אני מבטיח לך שגם במכבי לא מחזיקים ממנו
זו פשוט השיטה הידועה. הם יקחו כדי שלא יהיה לאחרים ואחר כך יפזרו אותם כפירורים לכל מיני הפועל חיפות והפועל ירושלמיות
אני מבטיח לך שגם במכבי לא מחזיקים ממנו
היה פעם שחקן של חולון שהוחתם במכבי סל וזה היה קצת אחרי המומ לחילוץ גלעד שליט, אז עוצב בפורום לדעתי סטיקר דומה, שהשחקן עדיין מחכה לחילוץ ממכבי
לא שוכח להם לעולם איך פתחו רגליים בבית נגד אשקלון וקיבלו 4, ואחרי שבוע נלחמו נגדנו ועשו 3-3.
נראה לי שחוץ מסכסוכי אולטראס אין באמת בעיה איתם. אולי יש פה ציפייה דבילית שקבוצות הפועל לא ימכרו שחקנים למכבי. "קבוצת בת"
בעיקרון אין באמת בעיה רשמית והם גם נהנו לשיר נגד מכבי חיפה והקיזוז, כששיחקנו (והפסדנו) נגדם בתחילת עונת הצ'מפיונס. מצד שני בעונת שייע כששיחקנו מולם בחוץ ושתי הקבוצות נלחמו נגד ירידה, סיפרו שהם שרו לנו שנרד ליגה. בסוף הם ובש ירדו
לא ידעתי שעמית לוינטל אוהד הפועל. ממליץ ללכת לצפות בעמוד הטוויטר שלו, הבן אדם איבד קשר למציאות.dino כתב: ↑03 יוני 2025, 13:51 את מי אוהדים העיתונאים
צנציפר לא פה
https://www.israelhayom.co.il/sport/art ... 9757?amp=1
גם טוכמן לאdino כתב: ↑03 יוני 2025, 13:51 את מי אוהדים העיתונאים
צנציפר לא פה
הם מבשלים טרייד של ספר על לוי.הצבי ישראל כתב: ↑03 יוני 2025, 17:27 לפי תומר לוי, ערוץ הספורט: רועי לוי המגן הימני של אשדוד בדרך לבאר שבע.
פורסם שהפועל מתעניינת בו לאחר שאופציית נועם בן הרוש ירדה מהפרק.
הולך להיות קיץ קשוח
בתקופת הבחירות של ארהב זה היה ברמה של אשפוזNiro כתב: ↑03 יוני 2025, 14:16לא ידעתי שעמית לוינטל אוהד הפועל. ממליץ ללכת לצפות בעמוד הטוויטר שלו, הבן אדם איבד קשר למציאות.dino כתב: ↑03 יוני 2025, 13:51 את מי אוהדים העיתונאים
צנציפר לא פה
זה או ואלקאניס או רוב הסיכויים מנדיונדו
אני לא בטוח שזה רע כמו שזה נשמע, אולי הפוך.
ברור, זה שחיפה לקחה פה אליפות על הראש של מכבי 3 שנים רצוף מסתדר יופי עם הטענות שלךטכנית לארז כתב: ↑04 יוני 2025, 13:49 שום דבר בליגת מאירי לא יכול להסתיים באליפות עבור אף מועדון שאינו אגודת הרמאים.
חיפה פגעו עם המאמן? מורן ידאג להפחתות.
עכשיו ברקת נזכרה להגיד שההתאחדות מושחתת והכל היה מכור מראש.
באמת טוב שהיא עושה את זה עכשיו בתחילת יוני, אחרי שבזמן אמת היא ישבה בשקט ונתנה למורן לעשות מה שבא לו.
אולי כדאי שתבדוק מי זה סגן היור של אותה התאחדות שהיא מלינה עליה. אחד שהיא די משתפת איתו פעולה ממה שאני מבין.
הבעיה הכי גדולה היא שכולם אינטרסנטים של הרגע או סתם חארות שאומרים לעצמם "הוציאו לי עין אבל לשכן שלי הוציאו שתי עיניים אז אני לא אפתח את הפה"טכנית לארז כתב: ↑04 יוני 2025, 14:05 חיפה זכתה בזכות זה שהתחבר לה עם בכר.
אגב, בעונת האליפות הראשונה שלהם איתו, 20/21, העסק היה מוטה בדיוק כמו השנה. שיפוט הזוי לטובתם/לרעת חיפה, עונשים מצחיקים בבית הדין (הרחיקו חצי חיפה על מהומות אחרי הדרבי החיפאי) ואפילו בפליאוף העליון חיפה ארחה אותם עם מגבלות קורונה בעוד שבגומלין הרמאים ארחו אותם עם בלומפילד מלא (פלא כזה. נגמר 2-2).
הסיבה היחידה שחיפה זכתה שם באליפות הייתה שמאירי עוד לא הכניס אז את ההפחתת נקודות הקבועה ליריבה שלהם.
ברור שקבוצה שתהיה טובה מהם ב-2 רמות יכולה לקחת, אבל אם זה צמוד, בעידן ההפחתות של מאירי ועם השיפוט המוטה באופן קבוע, אין לאף אחד צ'אנס.
אה ויש גם טריק חדש, הרמאים מארחים משחקים גדולים ללא קהל חוץ כמובן. מעניין מה יוסיפו בשנה הבאה.