הפועל ביורוליג

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
redead
קיבל.ה  765 לייקים

Red_man כתב: 03 פברואר 2026, 13:12 טוב הודיעו רשמית שולנסיה בחמישי יהיה בארץ. עדיין חתיכת פארטיה והתנהלות ברמה של חוג במתנס
פארטיה או לא, בסוף ולנסיה ניסו לעשות מהלך וחטפו חסימה מכובדת.
באותו זמן ששאר המפעלים עדיין לא עושים שום קולות חזרה לארץ!
Red_man
קיבל.ה  2094 לייקים

redead כתב: 03 פברואר 2026, 15:03
Red_man כתב: 03 פברואר 2026, 13:12 טוב הודיעו רשמית שולנסיה בחמישי יהיה בארץ. עדיין חתיכת פארטיה והתנהלות ברמה של חוג במתנס
התלונות הן לא להפועל אלא להנהלת המפעל הזה שלא אומרת פשוט מי שלא מגיעה הפסד טכני תודה שלום וביי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4545 לייקים

7even כתב:הכנת תגרון לפדרו?
[mention]גביזון[/mention]
הגרון שלי די הכין את עצמו. אני די חולה עם כל המשפחה, אבל בשביל פדרו אגיע עם אינפוזיה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Xavi
קיבל.ה  1693 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 03 פברואר 2026, 14:09
Xavi כתב: 03 פברואר 2026, 13:32
יותם שירן הלא מקורי כתב: 03 פברואר 2026, 13:30 בא לקחת את איטודיס ופדרו פרויקט.
אתה בא לקלל את המאמן שלנו? אמן יזרקו אותך מהאולם
בוודאי. ראית איך אנחנו נראים?
יזרקו אותי מהדלת אני נכנס מהחלון. הפועל חשובה לי יותר מדי כדי להשאיר אותה לבד.
אני מהמר על מה שאתה רוצה שאתה לא אוהד הפועל ובחיים לא היית במשחק של הפועל
תפסתי אותך כבר קורא ליד אליהו "ההיכל"
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  78 לייקים

Xavi כתב: 03 פברואר 2026, 16:20
Xavi כתב: 03 פברואר 2026, 13:32

אתה בא לקלל את המאמן שלנו? אמן יזרקו אותך מהאולם
בוא ביום חמישי ליציע למעלה תגיד שלום.
ramig76
קיבל.ה  216 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 03 פברואר 2026, 16:36

איזה שער אתה?
בני12
קיבל.ה  2596 לייקים

ramig76 כתב: 03 פברואר 2026, 16:38

איזה שער אתה?
אי אפשר לדעת.
כל פעם הוא כותב שהוא ביציע אחר
פעם אולם 10, פעם אולם 7, עכשיו הוא בכלל ביציע למעלה
אולי בכלל יש הרבה שכפולים ליותם שירן המקורי
ארדיטי
קיבל.ה  233 לייקים

Red_man כתב: 03 פברואר 2026, 15:11
redead כתב: 03 פברואר 2026, 15:03
התלונות הן לא להפועל אלא להנהלת המפעל הזה שלא אומרת פשוט מי שלא מגיעה הפסד טכני תודה שלום וביי
לא מבין את התלונות, ולנסיה ביקשו לא להגיע, הנהלת היורוליג אמרה להם סתמו ת'פה ותגיעו וזהו המשחק פה. מה הבעיה בהתנהלות הזאת?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  78 לייקים

בני12 כתב: 03 פברואר 2026, 16:59
ramig76 כתב: 03 פברואר 2026, 16:38

איזה שער אתה?
אי אפשר לדעת.
כל פעם הוא כותב שהוא ביציע אחר
פעם אולם 10, פעם אולם 7, עכשיו הוא בכלל ביציע למעלה
אולי בכלל יש הרבה שכפולים ליותם שירן המקורי
המנוי שלי הוא לאולם 7.
אני לא אוהב את המקום הזה, מעדיף לעמוד.
מול ירושלים הייתי מעל אולם 4 ואהבתי. אשאר שם ביום חמישי. מוזמנים.
ארז שדה
קיבל.ה  1332 לייקים

הדרך היחידה להישאר ביורוליג בשנה הבאה היא לסיים בין 6 הראשונות? העפלה לפלייאוף דרך הפלייאין לא תופסת?
Adam
קיבל.ה  161 לייקים

צפרא טבא, האם אתה מבין שדברים כאלו יכולים להפריע למאמן שלנו (אשר הביא לנו גביע אירופי) לעשות את עבודתו, וע"י כך לפגוע בהפועל?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  78 לייקים

Adam כתב: 04 פברואר 2026, 09:36
צפרא טבא, האם אתה מבין שדברים כאלו יכולים להפריע למאמן שלנו (אשר הביא לנו גביע אירופי) לעשות את עבודתו, וע"י כך לפגוע בהפועל?
אני מבין שעכשיו עברנו להאשים את הקהל שמגיע (במעטיו) במקום להסתכל פנימה ולעשות חושבים איך איטודיס הגיע למצב שאף שחקן בסגל לא יכול לראות אותו. זרים וישראלים.
אני אגיע כמובן לשים לו את המראה עד שהוא יעשה בעצמו את ההסכלות פנימה. או ילך הביתה.
shaar7_12
קיבל.ה  67 לייקים

המשחק מול ולנסיה הוא קריטי כדי להגיע לפלאוף , ההפסד לכוכב בבית שלהם הוא סביר ברמת המשחקים שאתה אמור להפסיד . הטמטום היה בהפסדים לפרטיזן ובייראן שאותם היינו אמורים לקחת
שונא_מכבי
קיבל.ה  94 לייקים

ארז שדה כתב: 04 פברואר 2026, 09:11 הדרך היחידה להישאר ביורוליג בשנה הבאה היא לסיים בין 6 הראשונות? העפלה לפלייאוף דרך הפלייאין לא תופסת?
תופסת.
פשוט דרך הפלייאין מן הסתם זה יהיה קשה יותר ולא אוטומטי - כי צריך לעבור לפחות קבוצה אחת, ולא ברור האם זה יהיה עם יתרון ביתיות (לא שאצלנו ה"בית" משחק תפקיד משמעותי כל כך).
שונא_מכבי
קיבל.ה  94 לייקים

סיכום ביניים שלי.

לפני תחילת העונה - כשראיתי את הסכומים שעופר ינאי מוציא, את הסגל שנבנה, את ההחתמה של מיציץ' בסכומים כאלה והדיבורים עליו, הייתי אופטימי - שמבחינה מקצועית נבנתה קבוצה שיכולה להיאבק על להגיע לפליי-אין ואולי לפליי-אוף אוטומטית.

ואז התחילה העונה - תצוגות כדורסל מופלאות: בבולגריה נגד ברצלונה, פרטיזן, מונקו, ניצחונות חוץ צמודים בפריז, הצגת שיא במילנו - כל אלה הביאו אותי למחשבה וציפיה שאפילו מקומות 1-4 בהישג יד. בתווך היו גם נצחונות מרשימים בליגה - דרבי (אמנם במזל והתעלות של בלייקני אבל עדיין ניצחון יפה ברבע אחרון) וכמובן 54 הפרש נגד חולון. "שכחתי" או שנהניתי לשכוח את זה שבליגה הזאת יש לפחות 5-6 קבוצות טובות בהרבה מאיתנו, גם ברמת הסגל וגם ברמת הניסיון בליגה הזאת. להלן הרשימה: פנרבחצ'ה, 2 היווניות, 2 הספרדיות הבכירות וכנראה מונקו. תוסיפו לזה עוד קבוצות עם סגלים עמוקים ולא פחות טובים משלנו כמו הכוכב האדום, מילאנו, ובולוניה. אבל כאמור, "שכחתי" או נהניתי לשכוח. בקיצור...תחילת העונה גרמה לי לתקוות וחלומות באסמפיה. אגב, גם מזכיר כי בתחילת העונה במספר משחקים ניהול המשחק של איטודיס, לרבות ברבעים 3-4, היה מוצלח מאוד והביא ממש לניצחונות. בקיצור, האופוריה בשיאה.

ואז הגיע חודש ינואר - האמת שזה התחיל עוד לפני עם תצוגות פחות משכנעות וניצחונות על אדים. ואז מגיע המשבר ואיתו ההפסדים לרבות הפסד צורב ולא מחויב מול פרטיזן שהתחיל את כדור השלג. והתווספו לזה פציעות ושחרורי שחקנים - בחודש אחד איבדנו את בראינט, אניס, קבוקלו, תומר גינת, ועכשיו את מיציץ'.

אנחנו נמצאים בתחילת פברואר ועכשיו כשאני יותר מפוכח, הגיע הזמן לעשות reset ועדכון מטרות בהתבסס על הידע שנצבר לי - הפועל היא במקרה הטוב קבוצה עם הסגל 8-10 ביורוליג. לא יותר. לכן, זה המקום הריאלי שלנו - כל מה שמעל יהיה הישג ומה שמתחת כישלון. אנחנו לא יותר טובים ברמת הכישרון והיכולת שלנו (גם אם כולם בריאים וחוזרים) מכמעט חצי מהקבוצות בליגה הזאת. וכן, זה בין היתר נובע מכך שמיציץ' פחות טוב ממה שחשבתי (לפחות ל-6 קבוצות יש רכז או רכזים טובים ממנו היום ביכולתם - פנרבחצ'ה (בולדווין וטאקר); ברצלונה (סטוריאנסקי ולפרוויטולה); ריאל (קמפסו ומלדון); פאנתיניקוס (נאן, סלוקס, שורטס); הכוכב האדום (מקנטייר ובטלר); ז'לגיריס (פרנסיסקו, מרגו לו, ווילאם גוס); דובאי (מקינלי רייט ואברמוביץ') ועוד), שים מדר לא חזר מהפציעה מתפקד, ושחסרים לנו יכולות בעמדות מפתח - כמו 4 ואפילו עמדה 5 (מוטלי בעונה חלשה מאוד עד עכשיו).

ואחרי שעשיתי reset של המטרות ביורוליג - אני מסתכל על הטבלה ועל מצבנו והוא עדיין טוב. אנחנו במאזן 16-9 ואנחנו צריכים להתחיל צעד צעד; לעצור את רצף ההפסדים - אשמח שזה יקרה בחמישי נגד וולנסיה, לצאת לפגרה הקרובה שאמורה לעשות לנו רק טוב ולהחזיר חלק מהפצועים, ולהסתכל קדימה לקראת האתגרים הבאים שהם המשחקים הנותרים בחודשים מרץ-אפריל.

אני אומר את זה כי לדעתי חלק מהבעיה נובעת מחוסר השקט שיש בקבוצה ובקהל - ברור שהרבה ממנו נובע מהמצב בקהילה וסוגיית יד אליהו והחרם של חלק מהקהל; אבל, חלקו גם נובע ממה שאני חטאתי בו בתחילת העונה - ציפיות מופרזות ולא ריאליות שחלקן אגב פומפמו על ידי עופר ינאי, התקשורת, והתבוננות על התקציב שבו נבנתה הקבוצה, כאילו שזה מה שמבטיח שהרמה תהיה בהתאם. זה לא. השכר שאנחנו משלמים לרוב השחקנים הוא מופרך ומופרז - את זה כולנו מבינים היום. וזאת לא הבעיה שלנו, אבל הגדרת הציפיות ולהיות ריאלים, כן.

אז אם כולנו נבין את מה שאני אומר גם נהיה יותר רגועים. ונבין שתבוסה לבאירן מינכן זה מעצבן ומרגיז ומאכזב, אבל זה לגמרי בקלפים. הם קבוצה טובה - ניצחנו אותם כשהם היו בתקופה רעה, עם פציעות ועם מאמן חדש. אבל היום, הם קבוצה טובה עם סגל כשרוני. ויש גם דוגמאות אחרות. אז לסכם - נשימה עמוקה, הבנה של היכולות האמיתיות של הקבוצה, וניסיון להשיג קודם כל את המטרה הריאלית - התברגות בפליי אין (וגם זה בחלק התחתון שלו).
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 04 פברואר 2026, 11:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Adam
קיבל.ה  161 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 04 פברואר 2026, 09:57
Adam כתב: 04 פברואר 2026, 09:36
אני מבין שעכשיו עברנו להאשים את הקהל שמגיע (במעטיו) במקום להסתכל פנימה ולעשות חושבים איך איטודיס הגיע למצב שאף שחקן בסגל לא יכול לראות אותו. זרים וישראלים.
אני אגיע כמובן לשים לו את המראה עד שהוא יעשה בעצמו את ההסכלות פנימה. או ילך הביתה.
הנחתך שאני מאשים מישהו במקום מישהו אחר היא שגויה ואני לא מבין איך הסקת זאת.
אשמח אם תביע את מחאתך שלא במסגרת משחק, כיוון שהסיכויים שננצח יקטנו אם הספסל וכל הצוות לא יהיו מרוכזים במשחק אלא בגידופייך ונאצותייך.
שליחת תגובה