אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

צריך לזכור ש"הנוכלים" האמריקאים, שילמו חלק גדול מהחובות שהותירו חבורות הניסנובים כדי לדלל את המניות שלהם.
העניין שהם הספיקו להשאיר אדמה חרוכה מעבר לכך ומסרבים לקחת עליהם אחריות (כמו למשל באקיץ' שהוחתם, שוחרר, תבע וזכה במיליון שקל, או המשכורות של החודשים האחרונים שלהם שלא שולמו) ומינצברג אף לא מתכחש להתחיבויות שהוא לקח, כך שההשוואה בינם לבין הנוכלים מנותקת מהמציאות.
ועדיין, אחרי כל זה..שמישהו בבקשה ינחית איזו פצצה על חודורוב ויוציא את המועדון הזה מהחיים שלי, כי באמת שבא לי להקיא מהחרא הזה כל שנה, במקום להתעניין בכדורגל כמו אוהד נורמלי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  710 לייקים

שחר כתב: 02 יוני 2024, 10:18 צריך לזכור ש"הנוכלים" האמריקאים, שילמו חלק גדול מהחובות שהותירו חבורות הניסנובים כדי לדלל את המניות שלהם.
העניין שהם הספיקו להשאיר אדמה חרוכה מעבר לכך ומסרבים לקחת עליהם אחריות (כמו למשל באקיץ' שהוחתם, שוחרר, תבע וזכה במיליון שקל, או המשכורות של החודשים האחרונים שלהם שלא שולמו) ומינצברג אף לא מתכחש להתחיבויות שהוא לקח, כך שההשוואה בינם לבין הנוכלים מנותקת מהמציאות.
ועדיין, אחרי כל זה..שמישהו בבקשה ינחית איזו פצצה על חודורוב ויוציא את המועדון הזה מהחיים שלי, כי באמת שבא לי להקיא מהחרא הזה כל שנה, במקום להתעניין בכדורגל כמו אוהד נורמלי.
בגלל זה כתבתי דבילים ולא נוכלים.
לנוכלים בדרך כלל יש קצת שכל
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

בז'רנו כתב: 02 יוני 2024, 10:11 מאוד יפתיע אותי אם העסקה תצא לפועל.
האשמים הראשיים- הניסנובים ושות'.
יצרו חובות אדירים וכמובן שלא חשבו או חושבים לסגור אותם.
אשם כמעט כמו הניסנובים- הדביל האמריקאי.
גם "קונה" קבוצה ( איך הוא קונה את הקבוצה והחובות הם של מישהו אחר? משמע לא קנה את הקבוצה) גם מחרב אותה לחלוטין מקצועית,גם יוצר חובות בעצמו.
לפחות הניסנובים עשו את הכל ביודעין ובמתכוון.
הדביל האמריקאי כל כך מטומטם שהוא הרס את הקבוצה בגלל חוסר המושג,הידע והיכולת שלו.
באמת שאני לא יודע מי יותר גרוע
הם עשו מראש הסכם ״הדביל״ והבאמת מחרבים, שכל חובות מהעבר שצצים או חלוטים(תביעות) יקוזזו מהמניות הנותרים של האחים דרעק וה״אוהד״ זאביק
פשוט הניסנובים כנראה היו בטוחים(כרגיל) שינצחו בתביעות או שיהיו קיזוזים כאלה ואחרים וזה פחות קרה
הם בטח לא ישלמו את זה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  108 לייקים

ואיזה אידיוט מינצברג

לך תעשה תעשה רווח על קבוצה ישראלית בהשקעה של 7 מיליון שקל ללא נכסים, עם חובות של 20 מיליון שקל.
אלוהים מי המפגרים שנתנו לו כסף.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

הוא לא הבין עם מי יש לו עסק פה. זה על גבול עולם תחתון.
עשה פה 9000 טעויות אבל וואלה מסכן. ייאלץ לאכול פה חתיכת לקרדה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

עכשיו בynet - גורמים בב"ש מנסים לעניין את ספרא ברכישת ב"ש.

לאהוד את המועדון הזה זה סבל לא יתואר.
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

אם ילך לשם, זאת רשמית הקבוצה מספר 2 הכי שנואה עליי
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

אלונה שוב מתעניינת בפוליטיקה, מריחה בחירות?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

אם זה קורה אני סיימתי עם הכדורגל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

Shacham כתב: 02 יוני 2024, 10:56 עכשיו בynet - גורמים בב"ש מנסים לעניין את ספרא ברכישת ב"ש.

לאהוד את המועדון הזה זה סבל לא יתואר.
זה לא יקרה
ורכישת הפןעל לא תקרה
תם הטקס לצערי
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

אם יש לו שכל הוא הולך על ב"ש בלי לחשוב פעמיים
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

אדום כתב: 02 יוני 2024, 11:17 אם יש לו שכל הוא הולך על ב"ש בלי לחשוב פעמיים
לא
בפוטנציאל הכללי אנחנו יותר רווחיים ומשתלמים
חוץ מזה מה יש שם חוץ מסורוקה?
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

dino כתב: 02 יוני 2024, 11:23
לא
את כמות הכסף שהוא יצטרך לשים כדי להביא אותנו לאיפה שב״ש נמצאת עכשיו הוא בחיים לא יחזיר.
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

בר קולמוסא כתב: 02 יוני 2024, 11:28
לא
את כמות הכסף שהוא יצטרך לשים כדי להביא אותנו לאיפה שב״ש נמצאת עכשיו הוא בחיים לא יחזיר.
כן? יש להם 14 אלף אוהדים בטופ והפוטנציאל שלנו נניח 20?
איצטדיון של 15 אלף מול 29 וחצי אלף?
וזה בלי להכנס לענייני פוליטיקה וסושולייז שאצלנו הפוטנציאל גדול יותר

אבל כן, בסורוקה יש כמה מחלקות איכותיות
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  758 לייקים

תם הטקס, זה לא קורה.
OMG עווופררר
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

לא
הפועל תל אביב כבר כמעט שני עשורים זה קן צרעןת שמושך אליו רק חסרי מושג ונוכלים, זה כנראה לא סתם קורה
רק הפועל
קיבל.ה  2408 לייקים

פורסם דוח החובות ?
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

עכשיו צנציפר מפרסם שפנו לעופר ינאי שירכוש את הכדורגל.
הכל ספינים לקראת פרסום הדו"ח...מאחל לכל השופרות ומי שמשתף פעולה עם זה סבל רב כמו שהוא גורם לנו.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אותו החבר שאמר לי בזמנו על החתמת טאמבדו ואבוקסיס לפני הזמן, אמר לי אתמול שעופר ינאי "אכל סיבוב" ורוצה גם את הכדורגל.

הרוח נושבת לכיוון שבו ספרא לא יגיע וזה גורם לי בעיקר לייאוש.
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

חייב לנעול את האשכול הזה.
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

אני בטוח שינאי לא קריר למצב הכדורגל
בין זה לבין לרכוש? לא חושב שכעת זה צעד שהוא יעשה, אבל כן אני חושב שאו שהוא מעורב בסאגה למציאת פיתרון בין הנוכחים, או שהוא מעורב רק עם האוזן

אגב, לא חושב שיש לו יכולת להחזיק גם וגם. מבחינה כלכלית. בכל אופן לא משהו שישפוך מיליונים רבים בכדורגל
נערך לאחרונה על ידי dino ב 02 יוני 2024, 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב
עכשיו שהברז נסגר ואסור להדליף שום דבר הוא מתחיל להמציא כתבות משטויות שהוא מקבל בוואטספ

האנשים האלו, כולם. מנסים להשיג קליקים לאתר שלהם ומפרסמים כל דבר כי הם יודעים כמה שזה קריטי לנו אוהדי הפועל
בבקשה, להתעלם מהכל. להאמין רק להודעות רשמיות של הפועל. ושיהיה בהצלחה לכולנו
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

עמית כתב: 02 יוני 2024, 12:26 צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב
עכשיו שהברז נסגר ואסור להדליף שום דבר הוא מתחיל להמציא כתבות משטויות שהוא מקבל בוואטספ

האנשים האלו, כולם. מנסים להשיג קליקים לאתר שלהם ומפרסמים כל דבר כי הם יודעים כמה שזה קריטי לנו אוהדי הפועל
נשאר מישהו בהפועל ת"א שיכול להוציא הודעה לתקשורת?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 02 יוני 2024, 12:29
עמית כתב: 02 יוני 2024, 12:26 צנציפר הוכיח את עצמו שהוא בסופו של דבר ליצן שפשוט קיבל מקורות טובים מהניסנובים ותושב

נשאר מישהו בהפועל ת"א שיכול להוציא הודעה לתקשורת?
לא יודע כל כך הרבה אבל ממה שאני הכי מבין זה שספרא לא רוצה ששום דבר יודלף לתקשורת ואין למיינצברג באמת רצון גם להדליף דברים
הניסנובים החלאות האלו אוהבים את הלהט והפיים אז בשבילם לספר לתקשורת ולהתראיין לספורט 5 זה החלק הכי אהוב עליהם אז מניח שהכל בא מהם והחברים שלהם
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

אחלה תגובה אם וכאשר
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

BigBaller
קיבל.ה  121 לייקים

כאן כדי להגיד שכל הסאגה הזו היא קשקוש אחד ענקי ואף אחד בשם ספרא או מינצברג או וואטאבר לא ירכוש אף מועדון. עופר ינאי זה בן אדם אמיתי, זה לפחות אני כן יודע.
NARKOTIKA
קיבל.ה  108 לייקים

שיכנסו ביחד.
לכל אחד מהם בפרד כנראה אין מספיק כסף להביא אותנו לצמרת לבד.
רק הפועל
קיבל.ה  2408 לייקים

מצד שני אם עופר נכנס לכדורגל זה יכול לבוא על חשבון קבוצת הכדורסל , זה לא פשוט לנהל 2 קבוצות בכלל
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  758 לייקים

איך זה מסתדר אם זה שהוא דתי וכדורגל זה ענף של שבת? או שהוא יבוא רק ללאומית כי זה בשישי.
OMG עווופררר
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

נמאס כבר מהמועדון הגמור הזה. שהחיזבאללה ישמיד כבר את וולפסון או משהו
dino
קיבל.ה  2460 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 02 יוני 2024, 13:02 נמאס כבר מהמועדון הגמור הזה. שהחיזבאללה ישמיד כבר את וולפסון או משהו
זה בהחלט תסריט ריאלי במלחמה איתם
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אני רק מקווה שכולם פה סגורים על זה שדקה אחרי שהפלונטר יפתר עם תושב, ניסנוב ומינצברג, תצא פסיקה של הcas.
redead
קיבל.ה  531 לייקים

האדס כתב: 02 יוני 2024, 13:17 אני רק מקווה שכולם פה סגורים על זה שדקה אחרי שהפלונטר יפתר עם תושב, ניסנוב ומינצברג, תצא פסיקה של הcas.
ויום אחר כך יגיע השאול אייזנברג/רפי עגיב התורן
נולדו להרבה יותר מלסבול...
וינסנט
קיבל.ה  389 לייקים

עופר ינאי לא באמת יצליח להעמיד קבוצה עם תקציב רציני בכדורגל, אלה סכומים שונים מהכדורסל אל תהיו מצחיקים. הוא לא מיליארדר.
הדבר הכי טוב שיכול לצאת פה זה שינאי יעזור עם החובות איכשהו ובתמורה יקבל מניות ויהיה שותף עם ספרא.
פאביו ג׳וניור
קיבל.ה  17 לייקים

אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי

צריך להניח לחולה למות, להקים קבוצת אוהדים ובבוא הזמן לשחרר אותה לאיש הנכון
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

פאביו ג׳וניור כתב: 02 יוני 2024, 13:47 אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי

בכדןרגל זה הרבה הרבה יותר קשה. עע הפועל פתח תקווה שממש לא נטולת אוהדים או היסטוריה מרשימה, ובקושי מתגנבת לליגת העל אחת לכמה שנים, וגם הפועל קטמון עוד לא התייצבה סופית בליגת העל
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

תא מרבוטא כתב: 02 יוני 2024, 13:50
פאביו ג׳וניור כתב: 02 יוני 2024, 13:47 אם היינו מתפרקים ומתחילים מחדש בליגה ג׳ לפני בואם של הניסנוב כבר היינו בליגת העל עם ספרא או בעלים מיליארדר אחר בלי חובות עבר וכל החרא שצף כל שני וחמישי

בכדןרגל זה הרבה הרבה יותר קשה. עע הפועל פתח תקווה שממש לא נטולת אוהדים או היסטוריה מרשימה, ובקושי מתגנבת לליגת העל אחת לכמה שנים, וגם הפועל קטמון עוד לא התייצבה סופית בליגת העל
יכול להיות שזה יותר קשה, אבל זה בטוח פחות קשה מלהסתמך על הניסנובים ולהביא רוכש רציני כשיש חובות של עשרות מיליונים שלא ברור מי הולך לשלם ומתי.
הפועל ירושלים זו דוגמה יותר רלוונטית מהפועל פתח תקווה, כי היא הוקמה מלכתחילה כקבוצת אוהדים.
והפועל ירושלים רושמת בשנים האחרונות כמה מהעונות הטובות ביותר בתולדותיה! ככה שאצל הפועל ירושלים זאת הצלחה אדירה, גם אם הם ירדו ליגה עוד עונה\שתיים\שלוש.

יש לנו תקרה הרבה הרבה יותר גבוהה מאשר לשתי הקבוצות האלו. בנוסף, הרעיון הוא לא להקים קבוצת אוהדים רק בשביל להישאר כזאת. הרעיון הוא לנקות פעם אחת ולתמיד את המועדון מחובות ומנוכלים, להשריש תרבות ניהול חדשה, ולגרום לזה שאוהדי הפועל תל אביב יוכלו לחזור להתעסק באהדה לקבוצה, ולא בדו"חות של רואי חשבון.

יום אחד זה יקרה, כי המצב של המועדון במגמת ירידה - פשוט חבל לחכות עוד עשור בשביל לעשות את זה, כי החיים קצרים.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  949 לייקים

אם אני מוציא את ספרא מהמשוואה
ובהנתן זה שאין רוכש זר אמיד על הפרק

עופר ינאי זו אופציה טובה להמשך תקופת הביניים עד לבוא משיח אחר, אם עושים ואורזים את זה נכון ועם הרבה דימיון ויצירתיות:

- עופר ידלל את המינצברגים שימשיכו להלחם על החובות מול הבעלים הקודמים (כלומר עופר לא משלם חובות)
- עופר משקיע בקבוצה, מיליונים בודדים בשנה (לא צריך יותר בשלב הזה)
- הפועל נהפכת לסוג של באיירן או ברצלונה מבחינת השילוב בין המחלקות.
- המתווה מהסל נכנס לרגל, מועדון בשליטה נמוכה של אוהדים ובבעלות איש אמיד עם זכות ווטו. אני חושב שאפשר לייצר מודל לא רע בכלל שבו אוהדי הסל והרגל משלמים כנגד בעלות שלהם: או לאמץ את המתווה בסל לרגל או אפיל לחבר בין הסל לרגל לבעלות אחת. יש פוטנציאל גדול בחיבור בין המחלקות: ה-״לקוחות״ כמעט זהים והסנטימנט דומה.
לא מדובר בקבוצת אוהדים ומעכרים סטייל תקופת רמון, אלא בבעלים אחד דומיננטי שמנהל אותנו ברמה המקצועית ומחזיק במניות ווטו ולצדו אוהדים ששומרים על הקבוצה יחד איתו, במתווה של השקעה נמוכה יחסית שמחזקת את הזהות של המועדון וגם קצת מכניסה כסף.

כדורסל זה לא כדורגל
אבל ברגע שיש מבנה ניהולי של בעלים אחד עם זכות ווטו ומניות רוב, ששולט בכוורת הניהולית והמקצועית
הרבה יותר קל להנות מהיתרונות של קבוצה בבעלות אוהדים
חרף הטראומה ההגיונית שיש לנו מהאירוע

זה לא רמון וזה לא מנויים לשכטר
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 02 יוני 2024, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

עופר ינאי?
זה אמיתי?
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

בשביל שבן אדם יחזיק גם את הסל של הפועל וגם את הרגל וישקיע סכומים גבוהים בשתי החזיתית, הוא צריך להיות בעל ממון ברמת הגולדהאר. עופר לא שם (כרגע). זה רק יכול לחרבן לנו את מה שיש בכדורסל.
שליחת תגובה