קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

האדום הצורר כתב: 14 ינואר 2026, 08:00 "שאקו ובר" לא מנעו שום הצבעה, וגם האחוזים בעד כניסת ינאי לא עברו את ה-90 אחוז. למה אתה סתם כותב דברים?
בכל מקרה, אתה אולי היית שונה, אבל אם היה כל כך בטוח שיש רוב, למה היה צריך לספר שתוך שנתיים שלוש חוזרים לדרייב אין?
אז למה לא הצבענו על זה עד היום למרות שעלתה דרישה מטעם מלא חברים להצביע (אני אישית כתבתי לרמי כמה וכמה פעמים בנושא)?
כל עניין זמניות האולם ובכלל ההרפתקה של שיפוץ/בניית אולם נבעה מזה שאמרו לעופר שאחרת הוא יאבד את הקהל , האבסורד, שגם ככה הוא איבד את ה״קהל״.
הוא כנראה לא היה צריך להבטיח שום דבר בנושא, הוא ניסה לרצות ואכל אותה על זה ועכשיו עוד באים אליו בטענות על זה.

ולגבי האחוזים, וואלה תיכף אתקן למספר המדויק, בינתיים נשאר עם ״רוב ברור״.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3927 לייקים

ramig76 כתב: 14 ינואר 2026, 08:06
האדום הצורר כתב: 14 ינואר 2026, 07:36 הדרייב אין הוא אולי רק מגרש, אבל הוא קם כתוצאה ישירה מהמאבק על אוסישקין, שהיה הקטליזטור להקמת הפועל מחדש. היסודות של הדרייב אין קשורים ליסודות של הקבוצה. לעזוב אותו ליד אליהו, מכל המקומות, איצטדיון שמזוהה לחלוטין עם מכבי ושבגלל חוסר הרצון לעבור אליו הקהל החרים את הפועל של שאול ("20 חוליגנים לא יעצרו את הקדמה"),
זה בדיוק ההפך ממה שרצינו להיות.
זה כמו להגיד על בלומפילד שהוא מזוהה עם מכבי. אצטדיון עירוני ותו לא. בתקופת שאול היו בקושי 2000 אוהדים, אז פאתטי לשחק ביד אליהו.

ואגב אין לך מושג כמה צובט בלב לאוהדי מכבי שאנחנו ביד אליהו. יש לי כמה חברי ילדות כאלו.
בגדול מכבי משחקים באצטדיון שהשם שלו הוא 'אצטדיון הפועל'. הם כבר זכו בו באיזו אליפות או 2, ומזמן לא ניצחו שם דרבי, כבר איזה חודשיים וחצי.
אגב עברתי הרגע ליד בלומפילד - אין שם הפגנות נגד שם האצטדיון. בדקתי.
יחד, רק יחד! :heart:
ramig76
קיבל.ה  167 לייקים

האדום הצורר כתב: 14 ינואר 2026, 08:10 מה אכפת לי מה צובט בלב לאוהדי מכבי? צובט להם בלב גם כשהמועמד שהם בעדו לא זוכה בכוכב הבא.
בכל מקרה, מציע שתעבור מחר לגור בבית של האדם שאתה הכי שונא בעבודה, תעשו חצי חצי, כשהוא לא שם אתה תכנס וכשהוא כן אתה תצא. מה אכפת לך? זה רק 4 קירות.
דוגמה לא רלבנטית.. אני לא שונא אף אחד בעבודה, ובכלל מעדיף לא להשתמש בביטוי של שנאה. לכל היותר מחלוקת.

יד אליהו הוא לא בית של מכבי ולא של הפועל. זה מגרש עירוני. מכבי פשוט שיחקו שם יותר שנים. עוד שנתיים זה יהפוך מזוהה גם איתנו. זה טבעו של הזמן, הוא משנה הרגלים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2123 לייקים
יצירת קשר:

red in blood כתב: 14 ינואר 2026, 00:01 לך תקרא שוב את מה שכתבתי.
התוצאה כובדה, ינאי לא אמר שהוא עובר על אפה וחמתה של העמותה.
הוא כיבד את התוצאה והודיע שהוא עוזב, וחזר רק אחרי שהעמותה ויתרה על הדרישה.
העמותה יכלה לא לבטל את הדרישה, ושם זה היה נגמר. אף אחד לא הפר את פסיקת הבורר.
אני לא מומחה משפטי. אבל לאמר שעופר בסה"כ "כיבד את התוצאה" זאת התפלפלות חסרת יושר בלשון המעטה. אם צד אחד לבוררות מתבאס מהתוצאה ומודיע בתגובה על נסיגה מהעסקה המקורית זה נשמע לי התנהלות בחוסר תום לב שאני אתפלא אם אין לה השלכות משפטיות רציניות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2961 לייקים

זה הרבה יותר ענייו של דרך חיים , נראה שמי שמתלונן על המעבר ליד אליהו פה תמיד יסתכל על חצי הכוס הריקה במקום להנות מהקבוצה , לא מבאס ככה ? שחררו אף פעם לא יהיה מושלם לגמריי ותמיד עדיף להנות ממה שיש ואפשר , הריי אותם משתמשים בטח גם התלוננו בתקופה שהעמותה ניהלה את המועדון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3927 לייקים

חשוב להבין את הטרמינולוגיה שכמה אנשים מנסים לייצר לכם פה, שלא תיפלו חלילה בפח.

"קהילה" - מועדון החברים הסגור שכמה אנשים שם יצרו לעצמם והם ורק הם קבעו הכל. מי הפראייר שמשלם על כרטיס כשבקהילה נכנסים חינם לכל מקום? מי פה מעז להגיד מילה נגד הלינץ' באוהדי חולון?
"ערכים" - גועל נפש כללי ביציעים ומחוץ למגרש, שכל אדם בעל ערכים אמיתיים בז לו. תראו איך הם מתנהגים כשהם לא בשליטה ותבינו מה הוא המושג 'ערכים' לשיטתם. תחתית הבאר של המושג ערכים.

אל תיפלו לסיסמאות. מעולם לא היתה קהילה חוץ מהמועדון הסגור של אלו שמסיתים נגדנו עכשיו מעבר לגדר. ערכים אמיתיים, מיותר לציין...מעולם לא היו שם.
הרצון מאז ומעולם היה אך ורק רצון לשליטה. כשלקחו להם אותו, כך זה נראה. ההוכחה האמיתית לכך שזה מעולם לא היה בשביל הפועל. אותנו הם מעולם לא ספרו. הם גם טרחו להגיד את זה ברוב חכמתם וטוב ליבם

הקהילה האמיתית והאמון האמיתי תמיד היה אך ורק בין האנשים שתמיד שמו את טובת הקבוצה מעל הכל ולא את עצמם מעל הכל.
אלו שלפעמים לא הסכימו אך מעולם לא הסיתו נגד הקבוצה, וכן...הם היו שם מהרגע הראשון. חלקם עוד מימי בארי לייבוביץ או קרית הצעירים.
(פלאש ניוז: מותר לאהוד הפועל גם מינואר 2026. מותר ואפשר גם מתחילת 2020 או אפילו מיד אחרי הדאבל ב-69 או הגביע ב-93. מותר.)

אלו שהמילה 'ערכים' אצלם היא אהבה ולא שנאה... הם ורק הם הפועל האמיתית.
יחד, רק יחד! :heart:
Praškevičios
קיבל.ה  76 לייקים

7even כתב: 14 ינואר 2026, 08:40 חשוב להבין את הטרמינולוגיה שכמה אנשים מנסים לייצר לכם פה, שלא תיפלו חלילה בפח.

"קהילה" - מועדון החברים הסגור שכמה אנשים שם יצרו לעצמם והם ורק הם קבעו הכל. מי הפראייר שמשלם על כרטיס כשבקהילה נכנסים חינם לכל מקום? מי פה מעז להגיד מילה נגד הלינץ' באוהדי חולון?
"ערכים" - גועל נפש כללי ביציעים ומחוץ למגרש, שכל אדם בעל ערכים אמיתיים בז לו. תראו איך הם מתנהגים כשהם לא בשליטה ותבינו מה הוא המושג 'ערכים' לשיטתם. תחתית הבאר של המושג ערכים.

אל תיפלו לסיסמאות. מעולם לא היתה קהילה חוץ מהמועדון הסגור של אלו שמסיתים נגדנו עכשיו מעבר לגדר. ערכים אמיתיים, מיותר לציין...מעולם לא היו שם.
הרצון מאז ומעולם היה אך ורק רצון לשליטה. כשלקחו להם אותו, כך זה נראה. ההוכחה האמיתית לכך שזה מעולם לא היה בשביל הפועל. אותנו הם מעולם לא ספרו. הם גם טרחו להגיד את זה ברוב חכמתם וטוב ליבם

הקהילה האמיתית והאמון האמיתי תמיד היה אך ורק בין האנשים שתמיד שמו את טובת הקבוצה מעל הכל ולא את עצמם מעל הכל.
אלו שלפעמים לא הסכימו אך מעולם לא הסיתו נגד הקבוצה, וכן...הם היו שם מהרגע הראשון. חלקם עוד מימי בארי לייבוביץ או קרית הצעירים.
(פלאש ניוז: מותר לאהוד הפועל גם מינואר 2026. מותר ואפשר גם מתחילת 2020 או אפילו מיד אחרי הדאבל ב-69 או הגביע ב-93. מותר.)

אלו שהמילה 'ערכים' אצלם היא אהבה ולא שנאה... הם ורק הם הפועל האמיתית.
תאור חד צדדי נוטף שנאה וארס כלפי כל מי שלא חושב כמוך בדיוק כמו רוב הפוסטים האחרים שלך.
אתה מנסה שוב ושוב לשייך ולהדביק אלימות של בודדים לקבוצה שלמה של אוהדים שרובם הגדול לא משתייכים לאולטראס וסולדים לא פחות ממך מפעולות אלימות.
ללא אנשי מועדון החברים הסגור כמו שאתה קורא להם לא היתה היום קבוצת כדורסל להפועל ועופר ינאי כנראה היה משוטט ובוחר לו קבוצה אחרת כצעצוע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

משלים את החוב ממקודם, בהצבעה על ההסכם הצביעו 2,116 חברי עמותה המהווים 85.91% מסך חברי העמותה שהיו זכאים להצביע על זה.
ההסכם אושר ברוב של 86.81% מקולות המצביעים.
מחילה מכל מי שנפגע מזה שעיגלתי את זה ל90%, לא תקין, מבטיח מעכשיו ולהבא לא לעגל את זה ליותר מ87%.

רק אציין, מאחר ואתם יודעים כמה אני אוהב חישובים ואחוזים, שאם כל מי שהיה רשאי להצביע ולא עשה זאת, היה מצביע נגד, זה עדיין היה עובר ברוב של 74.58%.
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

מילפורד כתב: 14 ינואר 2026, 07:45 כתבתי כל כך הרבה פעמים על ההבדלים המהותיים בין אותם ימים לימינו אנו שזה מעייף לחזור על זה.
תחזיר אותי שנה וחצי אחורה , ותשאל אותי אם לשחק ביד אליהו (בלי להתייחס בכלל לזמני או לא) או שעופר עוזב , יותר נכון , לוותר על התוכניות שלו להפועל (וזה כשחשבנו שהוא הוזה כשאמר שתוך ארבע שנים נהיה בפיינל פור יורוליג) , ברור שאני מצביע בעד יד אליהו.

שאקו ובר ידעו טוב טוב מה שאתה מיתמם פה שאם זה עולה להצבעה זה עובר ברוב גדול כי רק שנה לפני ההכנסה של עופר עברה ב90% בניגוד לעמדתם ולכן מנעו את ההצבעה הזאת.
מאיפה אתה יודע מה הם חשבו על ההכנסה של עופר? אני מכיר המון אנשים שהצביעו בעדו והתנגדו למעבר(אני ביניהם).
אגב, טרם המכירה נשאלו כל השאלות הרלוונטיות לגבי יד אליהו, עניינים שעלולים לצוץ עם הקהל וכד׳, כל התשובות שניתנו טרם המכירה לא עמדו במבחן המציאות.
Praškevičios
קיבל.ה  76 לייקים

מילפורד כתב: 14 ינואר 2026, 09:37 משלים את החוב ממקודם, בהצבעה על ההסכם הצביעו 2,116 חברי עמותה המהווים 85.91% מסך חברי העמותה שהיו זכאים להצביע על זה.
מחילה מכל מי שנפגע מזה שעיגלתי את זה ל90%, לא תקין, מבטיח מעכשיו ולהבא לא לעגל את זה ליותר מ87%.

רק אציין, מאחר ואתם יודעים כמה אני אוהב חישובים ואחוזים, שאם כל מי שהיה רשאי להצביע ולא עשה זאת, היה מצביע נגד, זה עדיין היה עובר ברוב של 74.58%.
מספרים חגיגה אבל האם באמת ובתמים הוצגו כוונותיו המלאות של האיש אז באסיפה ההיא בהדר יוסף או שהיה מדובר שוב במצג שווא של איש שלכאורה בא לשלב ידיים עם המערכת הקיימת ולעבוד בשיתוף פעולה כשבפועל הוא דרס תוך פרק זמן קצר מאוד את כל מה ומי שהיה פה לפניו כולל את האנשים הכי קרובים אליו.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  352 לייקים

עשיתי סיכום קטן של הדברים שהלכו פה בימים האחרונים :

משחק בית: לא יבואו 100 - באים 8000
עצוב שאף אחד לא בא למשחק חוץ - אבל זה אתם מחרימים!
כי אני לא אוהב את שכירי החרב- ובכדורגל כן?
לא אמרתי שזה רק בגלל שכירי חרב
זה כמו לעודד מניות בבורסה, אין פה אג'נדה -האג'נדה הייתה רק בראש שלך
יגיעו אוהדים רבים לקבוצה בלי זהות שמגיעים רק בגלל הצלחה מקצועית - מה הבעיה בהצלחה?
לא אמרתי שיש בעיה לאהוד בגלל הצלחה
הקהילה נעלמה- זה אתם נעלמתם אנחנו פה.
וויתרתם על כל מה שהיה משותף בינינו עבור מה שסלדנו ממנו כקהילה - לא וויתרנו אנחנו פה אבל כן נמאס לנו משירי שואה,מכות ביציע,אבוקות בפרצוף וכו
צרצרים
ההנהלה פיזרה הבטחות - והצד השני גנב לנו אופציה לבחור
הפילוג היה קורה גם עם ההצבעה- אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
התוצאות של ההצבעה היו יוצאות לרעתכם - אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
אבל בבוררות עופר הפסיד - מה אכפת לי מעופר גנבו לי את האופציה לבחור
זה אומר שגם בהצבעה הייתם מפסידים - אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
הבוררות לא מעניינת כי אתם רוצים שנשחק לנצח ביד אליהו -אנחנו לא וגנבו לנו את האופציה לבחור
ומה עופר היה עושה אם תוצאות ההצבעה לא לרוחו - לא יודע גנבו לנו את האופציה לבחור
שאקו ובר לא מנעו שום הצבעה - הייתה הצבעה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

כל הספקולציות על מה היה קורה אם היתה הצבעה על המעבר הן ספקולציות כי לא היתה הצבעה.
הסיבה שלא היתה הצבעה , בסופו של דבר , נובעת מזה שמישהו לא רצה שתצא החלטה מנוגדת לעמדתו...
בני12
קיבל.ה  2556 לייקים

Praškevičios כתב: 14 ינואר 2026, 09:48
מילפורד כתב: 14 ינואר 2026, 09:37 משלים את החוב ממקודם, בהצבעה על ההסכם הצביעו 2,116 חברי עמותה המהווים 85.91% מסך חברי העמותה שהיו זכאים להצביע על זה.

מספרים חגיגה אבל האם באמת ובתמים הוצגו כוונותיו המלאות של האיש אז באסיפה ההיא בהדר יוסף או שהיה מדובר שוב במצג שווא של איש שלכאורה בא לשלב ידיים עם המערכת הקיימת ולעבוד בשיתוף פעולה כשבפועל הוא דרס תוך פרק זמן קצר מאוד את כל מה ומי שהיה פה לפניו כולל את האנשים הכי קרובים אליו.
אז אם היתה הצבעה על המעבר היינו יודעים מה חברי העמותה חושבים על זה (רמי היה יכול להציג את הצד שלו כולל כל החששות ועופר את הצד השני).
השערות למה לא היתה הצבעה ?
איש גדול
קיבל.ה  468 לייקים

הרגשתי רגע צורך להגיב לנושא הזה שוב.
זה ברור לגמרי שהרוב היו בעד הכניסה של עופר וזה ברור לגמרי שהרוב היו בעד המעבר ליד אליהו.
לא צריך ויכוחים של חודשים לגבי זה.
זאת המציאות.
היינו עוברים ליד אליהו אליהו בהצבעה בלי קשר להבטחה של עופר לשפץ/לבנות אולם חדש.
הוא לא היה צריך ואף אחד לא ביקש ממנו להבטיח כלום.
אבל הוא הבטיח.
עמידה בהבטחה הזאת יכולה לפתור חלק גדול מהמצב.
הצד שמחרים בטוח בכל ליבו שהוא צודק והוא גם טיפס על עץ ענק בדמות לא להגיע למשחקים של הקבוצה מעל שנה.
אנשים שהיו רגילים ללכת לכל מקום עם הפועל החליטו להפסיק לעשות את זה - זה עץ ענק לטפס עליו.
וכשמטפסים על עץ ענק האגו לא יתן לרדת ממנו סתם ככה.
צריך לקרות משהו משמעותי כדיי שבן אדם שעולה על עץ כל כך גבוה יחליט לרדת ממנו.
ככה אנחנו כבני האדם בנויים.
המשהו המשמעותי הזה זה סגירת נושא האולם.
עד אז כל הויכוחים והריבים מיותרים שום דבר לא ישתנה.
ברגע שעופר יסגור את נושא האולם סופית בפני כל אוהד שמחרים יהיו 2 אפשרויות
1.לקחת את בניית האולם כדבר הזה שיוריד אותו מהעץ ולחזור.
2.לוותר על הפועל לתמיד.

מעריך ומקווה שחלק גדול מהמחרימים ישימו את הפועל מעל האגו שלהם ויבחרו באפשרות הראשונה
לאווירה שתהיה סביב הקבוצה וההתנהלות של עופר עד אז יהיה משקל משמעותי.
בכל מקרה עד שזה יקרה חבל על הריבים והויכוחים.
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 14 ינואר 2026, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

iamgabormarton כתב: 14 ינואר 2026, 09:51 עשיתי סיכום קטן של הדברים שהלכו פה בימים האחרונים :

משחק בית: לא יבואו 100 - באים 8000
עצוב שאף אחד לא בא למשחק חוץ - אבל זה אתם מחרימים!
כי אני לא אוהב את שכירי החרב- ובכדורגל כן?
לא אמרתי שזה רק בגלל שכירי חרב
זה כמו לעודד מניות בבורסה, אין פה אג'נדה -האג'נדה הייתה רק בראש שלך
יגיעו אוהדים רבים לקבוצה בלי זהות שמגיעים רק בגלל הצלחה מקצועית - מה הבעיה בהצלחה?
לא אמרתי שיש בעיה לאהוד בגלל הצלחה
הקהילה נעלמה- זה אתם נעלמתם אנחנו פה.
וויתרתם על כל מה שהיה משותף בינינו עבור מה שסלדנו ממנו כקהילה - לא וויתרנו אנחנו פה אבל כן נמאס לנו משירי שואה,מכות ביציע,אבוקות בפרצוף וכו
צרצרים
ההנהלה פיזרה הבטחות - והצד השני גנב לנו אופציה לבחור
הפילוג היה קורה גם עם ההצבעה- אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
התוצאות של ההצבעה היו יוצאות לרעתכם - אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
אבל בבוררות עופר הפסיד - מה אכפת לי מעופר גנבו לי את האופציה לבחור
זה אומר שגם בהצבעה הייתם מפסידים - אבל גנבו לנו את האופציה לבחור
הבוררות לא מעניינת כי אתם רוצים שנשחק לנצח ביד אליהו -אנחנו לא וגנבו לנו את האופציה לבחור
ומה עופר היה עושה אם תוצאות ההצבעה לא לרוחו - לא יודע גנבו לנו את האופציה לבחור
שאקו ובר לא מנעו שום הצבעה - הייתה הצבעה?
הוא כותב באים 8,000 יום אחרי שהגיעו 1,600 למשחק ״בית״. אין גבול לשקרים?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1454 לייקים

מה שנמצא כל יום מול העיניים של כולנו ואסור לשכוח ולהתעלם: אנחנו עם מינוס שתי נקודות בכדורגל בגללם.
אם אנחנו רוצים ביתיות וסיכוי לאליפות בכדורסל, טוב לנו שהם לא יחזרו.
שום עידוד לא שווה את המחיר שהם יכולים לעלות לנו.
יכולים? זה מחיר כמעט ידוע מראש.

אני לא יודע לגביכם, אבל שתי הנקודות האלה לא עוזבות אותי יום יום. זה ממש ממש מעצבן.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

its-sick כתב: 14 ינואר 2026, 11:19 מה שנמצא כל יום מול העיניים של כולנו ואסור לשכוח ולהתעלם: אנחנו עם מינוס שתי נקודות בכדורגל בגללם.

אני לא יודע לגביכם, אבל שתי הנקודות האלה לא עוזבות אותי יום יום. זה ממש ממש מעצבן.
איך ה״ביתיות״ עזרה לנו בעונה שעברה?
בכך שהגיעו כ-3,000 אוהדי הפועל ירושלים שדחפו את הקבוצה שלהם לניצחון חוץ באווירה ביתית, במשחק הכרעה על כרטיס לגמר?
רק להזכר איך זה נראה שנה ושנתיים לפני כן... פערים תהומיים.
joshsoos
קיבל.ה  878 לייקים

לפחות אל תשקר, לא היה אפילו קרוב ל3000 אוהדים שלהם, כולה עוד כמה מאות ב11/12
יהלום14אדום
קיבל.ה  1329 לייקים

ברור, 3,000. למה לא 7,000?
יאללה הביתה!!!
בני12
קיבל.ה  2556 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 13:08
its-sick כתב: 14 ינואר 2026, 11:19 מה שנמצא כל יום מול העיניים של כולנו ואסור לשכוח ולהתעלם: אנחנו עם מינוס שתי נקודות בכדורגל בגללם.

בכך שהגיעו כ-3,000 אוהדי הפועל ירושלים שדחפו את הקבוצה שלהם לניצחון חוץ באווירה ביתית, במשחק הכרעה על כרטיס לגמר?
אולי מעצם העובדה שהיינו מול חולון ולא מול ירושלים
בני12
קיבל.ה  2556 לייקים

גם "עידוד" של דרייבאין לא ממש עזר לנו מולם בגביע בשנים האחרונות
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2103 לייקים

הפועל כתב: 14 ינואר 2026, 08:30
red in blood כתב: 14 ינואר 2026, 00:01 לך תקרא שוב את מה שכתבתי.
התוצאה כובדה, ינאי לא אמר שהוא עובר על אפה וחמתה של העמותה.
הוא כיבד את התוצאה והודיע שהוא עוזב, וחזר רק אחרי שהעמותה ויתרה על הדרישה.
העמותה יכלה לא לבטל את הדרישה, ושם זה היה נגמר. אף אחד לא הפר את פסיקת הבורר.
אני לא מומחה משפטי. אבל לאמר שעופר בסה"כ "כיבד את התוצאה" זאת התפלפלות חסרת יושר בלשון המעטה. אם צד אחד לבוררות מתבאס מהתוצאה ומודיע בתגובה על נסיגה מהעסקה המקורית זה נשמע לי התנהלות בחוסר תום לב שאני אתפלא אם אין לה השלכות משפטיות רציניות.
אני בטוח שאתה היית מפקיד 25 מיליון שקל אם היו לך בידיעה שבסוף העונה חברי העמותה יכולים להחליט לחזור לדרייב אין ולא לשחק ביד אליהו גם אם הגעת ליורוליג.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2123 לייקים
יצירת קשר:

בוא נאמר בעדינות שאיך שעופר הוציא כסף בשנתיים האחרונות, זה לא מופרך.

אבל מה שאני או כל אדם אחר היה עושה זה לא משנה בכלל.
השאלה פה זה מה המעמד של פסק בורר, ואם אפשר כשיש בוררות בין צדדים שמי מהצדדים שלא מוצא חן בעיניו פסק הבורר פשוט לאמר "שוברים את הכלים ולא משחקים" בלי השלכות משפטיות.
כי אני, כאמור, בספק שאפשר לעשות את זה תוך היתממות "מה אתם רוצים, לא אמרתי שאני לא מקבל את הבוררות" כמו שנטען פה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
בני12
קיבל.ה  2556 לייקים

הפועל כתב: 14 ינואר 2026, 14:38 בוא נאמר בעדינות שאיך שעופר הוציא כסף בשנתיים האחרונות, זה לא מופרך.

אבל מה שאני או כל אדם אחר היה עושה זה לא משנה בכלל.
השאלה פה זה מה המעמד של פסק בורר, ואם אפשר כשיש בוררות בין צדדים שמי מהצדדים שלא מוצא חן בעיניו פסק הבורר פשוט לאמר "שוברים את הכלים ולא משחקים" בלי השלכות משפטיות.
כי אני, כאמור, בספק שאפשר לעשות את זה תוך היתממות "מה אתם רוצים, לא אמרתי שאני לא מקבל את הבוררות" כמו שנטען פה
היו יכולות להיות לזה השלכות משפטיות
העמותה יכלה להגיש את פסק הבורר לאישור בית המשפט.
חברי העמותה דרשו שזה לא יקרה
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

בני12 כתב: 14 ינואר 2026, 13:27

באמת סביר להניח שלא היינו מפסידים לב״ש בדרייב אין הביתי, בניגוד ליד אליהו המנוכר
הוקיץ'
קיבל.ה  7945 לייקים

בכלל, כל הקטע של זריקת האבוקות שעלתה לנו בנקודות, ביתיות ובעונה כולה בסך הכל נעשתה כדי להפוך את יד אליהו המנוכר לקצת יותר ביתי.
אין כמו לראות ילדים חוטפים אבוקות בראש וישר להרגיש בבית.
בני12
קיבל.ה  2556 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 15:00

באמת סביר להניח שלא היינו מפסידים לב״ש בדרייב אין הביתי, בניגוד ליד אליהו המנוכר
באמת סביר להניח שלא היינו מפסידים לקרית אתא ביד אליהו הביתי בניגוד לדרייבאין המנוכר
אוהד כורסא
קיבל.ה  792 לייקים

אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?

א. אם לא היה חרם גם היכל אליהו היה מאוד ביתי. כמו שבלומפילד מאוד ביתי למרות שלא כולם שרים כמו בשער 5.

ב. ברור שיד אליהו מכניס יותר. גם לזה יש משמעות מקצועית.

ג. זו לא באמת טענה כנה. הרי אם ננצח השנה את כל משחקי הבית בפלייאוף אז הדעה על המעבר תשתנה?
תא מרבוטא
קיבל.ה  805 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 15:00

ולא היינו מפסידים לירושלים באוסישקין המנןכר
ולא היינו מפסידים למכבי באוסישקין המנוכר
ולא היינו מפסידים לגליל באוסישקין המנוכר

אגב אאלט בעונת 2019 כשקובי רפואה אימן אותנו אחרי שעלינו, הוצאנו תיקו ביתי נגד מכבי באיצטדיון המושבה המנוכר אחרי שנים שהפסדנו בבלומפילד המנוכר
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

אוהד כורסא כתב: 14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?

א. אם לא היה חרם גם היכל אליהו היה מאוד ביתי. כמו שבלומפילד מאוד ביתי למרות שלא כולם שרים כמו בשער 5.

ג. זו לא באמת טענה כנה. הרי אם ננצח השנה את כל משחקי הבית בפלייאוף אז הדעה על המעבר תשתנה?
אין דבר כזה ״היכל אליהו בלי חרם״
האופציות שעמדו על הפרק היו -
1. האולם הכי ביתי בארץ עם הקהל הטוב בארץ
2. בית הקברות ביד אליהו

לכל החכמולוגים, בוודאי שאפשר להפסיד עם ביתיות ולנצח בלעדיה, אבל אם ההנחה היא:
״אם אנחנו רוצים ביתיות וסיכוי לאליפות בכדורסל, טוב לנו שהם לא יחזרו.״
אז הביתיות לא ממש עזרה בעונה שעברה, כי נתנו אותה להפועל ירושלים, למרות שאנחנו אירחנו.
הוקיץ'
קיבל.ה  7945 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 15:34
אוהד כורסא כתב: 14 ינואר 2026, 15:22 אני לא ככ מבין את הדיון הזה. הטענה עכשיו שהמעבר היה לא נכון מקצועית?

2. בית הקברות ביד אליהו

אז הביתיות לא ממש עזרה בעונה שעברה, כי נתנו אותה להפועל ירושלים, למרות שאנחנו אירחנו.
אמר מי שלא היה שם ואין לו מושג מה הייתה האווירה.
כן, בואו נחזור לאלה שגורמים להפחתת נקודות, קנסות ואובדן הביתיות בזמן שחצי מהאוהדים לא יכולים להיכנס כי אין מקום, רק כדי שבזמן שאנחנו משחקים שם יהיו שירים ממש יפים וכוראוגרפיה מרשימה.
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

חצי מהאוהדים?
אתה מתכוון ל800 מתוך ה1,600 שהטריחו את עצמם אתמול למשחק ״בית״?
דאר אל כופר
קיבל.ה  26 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 15:34

2. בית הקברות ביד אליהו

אז אתה בעצם אומר שגם אם הייתה הצבעה אז החלק הזה בקהל לא היה מכבד אותה?
כי אז אפשר לחשוב שבאמת לא העלו את הסוגיה להצבעה בגלל הסיכוי שצד מסוים יפסיד.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  352 לייקים

אני חושב שהמון פה דיי השלימו עם זה שהמחרימים לא יגיעו לפחות עד שיהיה משהו חדש עם האולם.
תגיעו לא תגיעו זה שלכם. רק תפסיקו להפיץ את הרעל הזה כלפי הקבוצה וכלפי מי שכן מגיע, אנשים פה הקימו מערך עידוד מ0 והם זוכים ל"ברכות" מהצד המחרים כאילו הם כותבים בדר שטירמר, תכבדו פעם אחת את הצד השני ששנים מנסה להשחיל בקשה ונענה באיומים
Asafasraf
קיבל.ה  1866 לייקים

Red Or Dead כתב:חצי מהאוהדים?
כמה אוהדים היו מגיעים למשחק דומה בדרייב אין עם אותו מצב ביטחוני ומזג אויר? בטוח שפחות, אז תפסיק לגרום לאנשים לחשוב שהדרייב אין היה מלא במשחקים כאלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1866 לייקים

Praškevičios כתב:

כוונותיו המלאות היו להצעיד מועדון ספורט להישגים וזכייה בתארים.
כנראה שהכוונות של העמותה היו אחרות, כי הם הגיעו לפשיטת רגל ואי תשלום משכורות.
איזה מטומטמים אנחנו שבחרנו בעופר ולא בעמדה של ראשי העמותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 14 ינואר 2026, 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוקיץ'
קיבל.ה  7945 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 15:40 חצי מהאוהדים?
לא, אני מדבר על ה-10,000 שהגיעו ליד אליהו בעונה שעברה בזמן שאתה ישבת בבית וקיבלת אורגזמה מהסל של הארפר.
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

הוקיץ' כתב: 14 ינואר 2026, 16:03
לא, אני מדבר על ה-10,000 שהגיעו ליד אליהו בעונה שעברה בזמן שאתה ישבת בבית וקיבלת אורגזמה מהסל של הארפר.
אני מבין שאתה מתוסכל מכך שויתרתם על הקהל הכי טוב בארץ עם האולם הכי ביתי בארץ בתמורה לגן עדן ליריבות שלנו, אבל למה להוציא את זה עליי?
Red Or Dead
קיבל.ה  401 לייקים

iamgabormarton כתב: 14 ינואר 2026, 15:46 אני חושב שהמון פה דיי השלימו עם זה שהמחרימים לא יגיעו לפחות עד שיהיה משהו חדש עם האולם.
תגיעו לא תגיעו זה שלכם. רק תפסיקו להפיץ את הרעל הזה כלפי הקבוצה וכלפי מי שכן מגיע, אנשים פה הקימו מערך עידוד מ0 והם זוכים ל"ברכות" מהצד המחרים כאילו הם כותבים בדר שטירמר, תכבדו פעם אחת את הצד השני ששנים מנסה להשחיל בקשה ונענה באיומים
אני חושב שראינו פעולות מחאה חריפות הרבה יותר כנגד בעלים לאורך השנים.
מי שלקח החלטה להחליף את הקהל ולהדיר את הגרעין הקשה, ויחד איתו עוד מאות רבות של אוהדים ממשחקי הקבוצה, היה צריך לקחת בחשבון שיהיו אנשים שיהיה להם מה להגיד על כך.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2103 לייקים

Red Or Dead כתב: 14 ינואר 2026, 16:09
הוקיץ' כתב: 14 ינואר 2026, 16:03
אני מבין שאתה מתוסכל מכך שויתרתם על הקהל הכי טוב בארץ עם האולם הכי ביתי בארץ בתמורה לגן עדן ליריבות שלנו, אבל למה להוציא את זה עליי?
אתה צריך להיות באמת חסר מודעות אם אתה באמת מאמין שבדרייב אין היו מגיעים יותר אוהדים למשחק בין הפועל למקום האחרון ביום גשום כזה כשיחסי הכוחות הם כמו שקיימים היום בין הפועל לשאר הליגה.
אפילו אני, שגר במרחק עשרים דקות הליכה מהירה מיד אליהו, ואפשר לספור על אצבעות שתי ידיים את מספר משחקי הבית שויתרתי עליהם מאז שהפועל אוסישקין הוקמה, חשבתי להישאר בבית ורק ברגע האחרון החלטתי בכל זאת לצאת למגרש.
שליחת תגובה