למה שהם יסכימו לזה? כי זה מעלה להם את שכר זה תן וקח. מה הבעיה בזה? אם הוא חושב שהוא שווה הרבה כסף הוא יודע שביום שתבוא הצעה גרנדיוזית ישחררו אותו. אבל אם סתם תבוא הצעה עלובה של 2 מיליון יורו המועדון לא יסכים ובצדק.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
אם מאמינים שהוא שווה יותר אפשר לעלות את סעיף השחרור- או לדרוש 20 אחוז מכרטיס השחקן בשביל מכירה עתידית..
וולקאם סתיו טוריאל
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
מצחיק שאנחנו קוראים ל2 מיליון אירו ׳עלוב׳אסון למכבי כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:45למה שהם יסכימו לזה? כי זה מעלה להם את שכר זה תן וקח. מה הבעיה בזה? אם הוא חושב שהוא שווה הרבה כסף הוא יודע שביום שתבוא הצעה גרנדיוזית ישחררו אותו. אבל אם סתם תבוא הצעה עלובה של 2 מיליון יורו המועדון לא יסכים ובצדק.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
אם מאמינים שהוא שווה יותר אפשר לעלות את סעיף השחרור- או לדרוש 20 אחוז מכרטיס השחקן בשביל מכירה עתידית..
מתי בפעם האחרונה מכרנו שחקן במחיר הזה?
טוב שסתיו מקבל העלה וגם מרוצה ממנה - מאד נהנתי לראות אותו אתמול משחק והאמת שזה שינה לי קצת את הפרספקטיבה על מצבו.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 721 לייקים
טוב מאוד שתפסו שכל.
עכשיו לדאוג שהוא חותם לפני רביעי.
עכשיו לדאוג שהוא חותם לפני רביעי.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1049 לייקים
מקווה מאד שהידיעה על סיכום במומ איתו נכונה.
ממתין להודעה מסודרת של מועדוננו!
היה אתמול משכמו ומעלה והוכיח כמה הוא חשוב.!
ממתין להודעה מסודרת של מועדוננו!
היה אתמול משכמו ומעלה והוכיח כמה הוא חשוב.!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
קודם כל
בוא נראה הודעה רשמית
שנית, לא אופתע אם זה מתוכנן ורצו להוציא את זה בשבוע של הדרבי לעשות עוד יותר הייפ
בוא נראה הודעה רשמית
שנית, לא אופתע אם זה מתוכנן ורצו להוציא את זה בשבוע של הדרבי לעשות עוד יותר הייפ
טוריאל סוף סוף הסכים לוותר על סעיף השחרור שלו
לכן הוצע לו סכום יותר גבוה
לכן הוצע לו סכום יותר גבוה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
אם טוריאל מעלה את הסעיף שחרור הוא די מוותר על לצאת לחול. זה לא מובן מאליו ויש סיבה שהמומ הולך קשה.
מקווה שהוא מקבל את הכבוד שמגיע לו על מהלך כזה ומחויבות להפועל.
מקווה שהוא מקבל את הכבוד שמגיע לו על מהלך כזה ומחויבות להפועל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 481 לייקים
יש סיכוי שיהיה הסכם ג'נטלמני שבמסגרתו הפועל מבטיחה שאם תגיע הצעה רצינית אז היא תמכור. לדעתי אסור להסכים לזה כי בפועל זה סעיף יציאה לכל דבר ועניין.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
ושחקנים עשויים להסכים לחוזה ללא סעיף יציאה (גם ללא הבטחה כאמור) אם אין להם שאיפות לצאת לחו"ל, או שאין להם ביקוש כל כך גבוה, והם מעוניינים להרוויח יותר בטווח הזמן המיידי.
רואה שחורות המקורי
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 207 לייקים
אם צריך למכור כליה בשביל לממן לו את החוזה אז יאללה
תתן את הכל, בשביל הפועל!!
רינגו סטאר המלך
-
Niro
- קיבל.ה 2148 לייקים
אם סתיו באמת יחתום על סעיף יציאה בלי סכום נקוב זה הדבר הכי מטומטם שראיתי.
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 26 לייקים
כל שחקן ששם כמה גולים , רוצה להרוויח 400 אלף יורו , יש גבול, אם העלו לו את החוזה ככה , שגם הוא יבוא לקראת ההנהלה ויוריד את הסעיף יציאה .
לורמוט לקח 3 עונות להוכיח את עצמו כדי לקבל העלאה ומעמד של כוכב.
אי אפשר שכל שחקן יסחט את ההנהלה והתקציב ככה.
אני שמח שלמרות הכל סתיו כמובן ימשיך איתנו.
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
לא מסכים
מכבי לא נותנים סעיפי שחרור כמדיניות
לשחקן יש ביקוש והוא רוצה לעזוב? אחלה, יש מומ בין מועדונים ודואגים שנקבל את העסקה הטובה ביותר
עובדה שהמון שחקנים של מכבי נמכרו לחול, פשוט במחיר שהמועדון שלם איתו ולא סעיף שחרור שמוציא אותנו פראיירים
אני ממש בעד לאמץ את המדיניות ללא סעיפי שחרור ללא יוצא מן הכלל
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51לא מסכים
לשחקן יש ביקוש והוא רוצה לעזוב? אחלה, יש מומ בין מועדונים ודואגים שנקבל את העסקה הטובה ביותר
עובדה שהמון שחקנים של מכבי נמכרו לחול, פשוט במחיר שהמועדון שלם איתו ולא סעיף שחרור שמוציא אותנו פראיירים
אף קבוצה בעולם לא תציע על שחקן בן 26 שלא יצא מישראל את הסכומים שהוציאו על גלוך /רביבו/ פרץ ודומיהם
אז הבוטום ליין - הוא די מוותר פה על לשחק באירופה. לא החלטה תמוהה שלו לחתום אך גם לא מובנת מאליו..
חייב לעורר קצת הערכה, זה מה שאני אומר.
ע.ז.ונרקומן כתב:אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51לא מסכים
אף קבוצה בעולם לא תציע על שחקן בן 26 שלא יצא מישראל את הסכומים שהוציאו על גלוך /רביבו/ פרץ ודומיהם
אז הבוטום ליין - הוא די מוותר פה על לשחק באירופה. לא החלטה תמוהה שלו לחתום אך גם לא מובנת מאליו..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב:אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51
לא מסכים
אף קבוצה באירופה לא תשים סכומים כאלה על שחקן בגיל כזה. קשה לי לראות קבוצה כמו סלטיק נגיד ששמה על טוריאל 3-4 מיליון יורו.
אז שוב אומר - אם הוא מעיף את סעיף השחרור, הוא כנראה מוותר על כדורגל תחרותי באירופה
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
הוא גם כיכב בליגת אלופות ןיצא לפלרמו לפני כן שלא כמו סתיו שעד עכשיו שיחק רק בליגה לאומית.ונרקומן כתב: ↑12 ינואר 2026, 10:38האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב:
אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..
אף קבוצה באירופה לא תשים סכומים כאלה על שחקן בגיל כזה. קשה לי לראות קבוצה כמו סלטיק נגיד ששמה על טוריאל 3-4 מיליון יורו.
אז שוב אומר - אם הוא מעיף את סעיף השחרור, הוא כנראה מוותר על כדורגל תחרותי באירופה
הבחור שציינתי הלך לליגה לא תחרותית במודע לעשות המון כסף. אחרי זה הלך לעשות סביבות בליגה תחרותית +\- ועוד נשאר לו זמן לחזור לעשות טרור לנו ולכל הליגה.ונרקומן כתב:האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב: אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..
לא יודע אם טורי יבחר אותו דבר או שהתסריט יהיה דומה, אבל זה לא חייב להיות זה או זה. יש אפשרות שלמרות הגיל יהיה לו דרישה.
-
amorphis
- קיבל.ה 244 לייקים
ואם טוריאל יביא הצעה מסלטיק על מיליון יורו בעונה הבאה וירצה לעזוב, גם אחרי שיותר על סעיף שחרור אז תמנע ממנו ללכת?
זה לא פשוט לעצור שחקן מלעבור לשחק באירופה ובסופו של דבר אין לסעיף שחרור הזה המון משמעות אם ילחץ לעזוב
זה לא פשוט לעצור שחקן מלעבור לשחק באירופה ובסופו של דבר אין לסעיף שחרור הזה המון משמעות אם ילחץ לעזוב