מאמן ל24/25
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
מה מימר מה???? איזה מאמן חלש!!!! לא שדגו זה אלוהים אבל זאת לא התלבטות בכלל מבחינתי
OMG עווופררר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לדעתי כל עוד אין שינוי בבעלות על המועדון אף אחד מהם לא ימהר לחתום.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
בגדול מינצברג עדיין הבעלים אם עסקת ספרא נופלת חלילה וחס.
כסף לא חסר לו, זה יותר הקטע המקצועי |שיעול| |שיעול|
כסף לא חסר לו, זה יותר הקטע המקצועי |שיעול| |שיעול|
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
לא מאמין שהאנשים שקראו ללאמה מורה לספורט עושים מדגו גווארדיולה.
הבנאדם הפסיד לחיפה אליפות שהיתה על הרצפה. לקח מקום שני בליגה של שתי קבוצות. אני אגיד כאן ועכשיו- אני אופתע אם הוא יעלה אותנו ליגה.
הבנאדם הפסיד לחיפה אליפות שהיתה על הרצפה. לקח מקום שני בליגה של שתי קבוצות. אני אגיד כאן ועכשיו- אני אופתע אם הוא יעלה אותנו ליגה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 939 לייקים
מימר, דגו, סוליית נעל. כל מאמן שיגיע צריך להעלות את הקבוצה הזאת תוך עונה ובקלות
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
די די מספיק, מאמן מארץ החלשים, אולי אפילו הסמל של החלשים. קשה להעביר במילים למה אני חושב שהוא לא טוב, אבל רק הרזומה של המאמן הזה שמחליף 8 קבוצות ב8 שנים עושה לי רע. איזה הצלחות היו לו? פלייאוף עם ריינה השנה ואם אני זוכר הגיע עם ביתר לאירופה וגם אז פוטר. בכלל לדעתי הוא פוטר מכל מועדון שאימן בו.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אז מי כן?רווי כתב: ↑28 מאי 2024, 18:54די די מספיק, מאמן מארץ החלשים, אולי אפילו הסמל של החלשים. קשה להעביר במילים למה אני חושב שהוא לא טוב, אבל רק הרזומה של המאמן הזה שמחליף 8 קבוצות ב8 שנים עושה לי רע. איזה הצלחות היו לו? פלייאוף עם ריינה השנה ואם אני זוכר הגיע עם ביתר לאירופה וגם אז פוטר. בכלל לדעתי הוא פוטר מכל מועדון שאימן בו.
דגו?
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אולי. מבחינת נתונים יבשים הוא לא שונה כל כך ממימר אבל כדורגל וויז יש לו יותר השפעה לדעתי בלי ספק.לירון האדום כתב: ↑28 מאי 2024, 21:34אז מי כן?רווי כתב: ↑28 מאי 2024, 18:54די די מספיק, מאמן מארץ החלשים, אולי אפילו הסמל של החלשים. קשה להעביר במילים למה אני חושב שהוא לא טוב, אבל רק הרזומה של המאמן הזה שמחליף 8 קבוצות ב8 שנים עושה לי רע. איזה הצלחות היו לו? פלייאוף עם ריינה השנה ואם אני זוכר הגיע עם ביתר לאירופה וגם אז פוטר. בכלל לדעתי הוא פוטר מכל מועדון שאימן בו.
דגו?
ככל הנראה שם גדול לא יגיע אלינו בלאומית בטח שעיניין ספרא לא סגור בכלל. וזה לא שיש שמות גדולים בשוק בכלל.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בידיוק.
מימר הוכיח שהוא יודע לאמן קבוצות בלי תקציב ולהצליח, הביא זרים טובים לריינה אבל השאלה איך יתפקד תחת לחץ.
דגו אימן תחת לחץ אבל נכשל בקבוצות הקטנות שאימן.
מי שזה לא יהיה מבין שניהם הם עדיפים על כל מיני אופיר חיים כאלו
מימר הוכיח שהוא יודע לאמן קבוצות בלי תקציב ולהצליח, הביא זרים טובים לריינה אבל השאלה איך יתפקד תחת לחץ.
דגו אימן תחת לחץ אבל נכשל בקבוצות הקטנות שאימן.
מי שזה לא יהיה מבין שניהם הם עדיפים על כל מיני אופיר חיים כאלו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לפי ספורט 5 מינצברג וספרא סיכמו שדגו
יהיה המאמן ומופעלים עליו לחצים להסכים.
יקבל חוזה לשנתיים.
יהיה המאמן ומופעלים עליו לחצים להסכים.
יקבל חוזה לשנתיים.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אין לי כח לכתבי ספורט האלה
מה זה מופעלים עליו לחצים
שלחו לו חוזה? הוא הסכים לשכר? נפגש עם מיינצברג? (כפי שפורסם, גם זה יכול להיות שטויות)
תנו לו יום יומיים לישון על זה, כן- אחלן ברוך הבא, לא - בהצלחה בבני ריינה
מה זה מופעלים עליו לחצים
שלחו לו חוזה? הוא הסכים לשכר? נפגש עם מיינצברג? (כפי שפורסם, גם זה יכול להיות שטויות)
תנו לו יום יומיים לישון על זה, כן- אחלן ברוך הבא, לא - בהצלחה בבני ריינה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... a#autoplay
דגו עדיין לא קיבל את ההחלטה הסופית וכאמור, מחכה להסדיר עוד מספר עניינים לפני שיחתום. בין היתר, הוא דורש להביא את הכוורת המקצועית שהיתה לצידו בכפר גלים, כולל אחד מעוזרי המאמן דושאן מאטוביץ' או גיא וייזינגר, מאמן השוערים איתי זילפה, שאימן גם בנבחרת ישראל, והפסיכולוג אלעד אשכנזי.
אחרי שמועות על פירוק במקרה שמינצברג יישאר במועדון, נראה כי תקציב שכר השחקנים של הפועל ת"א יהיה הגבוה ביותר בליגה הלאומית בעונה הבאה גם אם עסקת המכירה לאדמונד ספרא לא תצא לפועל. מדובר על כ-10 מיליון שקל, כשמבחינת המועדון החתמה של דגו היא הצהרת כוונות.
דגו עדיין לא קיבל את ההחלטה הסופית וכאמור, מחכה להסדיר עוד מספר עניינים לפני שיחתום. בין היתר, הוא דורש להביא את הכוורת המקצועית שהיתה לצידו בכפר גלים, כולל אחד מעוזרי המאמן דושאן מאטוביץ' או גיא וייזינגר, מאמן השוערים איתי זילפה, שאימן גם בנבחרת ישראל, והפסיכולוג אלעד אשכנזי.
אחרי שמועות על פירוק במקרה שמינצברג יישאר במועדון, נראה כי תקציב שכר השחקנים של הפועל ת"א יהיה הגבוה ביותר בליגה הלאומית בעונה הבאה גם אם עסקת המכירה לאדמונד ספרא לא תצא לפועל. מדובר על כ-10 מיליון שקל, כשמבחינת המועדון החתמה של דגו היא הצהרת כוונות.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אני מאד בעד שדגו יביא איתו את הכוורת המקצועית.
במיוחד מאמן שוערים שאין לנו באמת...
במיוחד מאמן שוערים שאין לנו באמת...
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
רק שישאירו את טועמה
כל השאר שיעיפו מצידי
אגב מה עם בורחה לאמה
אז חן סול אמר שהוא יחזור אלינו בעונה הבאה או איזה משהו כזה
כל השאר שיעיפו מצידי
אגב מה עם בורחה לאמה
אז חן סול אמר שהוא יחזור אלינו בעונה הבאה או איזה משהו כזה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
מקווה שדגו יצליח אצלנו
אני מאוד מעריך אותו ואני לא רוצה שנקבור את הקריירה שלו
אני מאוד מעריך אותו ואני לא רוצה שנקבור את הקריירה שלו
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 398 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
לא יודע איך עושים פה סקר אבל אלה האפשרויות:
1. דגו מעלה אותנו ליגה
2. אבוקסיס מחליף אותו בינואר תמורת הארכת חוזה
אני נוטה ל 2
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
1. דגו מעלה אותנו ליגה
2. אבוקסיס מחליף אותו בינואר תמורת הארכת חוזה
אני נוטה ל 2
-
- קיבל.ה 55 לייקים
איך תקציב גדול בא לידי ביטוי בלאומית? אפשר להוריד שחקני ליגת על או שסתם משלמים שכר מופקע לכוכבי ליגה לאומית?לירון האדום כתב:https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... a#autoplay
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
מה איזו קריירה?
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הוא אימן עונה אחת את מכבי חיפה.
בליגה הכי חלשה בהרבה שנים אחרונות.
מבטיח לך שאתה ,אם היית מאמן של חיפה,לא היית מסיים פחות ממקום שני
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
ממש לא פפ, אבל במונחים שלנו מאמן מעולה.ברנדון מלכה כתב:לא מאמין שהאנשים שקראו ללאמה מורה לספורט עושים מדגו גווארדיולה.
מעניין מה היה קורה אם דור פרץ היה מסיים אץ העונה במחזור השני כמו חזיזה והיו לוקחים למכבי את מילסון וזהבי כמו ששרי וסבע עזבו בחיפה.
עם מה שהיה לו ביד, הוא עשה עונה מעולה+ קידם בחיפה שחקני נוער שאחד מהם הביא לשחר קרוב ל-30 מיליון ₪.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 270 לייקים
גם כל משחק מאני טיים נכשל כולל התעקשות על מערך של 3 בלמים מתי שלא היה צריך
הוא גם נכשל כמעט בכל מקום כולל בליגה לאומית ולא סתם ירד לאמן בנוער.
מצד שני אני לא רואה את מי כן אפשר להביא ללאומית ולברך על ההחתמה
הוא גם נכשל כמעט בכל מקום כולל בליגה לאומית ולא סתם ירד לאמן בנוער.
מצד שני אני לא רואה את מי כן אפשר להביא ללאומית ולברך על ההחתמה
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
זה לא קשור, יש לו בסופו של דבר בלקסיקון משהו שנקרא קריירה. אבל בסדר נגיד אני זורם איתכם. בוא ננסח את זה אחרת, יש לו פוטנציאל כן?
אני מקווה שלא נהרוס לו אותו, בסופו של יום. כי אני מעריך אותו
מקווה שהוא יהיה מאמן שלנו לאורך שנים רבות עם המון הצלחות
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם ברדה יפסיד הערב, אולי אפשר לבנות עליו במקום על דגו.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
ברדה זה גם רעיון מעניין.
יש סיכוי שגם אם הוא יקח גביע הוא יעזוב בגלל החוסר הסכמה על התקציב מול אלונה.
יש סיכוי שגם אם הוא יקח גביע הוא יעזוב בגלל החוסר הסכמה על התקציב מול אלונה.
OMG עווופררר
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
גי מה שמעניין אותו זה תקציב
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 213 לייקים
במקרה הזה בהחלט אנחנו יכולים להציע חוף מבטחים שקט בלי כל האי וודאות הזאת שאלונה מייצרת סביב התקציב
יציבות כללית ותקציבית זה אכן היתרון הגדול שלנו על כל אלטרנטיבה אחרת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בגלל חוסר הוודאות במועדון הרבה מאמנים לא רוצים להגיע למועדון , אבל אם לדייק אז לכאורה בגלל התנהלות ההנהלה בעונה האחרונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אתה מסתכל על מי שעזב ונותן לו קרדיט על צעירים שתפקדו כאילו הוא ילד והניק אותם.Asafasraf כתב:ממש לא פפ, אבל במונחים שלנו מאמן מעולה.ברנדון מלכה כתב:לא מאמין שהאנשים שקראו ללאמה מורה לספורט עושים מדגו גווארדיולה.
מעניין מה היה קורה אם דור פרץ היה מסיים אץ העונה במחזור השני כמו חזיזה והיו לוקחים למכבי את מילסון וזהבי כמו ששרי וסבע עזבו בחיפה.
עם מה שהיה לו ביד, הוא עשה עונה מעולה+ קידם בחיפה שחקני נוער שאחד מהם הביא לשחר קרוב ל-30 מיליון ₪.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מסכים שהיה לו חוסר מזל עם פציעות בייחוד בתקופה שדוד ופיירו היו בחוץ אבל מתפקידו שיהיה לו חלוץ נוסף מתפקד. מעבר לזה היה לו סגל טוב לא פחות מזה של מכבי ת"א. ההשוואה לעונה הקודמת לא רלונטית. הוא היה חייב לנצח את ריינה, הפועל ומכבי בבית. הסגל שעמד לרשותו היה עדיף- והוא כשל.