הוקיץ' כתב: ↑01 יוני 2025, 13:09
איתמר נוי חתם במכבי אחרי שהוזכר כמועמד אלינו. אני מבסוט על זה, כל פעם שראיתי אותו היה חלש להחריד.
ממה שאני רואה בטוויטר, גם אוהדי הפועל חיפה לא מבינים על מה הרעש.
אני מבטיח לך שגם במכבי לא מחזיקים ממנו
זו פשוט השיטה הידועה. הם יקחו כדי שלא יהיה לאחרים ואחר כך יפזרו אותם כפירורים לכל מיני הפועל חיפות והפועל ירושלמיות
הוקיץ' כתב: ↑01 יוני 2025, 13:09
איתמר נוי חתם במכבי אחרי שהוזכר כמועמד אלינו. אני מבסוט על זה, כל פעם שראיתי אותו היה חלש להחריד.
ממה שאני רואה בטוויטר, גם אוהדי הפועל חיפה לא מבינים על מה הרעש.
אני מבטיח לך שגם במכבי לא מחזיקים ממנו
זו פשוט השיטה הידועה. הם יקחו כדי שלא יהיה לאחרים ואחר כך יפזרו אותם כפירורים לכל מיני הפועל חיפות והפועל ירושלמיות
היה פעם שחקן של חולון שהוחתם במכבי סל וזה היה קצת אחרי המומ לחילוץ גלעד שליט, אז עוצב בפורום לדעתי סטיקר דומה, שהשחקן עדיין מחכה לחילוץ ממכבי
די חסר טאקט אבל העביר הנקודה מאד ברור
פעם ב2010 הייתי באיזה 5-0 עליהם בבלומפילד ואחרי איזה גול יפה שלנו הם גם מחאו כפיים. בדרך חזרה לצפון גם פגשתי את חלקם והם אמרו דברים בסגנון שהעיקר שאנחנו ננצח וניהיה למעלה ולא מכבי חיפה ומכבי תל אביב. כנראה שדברים השתנו מקצה לקצה.
רווי כתב: ↑02 יוני 2025, 08:29
פעם ב2010 הייתי באיזה 5-0 עליהם בבלומפילד ואחרי איזה גול יפה שלנו הם גם מחאו כפיים. בדרך חזרה לצפון גם פגשתי את חלקם והם אמרו דברים בסגנון שהעיקר שאנחנו ננצח וניהיה למעלה ולא מכבי חיפה ומכבי תל אביב. כנראה שדברים השתנו מקצה לקצה.
נראה לי שחוץ מסכסוכי אולטראס אין באמת בעיה איתם. אולי יש פה ציפייה דבילית שקבוצות הפועל לא ימכרו שחקנים למכבי. "קבוצת בת"
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
רווי כתב: ↑02 יוני 2025, 08:29
נראה לי שחוץ מסכסוכי אולטראס אין באמת בעיה איתם. אולי יש פה ציפייה דבילית שקבוצות הפועל לא ימכרו שחקנים למכבי. "קבוצת בת"
בעיקרון אין באמת בעיה רשמית והם גם נהנו לשיר נגד מכבי חיפה והקיזוז, כששיחקנו (והפסדנו) נגדם בתחילת עונת הצ'מפיונס. מצד שני בעונת שייע כששיחקנו מולם בחוץ ושתי הקבוצות נלחמו נגד ירידה, סיפרו שהם שרו לנו שנרד ליגה. בסוף הם ובש ירדו
הוא אוהד הפועל, היה בא הרבה ל7 לידינו.
זה שאוהדי הפועל לרוב מחפשים לצאת מהמיתוג או להיחשף ככאלה בניגוד לקבוצות אחרות ענין אחר ואפשר לנתח פסיכולוגית למה.
joshsoos כתב: ↑03 יוני 2025, 17:12
הוא אוהד הפועל, היה בא הרבה ל7 לידינו.
זה שאוהדי הפועל לרוב מחפשים לצאת מהמיתוג או להיחשף ככאלה בניגוד לקבוצות אחרות ענין אחר ואפשר לנתח פסיכולוגית למה.