כי זה מזמן לחץ של מכבי.
וראינו אתמול שכדיי לעצור אותם עדיף ללחוץ אותם גבוה (והפועל יודעים לעשות את זה) מאשר לחכות להתקפות שלהם
כי זה מזמן לחץ של מכבי.
אין להם מנויים ל5?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 18:55 אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
4-5 אצלהם זה רק מכירת כרטיסים. הם לא יכולים למכור לשם מנויים כי במשחקים הגדולים (בש חיפה ביתר דרבי) המשטרה לא מאשרת להושיב אוהדים שלהם באותו יציע עם הקהל חוץNiro כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 18:57אין להם מנויים ל5?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 18:55 אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
אני מסכים אתך,
לפי מה שהבנתי סגרו על כמות הדדית של 3200 כרטיסיםקוקאין ואלכוהול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 18:55 אז מה הוחלט בסוף מבחינת כרטיסים? נותנים להם 10% או את כל 11 כדי שנקבל גם את כל 5 בדרבי חוץ?
למה סילבה? זה הזמן ? דרבי?קפבלנקה כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 00:12 יש לנו בעיה קשה בהרכב לדרבי עם הפציעות המחורבנות האלה.
אבל אני לא חושב שצריך לשנות מערך בגלל זה, עצם השינוי מאיך שהקבוצה רצה יהיה מתכון לאסון.
דווקא צריך לגשת לזה בגישת הפתרונות הנקודתיים.
אם כמה שזה קשה, רן בנימין צריך לפתוח כמגן ימני, ולנסות לא לעשות יותר מדי שטויות, ולקבל עזרה מפלקאו וטוריאל.
לואיזו צריך לפתוח בעמדה שבשבילה הביאו אותו - עשר.
לעלות עם שאנדה סילבה ולתת לו להמשיך להיכנס לעניינים, גם התרומה ההגנתית שלו תהיה משמעותית.
צור, בנימין, מאיימבו, צ'יקו, ליידנר, פלקאו, קרייב, לואיזו, טוריאל, סילבה, דאפה.
סילבה פתח גם נגד הפועל חיפה וגם נגד אשדוד ועשה גם דקות טובות, הפיזיות שלו תעזור לנו הגנתית במשחק כזה. לפתוח עם בוסקילה שם נראה לי לא אחראי ולא מתאים לדרבי.drorjacHA כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 13:13למה סילבה? זה הזמן ? דרבי?קפבלנקה כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 00:12 יש לנו בעיה קשה בהרכב לדרבי עם הפציעות המחורבנות האלה.
אבל אני לא חושב שצריך לשנות מערך בגלל זה, עצם השינוי מאיך שהקבוצה רצה יהיה מתכון לאסון.
דווקא צריך לגשת לזה בגישת הפתרונות הנקודתיים.
אם כמה שזה קשה, רן בנימין צריך לפתוח כמגן ימני, ולנסות לא לעשות יותר מדי שטויות, ולקבל עזרה מפלקאו וטוריאל.
לואיזו צריך לפתוח בעמדה שבשבילה הביאו אותו - עשר.
לעלות עם שאנדה סילבה ולתת לו להמשיך להיכנס לעניינים, גם התרומה ההגנתית שלו תהיה משמעותית.
צור, בנימין, מאיימבו, צ'יקו, ליידנר, פלקאו, קרייב, לואיזו, טוריאל, סילבה, דאפה.
בוסקילה יכול לפתוח לפניו. גם בנימין וגם אלקוקלין אם רוצים יותר הגנתי. אפילו אלטמן.
נכון מאודPiz כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 17:17 דלפ, מצב הפציעות בסגל זו הזדמנות טובה מאוד להרוויח שחקנים שחסר לנו אם זה לואיזו כ10 מגן ימני וכנף שמאל. אני לא אבכה אם לאיזו יהיה במשחק אדיר ואלקוקין יהפוך למחליף ראשון, ראינו שהוא אחד שיודע לעלות מהספסל ולשנות משחק ואין לנו הרבה כאלו. והזדמנות אדירה ללואיזו להראות מה הוא שווה באמצע. רן בנימין נתן את המשחק הכי טוב שלו בהפועל או אחד הטובים לפני שנתיים כמגן ימני בניצחון מול ביתר לפני שולקאניס עזב והכל פה קרס . וכנף ימין זו תעלומה, רויקו, בוסקילה או שאנדה. לכל אלו יש הזדמנות להשתלט על המשבצת . תחרות טובה מקווה ששלושתם יבואו רעבים בגלל זה ויתעלו את התחרות, וסוף סוף ניראה את מה שאנחנו רוצים. גם אם נרוויח שחקן או 2 מהעמדות שהזכרתי זה כבר שיחוק. הימור חזק של הכל או כלום שהמציאות הכתיבה לנו ביגלל פציעות. אבל יכול לעבוד לטובתנו אם יסתדרו הכוכבים. במיוחד לאור העובדה שאלו שינויים שלמכבי יהיה מאוד קשה להתכונן אליהם, כי זה ניסוי ראשון.
אתה מתייחס למשחק ולתפקידים בכדורגל כאל חלטורה.
זה תפקיד של ברדה להבין מי יכול לאייש את העמדה, אין לי באמת מושג מי יכול להיות טוב שם. פעם רצינו שמוחמד אבו אל היגא יהיה כנף כי הוא שיחק מגן ימני התקפי בצורה טובה, אבל כשהוא היה כנף איזה משחק אחד הוא לא הורגש למיטב זכרוני. בקיצר רק שנראה נוכל לדעת.Dubi Dubkin כתב: ↑08 אוקטובר 2025, 03:59אתה מתייחס למשחק ולתפקידים בכדורגל כאל חלטורה.
מה זה לנסות כל אחד? למה לדעת ולתפקד בעמדה במגרש לוקח אימון וחצי? זו מיומנות ואימונים לאורך זמן.
ואיך בדיוק לואיזו שכל חייו שיחק קשר התקפי יסגור את אחד הווינגרים השמאליים של מכבי בדרבי? הזייה מה שרשמת.
בעיניי יש מספר אפשרויות
הראשונה - ארצ'ל ששיחק וגדל כמגן ימני בנוער ומכיר תפקיד
הבעייה , שהוכח בעונת הירידה שהוא לא ברמה .
השנייה-למקין שכבר שיחק פה ושם השנה בתפקיד , כך שדי מוכר לו , בעיניי יכול בקו 5 להצליח אבל לא הייתי משנה מערך בגלל זה.
השלישית- נאסר/ליידנר , לא אוהב את זה, יתקשו בעיניי לשחק שם ברגל הפוכה.
רביעית-רן בנימין ,ככולבויניק יכול לסגור את העמדה לזמן קצר,
לא אידאלי
חג שמחLucas כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 10:23אני באמת חושב לעצמי לפעמים אולי הבעיה היא בי?
באמת כתבת לואיזו מגן ימני? מה זה נראה לכם פיפא שאתם פשוט מציבים שחקן בעמדה כלשהי שהיא לא העמדה שלו? מגן זה מקצוע! זה לדעת לצאת לקו נבדל זה תיאום הגנתי זה סגירה אלכסונית גם בקו 4 וגם בקו 5.
לא הבאת שחקן במעל מליון יורו בשביל לזרוק אותו לעמדה שאין לו כל קשר אליה במשחק כזה.
חג שמח
בטח מתחמק מהנבחרת כדי לנוח לדרבי