למה שהם יסכימו לזה? כי זה מעלה להם את שכר זה תן וקח. מה הבעיה בזה? אם הוא חושב שהוא שווה הרבה כסף הוא יודע שביום שתבוא הצעה גרנדיוזית ישחררו אותו. אבל אם סתם תבוא הצעה עלובה של 2 מיליון יורו המועדון לא יסכים ובצדק.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
אם מאמינים שהוא שווה יותר אפשר לעלות את סעיף השחרור- או לדרוש 20 אחוז מכרטיס השחקן בשביל מכירה עתידית..
וולקאם סתיו טוריאל
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 112 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 487 לייקים
מצחיק שאנחנו קוראים ל2 מיליון אירו ׳עלוב׳אסון למכבי כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:45למה שהם יסכימו לזה? כי זה מעלה להם את שכר זה תן וקח. מה הבעיה בזה? אם הוא חושב שהוא שווה הרבה כסף הוא יודע שביום שתבוא הצעה גרנדיוזית ישחררו אותו. אבל אם סתם תבוא הצעה עלובה של 2 מיליון יורו המועדון לא יסכים ובצדק.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
אם מאמינים שהוא שווה יותר אפשר לעלות את סעיף השחרור- או לדרוש 20 אחוז מכרטיס השחקן בשביל מכירה עתידית..
מתי בפעם האחרונה מכרנו שחקן במחיר הזה?
טוב שסתיו מקבל העלה וגם מרוצה ממנה - מאד נהנתי לראות אותו אתמול משחק והאמת שזה שינה לי קצת את הפרספקטיבה על מצבו.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 800 לייקים
טוב מאוד שתפסו שכל.
עכשיו לדאוג שהוא חותם לפני רביעי.
עכשיו לדאוג שהוא חותם לפני רביעי.
ליידנר. לואיזו. קרייב. אלטמן. קרייב. צ'יקו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1094 לייקים
מקווה מאד שהידיעה על סיכום במומ איתו נכונה.
ממתין להודעה מסודרת של מועדוננו!
היה אתמול משכמו ומעלה והוכיח כמה הוא חשוב.!
ממתין להודעה מסודרת של מועדוננו!
היה אתמול משכמו ומעלה והוכיח כמה הוא חשוב.!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
D&3
- קיבל.ה 1599 לייקים
קודם כל
בוא נראה הודעה רשמית
שנית, לא אופתע אם זה מתוכנן ורצו להוציא את זה בשבוע של הדרבי לעשות עוד יותר הייפ
בוא נראה הודעה רשמית
שנית, לא אופתע אם זה מתוכנן ורצו להוציא את זה בשבוע של הדרבי לעשות עוד יותר הייפ
-
אדום לבן
- קיבל.ה 101 לייקים
טוריאל סוף סוף הסכים לוותר על סעיף השחרור שלו
לכן הוצע לו סכום יותר גבוה
לכן הוצע לו סכום יותר גבוה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
אם טוריאל מעלה את הסעיף שחרור הוא די מוותר על לצאת לחול. זה לא מובן מאליו ויש סיבה שהמומ הולך קשה.
מקווה שהוא מקבל את הכבוד שמגיע לו על מהלך כזה ומחויבות להפועל.
מקווה שהוא מקבל את הכבוד שמגיע לו על מהלך כזה ומחויבות להפועל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 491 לייקים
יש סיכוי שיהיה הסכם ג'נטלמני שבמסגרתו הפועל מבטיחה שאם תגיע הצעה רצינית אז היא תמכור. לדעתי אסור להסכים לזה כי בפועל זה סעיף יציאה לכל דבר ועניין.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:07אני לא מבין בכלל את העסקה בלי סעיף יציאה, למה ששחקנים יסכימו לזה? בגדול זה שבוי של המועדון עד סוף החוזה.. וסתם יכול לעשות רע עם שחקן (הרי אם הוא רוצה לעבור לקבוצה ולא מאשרים פשוט יהיה שביתה איטלקית)
ושחקנים עשויים להסכים לחוזה ללא סעיף יציאה (גם ללא הבטחה כאמור) אם אין להם שאיפות לצאת לחו"ל, או שאין להם ביקוש כל כך גבוה, והם מעוניינים להרוויח יותר בטווח הזמן המיידי.
רואה שחורות המקורי
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
אם צריך למכור כליה בשביל לממן לו את החוזה אז יאללה
תתן את הכל, בשביל הפועל!!
רינגו סטאר המלך
-
Niro
- קיבל.ה 2279 לייקים
אם סתיו באמת יחתום על סעיף יציאה בלי סכום נקוב זה הדבר הכי מטומטם שראיתי.
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 38 לייקים
כל שחקן ששם כמה גולים , רוצה להרוויח 400 אלף יורו , יש גבול, אם העלו לו את החוזה ככה , שגם הוא יבוא לקראת ההנהלה ויוריד את הסעיף יציאה .
לורמוט לקח 3 עונות להוכיח את עצמו כדי לקבל העלאה ומעמד של כוכב.
אי אפשר שכל שחקן יסחט את ההנהלה והתקציב ככה.
אני שמח שלמרות הכל סתיו כמובן ימשיך איתנו.
- בן לוז
- קיבל.ה 554 לייקים
לא מסכים
מכבי לא נותנים סעיפי שחרור כמדיניות
לשחקן יש ביקוש והוא רוצה לעזוב? אחלה, יש מומ בין מועדונים ודואגים שנקבל את העסקה הטובה ביותר
עובדה שהמון שחקנים של מכבי נמכרו לחול, פשוט במחיר שהמועדון שלם איתו ולא סעיף שחרור שמוציא אותנו פראיירים
אני ממש בעד לאמץ את המדיניות ללא סעיפי שחרור ללא יוצא מן הכלל
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 112 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51לא מסכים
לשחקן יש ביקוש והוא רוצה לעזוב? אחלה, יש מומ בין מועדונים ודואגים שנקבל את העסקה הטובה ביותר
עובדה שהמון שחקנים של מכבי נמכרו לחול, פשוט במחיר שהמועדון שלם איתו ולא סעיף שחרור שמוציא אותנו פראיירים
אף קבוצה בעולם לא תציע על שחקן בן 26 שלא יצא מישראל את הסכומים שהוציאו על גלוך /רביבו/ פרץ ודומיהם
אז הבוטום ליין - הוא די מוותר פה על לשחק באירופה. לא החלטה תמוהה שלו לחתום אך גם לא מובנת מאליו..
חייב לעורר קצת הערכה, זה מה שאני אומר.
ע.ז.ונרקומן כתב:אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51לא מסכים
אף קבוצה בעולם לא תציע על שחקן בן 26 שלא יצא מישראל את הסכומים שהוציאו על גלוך /רביבו/ פרץ ודומיהם
אז הבוטום ליין - הוא די מוותר פה על לשחק באירופה. לא החלטה תמוהה שלו לחתום אך גם לא מובנת מאליו..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב:אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..בן לוז כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:51
לא מסכים
אף קבוצה באירופה לא תשים סכומים כאלה על שחקן בגיל כזה. קשה לי לראות קבוצה כמו סלטיק נגיד ששמה על טוריאל 3-4 מיליון יורו.
אז שוב אומר - אם הוא מעיף את סעיף השחרור, הוא כנראה מוותר על כדורגל תחרותי באירופה
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 112 לייקים
הוא גם כיכב בליגת אלופות ןיצא לפלרמו לפני כן שלא כמו סתיו שעד עכשיו שיחק רק בליגה לאומית.ונרקומן כתב: ↑12 ינואר 2026, 10:38האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב:
אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..
אף קבוצה באירופה לא תשים סכומים כאלה על שחקן בגיל כזה. קשה לי לראות קבוצה כמו סלטיק נגיד ששמה על טוריאל 3-4 מיליון יורו.
אז שוב אומר - אם הוא מעיף את סעיף השחרור, הוא כנראה מוותר על כדורגל תחרותי באירופה
הבחור שציינתי הלך לליגה לא תחרותית במודע לעשות המון כסף. אחרי זה הלך לעשות סביבות בליגה תחרותית +\- ועוד נשאר לו זמן לחזור לעשות טרור לנו ולכל הליגה.ונרקומן כתב:האמת שזו דוגמה טובה. הוא נמכר בלא מעט כסף בגיל מתקדם. אבל זה לא לליגה מקצוענית אלא לליגה שחיפשה ספונסרים ורייטינג ממדינות נוספות בעולם. אם סתיו מסכים לעבור לליגה כזאת (אפילו MLS) אז זה משהו אחר ומניח שכן ימצאו קונה בלא מעט כסף..H.T.A כתב: ↑12 ינואר 2026, 01:10ע.ז.ונרקומן כתב: אתה טועה בדבר אחד - טוריאל בגיל מתקדם מדי כדי שישלמו עליו יותר מ2 מיליון יורו. אם הכרזת שהסעיף של 2 מיליון הוא נמוך כרגע, משמע לא נסתפק בהצעה כזאת..
לא יודע אם טורי יבחר אותו דבר או שהתסריט יהיה דומה, אבל זה לא חייב להיות זה או זה. יש אפשרות שלמרות הגיל יהיה לו דרישה.
-
amorphis
- קיבל.ה 268 לייקים
ואם טוריאל יביא הצעה מסלטיק על מיליון יורו בעונה הבאה וירצה לעזוב, גם אחרי שיותר על סעיף שחרור אז תמנע ממנו ללכת?
זה לא פשוט לעצור שחקן מלעבור לשחק באירופה ובסופו של דבר אין לסעיף שחרור הזה המון משמעות אם ילחץ לעזוב
זה לא פשוט לעצור שחקן מלעבור לשחק באירופה ובסופו של דבר אין לסעיף שחרור הזה המון משמעות אם ילחץ לעזוב
אמת! למרות שספציפית סלטיק לא נראה לי הוא הולךamorphis כתב:ואם טוריאל יביא הצעה מסלטיק על מיליון יורו בעונה הבאה וירצה לעזוב, גם אחרי שיותר על סעיף שחרור אז תמנע ממנו ללכת?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 112 לייקים
זה נכון לגבי פעם. היום בכל אירופה הרבה פחות קבוצות רוצים ישראלים. כמובן ממניעים של שנאת יהודים בחסות המלחמה.
- 7even
- קיבל.ה 3937 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 554 לייקים
ברור שניתן לו להתקדם במידה וירצה
הפואנטה שללא סעיף שחרור אתה מנהל מומ ויכול לקבל סכום טוב יותר מסעיף שחרור שאין לך say שם בכלל
לצורך העניין אם טוריאל ממשיך ביכולת ונותן חצי עונה זהה לזו שנתן עד עכשיו, שזה אומר כולל פלייאוף אזור ה20 שערים+ ומעל 10 בישולים, כנראה תוכל לקבל עליו 3 מעליון יורו ולא 2 כמו הסעיף
והנה הרווחתי לך מיליון יורו
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1094 לייקים
כן. זה המשמעות שאין סעיף שחרור - אתה שומר לך את הזכות למי ומתי יעבור.
מסכים שצריך להתנהל בחוכמה ורגש, ולא כמו שוק בקר.
גם מכבי לא נתנו לרביבו לעזוב כי חשבו שיכולים לקבל עליו יותר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 188 לייקים
בהצלחה עם זה
לפי מה שהבנתי ההצעה עליו הייתה בסביבות ה3 מליון יורו
הכוכב כבר חוגג 23 תכף. סהכ שנה יותר צעיר מליידנר...
לא רואה אותו נמכר בסכומים שהם חולמים עליהם לליגה אירופית
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 435 לייקים
או שפשוט לא היה לו מחליף ראוי ולא רצו לאבד יותר מדי כוכבים בקיץ אחד וכסף לא חסר שם..דולימנגה99 כתב: ↑13 ינואר 2026, 10:51בהצלחה עם זה
-
L.S
- קיבל.ה 2051 לייקים
הם הביאו בקיץ את בן הרוש שלא רואה דקהבר לב אדום כתב: ↑13 ינואר 2026, 10:58או שפשוט לא היה לו מחליף ראוי ולא רצו לאבד יותר מדי כוכבים בקיץ אחד וכסף לא חסר שם..דולימנגה99 כתב: ↑13 ינואר 2026, 10:51בהצלחה עם זה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 487 לייקים
מקווה שכל הפרסומים על הקרסול זה תרגיל
חייבים אותו חד בדרבי
חייבים אותו חד בדרבי
-
Piz
- קיבל.ה 136 לייקים
פרסומים?
- RedDrifter
- קיבל.ה 487 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 262 לייקים
יום הולדת שמח טורי
מה מאחלים לילד שיש לו הכל?
מה מאחלים לילד שיש לו הכל?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 329 לייקים
מספורט 5RedDrifter כתב: ↑13 ינואר 2026, 19:10ספורט 1, וואו, ספורט 5 טוענים שהוא סובל מפציעה בקרסול ובספק לפתוח
בנוסף, מי שצפוי לפתוח ב-11 הוא סתיו טוריאל ששב מהפציעה שפקדה אותו, כאשר גם רוי קורין וזיו מורגן צפויים לקבל את המושכות מאליניב ברדה. מי שישלם את המחיר הוא רועי אלקוקין, שיירד לספסל.
גם ONE ישחק
טוריאל עצמו עדיין סובל מכאבים בקרסול לאחר המשחק מול הפועל חיפה, התאמן באופן חלקי בימים האחרונים והוא צפוי לקבל זריקה ולפתוח בהתקפה
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1326 לייקים
הפתרון הטוב ביותר לכאבים הוא האדרנלין אחרי הבקעת שער בדרביההוא מפעם כתב: ↑14 ינואר 2026, 11:21מספורט 5RedDrifter כתב: ↑13 ינואר 2026, 19:10ספורט 1, וואו, ספורט 5 טוענים שהוא סובל מפציעה בקרסול ובספק לפתוח
בנוסף, מי שצפוי לפתוח ב-11 הוא סתיו טוריאל ששב מהפציעה שפקדה אותו, כאשר גם רוי קורין וזיו מורגן צפויים לקבל את המושכות מאליניב ברדה. מי שישלם את המחיר הוא רועי אלקוקין, שיירד לספסל.
גם ONE ישחק
טוריאל עצמו עדיין סובל מכאבים בקרסול לאחר המשחק מול הפועל חיפה, התאמן באופן חלקי בימים האחרונים והוא צפוי לקבל זריקה ולפתוח בהתקפה
וגם לטוריאל זה יכול לעזור
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
ילד יומולדת היום
תיתן את הכל בשביל הפועל...
תיתן את הכל בשביל הפועל...
-
shaolin232
- קיבל.ה 763 לייקים
היחידי שיודע לתת גול בקבוצה במחורבנת הזאת
ואללה מצד אחד רצו לתת לו לנוח כי חזר מפציעה
מצד שני הוא רצה להמשיך…בעסה של החיים
ואם הוא היה עוג מחזיק לנו לפנדלים יכול להיות שלא היינו רואים את אלקוקין / רוטמן בועטים
ואללה מצד אחד רצו לתת לו לנוח כי חזר מפציעה
מצד שני הוא רצה להמשיך…בעסה של החיים
ואם הוא היה עוג מחזיק לנו לפנדלים יכול להיות שלא היינו רואים את אלקוקין / רוטמן בועטים
-
OrCohen
- קיבל.ה 308 לייקים
אסור היה לו לרדת מהמגרש גם עם רגל אחת. זה משחק אחד, שיכול לקבוע עונה שלמה, מה ברדה מוציא אותו?
-
Red_man
- קיבל.ה 2026 לייקים
יעלה כמה שיעלה את הקריירה הוא צריך לגמור בהפועל
-
adom4
- קיבל.ה 693 לייקים