עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  451 לייקים

סלחו לי רק לשנייה כי בדיוק קמתי, אבל לא נראה שהייתה שום התפתחות בנושא, אז אין לי שמץ של מושג למה הפורום חזר למוד דיפרסיה. קחו נשימה עמוקה

בוואן מדווחים שהעסקה מתקרבת ושהשחקן רוצה להגיע להפועל.
בטמקא מדווחים שהעסקה סגורה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
dino
קיבל.ה  2843 לייקים

אגב אולי זה קצת סוף סוף נותן מושג לכל אלו פה שלא הבינו למה אי אפשר לפזר שמות של מועמדים. ״זה רק פורום״…
קיבלתם תשובה ינעל חרדי בוקי
אובססיבים לדעת שכמותכם.
איש גדול
קיבל.ה  188 לייקים

זרתותח כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:34
איש גדול כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
אמנם מקציבים סכומים יפים אבל לשחקנים הספציפים שמנסים להביא זה מינימום.
זה לא כמו עופר שמציע סכומים שסוגרים עסקאות בשניה וגם אם עסקה מסתבכת הוא יתן תאסקטרה לסגור אותה.
וכשמציעים את המינימום אז נכנסים למשא ומתן ובעידן של היום אי אפשר לבוא בתלונות שמשא ומתן דולף.
עד עכשיו כל עסקה שהסתבכה הפועל לא היו מוכנים לשים את האקסטרה בשביל לסגור אותה.
הבעיה שהזמן נגמר וצריך פה עוד 2 שחקנים ברמה גבוהה להרכב

מי שמתייחס להודעה הזאת טיפש

חשבתי איך להגיב לך
אבל אני אשמור על איפוק
לא נכנס לעימותים עם טיפשים
dino
קיבל.ה  2843 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:46 סלחו לי רק לשנייה כי בדיוק קמתי, אבל לא נראה שהייתה שום התפתחות בנושא, אז אין לי שמץ של מושג למה הפורום חזר למוד דיפרסיה. קחו נשימה עמוקה

בוואן מדווחים שהעסקה מתקרבת ושהשחקן רוצה להגיע להפועל.
בטמקא מדווחים שהעסקה סגורה
צנציפר מדווח שהיא סגורה? זה קרה רק 98 פעמים שלא סגרו בסוף
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  988 לייקים

אני זוכר שלא מזמן היה פה דיון על מה זה משנה בכלל אם יש הדלפות על רכש או לא.

אז הנה.
dino
קיבל.ה  2843 לייקים

Shacham כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:52 אני זוכר שלא מזמן היה פה דיון על מה זה משנה בכלל אם יש הדלפות על רכש או לא.

אז הנה.
בדיוק

כל האלו שבאים לפה עם השמות מהתחת של הרשתות.
RedDrifter
קיבל.ה  170 לייקים

Shacham כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:52 אני זוכר שלא מזמן היה פה דיון על מה זה משנה בכלל אם יש הדלפות על רכש או לא.

אז הנה.
חוץ מקרייב בסוף היו הדלפות על כל העסקאות מה גם שזה לא בא מהצד של הפועל. יש גבול לכמה אתה יכול לעשות מהצד שלך

נראה מה מתפתח בימים הקרובים לי זה נראה כמו שרירים להוציא יותר כסף מאשר הכל..

יש להם פחות משבוע להנחית פה זר מגן ימני גם ולרשום אותו לפני סגירת החלון ב21. מקווה לטוב.
Mendelson
קיבל.ה  354 לייקים

איש גדול כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:25 בקיצור נראה שהפועל מנסים להביא שחקנים במינימום כסף שאפשר.
זה לא כמו עופר שמציע סכומים שסוגרים עסקאות בשניה וגם אם עסקה מסתבכת הוא יתן תאסקטרה לסגור אותה.
וכשמציעים את המינימום אז נכנסים למשא ומתן ובעידן של היום אי אפשר לבוא בתלונות שמשא ומתן דולף.
לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.

ויותר מכך - לא זוכר קבוצה שלנו שהיינו צריכים לבנות כמעט מאפס ובלי שלד משכנע בעונה אחת, וביחס לנתון הזה - שפכו פה לא מעט כסף, ונראה שעדיין יש נכונות לשלם לא מעט כסף בשארית החלון.

ברמת הבעלים - שאפו ענק, וזה מאוד מעודד. ברמת הצוות המקצועי - נשפוט בסוף העונה, אבל התפקיד שלהם הוא חד משמעית לנסות ולמקסם כל עסקה, כדי להביא לפה את הטוב ביותר שאפשר עבור כמה שפחות כסף.

ואין מה להשוות בכלל לעופר ינאי, מעשירי ישראל עם שווי מוערך של מעל 2 מיליארד ש״ח, ובענף הכדורסל. ספורט שעל המגרש נמצאים בו ברגע נתון 5 שחקנים בלבד, ובקבוצה שכבר יש לה שלד לא רע. מה גם שזה ענף שבו הסכומים שונים לגמרי, וכל מה שמחוץ ל- NBA עם פערים הרבה פחות משמעותיים מכדורגל. לא סתם מכבי ת״א או הפועל ירושלים או הפועל ת״א של ינאי יכולות להתחרות עם קבוצות פאר מכל מדינה באירופה. זו השוואה לא רלוונטית.
Mendelson
קיבל.ה  354 לייקים

RedDrifter כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:55

אז הנה.
חוץ מקרייב בסוף היו הדלפות על כל העסקאות מה גם שזה לא בא מהצד של הפועל. יש גבול לכמה אתה יכול לעשות מהצד שלך

נראה מה מתפתח בימים הקרובים לי זה נראה כמו שרירים להוציא יותר כסף מאשר הכל..

יש להם פחות משבוע להנחית פה זר מגן ימני גם ולרשום אותו לפני סגירת החלון ב21. מקווה לטוב.
גם על דפאה לא שמענו מילה חוץ מה״ד.ד״ המפורסם שעות לפני הפרסום.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1417 לייקים

הבעיה בהדלפות במקרה הזה הם בקפריסין פחות פה.
אין הרבה מה לעשות עם זה
בכל אופן יש עוד 10 ימים לחרא הזה.

נדמה לי שהסופש הזה קריטי כי בטורקיה ויוון החלון פתוח עד ה 12 לחודש ואי אפשר לדעת אם ברגע האחרון תבוא הצעה משם.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1454 לייקים

Mendelson כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:56
לא מבין איך מישהו מסוגל לכתוב משהו כזה אחרי עידן המינצברגים, והניסנובים, והטביבים, וההראלים. הפועל זו לא קבוצה שהדנ״א שלה (או לפחות זה שהורגלנו אליו) מאפשר לקנות שחקן בן 17 בשני מיליון יורו, או לנסות להביא לפה שחקן נבחרת קפריסין במיליון יורו. אפילו על שחקן כמו פלקאו, שאפשר להתווכח עליו מקצועית, שילמנו למעלה ממיליון ש״ח דמי העברה (שזה לא ״מינימום״ בהתחשב ברקורד ובגיל). הפועל שאנחנו רגילים אליה אפילו לא הייתה מביאה לפה את בוסקילה אחרי הסאגה שנקלענו אליה, ואם מישהו אחר היה הבעלים הוא היה משחק כבר בבית״ר.

ויותר מכך - לא זוכר קבוצה שלנו שהיינו צריכים לבנות כמעט מאפס ובלי שלד משכנע בעונה אחת, וביחס לנתון הזה - שפכו פה לא מעט כסף, ונראה שעדיין יש נכונות לשלם לא מעט כסף בשארית החלון.

ברמת הבעלים - שאפו ענק, וזה מאוד מעודד. ברמת הצוות המקצועי - נשפוט בסוף העונה, אבל התפקיד שלהם הוא חד משמעית לנסות ולמקסם כל עסקה, כדי להביא לפה את הטוב ביותר שאפשר עבור כמה שפחות כסף.

ואין מה להשוות בכלל לעופר ינאי, מעשירי ישראל עם שווי מוערך של מעל 2 מיליארד ש״ח, ובענף הכדורסל. ספורט שעל המגרש נמצאים בו ברגע נתון 5 שחקנים בלבד, ובקבוצה שכבר יש לה שלד לא רע. מה גם שזה ענף שבו הסכומים שונים לגמרי, וכל מה שמחוץ ל- NBA עם פערים הרבה פחות משמעותיים מכדורגל. לא סתם מכבי ת״א או הפועל ירושלים או הפועל ת״א של ינאי יכולות להתחרות עם קבוצות פאר מכל מדינה באירופה. זו השוואה לא רלוונטית.
בדיוק.
הבעלים הקודמים קודם כל היו מוכרים את טוריאל בתחילת הקיץ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
איש גדול
קיבל.ה  188 לייקים

אני חושב שיש חוסר הבנה מוחלט במה שרשמתי.
לא אמרתי משהו רע על הבעלים , ההיפך אמרתי שמוכנים להשקיע סכומים גבוהים.
דיברתי נטו על השחקנים הספציפים שדווח שמנסים להביא.
הייתי בסדר אם גם היו מנסים להביא שחקנים בפחות כסף כמו ספר וסורו למשל
אין לי טיפת טענה לספרא
L.S
קיבל.ה  1519 לייקים

תרבות ה"עופר" והשלכותיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קפבלנקה
קיבל.ה  556 לייקים

כל וולקאם פה כמו חציית ים סוף.
בזמן לידה.
בלי אפידורל.
קיסרי חירום.

לא זוכר דבר כזה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  663 לייקים

למה ראיתי את הסרטונים :bang: :bang: :bang:
arik89
קיבל.ה  134 לייקים

אולי הפועל בעניין בכלל?
RedDrifter
קיבל.ה  170 לייקים

arik89 כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:33
אולי הפועל בעניין בכלל?
הרבה מקורבים פה אישרו את עניין לואיסו

לא מאמין
arik89
קיבל.ה  134 לייקים

RedDrifter כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:37
arik89 כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:33
אולי הפועל בעניין בכלל?
הרבה מקורבים פה אישרו את עניין לואיסו

לא מאמין
הם גם יאשרו שהוא לא המועמד היחיד איתו מתנהל מו"מ, אני בטוח. כמה זה קרוב עם האחרים? אין לי מושג
קפבלנקה
קיבל.ה  556 לייקים

עוד לא סיימתי לשבת שבעה על הוולקאם של לואיזו כבר אתם מביאים לי מלפפון אחר? ועוד של החיפנים? מה קורה פה?
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  451 לייקים

אתם לא נורמלים. שום דבר לא קרה. לואיזו עדיין חזק בתמונה. מה עובר עליכם
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
נועם שחם
קיבל.ה  1005 לייקים

מה הבעיה? מקלדת לא עולה הרבה, ויותר מדי מוח גם לא נדרש.
אדום לבן
קיבל.ה  41 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:17 אתם לא נורמלים. שום דבר לא קרה. לואיזו עדיין חזק בתמונה. מה עובר עליכם
בדיוק לא רק שהוא חזק בתמונה,
הוא גם הודיע לקבוצה שלא רוצה להמשיך לשחק ולחדש את החוזה שם.
האמת גם ש900 אלף יורו דמי העברה זה מחיר בדיחה ליהלום כמוהו
מניח שהם הבינו שטעו בתג מחיר ורוצים להוציא יותר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3233 לייקים

שיקום מי שלא תהה אם הפוש מהאפליקציה זה וולקאם
יחד, רק יחד! :heart:
אדום לבן
קיבל.ה  41 לייקים

7even כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:27 שיקום מי שלא תהה אם הפוש מהאפליקציה זה וולקאם
כןן באסה
חשבתי כבר סרטון של אדמוני עם הקפריסאי :sh-cry:
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  554 לייקים

אדום לבן כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:29
7even כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:27 שיקום מי שלא תהה אם הפוש מהאפליקציה זה וולקאם
כןן באסה
חשבתי כבר סרטון של אדמוני עם הקפריסאי :sh-cry:
אין מצב שהם יחכו ויוציאו וולקאם בווידאו להחתמה הזו. קודם (אם בכלל יחתום) תצא הודעה כדי להרגיע אותנו. הם לא סדיסטים.
הצבי ישראל
קיבל.ה  64 לייקים

לואיזו ירד מהפרק? אפשר לחזור לאופציית דנילסון?
אדום
קיבל.ה  1055 לייקים

שיפסיקו להוציא פושים לשטויות ולא לוולקאמים לפני שאנשים מוחקים את האפליקציה הזאת
שחר
קיבל.ה  1662 לייקים

ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
בעקרון מה שהדובר אמר זה שהוא מאשר את ההצעה והם עדיין לא הגיבו עליה , מן הסתם גם לא פסלו .
שכל מה שפורסם לא נכון ( בטח התכוון לצמציפר)
הוסיף שהשחקן חשוב להם והם בדיונים איתו וזה גם תלוי בן ושהוא שחקן חשוב בלה בלה בלה ..
ובגדול זה נושא רגיש ויתנו להם שקט .
האתרים בקפריסין יותר שכונה מבישראל והכל מלא הדלפות ודיווחים סותרים .
אז אין שום סיבה לאווירת השכול אם כי לי כאוהד הפועל למוד אכזבות ברור לי שלא יקרה.
NARKOTIKA
קיבל.ה  277 לייקים

dino כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:54

אז הנה.
בדיוק

הנה מה?

אתם יכולים להשתמש בראש שלכם ולהסביר למה ששחקן וסוכן לא "ידליפו" את זה שהשחקן מבוקש?
הדיון היה מה זה משנה אם מהצד של הפועל יש הדלפות או לא.
וזה באמת לא משנה.

גם אם זה לא יוצא לתקשורת, כל הגורמים שיכולים להקשות עלינו מבחינה עסקית (להוציא רעשי רקע כמו תגובת קהל אנטישמית ודברים כאלה) הם מודעים.
ככה עובד שוק חופשי.

אם כבר הנה-
אז קיבלתם אותה הפוכה. המקורבים פה שומרים על דממת אלחוט והעסקה עדיין יוצאת לתקשורת.
ממש תגלית המאה.
קפבלנקה
קיבל.ה  556 לייקים

גם לפי כלפי של אופירה וגם לפי אופיר סהר הבית"רי, צפויה פגישה הערב / מחר בה אומוניה תעשה נסיון לשכנע את לואיזו להישאר.

המסר שהפועל קיבלה, זה שהוא רוצה להגיע אלינו.

השאלה מה אומוניה יכולה לעשות, ומה אנחנו יכולים.

סעמק של הכל.

עריכה:
כמובן שצנצי ממציאנצי ממלא פיו מים כי במציאות האלטרנטיבית שהוא בנה, לואיזו כבר מתאמן בוולפסון, מסתחבק עם אדמוני.
dino
קיבל.ה  2843 לייקים

NARKOTIKA כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:17
dino כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:54

אז הנה.
בדיוק

הנה מה?

אתם יכולים להשתמש בראש שלכם ולהסביר למה ששחקן וסוכן לא "ידליפו" את זה שהשחקן מבוקש?
הדיון היה מה זה משנה אם מהצד של הפועל יש הדלפות או לא.
וזה באמת לא משנה.

גם אם זה לא יוצא לתקשורת, כל הגורמים שיכולים להקשות עלינו מבחינה עסקית (להוציא רעשי רקע כמו תגובת קהל אנטישמית ודברים כאלה) הם מודעים.
ככה עובד שוק חופשי.

אם כבר הנה-
אז קיבלתם אותה הפוכה. המקורבים פה שומרים על דממת אלחוט והעסקה עדיין יוצאת לתקשורת.
ממש תגלית המאה.
הדלפה יכולה להיות מכל כיוון, אנחנו יכולים לשלוט בעצמנו ולא באחרים. יכול להיות גם מצב שעיסקה נשמרת וזה מתחיל לרוץ דרך אוהדים ומשם סקופ עיתונאי פה.
בואו נעשה שמפה זה לא יבוא, עם כל האובססיה לדעת.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1417 לייקים

שחר כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:13 ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
בעקרון מה שהדובר אמר זה שהוא מאשר את ההצעה והם עדיין לא הגיבו עליה , מן הסתם גם לא פסלו .
הוסיף שהשחקן חשוב להם והם בדיונים איתו וזה גם תלוי בן ושהוא שחקן חשוב בלה בלה בלה ..
אז אין שום סיבה לאווירת השכול אם כי לי כאוהד הפועל למוד אכזבות ברור לי שלא יקרה.
מחר נסגר החלון ביוון וטורקיה
אם הוא כזה כוכב הוא עוד עלול לקבל הצעה מקבוצה יותר גדולה ועשירה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5566 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:50
שחר כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:13 ערוץ הספורט שכנראה מוחרמים קצת עשן דמגוגיה לדיווח בקפריסין והגזימו עם השליליות .
מחר נסגר החלון ביוון וטורקיה
אם הוא כזה כוכב הוא עוד עלול לקבל הצעה מקבוצה יותר גדולה ועשירה
הוא כבר קיבלה הצעה מקבוצה יותר עשירה שלא הייתה מוכנה לשלם עליו יותר מ-800 אלף יורו (פוזנן) ואומוניה לא הסכימו.
כרגע נראה שאנחנו הקבוצה היחידה בתמונה עם הצעה של מיליון יורו+ וזה תלוי אם השחקן מוכן להאריך חוזה באומוניה או לא.
נמתין.

מה שבטוח זה "המטרה שישחק כבר במשחק הקרוב ביום שני מול בית"ר" שצנציפח פמפם זה חרטה מצחינה.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  451 לייקים

יש פה לא מעט אנשים שאני חושד בהיותם concern trolls
H.T.A
קיבל.ה  26 לייקים

‏ מפליא שצנציפח מתעקש להשאיר את השטויות שהוא כתב ב-Ynet אחרי שאומוניה הודיעה שהיא לא סכמה עם אף קבוצה

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  814 לייקים

נראה לי בפגישה המכריעה שלו עם ניקוסיה הם נותנים לו מענק חתימה גדול ומשכורת גבוהה.
מעניין אם תהיה התמונה המטומטמת עם העט והדף
זרתותח
קיבל.ה  143 לייקים

נראה לי אחרי הפוסט של אתמול צנצי רוצה שהוא יחתום יותר מאיתנו
RedDrifter
קיבל.ה  170 לייקים

בז'רנו כתב: 11 ספטמבר 2025, 18:21 נראה לי בפגישה המכריעה שלו עם ניקוסיה הם נותנים לו מענק חתימה גדול ומשכורת גבוהה.
מעניין אם תהיה התמונה המטומטמת עם העט והדף
אני בספק ענק שגם אם כך יהיה, הפועל יעלו את המחיר עוד יותר
RedDrifter
קיבל.ה  170 לייקים

״ בשבוע האחרון דיווחנו כאן שאדמונד ספרא אפשר תקציב לשלוש משימות להנהלת הפועל תל אביב: לסגור את סיפור מור בוסקילה, לנסות להביא שחקן ישראלי בכיר ולהביא שחקן זר בכיר בתקציב גבוה יותר מאלו שחתמו עד כה בקבוצה״

- ישראל היום
טכנית לארז
קיבל.ה  2201 לייקים

זרתותח כתב: 11 ספטמבר 2025, 19:32 נראה לי אחרי הפוסט של אתמול צנצי רוצה שהוא יחתום יותר מאיתנו
בקטנה מבחינתו
חותם? וי ירוק. "ליל ליצנים" וכו'.
לא חותם? צרצרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שליחת תגובה