הייתה זכיה בגביע המדינה ב2012
אשכול רשמי גמר גביע הטוטו
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.רדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 21:56שכחת לבקר את ניהול המשחק ההזוי של דגו עם חילופים לא ברורים, שחקנים שבבירור גמורים לא יוצאים.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 21:53 חצי שני רע מאוד ומעורר שאלות לגבי ההמשך. אין לי מושג מה הוא עושה עם בן שהר ולמה הוא לא נותן לו לשחק.
אין לי מושג למה קבוצה 45 שמובילה 0:2 וצריכה להיות עם בטחון נראית ככה
ואגב הלחץ לעלות ליגה שדיברו עליו קודם, זה אולי נכון, אבל צריך לזכור שהפועל הובילו בכל משחק השנה, זה אמור להוריד מהלחץ. משהו שם מנטאלית לא עובד
שוב, לא מבין מה הוא עושה עם בן שהר ואני מציין את זה כי הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא מנטאלית, כאילו לא מבינים את המטרות, לא מבינים מה זה אומר קבוצה שצריכה לעלות ליגה וזה אומר לנצח כל משחק, לא לנוח עד שמובילים 3-4. בן שהר בדקות שראיתי אותו כן מראה תשוקה והבנה איפה הוא נמצא והוא גם שחקן עם היסטוריה של השכים ביחס לשאר השחקנים פ בקבוצה הזו. אני לא אומר שכל בן שהר הפועל תקום או תיפול, אבל זה סימפטום בעיניי וזה הכשלון הכי גדול של דגו בעיניי, קבוצה ברמה מנטאלית נמוכה. זה מפריע לי הרבה יותר מחילוף שלשחקן כזה או אחר בטח במשחק גביע הטוטו
-
- קיבל.ה 515 לייקים
כמיטב המסורת, מחצית ראשונה סבירה פלוס, מחצית שניה חושך. החילופים חייבים להיות מוקדמים יותר ובאופן כללי שינוי הגישה, לא הגיוני כזו ירידה באנרגיה ובקצב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:03אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.רדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 21:56שכחת לבקר את ניהול המשחק ההזוי של דגו עם חילופים לא ברורים, שחקנים שבבירור גמורים לא יוצאים.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 21:53 חצי שני רע מאוד ומעורר שאלות לגבי ההמשך. אין לי מושג מה הוא עושה עם בן שהר ולמה הוא לא נותן לו לשחק.
אין לי מושג למה קבוצה 45 שמובילה 0:2 וצריכה להיות עם בטחון נראית ככה
ואגב הלחץ לעלות ליגה שדיברו עליו קודם, זה אולי נכון, אבל צריך לזכור שהפועל הובילו בכל משחק השנה, זה אמור להוריד מהלחץ. משהו שם מנטאלית לא עובד
שוב, לא מבין מה הוא עושה עם בן שהר ואני מציין את זה כי הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא מנטאלית, כאילו לא מבינים את המטרות, לא מבינים מה זה אומר קבוצה שצריכה לעלות ליגה וזה אומר לנצח כל משחק, לא לנוח עד שמובילים 3-4. בן שהר בדקות שראיתי אותו כן מראה תשוקה והבנה איפה הוא נמצא והוא גם שחקן עם היסטוריה של השכים ביחס לשאר השחקנים פ בקבוצה הזו. אני לא אומר שכל בן שהר הפועל תקום או תיפול, אבל זה סימפטום בעיניי וזה הכשלון הכי גדול של דגו בעיניי, קבוצה ברמה מנטאלית נמוכה. זה מפריע לי הרבה יותר מחילוף שלשחקן כזה או אחר בטח במשחק גביע הטוטו
זה לא סתם חילוף לא טוב, זה חוסר הבנה מוחלט.
1. קורין מצויין, יכול להיות טוב יותר מטוריאל וסוף סוף יהיה איזון באגפים.
2. המגנים היום עשו עבודה טובה לעומת פעם קודמת.
3. לא נראה שגוני נאור תורם יותר מדי.
4. אחמד עבאד מחליף סבבה.
5. מתחילים חזק, נעלמים אח"כ כמו תמיד.
6. 170 אלף שקל - זה סכום הזכייה למתעניינים.
2. המגנים היום עשו עבודה טובה לעומת פעם קודמת.
3. לא נראה שגוני נאור תורם יותר מדי.
4. אחמד עבאד מחליף סבבה.
5. מתחילים חזק, נעלמים אח"כ כמו תמיד.
6. 170 אלף שקל - זה סכום הזכייה למתעניינים.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
מקווה שהערב הרווחנו שוער ראשון.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
קבוצה כל כך עלובה מנטלית. 0 חוסן.
ליגה לאומית זה 60 אחוז מנטליות.
ויש לנו בור באמצע צריך לפתור את האירוע הזה
זה מביך
ליגה לאומית זה 60 אחוז מנטליות.
ויש לנו בור באמצע צריך לפתור את האירוע הזה
זה מביך
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מת על עידו שרון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
וואו, חייב לציין את הראיון של איווניר,
יצא גבר.
יצא גבר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
ממש. אחלה ריאיון
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
ומכניס את מי? אין לך יותר מדי על הספסל לחזק את האמצע. זה גם חלק מהעניין. אני לא מבין למה האמצע נראה ככה וזה הכי מדאיג אותירדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:06אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:03אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
האמצע חלש, רן בנימין לא מראה שום שיפור שנה שנייה(וחצי)בבוגרים ולא מעט משחקים בהרכב , דודו חסר לו איכות, לא מסירות לעומק לא בעיטות לרחוק, לא תורם כלום כ10.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אביחי ידין רק בן 37.
לשלוח לו מונית ולהביא
לשלוח לו מונית ולהביא
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אביחי ידין יכול מקסימום להעמיס לך איזה לוקוס או ברבונייס על האש
OMG עווופררר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אפילו שהוא היה נראה נורא ואיום ברגע שהוא נכנס והוא שחקן איום - בזמן אמת ולא בדיעבד הייתי מכניס את אל-ים דקה 60 במקום גוני, את אלקוקין במקום בנימין וארי כהן במקום דודו.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:15ומכניס את מי? אין לך יותר מדי על הספסל לחזק את האמצע. זה גם חלק מהעניין. אני לא מבין למה האמצע נראה ככה וזה הכי מדאיג אותירדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:06אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:03
אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.
אפילו לשקול להכניס את ארצ'ל לקישור.
היה חייב לרענן את השדרה הזאת שפשוט הפסיקה לתפקד.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
צודקAsafasraf כתב:לדעתי, הוא אמר על יעק שיינר, אחד השופטים שהכי שנאתי בחיי.Nati כתב:צריך להיות ממש סנילי כדי להגיד ששיימן היה שופט טוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
היו לו שתי טעויות קריטיות בגמר של 88
שלא הוציא אדום לגולדברג על העבירה על שאבי
ז'אנו כבר גלגל את הכדור לשער להשוות ל-2-2 ושחקן שלהם שהיה בטיפול מחוץ לקווים ואסור היה לו להכנס למגרש, נכנס והציל את הכדור מקו השער
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גולדברג שכמעט גמר לשאבי את הקריירהבני12 כתב:היו לו שתי טעויות קריטיות בגמר של 88
ז'אנו כבר גלגל את הכדור לשער להשוות ל-2-2 ושחקן שלהם שהיה בטיפול מחוץ לקווים ואסור היה לו להכנס למגרש, נכנס והציל את הכדור מקו השער
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אבל כן הוציא אדום לשבתאי לוי על יריקה באותו המהלך.בני12 כתב:היו לו שתי טעויות קריטיות בגמר של 88
אחד הדרבים הכי מתסכלים.עונה שזכינו בה באליפות ומכבי חטפו 10-0 מחיפה. הפער האיכותי בין הקבוצות באותה העונה היה עצום.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
סטירה,לא יריקה.Asafasraf כתב:אבל כן הוציא אדום לשבתאי לוי על יריקה באותו המהלך.
אחד הדרבים הכי מתסכלים.עונה שזכינו בה באליפות ומכבי חטפו 10-0 מחיפה. הפער האיכותי בין הקבוצות באותה העונה היה עצום.
(גילוי נאות- הספקתי לראות רק את המחצית שנייה.) הכי הטריד אותי ממה שראיתי זה שמתוך אינספור מצבים הצלחנו להבקיע רק שניים- הראשון בעקבות השמטת שוער והשני שהיה נפסל אם היה var. למה בן שהר מקבל בגג 20 דק בסוף משחק? מקאריץ' מוגבל ברמות מביכות. הייתי רוצה לראות את בן פותח ו/או מקבל יותר דקות משחק. מוזר שדגו לא נתן לו אתמול יותר. יש מצב שמאחורי הקלעים בן זורק ולכן לא מקבל דקות?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מקאריץ׳ ודודו צריכים לעלות על מטוסלא שכחתי כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 09:06 (גילוי נאות- הספקתי לראות רק את המחצית שנייה.) הכי הטריד אותי ממה שראיתי זה שמתוך אינספור מצבים הצלחנו להבקיע רק שניים- הראשון בעקבות השמטת שוער והשני שהיה נפסל אם היה var. למה בן שהר מקבל בגג 20 דק בסוף משחק? מקאריץ' מוגבל ברמות מביכות. הייתי רוצה לראות את בן פותח ו/או מקבל יותר דקות משחק. מוזר שדגו לא נתן לו אתמול יותר. יש מצב שמאחורי הקלעים בן זורק ולכן לא מקבל דקות?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אני זוכר אגרוףNati כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 02:34סטירה,לא יריקה.Asafasraf כתב:אבל כן הוציא אדום לשבתאי לוי על יריקה באותו המהלך.בני12 כתב:
היו לו שתי טעויות קריטיות בגמר של 88
הוא אמר שבכל מקרה לא יכל להמשיך לשחק
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
ראיתי את התקציר, השער השני חוקי ואם השוער שלהם לא היה עסוק בלדחוף את בנימין הוא לוקח את הכדור הזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
בעיניי, תואר סופר חשוב.
הפועל ת"א של העשור האחרון זו קבוצה, מועדון וארגון שחווה רק כשלונות ובמקרה הטוב מתמודד איתם ובמקרה הפחות טוב קורס.
הגיע הזמן שכל המערכת תחווה הצלחה ותחושה של זכיה בתואר כלשהו.
גם ברמת הרעב של המערכת, גם בצד המנטלי וגם בצד ההישגי שהמערכת הזאת חייבת להתחיל לשנות דיסקט מלוזרים לווינרים.
זה צעד קטן מאוד בדרך להגשמת המטרות.
הפועל ת"א של העשור האחרון זו קבוצה, מועדון וארגון שחווה רק כשלונות ובמקרה הטוב מתמודד איתם ובמקרה הפחות טוב קורס.
הגיע הזמן שכל המערכת תחווה הצלחה ותחושה של זכיה בתואר כלשהו.
גם ברמת הרעב של המערכת, גם בצד המנטלי וגם בצד ההישגי שהמערכת הזאת חייבת להתחיל לשנות דיסקט מלוזרים לווינרים.
זה צעד קטן מאוד בדרך להגשמת המטרות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
מסקנות לכפר שלם:
1- לפתוח עם שרון.
2- למצוא פתרון לקישור.אין לי מושג כרגע מה- אולי לשחק 5-4-1 שטוריאל וקורין מגינים תוקפים ולשים 4 באמצע,רק בשביל לסתום את הבור שיש שם.
3- לפתוח עם בן סהר
4- להביא מאמן
1- לפתוח עם שרון.
2- למצוא פתרון לקישור.אין לי מושג כרגע מה- אולי לשחק 5-4-1 שטוריאל וקורין מגינים תוקפים ולשים 4 באמצע,רק בשביל לסתום את הבור שיש שם.
3- לפתוח עם בן סהר
4- להביא מאמן
-
- קיבל.ה 23 לייקים
אני לא מאמין שקיבלנו על זה זיקוקים, רק חסר לי שקית שוקו כפרס ונוכל באמת לחגוג את התואר היוקרתי הזה

-
- קיבל.ה 753 לייקים
מתחבר לדבריך כפי שהדגשתי.רדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:06אבל שכל השלד של האמצע שלך (נאור-בנימין-דודו) לא מתפקד מתחילת המחצית ואתה לא מוציא אף אחד מהם (חוץ מגוני בסוף המשחק וגם רק בגלל שנפצע) זה פשוט ניהול משחק מחפיר.redrony כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:03אני עוד לא יודע איך לאכול אותו האמת. אני חושב שמבחינת נסיון לשחק כדורגל בהתקפה הוא עושה עבודה לא רעה.
לאחר מציאת פתרון לתפקיד המגן השמאלי (יזן וקורין), הקישור הופך לבעיה מס 1 שלנו!
בנימין, דודו, וכהן הם לא קשרי 50-50 והפועל צריכה קשר כזה. כשהמתנגד תוקף אותנו השחקנים האלה לא מספיק טובים לעשות פעולות הגנה (מחוסר ידע ו\או חוסר יכולת וחוסר פיזיות).
אל -ים חלוד מאד ומאד מסוכן כמחליף. הוא כמעט בישל להם שער...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אז יכול להיות, אני מתחבר יותר לארי כהן שאין לי מושג למה הוא הוציא מההרכב במשחקים האחרונים. אני גם לא בא להגיד שהוא מנהל משחק גדול. אני רק אומר שהבעיה שם היא מנטאלית בעיניי. זה היה מאוד ברור במשחק נגד רעננה ב 7 דקות האחרונות. משהו דפוקרדפוקס כתב: ↑25 ספטמבר 2024, 22:44אפילו שהוא היה נראה נורא ואיום ברגע שהוא נכנס והוא שחקן איום - בזמן אמת ולא בדיעבד הייתי מכניס את אל-ים דקה 60 במקום גוני, את אלקוקין במקום בנימין וארי כהן במקום דודו.
אפילו לשקול להכניס את ארצ'ל לקישור.
היה חייב לרענן את השדרה הזאת שפשוט הפסיקה לתפקד.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא הבנתי את התלונות פה
נכון זה לא אליפות זה כולה תואר ניחומים בליגה לשחקנים עם מוגבליות - אבל זה הליגה שלנו אז נחמד לקבל את התואר הזה יותר מלא לקבל אותו.
זה ש 12 שנה לא זכינו בכלום ושום דבר זה ללא ספק כתם על המועדון אבל אין ספק ששרדנו את זה ואנחנו מקווים להתקדם למחוזות טובים בהרבה
נכון זה לא אליפות זה כולה תואר ניחומים בליגה לשחקנים עם מוגבליות - אבל זה הליגה שלנו אז נחמד לקבל את התואר הזה יותר מלא לקבל אותו.
זה ש 12 שנה לא זכינו בכלום ושום דבר זה ללא ספק כתם על המועדון אבל אין ספק ששרדנו את זה ואנחנו מקווים להתקדם למחוזות טובים בהרבה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
זה מאד פשוט.ההוא מפעם כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 15:46 לא הבנתי את התלונות פה
אם זכינו אז זה לא חשוב
אם לא היינו זוכים זאת היתה קטסטרופה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אין גביע טוטו של ליגה א או משהו נכון ? רוצה פשוט לוודא שלא נשאר עוד תואר שלא זכינו בו באמת במסגרת המקומית ..
-
- קיבל.ה 23 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
יריקה. אני די בטוח.בני12 כתב:אני זוכר אגרוף
הוא אמר שבכל מקרה לא יכל להמשיך לשחק
כשהיה וידאו קסטות, היה לי את המשחק מוקלט וראיתי אותו עשרים פעמים.
ההפסד באותו משחק היה מדהים כמו נצחון שלנו היום בדרבי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
הפעם זה גדל ל 40...
גם שיפור.El dudernio כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 18:36 עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
עד ינואר 90 דקות ?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בא נקווה ש 60 דקות יספיק לסגור משחקים..htafan99 כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 18:54גם שיפור.El dudernio כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 18:36 עד עכשיו הצלחנו להיות עליוניים על היריב 20-30 דקות.
הפעם זה גדל ל 40...
עד ינואר 90 דקות ?