UH99
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
איך בכלל מכניסים כמות כזו? אבוקות עוד מילא בביצים וכו
רימון עשן צהלי זה משהו לא קטן זה בהכרח הוסלק מראש
מי האנשים האלה? גורמים בקבוצה? אנשים ביטחון?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 227 לייקים
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 304 לייקים
הכל מהכל
היום אני זקן אבל בהיותי פחות זקן הכרתי אישית שחקן מפתח בהפועל שהיה מעביר אבוקות, אני יודע שזה היה גם בקבוצות אחרות
המשטרה יודעת שיש הברחות מראש לאצטדיון ע"י גורמים שונים חלקם אפילו מקבלים תשלום יפה, בעבר גם נתפסו מצבורי אבוקות בתוך בלומפילד אבל למיטב זכרוני זה היה בבלומפילד הישן
מה שבטוח לא קורה , למרות טענות המשטרה ( גם המשטרה יודעת שזה תירוץ ) לא מועברים אמצעי פירו בתוך ציוד העידוד שמוכנס לאיצטדיון.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
מה מונע מהם לבדוק גם השחקנים? אם טייס של מטוס ודיילים עוברים את כל הבדיקות עלייה למטוס כל פעם מחדש, למה שזה לא יהיה בכדורגל? כל מי שנכנס לשטח המגרש צריך לעבור בדיקות, סדרנים ושוטרים. ואז זה ישאיר את האופציה היחידה שההברחה היא שוטר מושחת.ההוא מפעם כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:07הכל מהכל
היום אני זקן אבל בהיותי פחות זקן הכרתי אישית שחקן מפתח בהפועל שהיה מעביר אבוקות, אני יודע שזה היה גם בקבוצות אחרות
המשטרה יודעת שיש הברחות מראש לאצטדיון ע"י גורמים שונים חלקם אפילו מקבלים תשלום יפה, בעבר גם נתפסו מצבורי אבוקות בתוך בלומפילד אבל למיטב זכרוני זה היה בבלומפילד הישן
מה שבטוח לא קורה , למרות טענות המשטרה ( גם המשטרה יודעת שזה תירוץ ) לא מועברים אמצעי פירו בתוך ציוד העידוד שמוכנס לאיצטדיון.
אני בכלל חושב שאבוקות צריך להיות חוקי , זה באמת ״זיקוק על סטרואידים״ רימוני עשן וזיקוקים זה כבר יותר חמור.
לדעתי זה משהו שפשוט נותנים לו לחיות כי האירועים האלה בערך מחזיקים את תקציב המשטרה השנתית, אחרת איך ידרשו 500 שוטרים?
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 304 לייקים
סליחה אבל באמת שקשה לי עם אנשים שמתלהמים בלי להבין, כי ככל שאתה מבין פחות קל לך יותר לחשוב כמה פשוטים הדברים.KingZivos כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:15מה מונע מהם לבדוק גם השחקנים? אם טייס של מטוס ודיילים עוברים את כל הבדיקות עלייה למטוס כל פעם מחדש, למה שזה לא יהיה בכדורגל? כל מי שנכנס לשטח המגרש צריך לעבור בדיקות, סדרנים ושוטרים. ואז זה ישאיר את האופציה היחידה שההברחה היא שוטר מושחת.ההוא מפעם כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:07הכל מהכל
אני בכלל חושב שאבוקות צריך להיות חוקי , זה באמת ״זיקוק על סטרואידים״ רימוני עשן וזיקוקים זה כבר יותר חמור.
לדעתי זה משהו שפשוט נותנים לו לחיות כי האירועים האלה בערך מחזיקים את תקציב המשטרה השנתית, אחרת איך ידרשו 500 שוטרים?
קודם כל עפ"י החוק המשטרה לא אחראית על הבדיקות עצוב שמי שלא מבין את הדבר הבסיסי הזה מביע עמדות כל כך נחרצות.
ברור אפשר להפוך את בלומפילד לזירה סטרילית יחסית כמו נתב"ג או בתי הכלא, המחיר של זה עצום גם בכסף שאיש לא מוכן לממן וגם בנוחות ותנאים קשים לכולם ( תחשוב שיבקשו ממך להגיע לבלומפילד שלוש שעות כמו לטיסה ) גם אז אפילו בסביבות ביטחוניות קשות כמו נתב"ג ובתי כלא יש הרבה הברחות לא רק סמים ומוצרים קטנים בנתב"ג ובלומפילד מבריחים גם אנשים.
תקציב השיטור נובע מהטוטו והוא קבוע עם משתנים זניחים ככה שאין שום "רווח" למשטרה מכמות השוטרים. חוץ מזה כל אדם שחי במדינה מבין שאין למשטרה בעיה לספק לשוטרים כמה שעות נוספות/פרטיות שירצו הבעיה של המשטרה היא לספק שוטרים לכל הדרישות
לגבי הפירו והחוקיות שלו, מה זאת אומרת להיות "בעד" בעד מה אתה בדיוק:? יש מנעד עצום בין לפתוח פירו תיקני באזורי תחומים (שזה סביר שיעבור)
לבין לירות זיקוקים על הצד השני מרצון או בטעות ( שזה אתה מתנגד) אז איפה אנחנו עומדים במנעד בין שני הקצוות ?
אני מניח שהרוב בעד פירו "שמח" בכמות סבירה של אבוקות פה ושם ובתנאי שלא יפגע במשחק ובאנשים, בתאכלס גם ההתאחדות מעלימה ממנה עיין באיזה קנס קטן
מצד אני מניח שגם שנינו מתנגדים למה שהיה במשחק שפירו נזרק למגרש, פגע באוהדים והעשן מנע את המשחק ופגע באוהדים
אז כולנו בעצם בעד רמת פירו סבירה ושמחה,
האולטראס מצד שני בעד רמת פירו שגם אתה גם אני וכמובן הממסד מתנגדים לה
פה הבעיה הגדולה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1681 לייקים
זה גם מה שאמרו על הקהל באנגליה.לירון האדום כתב:תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
לטוב ולרע, יש דברים טובים ויש דברים רעים, הכל שאלה של מינון ומתי זה עובר את הגבול.
לא היה אתמול ניסיון לפגוע בשוטרים ולא באוהדים, לא ראית פריצה לדשא לדוגמה כדי לתת מכות לשחקן או להיגע לקהל היריב.
ראית אבוקות כמו שיש הרבה מאד משחקים גדולים בארץ ובעולם.
לא היה אתמול משהו יוצא דופן שלא היה בעבר ובעבר המשחקים שוחקו.
האולאטראס מביא דברים טובים ורעים, בסה"כ אני חושב שהדברים הטובים עולים על הדברים הלא טובים.
לך תראה איך התנהל המשחק בין ליברפול למנצ׳סטר יונייטד ותחזור עם תובנות.
הפכת למגן האולטראס ומנרמל אלימות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 661 לייקים
סלח לי כן, אבל הטיעונים שלך ברמה נמוכה, בלשון המעטה.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:59תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
לטוב ולרע, יש דברים טובים ויש דברים רעים, הכל שאלה של מינון ומתי זה עובר את הגבול.
לא היה אתמול ניסיון לפגוע בשוטרים ולא באוהדים, לא ראית פריצה לדשא לדוגמה כדי לתת מכות לשחקן או להיגע לקהל היריב.
האולאטראס מביא דברים טובים ורעים, בסה"כ אני חושב שהדברים הטובים עולים על הדברים הלא טובים.
למה תפאורות (באמת) מאוד יפות ומושקעות חייבות לבוא ביחד עם אמל"ח ביציעים והתנהגות ברברית?
הם יודעים שלזרוק את האבוקות לדשא = הורדת נקודות ועצירת משחק. אז מה שווה התפאורה והעידוד? אני אישית אזכור את התפאורה הזו יחד עם זיכרון של ערב מייאש ומדכא, מה זה שווה כל ה"טוב" אם בסוף זוכרים יותר את הרע?
ולהגיד שלא היה ניסיון לפגוע באנשים, אחרי שפיזית נפגעו, אין בריחה יותר גדולה מזו מאחריות.
לפחות תגיד, הם רצו לעשות פירו והם מוכנים שאנשים ייפצעו בשביל זה - לפחות שהאמת תהיה ברורה ובחוץ.
ואמבטיית עשן כזו בבלומפילד זה לחלוטין דבר שאין לו תקדים ולחלוטין יוצא דופן.
- Sin Queso
- קיבל.ה 737 לייקים
שום תפאורה יפה ככל שתיהיה לא שווה הורדה של נקודות אם זה פוגע בקבוצה כל מטרת העידוד מפספס את הייעוד שלו. (שכנראה הצלחת הקבוצה היא לא המטרה של העומדים בגדר)
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=522371
למי שלא רוצה לתת טראפיק לרקנטי- 6 משליכי אבוקות אוהדי חיפה חטפו קנס
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
הדבר הזה זה טיעון יפה שהמשטרה טוענת , אבל בפועל - יש אוהלי בידוק משטרתיים, יש 10 שוטרים בכניסה לכל יציע, יש מגנומטר. המשטרה חלק בדבר אם תרצה או לא תרצה... היא יכולה לקחת מי שהיא רוצה לבדיקה יסודית והיא עושה את זה. פשוט ברגעים הלא נכונים ולאנשים הלא נכונים..ברור שהמשטרה לא יכולה לבדוק 30,000 איש, אבל לבדוק 3000 הם יכולים? 1 ל3 אנשים בכניסה ל5?ההוא מפעם כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 02:01סליחה אבל באמת שקשה לי עם אנשים שמתלהמים בלי להבין, כי ככל שאתה מבין פחות קל לך יותר לחשוב כמה פשוטים הדברים.KingZivos כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:15מה מונע מהם לבדוק גם השחקנים? אם טייס של מטוס ודיילים עוברים את כל הבדיקות עלייה למטוס כל פעם מחדש, למה שזה לא יהיה בכדורגל? כל מי שנכנס לשטח המגרש צריך לעבור בדיקות, סדרנים ושוטרים. ואז זה ישאיר את האופציה היחידה שההברחה היא שוטר מושחת.ההוא מפעם כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:07
הכל מהכל
קודם כל עפ"י החוק המשטרה לא אחראית על הבדיקות עצוב שמי שלא מבין את הדבר הבסיסי הזה מביע עמדות כל כך נחרצות.
ברור אפשר להפוך את בלומפילד לזירה סטרילית יחסית כמו נתב"ג או בתי הכלא, המחיר של זה עצום גם בכסף שאיש לא מוכן לממן וגם בנוחות ותנאים קשים לכולם ( תחשוב שיבקשו ממך להגיע לבלומפילד שלוש שעות כמו לטיסה ) גם אז אפילו בסביבות ביטחוניות קשות כמו נתב"ג ובתי כלא יש הרבה הברחות לא רק סמים ומוצרים קטנים בנתב"ג ובלומפילד מבריחים גם אנשים.
תקציב השיטור נובע מהטוטו והוא קבוע עם משתנים זניחים ככה שאין שום "רווח" למשטרה מכמות השוטרים. חוץ מזה כל אדם שחי במדינה מבין שאין למשטרה בעיה לספק לשוטרים כמה שעות נוספות/פרטיות שירצו הבעיה של המשטרה היא לספק שוטרים לכל הדרישות
לגבי הפירו והחוקיות שלו, מה זאת אומרת להיות "בעד" בעד מה אתה בדיוק:? יש מנעד עצום בין לפתוח פירו תיקני באזורי תחומים (שזה סביר שיעבור)
לבין לירות זיקוקים על הצד השני מרצון או בטעות ( שזה אתה מתנגד) אז איפה אנחנו עומדים במנעד בין שני הקצוות ?
אני מניח שהרוב בעד פירו "שמח" בכמות סבירה של אבוקות פה ושם ובתנאי שלא יפגע במשחק ובאנשים, בתאכלס גם ההתאחדות מעלימה ממנה עיין באיזה קנס קטן
מצד אני מניח שגם שנינו מתנגדים למה שהיה במשחק שפירו נזרק למגרש, פגע באוהדים והעשן מנע את המשחק ופגע באוהדים
אז כולנו בעצם בעד רמת פירו סבירה ושמחה,
האולטראס מצד שני בעד רמת פירו שגם אתה גם אני וכמובן הממסד מתנגדים לה
פה הבעיה הגדולה
אני באופן אישי ראיתי אנשי אולטראס מאוד מאוד בכירים נכנסים לאיטצדיון ויוצאים ממנו כמה פעמים בלי מפריע וכששוטרים באים ומזיזים את המחסום כדי שהם יכנסו. לפני דרבי.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 139 לייקים
ככה זה כשהמועדון מחליט שהוא יותר גדול מהאולטראס שלו. לצערנו - אצלנו זה לא המצב... כבר 4 שנים שהם עושים כל מה שבא להם בידיעה ברורה שהם פוגעים במועדוןתא מרבוטא כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 09:12 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=522371
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
רק זו הדרך לטפל. כמו שאת אל קפון תפסו על עבירות מס ולא על פשע מאורגן. אבל אצלנו זה לא יקרה כי ההנהלה מפחדת להתעמת עם האולטראס, ולמשטרע זה לא מזיז.תא מרבוטא כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 09:12 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=522371
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
ראשית אני מודה לך על הביקורת המקצועית שלך, תודה.קפבלנקה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 06:20סלח לי כן, אבל הטיעונים שלך ברמה נמוכה, בלשון המעטה.לירון האדום כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:59תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
למה תפאורות (באמת) מאוד יפות ומושקעות חייבות לבוא ביחד עם אמל"ח ביציעים והתנהגות ברברית?
הם יודעים שלזרוק את האבוקות לדשא = הורדת נקודות ועצירת משחק. אז מה שווה התפאורה והעידוד? אני אישית אזכור את התפאורה הזו יחד עם זיכרון של ערב מייאש ומדכא, מה זה שווה כל ה"טוב" אם בסוף זוכרים יותר את הרע?
ולהגיד שלא היה ניסיון לפגוע באנשים, אחרי שפיזית נפגעו, אין בריחה יותר גדולה מזו מאחריות.
לפחות תגיד, הם רצו לעשות פירו והם מוכנים שאנשים ייפצעו בשביל זה - לפחות שהאמת תהיה ברורה ובחוץ.
ואמבטיית עשן כזו בבלומפילד זה לחלוטין דבר שאין לו תקדים ולחלוטין יוצא דופן.
לעצם העניין - מי אמר שזה חייב לבוא ביחד עם רימוני עשן או אבוקות?
אתה באמת חושב שהיה ניסיון בכוונה לפגוע באוהדים אחרים של הפועל? מה האינטרס?
כמה אנשים נפגעו? כמה פונו לבית חולים כתוצאה מהרימוני עשן?
ואמבטיית עשן היתה בבלומפילד גם בעבר, בדרבי האבוקות, מול אשדוד במשחק הירידה ועוד...
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2659 לייקים
לפחות לפי וואן - פס"ד התקבל בהיעדר הגנה, יש לזה משמעויותתא מרבוטא כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 09:12 https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=522371
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 945 לייקים
תצוגות קהל גדולות היו גם ללא הפירוטכניקה. הפירוטכניקה לא הוסיפה דבר לטעמי.shai.m כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 19:21אתה קצת בOverreacting.אדום ותיק כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:57האוירה המדהימה היתה מהרגע שעלו השחקנים לחימום (בערך ב 1940). ונמשכה ברצף, ללא שום פירו, עד לשעה 2025 שמשחק אמור היה להתחיל, ואז היה מבול של פירו.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 16:07
אולי, אבל בשורה התחתונה המשחק לא שוחק.
אם לפני שנתיים היינו כובשים עוד 3 שערים כל משחק לא רק שלא היינו יורדים ליגה, אלא אולי זוכים כאליפות, וכולם כאן היו מהללים את הניסנובים. אבל בשורה התחתונה זה לא קרה.
ולא רק שזה לא קרה, היה ברור שאם נותנים לאוסף שחקנים והצוות המקצועי הזה לרוץ, זה ייכשל. ועדיין נתנו להם.
בדיוק כמו אתמול, שהיה ידוע מראש שאם זורקים ככה מרחוק עם סכנה שזה ייפול קרוב ליציע או אפילו בתוכו, זה יוביל לביטול המשחק. ועדיין עשו את זה.
האם היה צריך לבטל? לא, עבריינים במדים שפועלים על אגו ומחפשים אותנו החליטו על זה.
אבל היה ידוע מראש שאלו במדים הם עבריינים שפועלים על אגו ומחפשים אותנו.
הייתה אווירה מדהימה, נכון, והתלהבתי ממנה.
אבל העניין זה שאני בחיים לא אעדיף אווירה על טובת הקבוצה, ויש כאלו שידעו שזה על חשבון טובת הקבוצה, ועדיין העדיפו את האווירה.
עזוב אפילו ביטול המשחק - ידוע שיש עונש נקודה על תנאי על זריקת אבוקות לדשא. לבחור לעשות את זה בכל זאת, בידיעה שזה יוריד לנו את הנקודה, כי האווירה שווה את זה? מי הם שיחליטו על זה?
הפירו היה הסיבה לאוירה המדהימה? בולשיט!! הפירו הרס כל חלקה טובה!
אמש היה "פיגוע מתוכנן בהפועל" עי אוהדינו! תחשבו כ 200000שח קנס, 2 נקודות שיורידו. הפסד טכני במשחק שהיה פתוח לחלוטין. פשוט השתגעו ה"מתכננים".
כולנו נבכה בסוף העונה כשהנקודות האלה יחסרו ל"משהו".
מצפה עכשיו שיקויים קמפיין גיוס המונים לשלם את הקנס, לא בגלל שספרא זקוק לנדבות (הם לא הניסנובים). כמסר למרביתינו, וגם לספרא, שאנחנו ציבור האוהדים לא מסכימים עם מה שהיה שם!
אני (בניגד להרבה פה) לא מתבייש להודות שאחת הסיבות שאני מגיע למגרשי כדורגל זה כדי לראות תצוגות קהל גדולות וכן זה כולל פירוטכניקה. כמובן שגם כדי לראות כדורגל אבל הכדורגל פה לא משהו.
מעבר לכך, מה קרה אתמול? זרקו רימונים ואבוקות? זה משהו שלא ידענו שיקרה? זה משהו שלא קרה אף פעם? רק בהפועל זורקים פירוטכניקה? אולי רק בישראל זה קורה?
מספיק לנפח את האירועים אתמול כאילו האולטראס עשו פיגוע המונים. זרקו רימונים ואבוקות וואו. אנשים פה נשמעים כאילו הם שיגרו קורנט למרכז המגרש.
בתחילת שנות ה 2000 היו תצוגות אדירות עם בלונים בצבעים שונים, שירה אדירה ,דגל פריסה ענק (שלא שימש למסתור לזריקת רימונים).
מקווה שאתה צופה בריאל מדריד או דורטמונד, או ברסה. לא ראיתי שם אבוקות ותצוגת העידוד חוויה!
נדמה לי שהחברים מהאולטראס קצת גוררים אותנו למאבק על "זכות להפר את החוק" כי זה מגניב וככה מתחשק להם, על חופש הביזוי והשיסוי במסווה של חופש הדיבור (לשיר שואה למשטרה, לאחר ארועי אוקטובר 2023 זה מביש), ועוד כל מיני אגנדות שמקומם לא במגרש הכדורגל.
אני מצר על הנזק שנגרם לקבוצתינו! אני מצר על זה שהחברים מהאולטראס לא שמים זיין עלי ועליך ועוד עשרות אלפים!
לצערי אנחנו על הכוונת בהתאחדות, בתשחורת, ובכל מקום שאפשר להשמיץ ולהכפיש את הפועל. לא צריך להוסיף לזה ולהתגרות בגורל.
אמאבק שלהם במשטרע (כן אתמול הם זכו לזה בכבוד) הוא בכוחות שמעבר ליכולת שלנו.
או שאולי בכלל הגעתו של ספרא, בניית קבוצה הישגית והתמודדות בצמרת זה "נגד" האגנדה שלהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- shai.m
- קיבל.ה 145 לייקים
תודה על ההתייחסות.אדום ותיק כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 09:38תצוגות קהל גדולות היו גם ללא הפירוטכניקה. הפירוטכניקה לא הוסיפה דבר לטעמי.shai.m כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 19:21אתה קצת בOverreacting.אדום ותיק כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:57
האוירה המדהימה היתה מהרגע שעלו השחקנים לחימום (בערך ב 1940). ונמשכה ברצף, ללא שום פירו, עד לשעה 2025 שמשחק אמור היה להתחיל, ואז היה מבול של פירו.
אמש היה "פיגוע מתוכנן בהפועל" עי אוהדינו! תחשבו כ 200000שח קנס, 2 נקודות שיורידו. הפסד טכני במשחק שהיה פתוח לחלוטין. פשוט השתגעו ה"מתכננים".
מצפה עכשיו שיקויים קמפיין גיוס המונים לשלם את הקנס, לא בגלל שספרא זקוק לנדבות (הם לא הניסנובים). כמסר למרביתינו, וגם לספרא, שאנחנו ציבור האוהדים לא מסכימים עם מה שהיה שם!
אני (בניגד להרבה פה) לא מתבייש להודות שאחת הסיבות שאני מגיע למגרשי כדורגל זה כדי לראות תצוגות קהל גדולות וכן זה כולל פירוטכניקה. כמובן שגם כדי לראות כדורגל אבל הכדורגל פה לא משהו.
מעבר לכך, מה קרה אתמול? זרקו רימונים ואבוקות? זה משהו שלא ידענו שיקרה? זה משהו שלא קרה אף פעם? רק בהפועל זורקים פירוטכניקה? אולי רק בישראל זה קורה?
מספיק לנפח את האירועים אתמול כאילו האולטראס עשו פיגוע המונים. זרקו רימונים ואבוקות וואו. אנשים פה נשמעים כאילו הם שיגרו קורנט למרכז המגרש.
בתחילת שנות ה 2000 היו תצוגות אדירות עם בלונים בצבעים שונים, שירה אדירה ,דגל פריסה ענק (שלא שימש למסתור לזריקת רימונים).
מקווה שאתה צופה בריאל מדריד או דורטמונד, או ברסה. לא ראיתי שם אבוקות ותצוגת העידוד חוויה!
נדמה לי שהחברים מהאולטראס קצת גוררים אותנו למאבק על "זכות להפר את החוק" כי זה מגניב וככה מתחשק להם, על חופש הביזוי והשיסוי במסווה של חופש הדיבור (לשיר שואה למשטרה, לאחר ארועי אוקטובר 2023 זה מביש), ועוד כל מיני אגנדות שמקומם לא במגרש הכדורגל.
אני מצר על הנזק שנגרם לקבוצתינו! אני מצר על זה שהחברים מהאולטראס לא שמים זיין עלי ועליך ועוד עשרות אלפים!
לצערי אנחנו על הכוונת בהתאחדות, בתשחורת, ובכל מקום שאפשר להשמיץ ולהכפיש את הפועל. לא צריך להוסיף לזה ולהתגרות בגורל.
אמאבק שלהם במשטרע (כן אתמול הם זכו לזה בכבוד) הוא בכוחות שמעבר ליכולת שלנו.
או שאולי בכלל הגעתו של ספרא, בניית קבוצה הישגית והתמודדות בצמרת זה "נגד" האגנדה שלהם.
אם לומר את האמת אני בכלל לא חסיד גדול של כדורגל. אני לא צופה במשחקים מלבד הפועל לא בארץ ולא בחול. אני יותר מעדיף שחמט.
לגבי שאר הדברים אני די מסכים איתך לגבי השירים וההתנהגות הכללית אבל אני מנתק את זה רגע ומדבר על האירוע של הדרבי בצורה טהורה.
בנוסף, אני מסכים איתך שאפשר להגיע ליופי של תצוגות קהל מטורפות בלי פירוטכניקה אבל בארץ זה כל כך נורמה שבמשחקים גדולים יש פירוטכניקה עד כדי כך שאנשים מצפים לזה. כפועל יוצא, אני שם לב שכאשר יש פירוטכניקה הקהל שר הרבה יותר חזק, נכנס למוד עידוד בצורה הרבה יותר טובה וזה מוציא מאנשים פרץ של התרגשות והתלהבות. אני מניח שזה יהיה קצת מוזר שכל הקהלים האחרים כן יעשו שימוש בפירוטכניקה ורק אנחנו נהפוך למעין קהל קונצרטים של שירים ומחיאות כפיים. זה לא עובד ככה. אם אסור אז אסור לכולם ואם מפסיקים משחקים מפסיקים לכולם ולא רק לקהל של הפועל.
דרך אגב, יש לי הרבה ביקורת על האולטראס החל משירי שואה דרך תליית דיגלי ישראל ועד להתנגדות לעופר ינאי אבל אני גם משתדל להיות אמיתי ולהגיד שהם מספר אחד בעידוד, נאמנים בטירוף ואיך שאני רואה את זה, לא נראה לי שהם עשו מעשים כל כך קיצוניים בדרבי כמו שמהדהדים בכל מקום.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 74 לייקים
ייצגת בדין את אותו אוהד ביתר שזרק אבוקה על הילד?shai.m כתב:אתה קצת בOverreacting.אדום ותיק כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:57האוירה המדהימה היתה מהרגע שעלו השחקנים לחימום (בערך ב 1940). ונמשכה ברצף, ללא שום פירו, עד לשעה 2025 שמשחק אמור היה להתחיל, ואז היה מבול של פירו.red in blood כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 16:07 אולי, אבל בשורה התחתונה המשחק לא שוחק.
אם לפני שנתיים היינו כובשים עוד 3 שערים כל משחק לא רק שלא היינו יורדים ליגה, אלא אולי זוכים כאליפות, וכולם כאן היו מהללים את הניסנובים. אבל בשורה התחתונה זה לא קרה.
ולא רק שזה לא קרה, היה ברור שאם נותנים לאוסף שחקנים והצוות המקצועי הזה לרוץ, זה ייכשל. ועדיין נתנו להם.
בדיוק כמו אתמול, שהיה ידוע מראש שאם זורקים ככה מרחוק עם סכנה שזה ייפול קרוב ליציע או אפילו בתוכו, זה יוביל לביטול המשחק. ועדיין עשו את זה.
האם היה צריך לבטל? לא, עבריינים במדים שפועלים על אגו ומחפשים אותנו החליטו על זה.
אבל היה ידוע מראש שאלו במדים הם עבריינים שפועלים על אגו ומחפשים אותנו.
הייתה אווירה מדהימה, נכון, והתלהבתי ממנה.
אבל העניין זה שאני בחיים לא אעדיף אווירה על טובת הקבוצה, ויש כאלו שידעו שזה על חשבון טובת הקבוצה, ועדיין העדיפו את האווירה.
עזוב אפילו ביטול המשחק - ידוע שיש עונש נקודה על תנאי על זריקת אבוקות לדשא. לבחור לעשות את זה בכל זאת, בידיעה שזה יוריד לנו את הנקודה, כי האווירה שווה את זה? מי הם שיחליטו על זה?
זה אחד לאחד קו הגנה שהוא יכול היה להשתמש בו. אם הוא זוכה, יכול להיות שאתה צודק
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 74 לייקים
תזכור שלפני שמכניסים אותם לאצטדיון צריך לגנוב אותם מצהל או לשלם למישהו שגונב אותםKingZivos כתב:איך בכלל מכניסים כמות כזו? אבוקות עוד מילא בביצים וכו
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 74 לייקים
שמעון מזרחי שמע אותך. בהפועל פחות התלהבוKingZivos כתב:מה מונע מהם לבדוק גם השחקנים? אם טייס של מטוס ודיילים עוברים את כל הבדיקות עלייה למטוס כל פעם מחדש, למה שזה לא יהיה בכדורגל? כל מי שנכנס לשטח המגרש צריך לעבור בדיקות, סדרנים ושוטרים. ואז זה ישאיר את האופציה היחידה שההברחה היא שוטר מושחת.ההוא מפעם כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 01:07הכל מהכל
-
L.S
- קיבל.ה 1702 לייקים
מה שהיה בביתר זה נור תאורה, שזה להבדיל מאבוקה או רימון עשן, באמת מאוד מסוכן.ברנדון מלכה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 14:22ייצגת בדין את אותו אוהד ביתר שזרק אבוקה על הילד?shai.m כתב:אתה קצת בOverreacting.אדום ותיק כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:57
האוירה המדהימה היתה מהרגע שעלו השחקנים לחימום (בערך ב 1940). ונמשכה ברצף, ללא שום פירו, עד לשעה 2025 שמשחק אמור היה להתחיל, ואז היה מבול של פירו.
זה גם מה שפגע באדם שביטה בזמנו
אגב, המשחק של ביתר לא הופסק ולא פוצץ
קטע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
אם היו באים עם הצעה לאולטראס - אבוקות והפסקת המשחק או בלי פירוטכניקה ולנצח דרבי,
באיזה צבע היו האבוקות שהם היו משליכים?
באיזה צבע היו האבוקות שהם היו משליכים?
- red in blood
- קיבל.ה 506 לייקים
זה לא מדוייק.
לפי חוק הספורט, למשטרה יש את הסמכות האחרונה על הבדיקות, והיא רשאית להחליט אם לקחת אליה את ביצוע הבדיקות.
כשהם עשו הערכות מודיעין וישיבות הכנה לקראת המשחק, והחליטו לא לקחת את זה אליהם, הם נתנו את האישור הלכה למעשה לחברת האבטחה לעשות את זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 1702 לייקים
אז מי אחראי על אוהלי הבידוק וחפינת האשכים אם לא המשטרה?red in blood כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 15:08זה לא מדוייק.
לפי חוק הספורט, למשטרה יש את הסמכות האחרונה על הבדיקות, והיא רשאית להחליט אם לקחת אליה את ביצוע הבדיקות.
כשהם עשו הערכות מודיעין וישיבות הכנה לקראת המשחק, והחליטו לא לקחת את זה אליהם, הם נתנו את האישור הלכה למעשה לחברת האבטחה לעשות את זה.
בדרך אגב, דווקא בדרבי, זה היה הבידוק הכי מביך שעברתי בשנים האחרונות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- shai.m
- קיבל.ה 145 לייקים
אני בקושי מייצג את עצמי בדיונים מול אשתי וגם אז ברוב הפעמים יוצא אשם.ברנדון מלכה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 14:22ייצגת בדין את אותו אוהד ביתר שזרק אבוקה על הילד?shai.m כתב:אתה קצת בOverreacting.אדום ותיק כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 18:57
בכל אופן, אני מעמיד לרגע את הדברים במבחן התוצאה. שם היה ילד עם כוויות דרגה 3 שפונה במצב בינוני-קשה לבית החולים. המשחק אתמול היו פצועים אבל מה התמהיל שלהם? אחד נפגע קל כתוצאה משאיפת עשן, אחד פצועה קל כתוצאה מרימון עשן שפגע בה בראש ועשה לה חתך ו38 פצועים קל כתוצאה מעימותים עם שוטרים.
יש לי חשד סביר שאם היו ממשיכים לשחק היו הרבה פחות פצועים.
אגב, למה לא עצרו את המשחק של ביתר?
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
- its-sick
- קיבל.ה 1417 לייקים
למה רק צבע אחד? היו זורקים כל מה שהיו מצליחים להשיג, כולל צהוב
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
ברנדון מלכה
- קיבל.ה 74 לייקים
אותו אוהד יכול היה לטעון, באמצעות בא כוחו, משהו כמו "מה קרה? זרקתי אבוקה? זה משהו שלא ידענו שיקרה? זה משהו שלא קרה אף פעם? רק בביתר זורקים פירוטכניקה? אולי רק בישראל זה קורה?shai.m כתב:אני בקושי מייצג את עצמי בדיונים מול אשתי וגם אז ברוב הפעמים יוצא אשם.ברנדון מלכה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 14:22ייצגת בדין את אותו אוהד ביתר שזרק אבוקה על הילד?shai.m כתב: אתה קצת בOverreacting.
בכל אופן, אני מעמיד לרגע את הדברים במבחן התוצאה. שם היה ילד עם כוויות דרגה 3 שפונה במצב בינוני-קשה לבית החולים. המשחק אתמול היו פצועים אבל מה התמהיל שלהם? אחד נפגע קל כתוצאה משאיפת עשן, אחד פצועה קל כתוצאה מרימון עשן שפגע בה בראש ועשה לה חתך ו38 פצועים קל כתוצאה מעימותים עם שוטרים.
מספיק לנפח את האירוע כאילו עשיתי פיגוע המונים. זרקתי אבוקה. וואו. אנשים פה נשמעים כאילו שיגרתי קורנט למרכז המגרש."
לגבי הביטול, יכול להיות שגם אז היה צריך לבטל. אותי זה היה משמח. לא בגלל שזה משחק של ביתר אלא בגלל שהגיע הזמן.
בכל מקרה, השיקול של הניצב בדרבי הוא לא מה עשו המשחק של ביתר אלא מה הסיכון שיפגעו נוספים במידה והמשחק ימשך. התחושות הסובייקטיביות שלך, של פרימור ושל יהונתן כהן לא רלוונטיות. אובייקטיבית, בהתחשב בכמות האמלח שנתפס ובנכונות לזרוק אמלח ליציעים ולדשא, עוד לפני שקרה ארוע מחלוקת כלשהו במגרש, היא סיבה מוצדקת וסבירה לביטול.
ככה או ככה הגיע הזמן שיעשו את זה.
כשאתה רואה את פרימור מתראיין, אתה מבין שיש משהו במים בוולפסון שהופך גם מי שהגיע רק לפני כמה חודשים מב"ש לשיבוט של רמי כהן ולכן גם אם זה תקדים- ראוי שהפועל תהיה הראשונה שתחטוף את הסטירה. אנחנו פשוט דורשים את זה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 838 לייקים
בנוסף,הטוטו הולך לנקות לנו כנראה 700 אלף ש"ח מההקצבות.
האולטראס זו מתנה שלא מפסיקה לתת
האולטראס זו מתנה שלא מפסיקה לתת
-
Hapoel_manga
- קיבל.ה 358 לייקים
הדרך היחידה להפוך להיות מתישהו מועדון צמרת רציני
זה להודיע על ניתוק יחסים עם הארגון ההזוי והאלים הזה
זה להודיע על ניתוק יחסים עם הארגון ההזוי והאלים הזה
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1681 לייקים
תודה לאולטראס שבזכותו הפורום כאן הפך מרואי חשבון למשפטנים.
-
Mario
- קיבל.ה 385 לייקים
האולטראס עשה כל כך הרבה טוב מתחילת העונה, באמת מרגישים שכל הקהל איתם והאנרגיות טובות אבל בבקשה די עם השטויות נמאס!!! אוהבים את האולטראס אבל צריך גם שיהיה גבול ולהתחשב בכלל האוהדים.
נמאס בתי דין, נמאס רדיוסים, נמאס הורדת נקודות.
באמת אני חושב שהם מתרכזים בלעודד הם מספר 1 לא בארץ , בעולם!!!!
נמאס בתי דין, נמאס רדיוסים, נמאס הורדת נקודות.
באמת אני חושב שהם מתרכזים בלעודד הם מספר 1 לא בארץ , בעולם!!!!
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 64 לייקים
הקהל באנגליה יושב בשקט כי הוא אשכרה רואה כדורגל פה אתה מוציא את האולטרסים מהיציעים יש לכך אלפיים צופנם באצטדיון. למה כולם מבקשים לשער 5? למה אנשים קופצים מ2 ו7 ל5? לא בגלל זוויה הצפיה אצה יודע.Asafasraf כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 05:49זה גם מה שאמרו על הקהל באנגליה.לירון האדום כתב:תהיה חכם ולא צודק, לא תצליח לחנך את האולטראס, זה חלק מהמהות.joshsoos כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 09:33 בוא נעזוב את עניין הסכנה ושזה פגע באוהדים ומשטרע ובגלל זה ביטלו משחק, נניח שזה לא היה קורה וזרקו 'רק' כמה רימוני עשן שלא פגעו באף אחד והמשחק מתקיים. הם ידעו שכל זריקה לדשא פירושה עונש למועדון, הורדת נקודות ועונש על קהל חוץ. כלומר הם שוב - ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב- עשו פעולה שפגעה במועדון ובאוהדים. איך אפשר לעזאזל להגן עליהם????
לך תראה איך התנהל המשחק בין ליברפול למנצ׳סטר יונייטד ותחזור עם תובנות.
הפכת למגן האולטראס ומנרמל אלימות.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 64 לייקים
וחוץ מזה הייתי באצטדיונים באנגליה, שיעמום מוות שם ברובם מבחינת האווירה 70 אלף איש מעודדים כמו קהל של קרית שמונה. אני מדבר על הקבוצות הגדולות כן? וכולם עם שחר אחד שניים.
-
fankrashkin
- קיבל.ה 5 לייקים
זה שאנשים פה עוד מצדיקים את מה שמחרב לנו עוד עונה ויבריח את הבעלים בקרוב - פשוט הזיה. אוהבים פירו לא אוהבים פירו. את מי זה מעניין?
-
RedDrifter
- קיבל.ה 227 לייקים
תשמע, אני עד כה האשמתי ועדיין מאשים את המשטרה על מה שהיה.אסון למכבי כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 21:48 וחוץ מזה הייתי באצטדיונים באנגליה, שיעמום מוות שם ברובם מבחינת האווירה 70 אלף איש מעודדים כמו קהל של קרית שמונה. אני מדבר על הקבוצות הגדולות כן? וכולם עם שחר אחד שניים.
אבל שיהיה לך ברור, האולטראס פוגע באנשים - שאיפת עשן, השם של המועדון, קנסות בלתי פוסקים, מכות, חזיזים לראשים של ילדים. אי אפשר להתעלם מהעובדה שלמרות הצגות מטורפות הם מסווים יותר מידי נזק. אני מעדיף שיהיה עידוד בישיבה או רק בשערים מאשר שיהיה ילד פצוע, האולטראס חייב לשנות גישה ולשחרר אותנו מהדברים האלה, אפשר עדיין לעודד בלי לעשות את כל מה שכתבתי למעלה, אפשר עדיין להרעיד את האיצטדיון בשירה בלי לצעוק שואה למכבי.
- shai.m
- קיבל.ה 145 לייקים
אוקי הבנתי את הנקודה שלך באופן כללי.ברנדון מלכה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 17:30אותו אוהד יכול היה לטעון, באמצעות בא כוחו, משהו כמו "מה קרה? זרקתי אבוקה? זה משהו שלא ידענו שיקרה? זה משהו שלא קרה אף פעם? רק בביתר זורקים פירוטכניקה? אולי רק בישראל זה קורה?shai.m כתב:אני בקושי מייצג את עצמי בדיונים מול אשתי וגם אז ברוב הפעמים יוצא אשם.ברנדון מלכה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 14:22 ייצגת בדין את אותו אוהד ביתר שזרק אבוקה על הילד?
מספיק לנפח את האירוע כאילו עשיתי פיגוע המונים. זרקתי אבוקה. וואו. אנשים פה נשמעים כאילו שיגרתי קורנט למרכז המגרש."
לגבי הביטול, יכול להיות שגם אז היה צריך לבטל. אותי זה היה משמח. לא בגלל שזה משחק של ביתר אלא בגלל שהגיע הזמן.
בכל מקרה, השיקול של הניצב בדרבי הוא לא מה עשו המשחק של ביתר אלא מה הסיכון שיפגעו נוספים במידה והמשחק ימשך. התחושות הסובייקטיביות שלך, של פרימור ושל יהונתן כהן לא רלוונטיות. אובייקטיבית, בהתחשב בכמות האמלח שנתפס ובנכונות לזרוק אמלח ליציעים ולדשא, עוד לפני שקרה ארוע מחלוקת כלשהו במגרש, היא סיבה מוצדקת וסבירה לביטול.
ככה או ככה הגיע הזמן שיעשו את זה.
כשאתה רואה את פרימור מתראיין, אתה מבין שיש משהו במים בוולפסון שהופך גם מי שהגיע רק לפני כמה חודשים מב"ש לשיבוט של רמי כהן ולכן גם אם זה תקדים- ראוי שהפועל תהיה הראשונה שתחטוף את הסטירה. אנחנו פשוט דורשים את זה.
ספציפית לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בטיעון עם האוהד בית"ר מה הוא יכול להגיד ומה לא, לא ברור לי לגמרי איך זה רלוונטי לדיון.
כל מה שאני מנסה לומר זה שאתה טוען שהשיקול של הניצב הוא להפסיק את המשחק שלא יהיו עוד נפגעים אבל בפועל מה קרה? המשחק הופסק והמשטרה יצרה לנו עוד 40 נפגעים.
בנוסף, אני מניח שרוב הפירוטכניקה כבר נזרקה והמעשה כבר בוצע אז למה להפסיק את המשחק?
נערך לאחרונה על ידי shai.m ב 21 אוקטובר 2025, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
Red Ghost
- קיבל.ה 555 לייקים
יש כאן שיח על החרמה מחיקה וכו׳ וזו פשוט לא הדרך. זה הורג את הקבוצה האנרגיות, עושה דם רע בקהל והכדורסל הוא ההוכחה שזו לא הדרך.
בסוף מצד אחד הם מביאים עידוד תשוקה לקבוצה ואנרגיות
ומצד שני קיצוניות של קללות קשות, פירו מוגזם, אלימות וכו׳
על מה זה יושב בעצם? ההתנהגות שלהם נובעת מצורך עמוק יותר — למרוד, להרגיש כוח, ולזכות בתשומת לב בעולם שמרגיש להם אדיש או משעמם. מאחורי הרעש, העשן והדגלים, יש בדרך כלל אנשים צעירים שמבקשים שיראו אותם ושירגישו שייכים למשהו גדול מהם.
אז מי שחושב שחינוך והורדה ל-0 הוא אפשרות, זה לא ייקרה לעולם.
אבל להגיע למצב שלא זורקים לדשא, זו התקדמות.
15 אבוקות הם לא 50 רימוני עשן, זו התקדמות.
יותר עידוד ופחות שואה ונאצים (לא אפס), זו התקדמות.
* אומר בתור יושב שער 2 שמעולם לא היה חלק מהאולטראס.
על מה זה יושב בעצם? ההתנהגות שלהם נובעת מצורך עמוק יותר — למרוד, להרגיש כוח, ולזכות בתשומת לב בעולם שמרגיש להם אדיש או משעמם. מאחורי הרעש, העשן והדגלים, יש בדרך כלל אנשים צעירים שמבקשים שיראו אותם ושירגישו שייכים למשהו גדול מהם.
-
פומפה
- קיבל.ה 530 לייקים
אני חושב שאתה מנסה לעשות ניתוח נורמלי לאנשים שהם לא נורמלים.Red Ghost כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 22:19 יש כאן שיח על החרמה מחיקה וכו׳ וזו פשוט לא הדרך. זה הורג את הקבוצה האנרגיות, עושה דם רע בקהל והכדורסל הוא ההוכחה שזו לא הדרך.
אני תוהה לעצמי ושואל גם אותך, אם היו מראים עכשיו לאולטראס את התוצאה של מה שקרה ביום ראשון, מבלי להתייחס לאשמה הענקית והפסיכית של המשטרה אלא נטו לפעולות שלהם, אתה חושב שהם היו זורקים את הפירן או לא?
פה מבחינתי מתחילה ונגמרת השאלה אם יש אופציה בכלל לשינוי בארגון הזה. אני באמת מת לדעת אם יש שם אנשים היום שאומרים אחד לשני וואלה יודעים מה עשינו טעות. לא היינו צריכים לזרוק את הפירו לדשא אלא להשאיר ביציע. אם יש כאלה אני אופטימי.
ושוב אני בכוונה מנטרל לגמרי כל מה שקשור למשטרה אפילו שיכול להיות שגם אם האבוקות היו נשארות ביציע התוצאה הייתה זהה (אני אישית לא חושב ככה).
-
RedDrifter
- קיבל.ה 227 לייקים
אנשים שמחזיקים בכמויות אמלחים מחפשים מכות ושרים שירי שואה רק מאוננים אחד על השני. תאמין לי שהם דיברו על זה והצליחו לצאת במסקנה שזה הכל מוצדק.פומפה כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 22:51אני חושב שאתה מנסה לעשות ניתוח נורמלי לאנשים שהם לא נורמלים.Red Ghost כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 22:19 יש כאן שיח על החרמה מחיקה וכו׳ וזו פשוט לא הדרך. זה הורג את הקבוצה האנרגיות, עושה דם רע בקהל והכדורסל הוא ההוכחה שזו לא הדרך.
אני תוהה לעצמי ושואל גם אותך, אם היו מראים עכשיו לאולטראס את התוצאה של מה שקרה ביום ראשון, מבלי להתייחס לאשמה הענקית והפסיכית של המשטרה אלא נטו לפעולות שלהם, אתה חושב שהם היו זורקים את הפירן או לא?
פה מבחינתי מתחילה ונגמרת השאלה אם יש אופציה בכלל לשינוי בארגון הזה. אני באמת מת לדעת אם יש שם אנשים היום שאומרים אחד לשני וואלה יודעים מה עשינו טעות. לא היינו צריכים לזרוק את הפירו לדשא אלא להשאיר ביציע. אם יש כאלה אני אופטימי.
ושוב אני בכוונה מנטרל לגמרי כל מה שקשור למשטרה אפילו שיכול להיות שגם אם האבוקות היו נשארות ביציע התוצאה הייתה זהה (אני אישית לא חושב ככה).
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 64 לייקים
אחזה ארגון לא עושה את זה? לא אי אפשרר לעודד בישיבה. לא סתם יש יציעי עמידה.RedDrifter כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 21:58תשמע, אני עד כה האשמתי ועדיין מאשים את המשטרה על מה שהיה.אסון למכבי כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 21:48 וחוץ מזה הייתי באצטדיונים באנגליה, שיעמום מוות שם ברובם מבחינת האווירה 70 אלף איש מעודדים כמו קהל של קרית שמונה. אני מדבר על הקבוצות הגדולות כן? וכולם עם שחר אחד שניים.
אבל שיהיה לך ברור, האולטראס פוגע באנשים - שאיפת עשן, השם של המועדון, קנסות בלתי פוסקים, מכות, חזיזים לראשים של ילדים. אי אפשר להתעלם מהעובדה שלמרות הצגות מטורפות הם מסווים יותר מידי נזק. אני מעדיף שיהיה עידוד בישיבה או רק בשערים מאשר שיהיה ילד פצוע, האולטראס חייב לשנות גישה ולשחרר אותנו מהדברים האלה, אפשר עדיין לעודד בלי לעשות את כל מה שכתבתי למעלה, אפשר עדיין להרעיד את האיצטדיון בשירה בלי לצעוק שואה למכבי.