לקראת הדרבי, חדשות עדכונים כרטיסים וכו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  523 לייקים

רווי כתב: 06 אוקטובר 2025, 16:49 למה 3 בלמים זה אסון? מה רע בהגנה כזאת:

למקין-----------------ליידנר
---מייאמבו---שיקו---נאסר---

בינימין יכול להיות במקום למקין ומורגן יכול במקום נאסר למרות שהוא לא בכושר משחק.
כי זה מזמן לחץ של מכבי.
וראינו אתמול שכדיי לעצור אותם עדיף ללחוץ אותם גבוה (והפועל יודעים לעשות את זה) מאשר לחכות להתקפות שלהם
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  999 לייקים

לא מסכים אבל בסדר
OMG עווופררר
זרתותח
קיבל.ה  148 לייקים

ממש לא חושב ללחוץ אותם גבוה, להפך.
הם לא יודעים לפצח הגנות, תמיד שסוגרים מולם הם מתקשים.
לתת להם להניע ולחכות למתפרצות הנכונות כדי להעניש.
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  380 לייקים

אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
את הסם הכי גדול
Niro
קיבל.ה  1565 לייקים

קוקאין ואלכוהול כתב: 06 אוקטובר 2025, 18:55 אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
אין להם מנויים ל5?
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  380 לייקים

Niro כתב: 06 אוקטובר 2025, 18:57
קוקאין ואלכוהול כתב: 06 אוקטובר 2025, 18:55 אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
אין להם מנויים ל5?
4-5 אצלהם זה רק מכירת כרטיסים. הם לא יכולים למכור לשם מנויים כי במשחקים הגדולים (בש חיפה ביתר דרבי) המשטרה לא מאשרת להושיב אוהדים שלהם באותו יציע עם הקהל חוץ
את הסם הכי גדול
KingZivos
קיבל.ה  127 לייקים

לא הבנתי את ההתלהבות ״מהתרגיל״ שעשינו
גם ככה אוהד מכבי לא יכול לקנות כרטיס בלי אוהדי הפועל, ואת הכרטיסים שאוהדי מכבי קונים הם קונים מספסרים אוהדי הפועל שימכרו את אמא שלהם בשביל נזיד עדשים.
אותי אישית לא כזה מרגש אם הם הצליחו להכניס עוד איזה מאה אוהדים.. בכל מקרה שיהיו גברים פעם אחת ושיעיפו את הקונים החוצה ולא לשער 11
אדום לבן
קיבל.ה  50 לייקים

אפרופו דרבי,
מישהו הצליח להבין למה ב"ש שרו לנו במשחק "אתם מכבי באדום"?
כל התהליך שקורה בהפועל הכי לא מזכיר מכבי
אם כבר אותם שאלונה הגיעה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

אדום לבן כתב: 06 אוקטובר 2025, 22:58 אפרופו דרבי,
אם כבר אותם שאלונה הגיעה
כנראה שרו את זה לשחקנים ולמאמן הבכיינים שלהם.
יאללה הביתה!!!
adom4
קיבל.ה  577 לייקים

אדום לבן כתב: 06 אוקטובר 2025, 22:58 אפרופו דרבי,
אם כבר אותם שאלונה הגיעה
הם סתם מחפשים צומי
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

יש לנו בעיה קשה בהרכב לדרבי עם הפציעות המחורבנות האלה.

אבל אני לא חושב שצריך לשנות מערך בגלל זה, עצם השינוי מאיך שהקבוצה רצה יהיה מתכון לאסון.

דווקא צריך לגשת לזה בגישת הפתרונות הנקודתיים.
אם כמה שזה קשה, רן בנימין צריך לפתוח כמגן ימני, ולנסות לא לעשות יותר מדי שטויות, ולקבל עזרה מפלקאו וטוריאל.
לואיזו צריך לפתוח בעמדה שבשבילה הביאו אותו - עשר.
לעלות עם שאנדה סילבה ולתת לו להמשיך להיכנס לעניינים, גם התרומה ההגנתית שלו תהיה משמעותית.

צור, בנימין, מאיימבו, צ'יקו, ליידנר, פלקאו, קרייב, לואיזו, טוריאל, סילבה, דאפה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

זרתותח כתב: 06 אוקטובר 2025, 16:57 ממש לא חושב ללחוץ אותם גבוה, להפך.
הם לא יודעים לפצח הגנות, תמיד שסוגרים מולם הם מתקשים.
לתת להם להניע ולחכות למתפרצות הנכונות כדי להעניש.
אני מסכים אתך,
אנשים רואים שההגנה של מכבי מתקשה נגד לחץ, אבל זה בגלל שההגנה שלהם מתקשה תמיד בגלל השיטות של המאמן ההזוי שלהם שמבלגן להם את כל המשחק ולא רק את משחק ההגנה.

אין לנו את הכלים של חיפה ללחוץ אותם ( חיפה הקבוצה הכי פיזית בארץ) וגם חיפה התקפלו אחרי שמכבי עשו התאמות.
יש למכבי שחקנים קטלניים במגרש פתוח אבל הם נראים עובדי עצות מול קבוצות שמצופפות. ככה זה שאתה בונה קבוצה ב 120 מיליון שקל עם 25 שחקני סגל ואז מגלה ששוב שכחת להחתים שחקן בעמדה 10
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

לפי מה שהבנתי סגרו על כמות הדדית של 3200 כרטיסים
L.S
קיבל.ה  1633 לייקים

כמו שזה נראה, הולך להיות קרקס שיפוט על הגב שלנו בדרבי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
drorjacHA
קיבל.ה  6 לייקים

קפבלנקה כתב: 07 אוקטובר 2025, 00:12 יש לנו בעיה קשה בהרכב לדרבי עם הפציעות המחורבנות האלה.

אבל אני לא חושב שצריך לשנות מערך בגלל זה, עצם השינוי מאיך שהקבוצה רצה יהיה מתכון לאסון.

אם כמה שזה קשה, רן בנימין צריך לפתוח כמגן ימני, ולנסות לא לעשות יותר מדי שטויות, ולקבל עזרה מפלקאו וטוריאל.
לעלות עם שאנדה סילבה ולתת לו להמשיך להיכנס לעניינים, גם התרומה ההגנתית שלו תהיה משמעותית.

למה סילבה? זה הזמן ? דרבי?
בוסקילה יכול לפתוח לפניו. גם בנימין וגם אלקוקלין אם רוצים יותר הגנתי. אפילו אלטמן.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

אומרים לכם אלקןקין קרע את השריר למה אתם ממשיכים להכניס אותו להרכבים ? הייתי שם את בנימין מגן ימין לואיזו 10 וסילבה בשמאל , בסופו של דבר חוץ מהמגן (שגם ככה זה העקב אכילס שלנו והעמדה הבעייתית שלנו גם אם פיבן כשיר) זה על פניו ההרכב שמיועד להיות ההרכב הראשון והכי חזק בהפועל של השנה , יש פחות עומק בספסל אבל מבחינת הרכב זה מה שאמור להיות ההרכב הכי חזק אז הייתי כבר רץ עם זה יש שבועיים לתרגל ולעבוד .
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1500 לייקים

עוד לא השתכנעתי שסילבה יכול לפתוח. הוא מבולגן ולא תכליתי. לא הייתי פותח איתו כרגע, בטח לא במשחק כזה.
קורין ולואיזו מבחינתי לפניו כרגע בהיררכיה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

ואגב בעונת הירידה לפני שנתיים בדיוק לפני שהתחילה המלחמה שיחקנו נגד ביתר בחוץ וניצחנו בנימין פתח מגן ימין באותו משחק והיה הכי טוב על המגרש ואני הכי לא מחזיק מבנימין
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

drorjacHA כתב: 07 אוקטובר 2025, 13:13
קפבלנקה כתב: 07 אוקטובר 2025, 00:12 יש לנו בעיה קשה בהרכב לדרבי עם הפציעות המחורבנות האלה.

למה סילבה? זה הזמן ? דרבי?
בוסקילה יכול לפתוח לפניו. גם בנימין וגם אלקוקלין אם רוצים יותר הגנתי. אפילו אלטמן.
סילבה פתח גם נגד הפועל חיפה וגם נגד אשדוד ועשה גם דקות טובות, הפיזיות שלו תעזור לנו הגנתית במשחק כזה. לפתוח עם בוסקילה שם נראה לי לא אחראי ולא מתאים לדרבי.
אין אלקוקין בדרבי.
בנימין צריך לפתוח כמגן ימני.
אלטמן בטח ובטח שלא. נתן גול מול בית"ר, בסדר, מזכיר לכולם שהוא עדיין בול עץ על המגרש.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

חוץ מיזה מה היה בסילבה כל כך גרוע בבאר שבע? בהתחלה שנכנס דווקא שחרר מהר מסירות קדימה , אחרי כמה דקות קיבלנו גול וקרסנו והפסקנו לשחק אבל כל כדור שהוא קיבל הוא היה לבד מבודד באגף ש2 3 שחקנים של באר שבע מתנפלים עליו ולוחצים אותו בלי שחקנים של הפועל שקרובים אליו אז הוא סחט מיזה פאולים או שהאט לחכות לשחקנים שיצטרפו הוא דווקא היה יותר מעורב מקורין ולואיזו שלא נגעו בכדור
D&3
קיבל.ה  1405 לייקים

דרסליה כתב: 07 אוקטובר 2025, 13:39 ואגב בעונת הירידה לפני שנתיים בדיוק לפני שהתחילה המלחמה שיחקנו נגד ביתר בחוץ וניצחנו בנימין פתח מגן ימין באותו משחק והיה הכי טוב על המגרש ואני הכי לא מחזיק מבנימין
אבל זה היה 3 בלמים
אדום לבן
קיבל.ה  50 לייקים

הבעיה שנכון לרגע זה
לואיזו לא מסתדר עם תפקיד ה10
ולגבי סילבה - יכול להיות שהוא שחקן טוב
אבל כנף שמאל הוא לא.
אז יש לנו 3 עמדות בעייתיות בדרבי אחרי הפציעות של אלקוקין ופיבן.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2025, 14:20
דרסליה כתב: 07 אוקטובר 2025, 13:39 ואגב בעונת הירידה לפני שנתיים בדיוק לפני שהתחילה המלחמה שיחקנו נגד ביתר בחוץ וניצחנו בנימין פתח מגן ימין באותו משחק והיה הכי טוב על המגרש ואני הכי לא מחזיק מבנימין
אבל זה היה 3 בלמים
והחזיק את הקו לבד , פה יהיה לו עזרה מטוריאל
ואן גוך
קיבל.ה  238 לייקים

רן בנימין מגן ימין, לואיזו אמצע, יאזן מגן שמאל וליידנר כנף שמאל.
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

ואן גוך כתב: 07 אוקטובר 2025, 14:47 רן בנימין מגן ימין, לואיזו אמצע, יאזן מגן שמאל וליידנר כנף שמאל.
זה גם רעיון לא רע.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  523 לייקים

במצב שנוצר, הייתי עולה ככה :

צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו בנימין
פלקאו קרייב
קורין לויזיו טוריאל
דאפה

אבל קשה לי להאמין שברדה יעלה ככה כי זה דיי התקפי, להערכתי נראה משהו כזה :

צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו למקין
פלקאו קרייב בנימין
לויזיו דאפה טוריאל
REDGTS
קיבל.ה  27 לייקים

בחייאת לעלות בהרכב בריא ומלא לדרבי זה כזה לא הפועל
תנו לי לחץ בשביל שייצא יהלומייםםם
Spiderman
קיבל.ה  76 לייקים

REDGTS כתב: 07 אוקטובר 2025, 17:01 בחייאת לעלות בהרכב בריא ומלא לדרבי זה כזה לא הפועל
נכון כי עם הרכב מלא זה 3-0 לנו קליל.
Piz
קיבל.ה  120 לייקים

דלפ, מצב הפציעות בסגל זו הזדמנות טובה מאוד להרוויח שחקנים שחסר לנו אם זה לואיזו כ10 מגן ימני וכנף שמאל. אני לא אבכה אם לאיזו יהיה במשחק אדיר ואלקוקין יהפוך למחליף ראשון, ראינו שהוא אחד שיודע לעלות מהספסל ולשנות משחק ואין לנו הרבה כאלו. והזדמנות אדירה ללואיזו להראות מה הוא שווה באמצע. רן בנימין נתן את המשחק הכי טוב שלו בהפועל או אחד הטובים לפני שנתיים כמגן ימני בניצחון מול ביתר לפני שולקאניס עזב והכל פה קרס . וכנף ימין זו תעלומה, רויקו, בוסקילה או שאנדה. לכל אלו יש הזדמנות להשתלט על המשבצת . תחרות טובה מקווה ששלושתם יבואו רעבים בגלל זה ויתעלו את התחרות, וסוף סוף ניראה את מה שאנחנו רוצים. גם אם נרוויח שחקן או 2 מהעמדות שהזכרתי זה כבר שיחוק. הימור חזק של הכל או כלום שהמציאות הכתיבה לנו ביגלל פציעות. אבל יכול לעבוד לטובתנו אם יסתדרו הכוכבים. במיוחד לאור העובדה שאלו שינויים שלמכבי יהיה מאוד קשה להתכונן אליהם, כי זה ניסוי ראשון.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

Piz כתב: 07 אוקטובר 2025, 17:17 דלפ, מצב הפציעות בסגל זו הזדמנות טובה מאוד להרוויח שחקנים שחסר לנו אם זה לואיזו כ10 מגן ימני וכנף שמאל. אני לא אבכה אם לאיזו יהיה במשחק אדיר ואלקוקין יהפוך למחליף ראשון, ראינו שהוא אחד שיודע לעלות מהספסל ולשנות משחק ואין לנו הרבה כאלו. והזדמנות אדירה ללואיזו להראות מה הוא שווה באמצע. רן בנימין נתן את המשחק הכי טוב שלו בהפועל או אחד הטובים לפני שנתיים כמגן ימני בניצחון מול ביתר לפני שולקאניס עזב והכל פה קרס . וכנף ימין זו תעלומה, רויקו, בוסקילה או שאנדה. לכל אלו יש הזדמנות להשתלט על המשבצת . תחרות טובה מקווה ששלושתם יבואו רעבים בגלל זה ויתעלו את התחרות, וסוף סוף ניראה את מה שאנחנו רוצים. גם אם נרוויח שחקן או 2 מהעמדות שהזכרתי זה כבר שיחוק. הימור חזק של הכל או כלום שהמציאות הכתיבה לנו ביגלל פציעות. אבל יכול לעבוד לטובתנו אם יסתדרו הכוכבים. במיוחד לאור העובדה שאלו שינויים שלמכבי יהיה מאוד קשה להתכונן אליהם, כי זה ניסוי ראשון.
נכון מאוד
REDGTS
קיבל.ה  27 לייקים

Spiderman כתב: 07 אוקטובר 2025, 17:04
REDGTS כתב: 07 אוקטובר 2025, 17:01 בחייאת לעלות בהרכב בריא ומלא לדרבי זה כזה לא הפועל
נכון כי עם הרכב מלא זה 3-0 לנו קליל.
דרבי זה אף פעם לא קליל אבל צריכים לזכור שאנחנו אנדרדוג ולשחק בהתאם
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

אין לי מה לעשות, מישהו צריך לחוקק חוק שכל יום להפועל יהיה משחק.
רק מי שאחראי על זה עכשיו מספיק יצור בשביל לעשות את זה, אולי יש לי צ'אנס.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel:
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

אני בעד לנסות כל אחד בעמדת המגן הימני בשלב הזה - גם ככה אנחנו לא מרוצים, אז אולי תהיה במקרה הברקה. פתאום לוזיו יהיה טוב שם, או שדווקא רן בנימין או נסאר אין לדעת. עד שלא ינסו לא נדע.
Dubi Dubkin
קיבל.ה  78 לייקים

htafan99 כתב: 07 אוקטובר 2025, 23:23 אני בעד לנסות כל אחד בעמדת המגן הימני בשלב הזה - גם ככה אנחנו לא מרוצים, אז אולי תהיה במקרה הברקה. פתאום לוזיו יהיה טוב שם, או שדווקא רן בנימין או נסאר אין לדעת. עד שלא ינסו לא נדע.
אתה מתייחס למשחק ולתפקידים בכדורגל כאל חלטורה.
מה זה לנסות כל אחד? למה לדעת ולתפקד בעמדה במגרש לוקח אימון וחצי? זו מיומנות ואימונים לאורך זמן.
ואיך בדיוק לואיזו שכל חייו שיחק קשר התקפי יסגור את אחד הווינגרים השמאליים של מכבי בדרבי? הזייה מה שרשמת.
בעיניי יש מספר אפשרויות
הראשונה - ארצ'ל ששיחק וגדל כמגן ימני בנוער ומכיר תפקיד
הבעייה , שהוכח בעונת הירידה שהוא לא ברמה .
השנייה-למקין שכבר שיחק פה ושם השנה בתפקיד , כך שדי מוכר לו , בעיניי יכול בקו 5 להצליח אבל לא הייתי משנה מערך בגלל זה.
השלישית- נאסר/ליידנר , לא אוהב את זה, יתקשו בעיניי לשחק שם ברגל הפוכה.
רביעית-רן בנימין ,ככולבויניק יכול לסגור את העמדה לזמן קצר,
לא אידאלי
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  351 לייקים

אפרופו הברקות ושחקנים שרוצים להוכיח את עצמם:
רוטמן למגן ימין.
הרי בכל מה שקשור להתקפה הוא לוקה בקבלת החלטות.
אבל - הוא כן מהיר, הוא ימני ויודע לפעמים לעבור שחקן.
בנוסף, אחד הדברים היחידים שאני זוכר לו לטובה מהלאומית זה היכולת לרדת למטה לחטוף כדור ולהוציא התקפה.

לא בטוח שיעבוד, אבל בהנחה ואין לנו כרגע שום שחקן בגיבוי והוא גם ככה לא בסגל - הייתי בודק את זה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
htafan99
קיבל.ה  165 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 08 אוקטובר 2025, 03:59
htafan99 כתב: 07 אוקטובר 2025, 23:23 אני בעד לנסות כל אחד בעמדת המגן הימני בשלב הזה - גם ככה אנחנו לא מרוצים, אז אולי תהיה במקרה הברקה. פתאום לוזיו יהיה טוב שם, או שדווקא רן בנימין או נסאר אין לדעת. עד שלא ינסו לא נדע.
אתה מתייחס למשחק ולתפקידים בכדורגל כאל חלטורה.
מה זה לנסות כל אחד? למה לדעת ולתפקד בעמדה במגרש לוקח אימון וחצי? זו מיומנות ואימונים לאורך זמן.
ואיך בדיוק לואיזו שכל חייו שיחק קשר התקפי יסגור את אחד הווינגרים השמאליים של מכבי בדרבי? הזייה מה שרשמת.
בעיניי יש מספר אפשרויות
הראשונה - ארצ'ל ששיחק וגדל כמגן ימני בנוער ומכיר תפקיד
הבעייה , שהוכח בעונת הירידה שהוא לא ברמה .
השנייה-למקין שכבר שיחק פה ושם השנה בתפקיד , כך שדי מוכר לו , בעיניי יכול בקו 5 להצליח אבל לא הייתי משנה מערך בגלל זה.
השלישית- נאסר/ליידנר , לא אוהב את זה, יתקשו בעיניי לשחק שם ברגל הפוכה.
רביעית-רן בנימין ,ככולבויניק יכול לסגור את העמדה לזמן קצר,
לא אידאלי
זה תפקיד של ברדה להבין מי יכול לאייש את העמדה, אין לי באמת מושג מי יכול להיות טוב שם. פעם רצינו שמוחמד אבו אל היגא יהיה כנף כי הוא שיחק מגן ימני התקפי בצורה טובה, אבל כשהוא היה כנף איזה משחק אחד הוא לא הורגש למיטב זכרוני. בקיצר רק שנראה נוכל לדעת.
Dushi
קיבל.ה  42 לייקים

Lucas כתב: 06 אוקטובר 2025, 10:23
Dushi כתב: 06 אוקטובר 2025, 09:57 אם פיבן באמת בחוץ
לא שווה לתרגל את לואיזה כמגן ימני?
הוא לא שיחק לעיתים בקפריסין בעמדה הזו?

אופציה גם ל3 בלמים
תן לדורון ולואיזה לשרוף את הקווים
שחק עם פלקאו קרייב ואפילו רן בנימין באמצע
תן לסתיו ודאפה לשחק למעלה
אני באמת חושב לעצמי לפעמים אולי הבעיה היא בי?
באמת כתבת לואיזו מגן ימני? מה זה נראה לכם פיפא שאתם פשוט מציבים שחקן בעמדה כלשהי שהיא לא העמדה שלו? מגן זה מקצוע! זה לדעת לצאת לקו נבדל זה תיאום הגנתי זה סגירה אלכסונית גם בקו 4 וגם בקו 5.
לא הבאת שחקן במעל מליון יורו בשביל לזרוק אותו לעמדה שאין לו כל קשר אליה במשחק כזה.
חג שמח
חג שמח
אולי זה לא היה ברור, אבל זו הייתה שאלה
באחד הפרסומים הראשוניים שלו כמועמד אלינו, הציגו אותו לחלופין גם כמגן ימני.
חוץ מפיפא אני קצת ארים לעצמי ואגיד לך שאני מבין כדורגל לא רע.
המבוכה של מאיימבו כששרים לו :heart:
RedDrifter
קיבל.ה  174 לייקים

דור פרץ מתלונן על כאבים

נאחל לו לראות את הדרבי מהיציע כמובן
בן לוז
קיבל.ה  399 לייקים

RedDrifter כתב: 08 אוקטובר 2025, 21:59 דור פרץ מתלונן על כאבים

נאחל לו לראות את הדרבי מהיציע כמובן
בטח מתחמק מהנבחרת כדי לנוח לדרבי
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

בדיוק, היוא יודע שהנבחרת כבר לא תעפיל לשום דבר והוא גם לא ייצא לאירופה כבר. לדרבי יהיה הראשון שכשיר.
שליחת תגובה