצעות כמו שלי בגלל הלך הרוח בישראל, כך שכל זה לא משנה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 9 לייקים
teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:34בתור התחלה הייתי מנסה לעשות הכול (כולל עסקת חילופים) כדי לשחרר את החטופים. בזמן שזה ייקח הייתי נותן לאנשי הצבא לתכנן תוכנית טיפה יותר מורכבת ומפורטת מ"לזיין את אמאמא שלהם".
דבר שני, אני חושב שאין פתרון צבאי לבעיות מדיניות, כמו הבעיה שיש אנשים שתומכים בחמאס.
דבר שלישי, והכי עצוב, אני חושש שרוב הסיכויים שאין היתכנות להצעות כמו שלי בגלל הלך הרוח בישראל, כך שכל זה לא משנה.
אתה לא ממש עונה, לתת לשלטון חמאס להשאר או לא?
-
- קיבל.ה 151 לייקים
חוסל מפקד כוח נו'חבה שהיה אחראי על הטבח
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
"מישהו שתולש פוסטר"teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 11:10 הערת אגב קטנה: להוריד את המילה "נאצי" לזנות ולהשתמש בה לתיאור של כל אדם שלא תומך בישראל או אפילו של כל אנטישמי זה דבר שעוזר בעיקר ל... ובכן, לנאצים.
ולך ולאחרים פה אין זכות לדבר על הורדת המילה נאצים לזנות
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
הוא תלש את הפוסטר כי הוא תומך בחמאס? כי הוא חושב שישראל היא הרעה בסיפור? כי הוא אנטישמי? כי הוא רוצה להשמיד את היהודים?D&3 כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:47"מישהו שתולש פוסטר"teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 11:10 הערת אגב קטנה: להוריד את המילה "נאצי" לזנות ולהשתמש בה לתיאור של כל אדם שלא תומך בישראל או אפילו של כל אנטישמי זה דבר שעוזר בעיקר ל... ובכן, לנאצים.
ולך ולאחרים פה אין זכות לדבר על הורדת המילה נאצים לזנות
כי לא בכל המקרים הוא באמת נאצי.
אבל תמשיך עם הטנטרום הילדותי שלך. עדיף מאשר שתוציא את ההתמוטטות עצבים שלך (המובנת, ושכולנו מזדהים איתה, אגב) על סביבתך הקרובה.
במקומך הייתי מנסה לחשוב יותר מחמש שניות קדימה, למשל על איך תתמודד עם נאצים אמיתיים בעתיד הלא רחוק (תתפלא, אבל יש אנשים שהם יותר נאצים מכאלה שתלשו פוסטר)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.אדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:39teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:34בתור התחלה הייתי מנסה לעשות הכול (כולל עסקת חילופים) כדי לשחרר את החטופים. בזמן שזה ייקח הייתי נותן לאנשי הצבא לתכנן תוכנית טיפה יותר מורכבת ומפורטת מ"לזיין את אמאמא שלהם".
דבר שני, אני לא חושב שיש פתרון צבאי לבעיה כמו "שלטון החמאס", ולכן אם אתה רוצה להפיל את שלטון החמאס אתה צריך לחפש פתרון מדיני. נראה לי שזה מה שצריך לעשות.
דבר 2.5, אני חושש שאם תפיל את שלטון החמאס (בוודאי שאם תעשה את זה באמצעים צבאיים, וגם בהרבה דרכים אחרות זה עלול לקרות) מי שיבוא במקומו לא יהיה יותר טוב בהרבה. לכן הפתרון המדיני צריך להתמקד בעתיד ולא בענישה\לזיין את אמאמא שלהם.
יותר ברור?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 9 לייקים
teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.אדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:39teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:34
בתור התחלה הייתי מנסה לעשות הכול (כולל עסקת חילופים) כדי לשחרר את החטופים. בזמן שזה ייקח הייתי נותן לאנשי הצבא לתכנן תוכנית טיפה יותר מורכבת ומפורטת מ"לזיין את אמאמא שלהם".
דבר שני, אני לא חושב שיש פתרון צבאי לבעיה כמו "שלטון החמאס", ולכן אם אתה רוצה להפיל את שלטון החמאס אתה צריך לחפש פתרון מדיני. נראה לי שזה מה שצריך לעשות.
דבר 2.5, אני חושש שאם תפיל את שלטון החמאס (בוודאי שאם תעשה את זה באמצעים צבאיים, וגם בהרבה דרכים אחרות זה עלול לקרות) מי שיבוא במקומו לא יהיה יותר טוב בהרבה. לכן הפתרון המדיני צריך להתמקד בעתיד ולא בענישה\לזיין את אמאמא שלהם.
יותר ברור?
מי אמר שאין תכניות מגירה להוריד את החמאס עוד לפני התקיפה של החמאס?
באילו דרכים שלא באמצעים צבאיים אפשר לעשות את זה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
1. בינתיים ממה שרואים בשטח תוכנית המגירה היא "לזיין את אמאמא שלהם".אדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 13:00teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.
יותר ברור?
1. מי אמר שאין תכניות מגירה להוריד את החמאס עוד לפני התקיפה של החמאס?
2. באילו דרכים שלא באמצעים צבאיים אפשר לעשות את זה?
2. מה שנקרא בישראלית "דרכים מדיניות".
רוצה דוגמה? בשיטת רחל מאופקים - מחבלים רעבים וצמאים יותר מסוכנים ממחבלים שבעים. תדאג שהעזתים יהיו שבעים, תראה שהם פחות מתלהבים מהחמאס.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 9 לייקים
1. מי? בבונים ביביסטים תתי אדם? הם בממשלה או בצבא? נו באמת.
2. האזרחים העזתים לא קשורים לכלום, הם לא שולטים שם ואם הם ירימו את הראש ישחטו אותם.
כמו שהם לא היו קשורים עוד כשחמאס עלה לשלטון ולפני המצור על עזה
2. האזרחים העזתים לא קשורים לכלום, הם לא שולטים שם ואם הם ירימו את הראש ישחטו אותם.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
ההיתממות של אנשים מדהימה כל פעם מחדש.אדום טורקײ כתב:teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.
יותר ברור?
כותבים על להוריד את הרגל מהגז, מבלי להתייחס לעובדה שבצפון יש איום גדול פי 10 שמסתכל על המערכה.
מכיוון שמטלי ממשיך לנסות ולהסביר איך אנחנו הפכנו את החמאס לנאצים, אני אספר רק אחת מהזוועות (אזהרה-תוכן קשה מאוד!):
הנאצים חדרו לבית, קשרו את ההורים והילדים, אנסו את האמא בנוכחות האבא והילדים, רצחו את ההורים לעיני הילדים ואח״כ גם את הילדים עצמם וישבו לאכול ארוחה בסלון, כשהגופות לידם.
את הנאצים האלה ומי ששלח אותם חייב להשמיד. זה אומר לפגוע גם בבלתי מעורבים? עם כל הצער שבדבר, לפגוע גם בבלתי מעורבים. שיתרחקו מאזור הקרבות. הם לא יכולים? אני לא צריך להילחם את המלחמה שלהם בשבילם.
יצמח משהו יותר קיצוני מהחמאס? הוא מתחיל מגובה הדשא ולא גובה של עץ כמו היום, לכן נוכל לטפל בו, כי ישראל של אחרי ה-7.10.2023 שונה לחלוטין מזו שלפני השבת השחורה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 9 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
תסביר בבקשה איך מלחמה קרקעית בעזה תעזור בגבול הצפון.Asafasraf כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 13:11ההיתממות של אנשים מדהימה כל פעם מחדש.אדום טורקײ כתב:teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57
בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.
יותר ברור?
כותבים על להוריד את הרגל מהגז, מבלי להתייחס לעובדה שבצפון יש איום גדול פי 10 שמסתכל על המערכה.
היא תקטין את המוטיבציה של חיזבאללה?
היא תפנה כוחות לגבול הצפון?
בחייאת, אתה כבר טיפה מחובר למציאות ומבין שההשמדה של עזה היא לא כל מה שקיים ביקום ושלישראל יש עוד אויבים יותר מסוכנים, ולמרות זאת אתה מציע להתעלם מכל השאר ולהתעסק עם ההשמדה של עזה. מה עובר עליך?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
לגבי החטופים (אני יודע שעבור חובבי ההשמדה זה שיקול משני לגמרי אם בכלל, אבל בכל זאת):
לא יודע עד כמה הבחור מחובר ומעודכן על מה שקורה בעזה, אבל בגדול מדובר באדם אמין
לא יודע עד כמה הבחור מחובר ומעודכן על מה שקורה בעזה, אבל בגדול מדובר באדם אמין
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ישראל קנדה (הספונסר של ההם) מראים איך מרמים ומנצלים אנשים במצוקה.
מפרסמים 50% הנחה לאנשי הדרום אבל מקפיצים מחיר מ 5200 ל 8400...
מאמין שהם לא היחידים רק שהם שכחו ל"עדכן" את המחירים... מחכה להתייחסות מהם בווטסאפ...
Sent from my SM-N981B using Tapatalk
מאמין שהם לא היחידים רק שהם שכחו ל"עדכן" את המחירים... מחכה להתייחסות מהם בווטסאפ...

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
בושהEl dudernio כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 17:00 ישראל קנדה (הספונסר של ההם) מראים איך מרמים ומנצלים אנשים במצוקה.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
לא הייתי מצפה מילד בן 5 לאכול את התרגיל הזה אז אתה ?
כל החטופים נמצאים באותן מנהרות שאתה טוען שמחבלי החמאס נמצאים בהן.
חטוף מת שווה הרבה פחות מחטוף חי וחטוף מת שהגופה שלו קבורה מתחת לבנין שווה פחות מגופה.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
הדבר הכי מדאיג הוא שבבירור חמאס רוצה שניכנס לעזה, ושבבירור גם כיבוש עזה לא יגרום לסנטימנטים של התומכים שלו להיעלם. הוא פשוט יצמח מחדש מתוך ההרס. זה לא מוסול של דאעש, שראיתי הרבה השוואות אליה מהבחינה הצבאית. במוסול לתושבים לא היה שום סנטימנט לדאעש, ואחרי הכיבוש יכלו ללכת לאן שירצו.
מה שאומר שאנחנו צריכים לפחות לנסות לחשוב על פתרון כלשהו שאינו להיכנס לשם בכל הכח.
מה שאומר שאנחנו צריכים לפחות לנסות לחשוב על פתרון כלשהו שאינו להיכנס לשם בכל הכח.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
לפי החישוב שלך, כמה שווה חטוף פצוע שהופקר למות במנהרה בלי טיפול רפואי?
שוב, אני לא יודע בדיוק עד כמה הוא מדייק, אבל אני די רואה היגיון מצדם בלנסות לשמור את החטופים בחיים, בדיוק מהסיבות שציינת.
בקיצור, היות וכידוע חלק מסוים (גדול?) מהחטופים נפצעו, קשה להאמין שכולם מוסתרים כרגע בבונקרים ומנהרות, ולא צריך להניח בשביל זה שהחמאס מוסרי במיוחד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
מה הם יודעים שאנחנו לא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
חחחחח איך בדיוק אתה רוצה להחזיר מהחיות האלה את החטופים? בוא תן לנו הסבר אל תדבר בססמאותteknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.אדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:39teknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:34
בתור התחלה הייתי מנסה לעשות הכול (כולל עסקת חילופים) כדי לשחרר את החטופים. בזמן שזה ייקח הייתי נותן לאנשי הצבא לתכנן תוכנית טיפה יותר מורכבת ומפורטת מ"לזיין את אמאמא שלהם".
יותר ברור?
מה זה אומר ״תוכנית מפורטת״?
לא היית מפציץ מהאויר? כלומר היית מכין ״תוכנית מפורטת״ ללא הפגזות של חיל אויר ושולח עם ״תוכנית סופר מפורטת״ את החיילים שלנו פנימה כצאן לטבח?
במלחמה כמו במלחמה ימותו ויפצעו חפים מפשע.
זה לא הופך אותנו לחיות כמוהם.
אנחנו לעומתם, עושים כל שביכולתינו כדי לא לפגוע באזרחים. בעוד הם מכוונים את התקיפות המזעזעות שלהם ישירות לאזרחים. (ואני שם בצד התעללות, אונס, עריפת ראשים ושריפת גופות)
גם להלחם צריך לדעת בצורה ״ג׳נטלמנית״ אבל אנחנו מתמודדים מול חיות ולא מול בני אדם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
בביסטים = בבוניםאדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 13:09 1. מי? בבונים ביביסטים תתי אדם? הם בממשלה או בצבא? נו באמת.
תושבי עזה = מסכנים שנקלעו לסיטואציה
אלו שמגדירים את עצמם כנאורים ורחמנים הם מתגזענים בני מתגזענים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 9 לייקים
L.S כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 18:26בביסטים = בבוניםאדום טורקײ כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 13:09 1. מי? בבונים ביביסטים תתי אדם? הם בממשלה או בצבא? נו באמת.
תושבי עזה = מסכנים שנקלעו לסיטואציה
אלו שמגדירים את עצמם כנאורים ורחמנים הם מתגזענים בני מתגזענים.
לא בבונים, תתי אדם.
תדייק יא תת אדם.
מתי אמרתי שהאזרחים בעזה מסכנים שנקלעו לסיטואציה תת אדם?
נערך לאחרונה על ידי אדום טורקײ ב 14 אוקטובר 2023, 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
1. מה שנקרא חילופי שבוייםL.S כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 18:221. חחחחח איך בדיוק אתה רוצה להחזיר מהחיות האלה את החטופים? בוא תן לנו הסבר אל תדבר בססמאותteknoboy כתב: ↑14 אוקטובר 2023, 12:57בתור התחלה, אם אתה רוצה למוטט את שלטון חמאס באמצעים צבאיים, כדאי לתת לצבא זמן מה לתכנן תוכנית כלשהי מלבד "לזיין את אמאמא שלהם". אני ממליץ לעשות את זה בזמן שייקח להחזיר את החטופים, מה שאמור לדעתי להיות בעדיפות עליונה.
יותר ברור?
2. מה זה אומר ״תוכנית מפורטת״?
לא היית מפציץ מהאויר? כלומר היית מכין ״תוכנית מפורטת״ ללא הפגזות של חיל אויר ושולח עם ״תוכנית סופר מפורטת״ את החיילים שלנו פנימה כצאן לטבח?
3. במלחמה כמו במלחמה ימותו ויפצעו חפים מפשע.
זה לא הופך אותנו לחיות כמוהם.
4. אנחנו לעומתם, עושים כל שביכולתינו כדי לא לפגוע באזרחים. בעוד הם מכוונים את התקיפות המזעזעות שלהם ישירות לאזרחים. (ואני שם בצד התעללות, אונס, עריפת ראשים ושריפת גופות)
גם להלחם צריך לדעת בצורה ״ג׳נטלמנית״ אבל אנחנו מתמודדים מול חיות ולא מול בני אדם
2. אני נראה לך אלוף בצה"ל? עצם זה שאתה חושב שהתוכנית הכי מתוחכמת שאפשר לחשוב עליה היא משהו שאיזה משתמש פורום אקראי יקריץ מהתחת בתשובה לשאלה של חבר אקראי אחר זה קצת עצוב, ואפשר רק לקוות שבצבא יש אנשים שקצת יותר מבינים עניין (אם כי נראה שלא כל כך)
3. זה היה יכול להיות נכון אם לא (כמעט?) כל הפעולות של ישראל היו מכוונות נגד אזרחים
4. אתה בטוח? תעיין טיפה במעלה האשכול, תגלה שכבר יש דוגמאות שעומדות די בסתירה לטענה שלך (לצערנו הרב אף אחד כבר לא מצפה שנזכור משהו מהעבר הטיפה יותר רחוק או משהו כזה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מה זה החמאס מפציץ את נתיבי הפינוי? מי האמין שזה יכול לקרות?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הרגע התבלבלת בין חמאס לצה"ל?!
אופס...
אופס...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
1. איזה משפט עצוב...
2. כנראה צה"ל עשה את זה שוב היום...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
עזוב שטויות אבל גם לך אמרו להסתגר בבית אתמול?
-
- קיבל.ה 1038 לייקים

רוטה פלורה , המבורג
מקום מפגש של השמאל הרדיקלי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
2. מישהו כותב בטוויטר זה נחמד, אבל כרגע לא שמעתי על דיווח אחד שזה חמאס.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים