אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
צריך לזכור ש"הנוכלים" האמריקאים, שילמו חלק גדול מהחובות שהותירו חבורות הניסנובים כדי לדלל את המניות שלהם.
העניין שהם הספיקו להשאיר אדמה חרוכה מעבר לכך ומסרבים לקחת עליהם אחריות (כמו למשל באקיץ' שהוחתם, שוחרר, תבע וזכה במיליון שקל, או המשכורות של החודשים האחרונים שלהם שלא שולמו) ומינצברג אף לא מתכחש להתחיבויות שהוא לקח, כך שההשוואה בינם לבין הנוכלים מנותקת מהמציאות.
ועדיין, אחרי כל זה..שמישהו בבקשה ינחית איזו פצצה על חודורוב ויוציא את המועדון הזה מהחיים שלי, כי באמת שבא לי להקיא מהחרא הזה כל שנה, במקום להתעניין בכדורגל כמו אוהד נורמלי.
העניין שהם הספיקו להשאיר אדמה חרוכה מעבר לכך ומסרבים לקחת עליהם אחריות (כמו למשל באקיץ' שהוחתם, שוחרר, תבע וזכה במיליון שקל, או המשכורות של החודשים האחרונים שלהם שלא שולמו) ומינצברג אף לא מתכחש להתחיבויות שהוא לקח, כך שההשוואה בינם לבין הנוכלים מנותקת מהמציאות.
ועדיין, אחרי כל זה..שמישהו בבקשה ינחית איזו פצצה על חודורוב ויוציא את המועדון הזה מהחיים שלי, כי באמת שבא לי להקיא מהחרא הזה כל שנה, במקום להתעניין בכדורגל כמו אוהד נורמלי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
בגלל זה כתבתי דבילים ולא נוכלים.שחר כתב: ↑02 יוני 2024, 10:18 צריך לזכור ש"הנוכלים" האמריקאים, שילמו חלק גדול מהחובות שהותירו חבורות הניסנובים כדי לדלל את המניות שלהם.
לנוכלים בדרך כלל יש קצת שכל
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
הם עשו מראש הסכם ״הדביל״ והבאמת מחרבים, שכל חובות מהעבר שצצים או חלוטים(תביעות) יקוזזו מהמניות הנותרים של האחים דרעק וה״אוהד״ זאביקבז'רנו כתב: ↑02 יוני 2024, 10:11 מאוד יפתיע אותי אם העסקה תצא לפועל.
האשמים הראשיים- הניסנובים ושות'.
יצרו חובות אדירים וכמובן שלא חשבו או חושבים לסגור אותם.
אשם כמעט כמו הניסנובים- הדביל האמריקאי.
גם "קונה" קבוצה ( איך הוא קונה את הקבוצה והחובות הם של מישהו אחר? משמע לא קנה את הקבוצה) גם מחרב אותה לחלוטין מקצועית,גם יוצר חובות בעצמו.
לפחות הניסנובים עשו את הכל ביודעין ובמתכוון.
הדביל האמריקאי כל כך מטומטם שהוא הרס את הקבוצה בגלל חוסר המושג,הידע והיכולת שלו.
באמת שאני לא יודע מי יותר גרוע
פשוט הניסנובים כנראה היו בטוחים(כרגיל) שינצחו בתביעות או שיהיו קיזוזים כאלה ואחרים וזה פחות קרה
הם בטח לא ישלמו את זה.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
ואיזה אידיוט מינצברג
לך תעשה תעשה רווח על קבוצה ישראלית בהשקעה של 7 מיליון שקל ללא נכסים, עם חובות של 20 מיליון שקל.
אלוהים מי המפגרים שנתנו לו כסף.
לך תעשה תעשה רווח על קבוצה ישראלית בהשקעה של 7 מיליון שקל ללא נכסים, עם חובות של 20 מיליון שקל.
אלוהים מי המפגרים שנתנו לו כסף.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
הוא לא הבין עם מי יש לו עסק פה. זה על גבול עולם תחתון.
עשה פה 9000 טעויות אבל וואלה מסכן. ייאלץ לאכול פה חתיכת לקרדה
עשה פה 9000 טעויות אבל וואלה מסכן. ייאלץ לאכול פה חתיכת לקרדה
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
עכשיו בynet - גורמים בב"ש מנסים לעניין את ספרא ברכישת ב"ש.
לאהוד את המועדון הזה זה סבל לא יתואר.
לאהוד את המועדון הזה זה סבל לא יתואר.
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
אם ילך לשם, זאת רשמית הקבוצה מספר 2 הכי שנואה עליי
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
אלונה שוב מתעניינת בפוליטיקה, מריחה בחירות?
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אם זה קורה אני סיימתי עם הכדורגל
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אם יש לו שכל הוא הולך על ב"ש בלי לחשוב פעמיים
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
כן? יש להם 14 אלף אוהדים בטופ והפוטנציאל שלנו נניח 20?בר קולמוסא כתב: ↑02 יוני 2024, 11:28את כמות הכסף שהוא יצטרך לשים כדי להביא אותנו לאיפה שב״ש נמצאת עכשיו הוא בחיים לא יחזיר.
איצטדיון של 15 אלף מול 29 וחצי אלף?
וזה בלי להכנס לענייני פוליטיקה וסושולייז שאצלנו הפוטנציאל גדול יותר
אבל כן, בסורוקה יש כמה מחלקות איכותיות
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
עכשיו צנציפר מפרסם שפנו לעופר ינאי שירכוש את הכדורגל.
הכל ספינים לקראת פרסום הדו"ח...מאחל לכל השופרות ומי שמשתף פעולה עם זה סבל רב כמו שהוא גורם לנו.
הכל ספינים לקראת פרסום הדו"ח...מאחל לכל השופרות ומי שמשתף פעולה עם זה סבל רב כמו שהוא גורם לנו.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אותו החבר שאמר לי בזמנו על החתמת טאמבדו ואבוקסיס לפני הזמן, אמר לי אתמול שעופר ינאי "אכל סיבוב" ורוצה גם את הכדורגל.
הרוח נושבת לכיוון שבו ספרא לא יגיע וזה גורם לי בעיקר לייאוש.
הרוח נושבת לכיוון שבו ספרא לא יגיע וזה גורם לי בעיקר לייאוש.
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
אני בטוח שינאי לא קריר למצב הכדורגל
בין זה לבין לרכוש? לא חושב שכעת זה צעד שהוא יעשה, אבל כן אני חושב שאו שהוא מעורב בסאגה למציאת פיתרון בין הנוכחים, או שהוא מעורב רק עם האוזן
אגב, לא חושב שיש לו יכולת להחזיק גם וגם. מבחינה כלכלית. בכל אופן לא משהו שישפוך מיליונים רבים בכדורגל
בין זה לבין לרכוש? לא חושב שכעת זה צעד שהוא יעשה, אבל כן אני חושב שאו שהוא מעורב בסאגה למציאת פיתרון בין הנוכחים, או שהוא מעורב רק עם האוזן
אגב, לא חושב שיש לו יכולת להחזיק גם וגם. מבחינה כלכלית. בכל אופן לא משהו שישפוך מיליונים רבים בכדורגל
נערך לאחרונה על ידי dino ב 02 יוני 2024, 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב
עכשיו שהברז נסגר ואסור להדליף שום דבר הוא מתחיל להמציא כתבות משטויות שהוא מקבל בוואטספ
האנשים האלו, כולם. מנסים להשיג קליקים לאתר שלהם ומפרסמים כל דבר כי הם יודעים כמה שזה קריטי לנו אוהדי הפועל
בבקשה, להתעלם מהכל. להאמין רק להודעות רשמיות של הפועל. ושיהיה בהצלחה לכולנו
עכשיו שהברז נסגר ואסור להדליף שום דבר הוא מתחיל להמציא כתבות משטויות שהוא מקבל בוואטספ
האנשים האלו, כולם. מנסים להשיג קליקים לאתר שלהם ומפרסמים כל דבר כי הם יודעים כמה שזה קריטי לנו אוהדי הפועל
-
- קיבל.ה 405 לייקים
נשאר מישהו בהפועל ת"א שיכול להוציא הודעה לתקשורת?עמית כתב: ↑02 יוני 2024, 12:26 צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
לא יודע כל כך הרבה אבל ממה שאני הכי מבין זה שספרא לא רוצה ששום דבר יודלף לתקשורת ואין למיינצברג באמת רצון גם להדליף דבריםהלוטוס הלבן כתב: ↑02 יוני 2024, 12:29נשאר מישהו בהפועל ת"א שיכול להוציא הודעה לתקשורת?עמית כתב: ↑02 יוני 2024, 12:26 צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב
הניסנובים החלאות האלו אוהבים את הלהט והפיים אז בשבילם לספר לתקשורת ולהתראיין לספורט 5 זה החלק הכי אהוב עליהם אז מניח שהכל בא מהם והחברים שלהם
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אחלה תגובה אם וכאשר
-
- קיבל.ה 121 לייקים
כאן כדי להגיד שכל הסאגה הזו היא קשקוש אחד ענקי ואף אחד בשם ספרא או מינצברג או וואטאבר לא ירכוש אף מועדון. עופר ינאי זה בן אדם אמיתי, זה לפחות אני כן יודע.
-
- קיבל.ה 108 לייקים
שיכנסו ביחד.
לכל אחד מהם בפרד כנראה אין מספיק כסף להביא אותנו לצמרת לבד.
לכל אחד מהם בפרד כנראה אין מספיק כסף להביא אותנו לצמרת לבד.
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
מצד שני אם עופר נכנס לכדורגל זה יכול לבוא על חשבון קבוצת הכדורסל , זה לא פשוט לנהל 2 קבוצות בכלל
- רווי
- קיבל.ה 758 לייקים
איך זה מסתדר אם זה שהוא דתי וכדורגל זה ענף של שבת? או שהוא יבוא רק ללאומית כי זה בשישי.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
נמאס כבר מהמועדון הגמור הזה. שהחיזבאללה ישמיד כבר את וולפסון או משהו
-
- קיבל.ה 2459 לייקים
זה בהחלט תסריט ריאלי במלחמה איתםאוגוסטוס היל כתב: ↑02 יוני 2024, 13:02 נמאס כבר מהמועדון הגמור הזה. שהחיזבאללה ישמיד כבר את וולפסון או משהו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני רק מקווה שכולם פה סגורים על זה שדקה אחרי שהפלונטר יפתר עם תושב, ניסנוב ומינצברג, תצא פסיקה של הcas.
-
- קיבל.ה 531 לייקים
-
- קיבל.ה 389 לייקים
עופר ינאי לא באמת יצליח להעמיד קבוצה עם תקציב רציני בכדורגל, אלה סכומים שונים מהכדורסל אל תהיו מצחיקים. הוא לא מיליארדר.
הדבר הכי טוב שיכול לצאת פה זה שינאי יעזור עם החובות איכשהו ובתמורה יקבל מניות ויהיה שותף עם ספרא.
הדבר הכי טוב שיכול לצאת פה זה שינאי יעזור עם החובות איכשהו ובתמורה יקבל מניות ויהיה שותף עם ספרא.
-
- קיבל.ה 17 לייקים
אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי
צריך להניח לחולה למות, להקים קבוצת אוהדים ובבוא הזמן לשחרר אותה לאיש הנכון
-
- קיבל.ה 574 לייקים
בכדןרגל זה הרבה הרבה יותר קשה. עע הפועל פתח תקווה שממש לא נטולת אוהדים או היסטוריה מרשימה, ובקושי מתגנבת לליגת העל אחת לכמה שנים, וגם הפועל קטמון עוד לא התייצבה סופית בליגת העלפאביו ג׳וניור כתב: ↑02 יוני 2024, 13:47 אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי
-
- קיבל.ה 230 לייקים
יכול להיות שזה יותר קשה, אבל זה בטוח פחות קשה מלהסתמך על הניסנובים ולהביא רוכש רציני כשיש חובות של עשרות מיליונים שלא ברור מי הולך לשלם ומתי.תא מרבוטא כתב: ↑02 יוני 2024, 13:50בכדןרגל זה הרבה הרבה יותר קשה. עע הפועל פתח תקווה שממש לא נטולת אוהדים או היסטוריה מרשימה, ובקושי מתגנבת לליגת העל אחת לכמה שנים, וגם הפועל קטמון עוד לא התייצבה סופית בליגת העלפאביו ג׳וניור כתב: ↑02 יוני 2024, 13:47 אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי
הפועל ירושלים זו דוגמה יותר רלוונטית מהפועל פתח תקווה, כי היא הוקמה מלכתחילה כקבוצת אוהדים.
והפועל ירושלים רושמת בשנים האחרונות כמה מהעונות הטובות ביותר בתולדותיה! ככה שאצל הפועל ירושלים זאת הצלחה אדירה, גם אם הם ירדו ליגה עוד עונה\שתיים\שלוש.
יש לנו תקרה הרבה הרבה יותר גבוהה מאשר לשתי הקבוצות האלו. בנוסף, הרעיון הוא לא להקים קבוצת אוהדים רק בשביל להישאר כזאת. הרעיון הוא לנקות פעם אחת ולתמיד את המועדון מחובות ומנוכלים, להשריש תרבות ניהול חדשה, ולגרום לזה שאוהדי הפועל תל אביב יוכלו לחזור להתעסק באהדה לקבוצה, ולא בדו"חות של רואי חשבון.
יום אחד זה יקרה, כי המצב של המועדון במגמת ירידה - פשוט חבל לחכות עוד עשור בשביל לעשות את זה, כי החיים קצרים.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
אם אני מוציא את ספרא מהמשוואה
ובהנתן זה שאין רוכש זר אמיד על הפרק
עופר ינאי זו אופציה טובה להמשך תקופת הביניים עד לבוא משיח אחר, אם עושים ואורזים את זה נכון ועם הרבה דימיון ויצירתיות:
- עופר ידלל את המינצברגים שימשיכו להלחם על החובות מול הבעלים הקודמים (כלומר עופר לא משלם חובות)
- עופר משקיע בקבוצה, מיליונים בודדים בשנה (לא צריך יותר בשלב הזה)
- הפועל נהפכת לסוג של באיירן או ברצלונה מבחינת השילוב בין המחלקות.
- המתווה מהסל נכנס לרגל, מועדון בשליטה נמוכה של אוהדים ובבעלות איש אמיד עם זכות ווטו. אני חושב שאפשר לייצר מודל לא רע בכלל שבו אוהדי הסל והרגל משלמים כנגד בעלות שלהם: או לאמץ את המתווה בסל לרגל או אפיל לחבר בין הסל לרגל לבעלות אחת. יש פוטנציאל גדול בחיבור בין המחלקות: ה-״לקוחות״ כמעט זהים והסנטימנט דומה.
לא מדובר בקבוצת אוהדים ומעכרים סטייל תקופת רמון, אלא בבעלים אחד דומיננטי שמנהל אותנו ברמה המקצועית ומחזיק במניות ווטו ולצדו אוהדים ששומרים על הקבוצה יחד איתו, במתווה של השקעה נמוכה יחסית שמחזקת את הזהות של המועדון וגם קצת מכניסה כסף.
כדורסל זה לא כדורגל
אבל ברגע שיש מבנה ניהולי של בעלים אחד עם זכות ווטו ומניות רוב, ששולט בכוורת הניהולית והמקצועית
הרבה יותר קל להנות מהיתרונות של קבוצה בבעלות אוהדים
חרף הטראומה ההגיונית שיש לנו מהאירוע
זה לא רמון וזה לא מנויים לשכטר
ובהנתן זה שאין רוכש זר אמיד על הפרק
עופר ינאי זו אופציה טובה להמשך תקופת הביניים עד לבוא משיח אחר, אם עושים ואורזים את זה נכון ועם הרבה דימיון ויצירתיות:
- עופר ידלל את המינצברגים שימשיכו להלחם על החובות מול הבעלים הקודמים (כלומר עופר לא משלם חובות)
- עופר משקיע בקבוצה, מיליונים בודדים בשנה (לא צריך יותר בשלב הזה)
- הפועל נהפכת לסוג של באיירן או ברצלונה מבחינת השילוב בין המחלקות.
- המתווה מהסל נכנס לרגל, מועדון בשליטה נמוכה של אוהדים ובבעלות איש אמיד עם זכות ווטו. אני חושב שאפשר לייצר מודל לא רע בכלל שבו אוהדי הסל והרגל משלמים כנגד בעלות שלהם: או לאמץ את המתווה בסל לרגל או אפיל לחבר בין הסל לרגל לבעלות אחת. יש פוטנציאל גדול בחיבור בין המחלקות: ה-״לקוחות״ כמעט זהים והסנטימנט דומה.
לא מדובר בקבוצת אוהדים ומעכרים סטייל תקופת רמון, אלא בבעלים אחד דומיננטי שמנהל אותנו ברמה המקצועית ומחזיק במניות ווטו ולצדו אוהדים ששומרים על הקבוצה יחד איתו, במתווה של השקעה נמוכה יחסית שמחזקת את הזהות של המועדון וגם קצת מכניסה כסף.
כדורסל זה לא כדורגל
אבל ברגע שיש מבנה ניהולי של בעלים אחד עם זכות ווטו ומניות רוב, ששולט בכוורת הניהולית והמקצועית
הרבה יותר קל להנות מהיתרונות של קבוצה בבעלות אוהדים
חרף הטראומה ההגיונית שיש לנו מהאירוע
זה לא רמון וזה לא מנויים לשכטר
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 02 יוני 2024, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
בשביל שבן אדם יחזיק גם את הסל של הפועל וגם את הרגל וישקיע סכומים גבוהים בשתי החזיתית, הוא צריך להיות בעל ממון ברמת הגולדהאר. עופר לא שם (כרגע). זה רק יכול לחרבן לנו את מה שיש בכדורסל.