1. הוא בטוח שכל המשחקים של הקבוצה בבולגריה (או שסגרו איתו- רק יורוקאפ

2. אישתו שונאת את ההחלטה שלו לבוא להפועל
אויי ווייתבור כתב:שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
1. הוא בטוח שכל המשחקים של הקבוצה בבולגריה (או שסגרו איתו- רק יורוקאפ)
לפחות מהזיכרון שלי הוא לא היה כזה פלופ, אבל הפתיחה שלו היתה ממש רעה וזה מה שזוכרים לו.
2. לא כתבו פה שאשתו מרקע יהודי?! היא לא רוצה לעשות עליה, סל קליטה וכו'? תקבל מחיר למשתכן בשיכונים החדשים בקרית מלאכי - רק שעה ברכבת למחלף השלום...תבור כתב:שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
טוב שהחות'ים לא תקפו לפני - אשתו בחיים לא היתה נותנת לו לחתום.תבור כתב:שמעתי בערך 40 דקות מתוך שעה וחצי בפרק האחרון של הפודקאסט המדובר של בברלי ובנתיים יש לי שתי מסקנות:
מי מתרגש?Adom_Adom כתב:ברור שבערוץ הספורט יעשו 2 כותרות גרועות מכל מה שאמר
אבל במידה וזה היה שחקן של הצד השני היה שתיקת הכבשים.
יש לו פודקאסט אם מאות אלפי מאזינים כל פרק שיעלה יחפשו את המשפט הכי גרוע שאמר וזה יהיה הכותרת, צריך להתרגל ולא להתרגש, מה שנראה ממנו על הפרקט זה מה שצריך לקבוע.
זה אפילו יותר גדול
Adom_Adom כתב:עופר ינאי אמר אתמול בפודקאסט הפדיום שאשתו יהודיה מצד האמא(האבא מוסלמי)מה שאומר שהיא והילדים שלהם יהודים, אולי זה שאלה דבילית אבל אתם חושבים שיש סיכוי לאזרוח?
בכדורגל סונגרן קיבל תקן ישראלי רק על זה שהתארס עם יהודיה
בגדול ככה עובדות חדשות בכל העולם. וזה למה הן שיט אחד גדול.Adom_Adom כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 21:37 ברור שבערוץ הספורט יעשו 2 כותרות גרועות מכל מה שאמר
אבל במידה וזה היה שחקן של הצד השני היה שתיקת הכבשים.
יש לו פודקאסט אם מאות אלפי מאזינים כל פרק שיעלה יחפשו את המשפט הכי גרוע שאמר וזה יהיה הכותרת, צריך להתרגל ולא להתרגש, מה שנראה ממנו על הפרקט זה מה שצריך לקבוע.
אם אשתו באמת יהודיה,לפי חוק השבות,לא צריך לזרז שום דבר.הם יכולים להגיע לארץ ולקבל תעודת זהות בשדה תעופה.El dudernio כתב:למה לאזרח זה רלוונטי רק לשנה הבאה?
אם לא רושמים אותו כזר לליגה אלא הוא משחק רק באירופה אי אפשר לזרז תהליכים?