אשכול רשמי גמר גביע הטוטו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

chimpfive כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:00 "תואר" ראשון מאז 2010
הייתה זכיה בגביע המדינה ב2012
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:01
chimpfive כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:00 "תואר" ראשון מאז 2010
הייתה זכיה בגביע המדינה ב2012
צודק, מאז 2012
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

שירת "הקמפיונה" ענקית
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

רדפוקס כתב: 25 ספטמבר 2024, 21:56
redrony כתב: 25 ספטמבר 2024, 21:53 חצי שני רע מאוד ומעורר שאלות לגבי ההמשך. אין לי מושג מה הוא עושה עם בן שהר ולמה הוא לא נותן לו לשחק.
אין לי מושג למה קבוצה 45 שמובילה 0:2 וצריכה להיות עם בטחון נראית ככה
ואגב הלחץ לעלות ליגה שדיברו עליו קודם, זה אולי נכון, אבל צריך לזכור שהפועל הובילו בכל משחק השנה, זה אמור להוריד מהלחץ. משהו שם מנטאלית לא עובד
שכחת לבקר את ניהול המשחק ההזוי של דגו עם חילופים לא ברורים, שחקנים שבבירור גמורים לא יוצאים.
אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.
שוב, לא מבין מה הוא עושה עם בן שהר ואני מציין את זה כי הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא מנטאלית, כאילו לא מבינים את המטרות, לא מבינים מה זה אומר קבוצה שצריכה לעלות ליגה וזה אומר לנצח כל משחק, לא לנוח עד שמובילים 3-4. בן שהר בדקות שראיתי אותו כן מראה תשוקה והבנה איפה הוא נמצא והוא גם שחקן עם היסטוריה של השכים ביחס לשאר השחקנים פ בקבוצה הזו. אני לא אומר שכל בן שהר הפועל תקום או תיפול, אבל זה סימפטום בעיניי וזה הכשלון הכי גדול של דגו בעיניי, קבוצה ברמה מנטאלית נמוכה. זה מפריע לי הרבה יותר מחילוף שלשחקן כזה או אחר בטח במשחק גביע הטוטו
Red Ghost
קיבל.ה  515 לייקים

כמיטב המסורת, מחצית ראשונה סבירה פלוס, מחצית שניה חושך. החילופים חייבים להיות מוקדמים יותר ובאופן כללי שינוי הגישה, לא הגיוני כזו ירידה באנרגיה ובקצב.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

redrony כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:03
redrony כתב: 25 ספטמבר 2024, 21:53 חצי שני רע מאוד ומעורר שאלות לגבי ההמשך. אין לי מושג מה הוא עושה עם בן שהר ולמה הוא לא נותן לו לשחק.
אין לי מושג למה קבוצה 45 שמובילה 0:2 וצריכה להיות עם בטחון נראית ככה
ואגב הלחץ לעלות ליגה שדיברו עליו קודם, זה אולי נכון, אבל צריך לזכור שהפועל הובילו בכל משחק השנה, זה אמור להוריד מהלחץ. משהו שם מנטאלית לא עובד
שכחת לבקר את ניהול המשחק ההזוי של דגו עם חילופים לא ברורים, שחקנים שבבירור גמורים לא יוצאים.
אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.
שוב, לא מבין מה הוא עושה עם בן שהר ואני מציין את זה כי הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא מנטאלית, כאילו לא מבינים את המטרות, לא מבינים מה זה אומר קבוצה שצריכה לעלות ליגה וזה אומר לנצח כל משחק, לא לנוח עד שמובילים 3-4. בן שהר בדקות שראיתי אותו כן מראה תשוקה והבנה איפה הוא נמצא והוא גם שחקן עם היסטוריה של השכים ביחס לשאר השחקנים פ בקבוצה הזו. אני לא אומר שכל בן שהר הפועל תקום או תיפול, אבל זה סימפטום בעיניי וזה הכשלון הכי גדול של דגו בעיניי, קבוצה ברמה מנטאלית נמוכה. זה מפריע לי הרבה יותר מחילוף שלשחקן כזה או אחר בטח במשחק גביע הטוטו
אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.
זה לא סתם חילוף לא טוב, זה חוסר הבנה מוחלט.
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

1. קורין מצויין, יכול להיות טוב יותר מטוריאל וסוף סוף יהיה איזון באגפים.
2. המגנים היום עשו עבודה טובה לעומת פעם קודמת.
3. לא נראה שגוני נאור תורם יותר מדי.
4. אחמד עבאד מחליף סבבה.
5. מתחילים חזק, נעלמים אח"כ כמו תמיד.
6. 170 אלף שקל - זה סכום הזכייה למתעניינים.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

מקווה שהערב הרווחנו שוער ראשון.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

קבוצה כל כך עלובה מנטלית. 0 חוסן.
ליגה לאומית זה 60 אחוז מנטליות.
ויש לנו בור באמצע צריך לפתור את האירוע הזה

זה מביך
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

מת על עידו שרון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

וואו, חייב לציין את הראיון של איווניר,
יצא גבר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

תשמרו
תוכלו להשוויץ לנכדים שלכם שראיתם בעיניכם את הפועל לוקחת תואר

תמונה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

KingAlpaca כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:14 וואו, חייב לציין את הראיון של איווניר,
יצא גבר.
ממש. אחלה ריאיון
יאללה הביתה!!!
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

רדפוקס כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:06
אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.
ומכניס את מי? אין לך יותר מדי על הספסל לחזק את האמצע. זה גם חלק מהעניין. אני לא מבין למה האמצע נראה ככה וזה הכי מדאיג אותי
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

האמצע חלש, רן בנימין לא מראה שום שיפור שנה שנייה(וחצי)בבוגרים ולא מעט משחקים בהרכב , דודו חסר לו איכות, לא מסירות לעומק לא בעיטות לרחוק, לא תורם כלום כ10.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אביחי ידין רק בן 37.
לשלוח לו מונית ולהביא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אביחי ידין יכול מקסימום להעמיס לך איזה לוקוס או ברבונייס על האש
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

redrony כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:15

ומכניס את מי? אין לך יותר מדי על הספסל לחזק את האמצע. זה גם חלק מהעניין. אני לא מבין למה האמצע נראה ככה וזה הכי מדאיג אותי
אפילו שהוא היה נראה נורא ואיום ברגע שהוא נכנס והוא שחקן איום - בזמן אמת ולא בדיעבד הייתי מכניס את אל-ים דקה 60 במקום גוני, את אלקוקין במקום בנימין וארי כהן במקום דודו.
אפילו לשקול להכניס את ארצ'ל לקישור.
היה חייב לרענן את השדרה הזאת שפשוט הפסיקה לתפקד.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Asafasraf כתב:
Nati כתב:צריך להיות ממש סנילי כדי להגיד ששיימן היה שופט טוב.
לדעתי, הוא אמר על יעק שיינר, אחד השופטים שהכי שנאתי בחיי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
צודק
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Nati כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:50
Asafasraf כתב:
Nati כתב:צריך להיות ממש סנילי כדי להגיד ששיימן היה שופט טוב.
לדעתי, הוא אמר על יעק שיינר, אחד השופטים שהכי שנאתי בחיי.

צודק
היו לו שתי טעויות קריטיות בגמר של 88
שלא הוציא אדום לגולדברג על העבירה על שאבי
ז'אנו כבר גלגל את הכדור לשער להשוות ל-2-2 ושחקן שלהם שהיה בטיפול מחוץ לקווים ואסור היה לו להכנס למגרש, נכנס והציל את הכדור מקו השער
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
Asafasraf כתב: לדעתי, הוא אמר על יעק שיינר, אחד השופטים שהכי שנאתי בחיי.

צודק
ז'אנו כבר גלגל את הכדור לשער להשוות ל-2-2 ושחקן שלהם שהיה בטיפול מחוץ לקווים ואסור היה לו להכנס למגרש, נכנס והציל את הכדור מקו השער
גולדברג שכמעט גמר לשאבי את הקריירה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

בני12 כתב:
Asafasraf כתב: לדעתי, הוא אמר על יעק שיינר, אחד השופטים שהכי שנאתי בחיי.

צודק
אבל כן הוציא אדום לשבתאי לוי על יריקה באותו המהלך.
אחד הדרבים הכי מתסכלים.עונה שזכינו בה באליפות ומכבי חטפו 10-0 מחיפה. הפער האיכותי בין הקבוצות באותה העונה היה עצום.

Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Asafasraf כתב:
בני12 כתב:
Nati כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:50 צודק
אחד הדרבים הכי מתסכלים.עונה שזכינו בה באליפות ומכבי חטפו 10-0 מחיפה. הפער האיכותי בין הקבוצות באותה העונה היה עצום.

סטירה,לא יריקה.
לא שכחתי
קיבל.ה  30 לייקים

(גילוי נאות- הספקתי לראות רק את המחצית שנייה.) הכי הטריד אותי ממה שראיתי זה שמתוך אינספור מצבים הצלחנו להבקיע רק שניים- הראשון בעקבות השמטת שוער והשני שהיה נפסל אם היה var. למה בן שהר מקבל בגג 20 דק בסוף משחק? מקאריץ' מוגבל ברמות מביכות. הייתי רוצה לראות את בן פותח ו/או מקבל יותר דקות משחק. מוזר שדגו לא נתן לו אתמול יותר. יש מצב שמאחורי הקלעים בן זורק ולכן לא מקבל דקות?
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לא שכחתי כתב: 26 ספטמבר 2024, 09:06 (גילוי נאות- הספקתי לראות רק את המחצית שנייה.) הכי הטריד אותי ממה שראיתי זה שמתוך אינספור מצבים הצלחנו להבקיע רק שניים- הראשון בעקבות השמטת שוער והשני שהיה נפסל אם היה var. למה בן שהר מקבל בגג 20 דק בסוף משחק? מקאריץ' מוגבל ברמות מביכות. הייתי רוצה לראות את בן פותח ו/או מקבל יותר דקות משחק. מוזר שדגו לא נתן לו אתמול יותר. יש מצב שמאחורי הקלעים בן זורק ולכן לא מקבל דקות?
מקאריץ׳ ודודו צריכים לעלות על מטוס
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Nati כתב: 26 ספטמבר 2024, 02:34
Asafasraf כתב:
בני12 כתב:

סטירה,לא יריקה.
אני זוכר אגרוף
הוא אמר שבכל מקרה לא יכל להמשיך לשחק
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

ראיתי את התקציר, השער השני חוקי ואם השוער שלהם לא היה עסוק בלדחוף את בנימין הוא לוקח את הכדור הזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

בעיניי, תואר סופר חשוב.

הפועל ת"א של העשור האחרון זו קבוצה, מועדון וארגון שחווה רק כשלונות ובמקרה הטוב מתמודד איתם ובמקרה הפחות טוב קורס.
הגיע הזמן שכל המערכת תחווה הצלחה ותחושה של זכיה בתואר כלשהו.
גם ברמת הרעב של המערכת, גם בצד המנטלי וגם בצד ההישגי שהמערכת הזאת חייבת להתחיל לשנות דיסקט מלוזרים לווינרים.

זה צעד קטן מאוד בדרך להגשמת המטרות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

מסקנות לכפר שלם:
1- לפתוח עם שרון.
2- למצוא פתרון לקישור.אין לי מושג כרגע מה- אולי לשחק 5-4-1 שטוריאל וקורין מגינים תוקפים ולשים 4 באמצע,רק בשביל לסתום את הבור שיש שם.
3- לפתוח עם בן סהר
4- להביא מאמן
Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 20:52
dino כתב: 25 ספטמבר 2024, 20:49
רק הפועל כתב: 25 ספטמבר 2024, 20:39

אבל יש משקולות של תואר שלא ראינו 100 שנים כבר
:rofl:
good one
המבחן האמיתי זה אם אכן ננצח ואני אקבל זיקוקים כשארשום בגוגל הפועל תל אביב
אני לא מאמין שקיבלנו על זה זיקוקים, רק חסר לי שקית שוקו כפרס ונוכל באמת לחגוג את התואר היוקרתי הזה :rofl:
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

מתחבר לדבריך כפי שהדגשתי.
לאחר מציאת פתרון לתפקיד המגן השמאלי (יזן וקורין), הקישור הופך לבעיה מס 1 שלנו!
בנימין, דודו, וכהן הם לא קשרי 50-50 והפועל צריכה קשר כזה. כשהמתנגד תוקף אותנו השחקנים האלה לא מספיק טובים לעשות פעולות הגנה (מחוסר ידע ו\או חוסר יכולת וחוסר פיזיות).
אל -ים חלוד מאד ומאד מסוכן כמחליף. הוא כמעט בישל להם שער...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

רדפוקס כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:44
redrony כתב: 25 ספטמבר 2024, 22:15
אפילו שהוא היה נראה נורא ואיום ברגע שהוא נכנס והוא שחקן איום - בזמן אמת ולא בדיעבד הייתי מכניס את אל-ים דקה 60 במקום גוני, את אלקוקין במקום בנימין וארי כהן במקום דודו.
אפילו לשקול להכניס את ארצ'ל לקישור.
היה חייב לרענן את השדרה הזאת שפשוט הפסיקה לתפקד.
אז יכול להיות, אני מתחבר יותר לארי כהן שאין לי מושג למה הוא הוציא מההרכב במשחקים האחרונים. אני גם לא בא להגיד שהוא מנהל משחק גדול. אני רק אומר שהבעיה שם היא מנטאלית בעיניי. זה היה מאוד ברור במשחק נגד רעננה ב 7 דקות האחרונות. משהו דפוק
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

לא הבנתי את התלונות פה
נכון זה לא אליפות זה כולה תואר ניחומים בליגה לשחקנים עם מוגבליות - אבל זה הליגה שלנו אז נחמד לקבל את התואר הזה יותר מלא לקבל אותו.
זה ש 12 שנה לא זכינו בכלום ושום דבר זה ללא ספק כתם על המועדון אבל אין ספק ששרדנו את זה ואנחנו מקווים להתקדם למחוזות טובים בהרבה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ההוא מפעם כתב: 26 ספטמבר 2024, 15:46 לא הבנתי את התלונות פה
נכון זה לא אליפות זה כולה תואר ניחומים בליגה לשחקנים עם מוגבליות - אבל זה הליגה שלנו אז נחמד לקבל את התואר הזה יותר מלא לקבל אותו.
זה ש 12 שנה לא זכינו בכלום ושום דבר זה ללא ספק כתם על המועדון אבל אין ספק ששרדנו את זה ואנחנו מקווים להתקדם למחוזות טובים בהרבה
זה מאד פשוט.
אם זכינו אז זה לא חשוב
אם לא היינו זוכים זאת היתה קטסטרופה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אין גביע טוטו של ליגה א או משהו נכון ? רוצה פשוט לוודא שלא נשאר עוד תואר שלא זכינו בו באמת במסגרת המקומית ..
Jonatan192
קיבל.ה  23 לייקים

רק הפועל כתב: 26 ספטמבר 2024, 16:43 אין גביע טוטו של ליגה א או משהו נכון ? רוצה פשוט לוודא שלא נשאר עוד תואר שלא זכינו בו באמת במסגרת המקומית ..
מצטער לאכזב... יש גביע האזורים
https://www.football.org.il/national-cu ... ason_id=26
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

בני12 כתב:
Nati כתב: 26 ספטמבר 2024, 02:34
Asafasraf כתב: אבל כן הוציא אדום לשבתאי לוי על יריקה באותו המהלך.

סטירה,לא יריקה.
אני זוכר אגרוף
הוא אמר שבכל מקרה לא יכל להמשיך לשחק
יריקה. אני די בטוח.
כשהיה וידאו קסטות, היה לי את המשחק מוקלט וראיתי אותו עשרים פעמים.
ההפסד באותו משחק היה מדהים כמו נצחון שלנו היום בדרבי.

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
htafan99
קיבל.ה  57 לייקים

El dudernio כתב: 26 ספטמבר 2024, 18:36 עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
גם שיפור.
עד ינואר 90 דקות ?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

htafan99 כתב: 26 ספטמבר 2024, 18:54
El dudernio כתב: 26 ספטמבר 2024, 18:36 עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
גם שיפור.
עד ינואר 90 דקות ?
בא נקווה ש 60 דקות יספיק לסגור משחקים..
שליחת תגובה