פטריק בברלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
1. הוא בטוח שכל המשחקים של הקבוצה בבולגריה (או שסגרו איתו- רק יורוקאפ :meh: )
2. אישתו שונאת את ההחלטה שלו לבוא להפועל
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

תבור כתב:שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
אויי וויי

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

סומך כתב: 17 יולי 2024, 19:35
Vieri כתב: 17 יולי 2024, 17:40
אדום כתב: 17 יולי 2024, 14:33 סטודמאייר בזמנו לא הייתה העברה גדולה יותר?
מבחינת רזומה
צמברס
סטודומייר
פרויד שורט
בברלי/סדריק סבולס
נייט רובינסון
וואי איזה פלופ היה צ'יימברס. זה היה נהדר
לא הצליח להפנים את הרעיון של צעדים באירופה
לפחות מהזיכרון שלי הוא לא היה כזה פלופ, אבל הפתיחה שלו היתה ממש רעה וזה מה שזוכרים לו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1947 לייקים

הכל קשקושים.
שימון מארגן לו בדיקת סמים תמימה בנובמבר ונגמר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

וואי ת'כלס.
שמישהו יעדכן את בברלי שסמים בישראל (עדיין) אסור לספורטאי.
יחד, רק יחד! :heart:
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

מקווה שאחרי מקרה מנפורד הכניסו לחוזים סעיף פיצויים גדול לטובת הקבוצה במקרה של סמים
ranjef
קיבל.ה  1469 לייקים

יש לי הרושם שלבברלי אין סעיף כזה
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

תבור כתב:שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
2. לא כתבו פה שאשתו מרקע יהודי?! היא לא רוצה לעשות עליה, סל קליטה וכו'? תקבל מחיר למשתכן בשיכונים החדשים בקרית מלאכי - רק שעה ברכבת למחלף השלום...

בטח אשתו עדיין עצבנית על עופר שקטע לה חופשה בריביירה הצרפתית כדי לנסוע לוגאס ולחתום על חוזה בהפועל.....
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

אשתו חצי מוסלמית וחצי יהודיה

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

והיא איראנית...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

אחלה שהיא פרסיה נעשה לה קבלת פנים עם גונדי וחורשט סבזי
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

תבור כתב: 18 יולי 2024, 15:10 שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
לא נכון כי הוא דיבר על מעבר לתל אביב
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

avivx2 כתב: 18 יולי 2024, 19:05
תבור כתב: 18 יולי 2024, 15:10 שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
לא נכון כי הוא דיבר על מעבר לתל אביב

דקה 23:56, תשפוט בעצמך.
למי שרוצה, דיבור על המעבר להפועל מתחיל ב21:24.
די עם ה-נו
XM
קיבל.ה  62 לייקים

יש לו מספרים דומים לשל נייט
מעניין איך הוא יצליח להשתלב, כדורסל יש לו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4729 לייקים

יש לו אופציה לצאת מהחוזה במידה ויתחילו ליפול כטב״מים בתל אביב? :facepalm:
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

אלא אם הליגה תעבור לבולגריה
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

טוב שהחות'ים לא תקפו לפני - אשתו בחיים לא היתה נותנת לו לחתום.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

ספורט 5:

הכוכב החדש של הפועל תל אביב, פטריק בברלי, הרעיד את הכדורסל הישראלי וגם האמריקאי כשהודיע במפתיע בחודש שעבר כי הוא מצטרף לאדומים. מעבר לפן המקצועי, מדובר בהפתעה עצומה לאור המצב במדינה, שכידוע מקשה על החתמת זרים. 

הערב (רביעי) בברלי דיבר לראשונה בפודקאסט שלו על המלחמה בארץ: "הבנתי לפני כן מה קורה בישראל ואני מבין עכשיו. אני יודע עם מי מהצדדים יש לנו ברית ועם מי לא. כלומר, אני יודע מי חבר ומי לא. זה גורם לי לישון טוב יותר בלילה". 

"שלחתי לחבר שלי טיילר אניס (אקס הפועל) סרטונים של הפצצות בישראל והוא סיפר לי שיש מקלט בכל בניין", המשיך, "הוא אמר לי שהוא השתמש בממ"ד שלו בעונה שעברה כדי לתלות בגדים". 

"לא אמרו לי על אף מקום מסוכן בתל אביב, חבר שלי לקבוצה סיפר לי שב-3-4 שנים האחרונות שהוא שם - הוא תמיד מבלה בחוף הים ושום דבר לא קרה". 

כשנשאל האם הוא מרגיש שהוא צריך לבחור צד, ענה: "אני לא אוהב לדבר על פוליטיקה כי זה מאוד רגיש. כשחתמתי קראתי את כל התגובות שקיבלתי, אמרו לי שלקחתי כסף עם דם עליו. אני רוצה שאנשים יבינו שההחלטות תמיד מבוססות על כדורסל". 

"אני לא חושב שאני שחקן של חוזה מינימום ב-NBA", טען, "אבל ברגע שקייל לאורי וראסל ווסטברוק לוקחים חוזה מינימום זה הופך אותי אוטוטמטית גם לכזה. אני לא חושב שזה פייר כי הייתה לי עונה יותר טובה משניהם, בלי לזלזל בהם. אני לא רוצה מינימום בדטרויט או שארלוט". 
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

וואללה:

שבועות חולפים, ועדיין קשה לעכל את החתימה המרעישה של פטריק בוורלי בהפועל תל אביב. הערב (רביעי), בפרק החדש של הפודקאסט שלו, סיפק הרכז הוותיק סיבה נוספת לכך שבחר לעזוב את ה-NBA לטובת האדומים.

"מה שאנשים לא מבינים זה שאני חוזר לשחק כדורסל", אמר. "התחלתי כסקורר, זה מי שהייתי, בקריירה האירופית זכיתי בתואר ה-MVP בליגה אליה אני חוזר (יורוקאפ). אני רוצה לזכות בכל התארים. ב-NBA אני צריך לשחק בתפקידים שונים, אבל עכשיו אני מגיע למקום בו כשנשארות שמונה שניות להתקפה, הכדור מגיע אלי. בידודים".

בוורלי, ששימש לכל אורך קריירת ה-NBA שלו כשחקן משלים - בין אם בחמישייה או מהספסל - הוסיף ואמר: "זה מגניב, שיחקתי תפקיד נהדר ב-NBA, היתה לי קריירה מדהימה, אבל אני לא רוצה לעמוד בפינה. במילווקי, במשחק 5 של הפלייאוף האחרון, הכדור היה בידיים שלי. ניצחנו. עשיתי דאבל-דאבל. ואז במשחק 6, הסגל היה בריא יותר והכדור יצא מהידיים שלי - לא בגלל שעשיתי משהו לא בסדר, אלא כי יש היררכיה. זה לא הדבר הכי טוב בשבילי".

לפני מספר שבועות רמז בוורלי כי לא קיבל הצעה קונקרטית מקבוצת NBA, ובמקום זאת עליו היה לחכות, ואולי לנסות להרשים קבוצה כזו או אחרת. "אני לא מתכוון לפרסם סרטונים שלי מתאמן בספטמבר ואוקטובר. אם אתה צעיר, אתה לוקח את הצ'אנסים שלך. אתה לוקח את הצ'אנס על ה-NBA, אירופה. אבל כשאתה מבוגר, וחווית הכל, אתה שוקל את האפשרויות שלך".

בוורלי הוסיף וסיפר: "אני בן 36. אני יכול לשחק עד גיל 40, יש לי עוד המון כדורסל לשחק, אני שומר על הגוף שלי, עשיתי המון כסף. אני רוצה את הטוב ביותר מהמשחק כרגע". בין היתר, סיפר כי העובדה שהאדומים מאפשרים לו להמשיך ולהקליט את הפודקאסט האהוב שלו שיחקה תפקיד: "אני חושב שאפשר להמשיך את הפודקאסט, יהיה מגניב לשלב בו מדינה נוספת. הכסף שהם זורקים - אפילו לא הייתי צריך לנהל משא ומתן, הם נתנו לי כל מה שרציתי. הם מוכנים לקדם את הפודקאסט, למכור מרצ'נדייז באולם, הם מוכנים לעשות הרבה דברים. אני סופר-נלהב".
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

ישראל היום:

לון ההעברות בכדורסל הישראלי קצת נרגע אחרי מבול ההחתמות, במיוחד מהצד של הפועל תל אביב ששינתה את פניה והנחיתה שחקנים בעלי פרופיל גבוה באירופה, כאשר מעל כולם ניצב פטריק בברלי. הגארד בן ה-36 ישוב לאירופה וישחק תחת סטפנוס דדאס במהלך שגרר הרבה תגובות בארצות הברית.

"אני רוצה להיות האיש ששם את הכדור בסל" אמר בברלי בטיזר ששוחרר לפרק החדש של הפודקאסט שלו, PatBevPod, ודיבר על הרצונות שלו באירופה ועל הסיבות שעזב את ה-NBA, "בתחילת הדרך שלי לאירופה אני הייתי זה ששם את הכדור בסל, בזכות זה זכיתי ב-MVP בליגה שאני הולך לשחק בה (היורוקאפ)"

כשנשאל על ידי שותפו האם הוא רוצה לזכות בתואר האישי שוב, בברלי טען: "אני רוצה לזכות בהכל. עכשיו אני מגיע לסיטואציה שבה אני לא הולך לפינה ואחרי שבע שניות אני יכול לבקש את הכדור ולבקש בידודים וכו', להיות זה ששם את הכדור בסל".

לאחר מכן דיבר על המחשבות שהיו לו אחרי ההדחה מהפלייאוף על ידי אינדיאנה פייסרס עם מילווקי באקס: "במשחק החמישי הכדור היה אצלי, סיימתי עם דאבל דאבל וניצחנו. במשחק השישי דמיאן לילארד חזר ואני הלכתי לפינה כי ירדתי בסדר העדיפויות, אז אמרתי שאולי זה לא המועדון בשבילי. עכשיו אני זה שנמצא למעלה".

לאחר מכן, דיבר גם על המצב המתוח בישראל: "דיברתי עם טיילר אניס ושלחתי לו סרטונים של הפצצות, הוא אמר לי שהוא משתמש בממ"ד שלו כמקום לתליית כביסה. יש לי חבר שאמר שכבר שלוש-ארבע שנים הוא הולך לים בלי בעיה. כבר הספקתי להבין מי חבר של ארצות הברית ומי לא".

בנוסף, הוא סיפק אמירה שנויה במחלוקת עם נגיעות אנטישמיות: "לא כל היהודים קמצנים, מי שנתן לי את החוזה היה נדיב מאוד". הוא גם דיבר על החופש שיקבל בישראל: "בימי חופש אוכל לטוס ולבקר במקומות שהייתי טס אליהם בקיץ. אוכל להמריא ליוון, לשווייץ, לצרפת, יותר לחיות. אני כבר רגיל לשחק אחרי טיסות או לטוס אחרי טיסות, אז בשבילי זה לא בעיה לסיים משחק ואז לטוס בלילה לאיזה מקום ולהמר שם".
רק הפועל
קיבל.ה  2393 לייקים

אמר שאם יהיה בלאגן באיזור שלו הוא יעזוב , מה שאומר שהוא יעזוב
Xavi
קיבל.ה  1076 לייקים

טעות היה להביא שחקן כזה
בא לנוח ולעשות עלינו סיבוב
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

ברור שבערוץ הספורט יעשו 2 כותרות גרועות מכל מה שאמר
אבל במידה וזה היה שחקן של הצד השני היה שתיקת הכבשים.
יש לו פודקאסט אם מאות אלפי מאזינים כל פרק שיעלה יחפשו את המשפט הכי גרוע שאמר וזה יהיה הכותרת, צריך להתרגל ולא להתרגש, מה שנראה ממנו על הפרקט זה מה שצריך לקבוע.
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

ממש מחבב את עופר ינאי. חתיכת אישיות.
זכות גדולה שהגיע אלינו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

Adom_Adom כתב:ברור שבערוץ הספורט יעשו 2 כותרות גרועות מכל מה שאמר
יש לו פודקאסט אם מאות אלפי מאזינים כל פרק שיעלה יחפשו את המשפט הכי גרוע שאמר וזה יהיה הכותרת, צריך להתרגל ולא להתרגש, מה שנראה ממנו על הפרקט זה מה שצריך לקבוע.
מי מתרגש?
שישרוף להם

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

רק הפועל כתב: 07 אוגוסט 2024, 20:49 אמר שאם יהיה בלאגן באיזור שלו הוא יעזוב , מה שאומר שהוא יעזוב
מה שאומר ששימון יהיה מקושר לסינוואר / נסראללה / חמינאי.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

הוקיץ' כתב:עופר עם תגובה ענקית:
https://x.com/YannayOfer/status/1821254 ... t3FRw&s=19

:rofl:
זה אפילו יותר גדול
תמונה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הולי שיט מאיפה הזהב הזה, זה בדיוק החרא שכולנו מרגישים מאז ותמיד, אני לא מוצא את זה.
עריכה מצאתי. מגיב לפדרמן
עופר מנתץ השלשלאות, על כל כוס שהם פגעו בו השרמוטות ישלמו
נתי אני מעתיק גם את זה לאשכול של עופר (מחר קונה את מכבי).

Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

עופר ינאי אמר אתמול בפודקאסט הפדיום שאשתו יהודיה מצד האמא(האבא מוסלמי)מה שאומר שהיא והילדים שלהם יהודים, אולי זה שאלה דבילית אבל אתם חושבים שיש סיכוי לאזרוח?

בכדורגל סונגרן קיבל תקן ישראלי רק על זה שהתארס עם יהודיה
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

Adom_Adom כתב:עופר ינאי אמר אתמול בפודקאסט הפדיום שאשתו יהודיה מצד האמא(האבא מוסלמי)מה שאומר שהיא והילדים שלהם יהודים, אולי זה שאלה דבילית אבל אתם חושבים שיש סיכוי לאזרוח?

תמונה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

Adom_Adom כתב: 07 אוגוסט 2024, 21:37 ברור שבערוץ הספורט יעשו 2 כותרות גרועות מכל מה שאמר
בגדול ככה עובדות חדשות בכל העולם. וזה למה הן שיט אחד גדול.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

Nati כתב: 08 אוגוסט 2024, 01:42
Adom_Adom כתב:עופר ינאי אמר אתמול בפודקאסט הפדיום שאשתו יהודיה מצד האמא(האבא מוסלמי)מה שאומר שהיא והילדים שלהם יהודים, אולי זה שאלה דבילית אבל אתם חושבים שיש סיכוי לאזרוח?

תמונה

אוי התגובות של פדרמן מזכירות של התגובות של יועץ התקשורת של אייל גולן. כזה סאחי בלטה.
רק הפועל
קיבל.ה  2393 לייקים

למה בכלל המראיין צריך להזכיר את עניין הבדיחה על יהודים מלכתחילה אם כבר את זה אף אחד לא שואל משום מה
רק הפועל
קיבל.ה  2393 לייקים

מה שמצחיק זה שהוא לא ידע בכלל שאשתו והילדים שלו נחשבים ליהודים באופן פורמלי , נראה שעניין הדתות ממש לא מעניין אותו ובצדק (כי הוא שאל את עופר אם זה מפריע שאשתו מוסלמית ) סיפור משעשע
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1584 לייקים

שאל את עופר אם זה בעייתי שאשתו מוסלמית. אז עופר אמר לו שהפועל זה המועדון היחיד שגאה בזה שיש לו אוהדים מוסלמים. אז פטריק אמר לו שהיא רק חצי מוסלמית. שאל אותו מה החצי השני? הוא ענה - חצי יהודיה. ואז עופר שאל איזה חצי? והוא ענה שאמא שלה יהודיה. ואז עופר אמר לו אז אשתך יהודיה וגם הילדים שלך יהודים. תביא גם אותם לארץ.
Red_man
קיבל.ה  1179 לייקים

אם הוא מאזרח את בברלי זאת ההטרלה הגדולה בהיסטוריה ואני אמות מצחוק
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

נשמע הזוי אפילו לעופר, אבל אם לאזרח זה רלוונטי רק לעונה אחת, הבאה, במידה ויהיה סביר בגיל 37.

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

למה לאזרח זה רלוונטי רק לשנה הבאה?

אם לא רושמים אותו כזר לליגה אלא הוא משחק רק באירופה אי אפשר לזרז תהליכים?
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

El dudernio כתב:למה לאזרח זה רלוונטי רק לשנה הבאה?

אם לא רושמים אותו כזר לליגה אלא הוא משחק רק באירופה אי אפשר לזרז תהליכים?
אם אשתו באמת יהודיה,לפי חוק השבות,לא צריך לזרז שום דבר.הם יכולים להגיע לארץ ולקבל תעודת זהות בשדה תעופה.
שליחת תגובה