עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 451 לייקים
סלחו לי רק לשנייה כי בדיוק קמתי, אבל לא נראה שהייתה שום התפתחות בנושא, אז אין לי שמץ של מושג למה הפורום חזר למוד דיפרסיה. קחו נשימה עמוקה
בוואן מדווחים שהעסקה מתקרבת ושהשחקן רוצה להגיע להפועל.
בטמקא מדווחים שהעסקה סגורה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
אגב אולי זה קצת סוף סוף נותן מושג לכל אלו פה שלא הבינו למה אי אפשר לפזר שמות של מועמדים. ״זה רק פורום״…
קיבלתם תשובה ינעל חרדי בוקי
אובססיבים לדעת שכמותכם.
קיבלתם תשובה ינעל חרדי בוקי
אובססיבים לדעת שכמותכם.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
זרתותח כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:34איש גדול כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
אמנם מקציבים סכומים יפים אבל לשחקנים הספציפים שמנסים להביא זה מינימום.
זה לא כמו עופר שמציע סכומים שסוגרים עסקאות בשניה וגם אם עסקה מסתבכת הוא יתן תאסקטרה לסגור אותה.
וכשמציעים את המינימום אז נכנסים למשא ומתן ובעידן של היום אי אפשר לבוא בתלונות שמשא ומתן דולף.
עד עכשיו כל עסקה שהסתבכה הפועל לא היו מוכנים לשים את האקסטרה בשביל לסגור אותה.
הבעיה שהזמן נגמר וצריך פה עוד 2 שחקנים ברמה גבוהה להרכב
מי שמתייחס להודעה הזאת טיפש
חשבתי איך להגיב לך
אבל אני אשמור על איפוק
לא נכנס לעימותים עם טיפשים
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
צנציפר מדווח שהיא סגורה? זה קרה רק 98 פעמים שלא סגרו בסוףהגלמוד מלוד כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:46 סלחו לי רק לשנייה כי בדיוק קמתי, אבל לא נראה שהייתה שום התפתחות בנושא, אז אין לי שמץ של מושג למה הפורום חזר למוד דיפרסיה. קחו נשימה עמוקה
- Shacham
- קיבל.ה 988 לייקים
אני זוכר שלא מזמן היה פה דיון על מה זה משנה בכלל אם יש הדלפות על רכש או לא.
אז הנה.
אז הנה.
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
חוץ מקרייב בסוף היו הדלפות על כל העסקאות מה גם שזה לא בא מהצד של הפועל. יש גבול לכמה אתה יכול לעשות מהצד שלך
נראה מה מתפתח בימים הקרובים לי זה נראה כמו שרירים להוציא יותר כסף מאשר הכל..
יש להם פחות משבוע להנחית פה זר מגן ימני גם ולרשום אותו לפני סגירת החלון ב21. מקווה לטוב.
-
- קיבל.ה 354 לייקים
לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.איש גדול כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
זה לא כמו עופר שמציע סכומים שסוגרים עסקאות בשניה וגם אם עסקה מסתבכת הוא יתן תאסקטרה לסגור אותה.
וכשמציעים את המינימום אז נכנסים למשא ומתן ובעידן של היום אי אפשר לבוא בתלונות שמשא ומתן דולף.
ויותר מכך - לא זוכר קבוצה שלנו שהיינו צריכים לבנות כמעט מאפס ובלי שלד משכנע בעונה אחת, וביחס לנתון הזה - שפכו פה לא מעט כסף, ונראה שעדיין יש נכונות לשלם לא מעט כסף בשארית החלון.
ברמת הבעלים - שאפו ענק, וזה מאוד מעודד. ברמת הצוות המקצועי - נשפוט בסוף העונה, אבל התפקיד שלהם הוא חד משמעית לנסות ולמקסם כל עסקה, כדי להביא לפה את הטוב ביותר שאפשר עבור כמה שפחות כסף.
ואין מה להשוות בכלל לעופר ינאי, מעשירי ישראל עם שווי מוערך של מעל 2 מיליארד ש״ח, ובענף הכדורסל. ספורט שעל המגרש נמצאים בו ברגע נתון 5 שחקנים בלבד, ובקבוצה שכבר יש לה שלד לא רע. מה גם שזה ענף שבו הסכומים שונים לגמרי, וכל מה שמחוץ ל- NBA עם פערים הרבה פחות משמעותיים מכדורגל. לא סתם מכבי ת״א או הפועל ירושלים או הפועל ת״א של ינאי יכולות להתחרות עם קבוצות פאר מכל מדינה באירופה. זו השוואה לא רלוונטית.
-
- קיבל.ה 354 לייקים
גם על דפאה לא שמענו מילה חוץ מה״ד.ד״ המפורסם שעות לפני הפרסום.RedDrifter כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:55חוץ מקרייב בסוף היו הדלפות על כל העסקאות מה גם שזה לא בא מהצד של הפועל. יש גבול לכמה אתה יכול לעשות מהצד שלך
נראה מה מתפתח בימים הקרובים לי זה נראה כמו שרירים להוציא יותר כסף מאשר הכל..
יש להם פחות משבוע להנחית פה זר מגן ימני גם ולרשום אותו לפני סגירת החלון ב21. מקווה לטוב.
-
- קיבל.ה 1416 לייקים
הבעיה בהדלפות במקרה הזה הם בקפריסין פחות פה.
אין הרבה מה לעשות עם זה
בכל אופן יש עוד 10 ימים לחרא הזה.
נדמה לי שהסופש הזה קריטי כי בטורקיה ויוון החלון פתוח עד ה 12 לחודש ואי אפשר לדעת אם ברגע האחרון תבוא הצעה משם.
אין הרבה מה לעשות עם זה
בכל אופן יש עוד 10 ימים לחרא הזה.
נדמה לי שהסופש הזה קריטי כי בטורקיה ויוון החלון פתוח עד ה 12 לחודש ואי אפשר לדעת אם ברגע האחרון תבוא הצעה משם.
- סומך
- קיבל.ה 1454 לייקים
בדיוק.Mendelson כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:56לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.איש גדול כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
ויותר מכך - לא זוכר קבוצה שלנו שהיינו צריכים לבנות כמעט מאפס ובלי שלד משכנע בעונה אחת, וביחס לנתון הזה - שפכו פה לא מעט כסף, ונראה שעדיין יש נכונות לשלם לא מעט כסף בשארית החלון.
ברמת הבעלים - שאפו ענק, וזה מאוד מעודד. ברמת הצוות המקצועי - נשפוט בסוף העונה, אבל התפקיד שלהם הוא חד משמעית לנסות ולמקסם כל עסקה, כדי להביא לפה את הטוב ביותר שאפשר עבור כמה שפחות כסף.
ואין מה להשוות בכלל לעופר ינאי, מעשירי ישראל עם שווי מוערך של מעל 2 מיליארד ש״ח, ובענף הכדורסל. ספורט שעל המגרש נמצאים בו ברגע נתון 5 שחקנים בלבד, ובקבוצה שכבר יש לה שלד לא רע. מה גם שזה ענף שבו הסכומים שונים לגמרי, וכל מה שמחוץ ל- NBA עם פערים הרבה פחות משמעותיים מכדורגל. לא סתם מכבי ת״א או הפועל ירושלים או הפועל ת״א של ינאי יכולות להתחרות עם קבוצות פאר מכל מדינה באירופה. זו השוואה לא רלוונטית.
הבעלים הקודמים קודם כל היו מוכרים את טוריאל בתחילת הקיץ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 188 לייקים
אני חושב שיש חוסר הבנה מוחלט במה שרשמתי.Mendelson כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:56לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.איש גדול כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
לא אמרתי משהו רע על הבעלים , ההיפך אמרתי שמוכנים להשקיע סכומים גבוהים.
דיברתי נטו על השחקנים הספציפים שדווח שמנסים להביא.
הייתי בסדר אם גם היו מנסים להביא שחקנים בפחות כסף כמו ספר וסורו למשל
אין לי טיפת טענה לספרא
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
תרבות ה"עופר" והשלכותיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
כל וולקאם פה כמו חציית ים סוף.
בזמן לידה.
בלי אפידורל.
קיסרי חירום.
לא זוכר דבר כזה.
בזמן לידה.
בלי אפידורל.
קיסרי חירום.
לא זוכר דבר כזה.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 134 לייקים
הם גם יאשרו שהוא לא המועמד היחיד איתו מתנהל מו"מ, אני בטוח. כמה זה קרוב עם האחרים? אין לי מושג
-
- קיבל.ה 556 לייקים
עוד לא סיימתי לשבת שבעה על הוולקאם של לואיזו כבר אתם מביאים לי מלפפון אחר? ועוד של החיפנים? מה קורה פה?
-
- קיבל.ה 451 לייקים
אתם לא נורמלים. שום דבר לא קרה. לואיזו עדיין חזק בתמונה. מה עובר עליכם
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
מה הבעיה? מקלדת לא עולה הרבה, ויותר מדי מוח גם לא נדרש.Mendelson כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:56לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.איש גדול כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
בדיוק לא רק שהוא חזק בתמונה,הגלמוד מלוד כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 15:17 אתם לא נורמלים. שום דבר לא קרה. לואיזו עדיין חזק בתמונה. מה עובר עליכם
הוא גם הודיע לקבוצה שלא רוצה להמשיך לשחק ולחדש את החוזה שם.
האמת גם ש900 אלף יורו דמי העברה זה מחיר בדיחה ליהלום כמוהו
מניח שהם הבינו שטעו בתג מחיר ורוצים להוציא יותר
- 7even
- קיבל.ה 3233 לייקים
שיקום מי שלא תהה אם הפוש מהאפליקציה זה וולקאם
יחד, רק יחד! 

- SickleCell
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 64 לייקים
לואיזו ירד מהפרק? אפשר לחזור לאופציית דנילסון?
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
שיפסיקו להוציא פושים לשטויות ולא לוולקאמים לפני שאנשים מוחקים את האפליקציה הזאת
-
- קיבל.ה 1662 לייקים
ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
בעקרון מה שהדובר אמר זה שהוא מאשר את ההצעה והם עדיין לא הגיבו עליה , מן הסתם גם לא פסלו .
שכל מה שפורסם לא נכון ( בטח התכוון לצמציפר)
הוסיף שהשחקן חשוב להם והם בדיונים איתו וזה גם תלוי בן ושהוא שחקן חשוב בלה בלה בלה ..
ובגדול זה נושא רגיש ויתנו להם שקט .
האתרים בקפריסין יותר שכונה מבישראל והכל מלא הדלפות ודיווחים סותרים .
אז אין שום סיבה לאווירת השכול אם כי לי כאוהד הפועל למוד אכזבות ברור לי שלא יקרה.
בעקרון מה שהדובר אמר זה שהוא מאשר את ההצעה והם עדיין לא הגיבו עליה , מן הסתם גם לא פסלו .
הוסיף שהשחקן חשוב להם והם בדיונים איתו וזה גם תלוי בן ושהוא שחקן חשוב בלה בלה בלה ..
אז אין שום סיבה לאווירת השכול אם כי לי כאוהד הפועל למוד אכזבות ברור לי שלא יקרה.
-
- קיבל.ה 276 לייקים
הנה מה?
אתם יכולים להשתמש בראש שלכם ולהסביר למה ששחקן וסוכן לא "ידליפו" את זה שהשחקן מבוקש?
הדיון היה מה זה משנה אם מהצד של הפועל יש הדלפות או לא.
וזה באמת לא משנה.
גם אם זה לא יוצא לתקשורת, כל הגורמים שיכולים להקשות עלינו מבחינה עסקית (להוציא רעשי רקע כמו תגובת קהל אנטישמית ודברים כאלה) הם מודעים.
ככה עובד שוק חופשי.
אם כבר הנה-
אז קיבלתם אותה הפוכה. המקורבים פה שומרים על דממת אלחוט והעסקה עדיין יוצאת לתקשורת.
ממש תגלית המאה.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
גם לפי כלפי של אופירה וגם לפי אופיר סהר הבית"רי, צפויה פגישה הערב / מחר בה אומוניה תעשה נסיון לשכנע את לואיזו להישאר.
המסר שהפועל קיבלה, זה שהוא רוצה להגיע אלינו.
השאלה מה אומוניה יכולה לעשות, ומה אנחנו יכולים.
סעמק של הכל.
עריכה:
כמובן שצנצי ממציאנצי ממלא פיו מים כי במציאות האלטרנטיבית שהוא בנה, לואיזו כבר מתאמן בוולפסון, מסתחבק עם אדמוני.
המסר שהפועל קיבלה, זה שהוא רוצה להגיע אלינו.
השאלה מה אומוניה יכולה לעשות, ומה אנחנו יכולים.
סעמק של הכל.
עריכה:
כמובן שצנצי ממציאנצי ממלא פיו מים כי במציאות האלטרנטיבית שהוא בנה, לואיזו כבר מתאמן בוולפסון, מסתחבק עם אדמוני.
-
- קיבל.ה 2843 לייקים
הדלפה יכולה להיות מכל כיוון, אנחנו יכולים לשלוט בעצמנו ולא באחרים. יכול להיות גם מצב שעיסקה נשמרת וזה מתחיל לרוץ דרך אוהדים ומשם סקופ עיתונאי פה.NARKOTIKA כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 16:17הנה מה?
אתם יכולים להשתמש בראש שלכם ולהסביר למה ששחקן וסוכן לא "ידליפו" את זה שהשחקן מבוקש?
הדיון היה מה זה משנה אם מהצד של הפועל יש הדלפות או לא.
וזה באמת לא משנה.
גם אם זה לא יוצא לתקשורת, כל הגורמים שיכולים להקשות עלינו מבחינה עסקית (להוציא רעשי רקע כמו תגובת קהל אנטישמית ודברים כאלה) הם מודעים.
ככה עובד שוק חופשי.
אם כבר הנה-
אז קיבלתם אותה הפוכה. המקורבים פה שומרים על דממת אלחוט והעסקה עדיין יוצאת לתקשורת.
ממש תגלית המאה.
בואו נעשה שמפה זה לא יבוא, עם כל האובססיה לדעת.
-
- קיבל.ה 1416 לייקים
מחר נסגר החלון ביוון וטורקיהשחר כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 16:13 ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
אם הוא כזה כוכב הוא עוד עלול לקבל הצעה מקבוצה יותר גדולה ועשירה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5564 לייקים
הוא כבר קיבלה הצעה מקבוצה יותר עשירה שלא הייתה מוכנה לשלם עליו יותר מ-800 אלף יורו (פוזנן) ואומוניה לא הסכימו.אוגוסטוס היל כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 16:50מחר נסגר החלון ביוון וטורקיהשחר כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 16:13 ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
אם הוא כזה כוכב הוא עוד עלול לקבל הצעה מקבוצה יותר גדולה ועשירה
כרגע נראה שאנחנו הקבוצה היחידה בתמונה עם הצעה של מיליון יורו+ וזה תלוי אם השחקן מוכן להאריך חוזה באומוניה או לא.
נמתין.
מה שבטוח זה "המטרה שישחק כבר במשחק הקרוב ביום שני מול בית"ר" שצנציפח פמפם זה חרטה מצחינה.
-
- קיבל.ה 451 לייקים
יש פה לא מעט אנשים שאני חושד בהיותם concern trolls
מפליא שצנציפח מתעקש להשאיר את השטויות שהוא כתב ב-Ynet אחרי שאומוניה הודיעה שהיא לא סכמה עם אף קבוצה
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בז'רנו
- קיבל.ה 814 לייקים
נראה לי בפגישה המכריעה שלו עם ניקוסיה הם נותנים לו מענק חתימה גדול ומשכורת גבוהה.
מעניין אם תהיה התמונה המטומטמת עם העט והדף
מעניין אם תהיה התמונה המטומטמת עם העט והדף
-
- קיבל.ה 143 לייקים
נראה לי אחרי הפוסט של אתמול צנצי רוצה שהוא יחתום יותר מאיתנו
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
״ בשבוע האחרון דיווחנו כאן שאדמונד ספרא אפשר תקציב לשלוש משימות להנהלת הפועל תל אביב: לסגור את סיפור מור בוסקילה, לנסות להביא שחקן ישראלי בכיר ולהביא שחקן זר בכיר בתקציב גבוה יותר מאלו שחתמו עד כה בקבוצה״
- ישראל היום
- ישראל היום
-
- קיבל.ה 2201 לייקים