פארטיה או לא, בסוף ולנסיה ניסו לעשות מהלך וחטפו חסימה מכובדת.
באותו זמן ששאר המפעלים עדיין לא עושים שום קולות חזרה לארץ!
התלונות הן לא להפועל אלא להנהלת המפעל הזה שלא אומרת פשוט מי שלא מגיעה הפסד טכני תודה שלום וביי
הגרון שלי די הכין את עצמו. אני די חולה עם כל המשפחה, אבל בשביל פדרו אגיע עם אינפוזיה7even כתב:הכנת תגרון לפדרו?
[mention]גביזון[/mention]
אני מהמר על מה שאתה רוצה שאתה לא אוהד הפועל ובחיים לא היית במשחק של הפועליותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:09בוודאי. ראית איך אנחנו נראים?
יזרקו אותי מהדלת אני נכנס מהחלון. הפועל חשובה לי יותר מדי כדי להשאיר אותה לבד.
בוא ביום חמישי ליציע למעלה תגיד שלום.Xavi כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:20אני מהמר על מה שאתה רוצה שאתה לא אוהד הפועל ובחיים לא היית במשחק של הפועליותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:09בוודאי. ראית איך אנחנו נראים?
תפסתי אותך כבר קורא ליד אליהו "ההיכל"
איזה שער אתה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:36בוא ביום חמישי ליציע למעלה תגיד שלום.Xavi כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:20אני מהמר על מה שאתה רוצה שאתה לא אוהד הפועל ובחיים לא היית במשחק של הפועליותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:09
בוודאי. ראית איך אנחנו נראים?
תפסתי אותך כבר קורא ליד אליהו "ההיכל"
אי אפשר לדעת.
המנוי שלי הוא לאולם 7.
צפרא טבא, האם אתה מבין שדברים כאלו יכולים להפריע למאמן שלנו (אשר הביא לנו גביע אירופי) לעשות את עבודתו, וע"י כך לפגוע בהפועל?
אני מבין שעכשיו עברנו להאשים את הקהל שמגיע (במעטיו) במקום להסתכל פנימה ולעשות חושבים איך איטודיס הגיע למצב שאף שחקן בסגל לא יכול לראות אותו. זרים וישראלים.
תופסת.
הנחתך שאני מאשים מישהו במקום מישהו אחר היא שגויה ואני לא מבין איך הסקת זאת.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑04 פברואר 2026, 09:57אני מבין שעכשיו עברנו להאשים את הקהל שמגיע (במעטיו) במקום להסתכל פנימה ולעשות חושבים איך איטודיס הגיע למצב שאף שחקן בסגל לא יכול לראות אותו. זרים וישראלים.
אני אגיע כמובן לשים לו את המראה עד שהוא יעשה בעצמו את ההסכלות פנימה. או ילך הביתה.