עמרי אלטמן

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ונרקומן
קיבל.ה  376 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 11:54
ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 11:43
cholo כתב: 30 יולי 2025, 11:26

"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
אתה אשכרה מנותק אם אתה חושב שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלך.
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
אני מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
די די. שחרר אותנו. שמרו את השריקות בוז שלכם לשופטים, אולי יצא מזה משהו מועיל.
cholo
קיבל.ה  108 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 16:48
ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 11:43
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
אני מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
בגלל שאתה כזה מוכשר שהצלחת להבין אותי למרות אני לא מצליח להסביר, שחרר אותי מהדיון המתיש והעקר הזה.
תמצא מישהו אחר לריב איתו אם משעמם לך
ונרקומן
קיבל.ה  376 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 17:02

אני לא מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
בגלל שאתה כזה מוכשר שהצלחת להבין אותי למרות אני לא מצליח להסביר, שחרר אותי מהדיון המתיש והעקר הזה.
הכי קל להגיד שהדיון מתיש ועקר ולשלוח אותי לריב עם מישהו אחר כשאתה מבין שהדעה שלך מטומטמת לא מחזיקה מים.
תלמד שאפשר גם לא להגיד כלום אם אין מה להגיד. וזה אפילו ממש בסדר, שתדע.
cholo
קיבל.ה  108 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 17:43
cholo כתב: 30 יולי 2025, 17:02

אני לא מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
הכי קל להגיד שהדיון מתיש ועקר ולשלוח אותי לריב עם מישהו אחר כשאתה מבין שהדעה שלך מטומטמת לא מחזיקה מים.
תלמד שאפשר גם לא להגיד כלום אם אין מה להגיד. וזה אפילו ממש בסדר, שתדע.
ילד, לך תלמד משהו בחיים לפני שאתה מעביר מישהו שיעורים.
התחלת מכלום וסיימת בכלום כמו שאתה כנראה בחיים
שליחת תגובה