"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
אתה אשכרה מנותק אם אתה חושב שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלך.
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
אני מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
די די. שחרר אותנו. שמרו את השריקות בוז שלכם לשופטים, אולי יצא מזה משהו מועיל.
ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 11:43
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
אני מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
בגלל שאתה כזה מוכשר שהצלחת להבין אותי למרות אני לא מצליח להסביר, שחרר אותי מהדיון המתיש והעקר הזה.
תמצא מישהו אחר לריב איתו אם משעמם לך
אני לא מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
בגלל שאתה כזה מוכשר שהצלחת להבין אותי למרות אני לא מצליח להסביר, שחרר אותי מהדיון המתיש והעקר הזה.
הכי קל להגיד שהדיון מתיש ועקר ולשלוח אותי לריב עם מישהו אחר כשאתה מבין שהדעה שלך מטומטמת לא מחזיקה מים.
תלמד שאפשר גם לא להגיד כלום אם אין מה להגיד. וזה אפילו ממש בסדר, שתדע.
אני לא מצליח להבין + אתה לא מצליח להסביר. עכשיו אתה רומז ששורקים לו בוז בגלל גובה החוזה שלו? או שבגלל שאצלו זה פעמיים ולא פעם אחת?
הכי קל להגיד שהדיון מתיש ועקר ולשלוח אותי לריב עם מישהו אחר כשאתה מבין שהדעה שלך מטומטמת לא מחזיקה מים.
תלמד שאפשר גם לא להגיד כלום אם אין מה להגיד. וזה אפילו ממש בסדר, שתדע.
ילד, לך תלמד משהו בחיים לפני שאתה מעביר מישהו שיעורים.
התחלת מכלום וסיימת בכלום כמו שאתה כנראה בחיים
ההוא שאמרו לו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:03
אני לא רוצה אותו גם לספסל בשלב הזה
משחק בהפועל כברירת מחדל.מכיון:
1.יש לו חוזה והפועל תכבד את החוזה ולא תתינהג כמו הניסנובים או טביב. וטוב שכך!
2. בהינתן החיסורים בסגל בגלל פציעות ובוררות בוסקילה, הוא עולה כי הוא אופציה סבירה.
מניח שכשתגיע אופציה להשאלה\העברה הפועל תשחרר אותו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Sin Queso כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:45
למה הוא לא עולה לשחק באגף ?
כי אין לו מהירות בשיט לאגף
מה המהירות של למקין עזרה לו? במשחק כזה שרוטמן נפצע וטוריאל מחלים וצד שני יש למקין לא רואה סיבה שאלטמן לא ישחק. הוא כבר בקבוצה תשתמשו בו או שתגיעו להסכם. המצב הנוכחי עושה עוול ל-2 הצדדים.
אם אלטמן לא עולה לשחק כשכרגע אין אף קשר התקפי בהפועל, אף לא אחד...זה די אומר על העתיד שלו בקבוצה.
ממש זועק לשמיים שלקבוצה הזו אין יכולת לשחק מהאמצע בכלל בכלל ואין כמעט אף קשר עם יכולת בעיטה מרחוק.
הבעיה שאם לא מגיע כאן איזה קשר 10 די מהר, אלטמן חייב יהיה לשחק. ולא נראה שלו או למאמן שלו יש חשק שזה יקרה.
Sin Queso כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:45
למה הוא לא עולה לשחק באגף ?
כי אין לו מהירות בשיט לאגף
מה המהירות של למקין עזרה לו? במשחק כזה שרוטמן נפצע וטוריאל מחלים וצד שני יש למקין לא רואה סיבה שאלטמן לא ישחק. הוא כבר בקבוצה תשתמשו בו או שתגיעו להסכם. המצב הנוכחי עושה עוול ל-2 הצדדים.
קחו בחשבון שגביע הטוטו הוא מפעל ניסויים
כל הלמקינים למיניהם לדעתי לא ימשיכו איתנו ויושאלו
על העמדה הספציפית הזו, יהיה זר, בוסקילה, ורוטמן בקצה הספסל
ההוא שאמרו לו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:03
אני לא רוצה אותו גם לספסל בשלב הזה
משחק בהפועל כברירת מחדל.מכיון:
1.יש לו חוזה והפועל תכבד את החוזה ולא תתינהג כמו הניסנובים או טביב. וטוב שכך!
2. בהינתן החיסורים בסגל בגלל פציעות ובוררות בוסקילה, הוא עולה כי הוא אופציה סבירה.
מניח שכשתגיע אופציה להשאלה\העברה הפועל תשחרר אותו.
ההקדמה נכונה.
1. נכון, אסור לקבל עוד תביעות
2. ברור שזה המצב.
הסוף נכון.
את הכל רשמתי אחרי המשחק נגד נתניה ואני גם לא משורקי הבוז, כל עוד מחאמיד כשיר שלא יחשבו אפילו לשחק עם אלטמן
אנחנו ממש תקועים עם החוזה המנופח שלו
ברו שבארץ קבוצות ישלמו בקושי חצי מהחוזה שלו, אולי שווה לנסות לדחוף אותו שוב לאיזה קפריסין/יוון ולסיים עם הסיפור הזה?
חברים, בואו נתייחס אליו רגע כמו שמתייחסים למחמיד לדוגמא ונתעלם מהחוזה המנופח - הוא שחקן משלים בסגל וזה הכל.
הרצון העז פה שהוא יעזוב או לחלופין הביקורת כשהוא לא משותף לא ככ ברורה לי.
טוב גם היום לא קיבל דקה אחת, לא אתפלא אם ביומיים הקרובים הוא חותם בבני ריינה או הפועל ירושלים כזה.
אין סיכוי שהוא ישאר להילחם על המקום שלו, הוא לא כזה באופי.
dino כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 18:00
בעבר היה אולי 10, כיום הוא 9.
הוא מקבל 323 אלף דולר לעונה. נכון לשעה 18:00
מחר צפי לירידה.
א. אני שמח שההנהלה מכבדת את החוזה שלו בלי שום משחקי "אימון לבד בצד", חידוש גדול בהפועל של העשור האחרון.
ב. לאור הדלילות בפן ההתקפי -טוריאל וקורין פצועים, בוסקילה עדיין לא בקבוצה, עוד לא הגיע דיארה או תואם דיארה , אז ברור שצריך אותו כמחליף בחלק ההתקפי! סומך על ברדה שיעלה אותו בדיוק כשצריך!
ג. הודיעו לו, והוא יודע שהוא לא בעדיפות לסגל. נראה לי שאם וכאשר תבוא הצעה של קבוצה שתרצה אותו ויסגר דיל כלכלי לשביעות 3 הצדדים , יתנו לו לעזוב.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לא מצליח להבין למה זה כזה נורא ששחקן כזה יהיה מחליף אצלנו. זאת פריבילגיה אדירה ואולי עם עונה של חצי שעה למשחק הוא יצליח להישאר בריא גם.
ואל תגידו משכורת עתק וזה כי זה לא מעניין, לא אני משלם וזה לא מונע מרכש אחר להגיע על פניו.
רווי כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 05:25
לא מצליח להבין למה זה כזה נורא ששחקן כזה יהיה מחליף אצלנו. זאת פריבילגיה אדירה ואולי עם עונה של חצי שעה למשחק הוא יצליח להישאר בריא גם.
ואל תגידו משכורת עתק וזה כי זה לא מעניין, לא אני משלם וזה לא מונע מרכש אחר להגיע על פניו.
נכון אבל קשה לי להאמין שהייבוש המוגזם שלו לא מכוון.
לא לראות דקה במשחק בו חצי סגל פצוע בגביע הטוטו זה ממש להראות את הדלת החוצה.
- הפועל לא ממש מעוניינת באלטמן והיא מנסה לרמוז לו לחפש קבוצה. יש מצב שאפילו עם השתתפות כלשהי בשכר.
- זה לא יהיה לקבוצה בישראל. הטופ 4 לא יקחו אותו, השאר, בעיקר עקב השכר שלא ישלמו לו גם עם השתתפות של הפועל.
- נשארנו עם חו"ל או שברירי דקות פה ושם בהפועל. לא נשאר לו הרבה זמן לחלק הראשון.
מצב קלאסי של למה שכר גבוה יכול בעצם להזיק לך מקצועית.
- הפועל לא ממש מעוניינת באלטמן והיא מנסה לרמוז לו לחפש קבוצה. יש מצב שאפילו עם השתתפות כלשהי בשכר.
- זה לא יהיה לקבוצה בישראל. הטופ 4 לא יקחו אותו, השאר, בעיקר עקב השכר שלא ישלמו לו גם עם השתתפות של הפועל.
- נשארנו עם חו"ל או שברירי דקות פה ושם בהפועל. לא נשאר לו הרבה זמן לחלק הראשון.
מצב קלאסי של למה שכר גבוה יכול בעצם להזיק לך מקצועית.
לדעתי זה לא מזיק לו מקצועית, כרגע הוא בדיוק במקום המקצועי שמתאים לו, שחקן שהוא חילוף שלישי בעמדה שלו בעולה טרייה לליגת העל.
אם אין ביקוש לאלטמן מצד קבוצות אחרות שגם ישלמו את החוזה הקיים שלו וזה לא מפריע לנו כלכלית (תודה שהגענו לימים האלה) אז הוא יכול להיות תוספת מעולה לספסל הצעיר שלנו.
אם אנחנו במצב שאלטמן "הנוצץ" של דור הבינוניות הניסנובית הוא הכי פחות נוצץ כרגע, כנראה שאנחנו בכיוון הנכון.
סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 10:24
אם אין ביקוש לאלטמן מצד קבוצות אחרות שגם ישלמו את החוזה הקיים שלו וזה לא מפריע לנו כלכלית (תודה שהגענו לימים האלה) אז הוא יכול להיות תוספת מעולה לספסל הצעיר שלנו.
אם אנחנו במצב שאלטמן "הנוצץ" של דור הבינוניות הניסנובית הוא הכי פחות נוצץ כרגע, כנראה שאנחנו בכיוון הנכון.
לידור אמר שהוא ממש רוצה להישאר ולהילחם על המקום שלו בהפועל ושהשחקנים מאוד אוהבים אותו