סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2647 לייקים

האדס כתב: 17 יוני 2024, 08:20 הערכה שלי - כל זר שיסיכים להישאר - ישאר.
במצב הנוכחי שאנחנו רגע לפני מלחמה בצפון, חרם עולמי וכו׳ - יהיה מאוד קשה להביא פה זרים חזקים.

הימור על הנשארים:
אנגולה
מנפורד
הולנד
הורד

יעזבו:
אלכסנדר
מיילס
אניס

בישראלים מניח שבני יעזוב.
לא רואה את אנגולה נשאר.
מעבר לפרסומים שהוא די סגור בטורקיה, הוא אמור להיות גיים צ'יינג'ר בשכר שלו והוא ממש לא. לפרקים הוא די מחליש אותנו.
נקווה שיוכיח הערב אחרת.
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  5884 לייקים

אנחנו הולכים לקראת קיץ לא פשוט בכלל להערכתי. אנחנו כנראה נהיה בעמדת נחיתות עבור כל שחקן זר שנרצה להביא לפה ונצטרך להיות ההצעה הכי משתלמת כלכלית. זה לא רק המלחמה בפני עצמה, אלא גם העובדה שאין לנו בית באירופה, מה שאומר הכפלה של כמות הטיסות, שהייה מרובה בבתי מלון וכן הלאה.
אני לא אתפלא לראות שמות שכבר היו פה כמו רגלנד, מקריי, טילמן וכו' הופכים להיות מאוד פופולריים.

אגב, מכבי במצב אפילו יותר קשה מאיתנו וירושלים. לפי השמועות הם הולכים לקראת פירוק מוחלט הקיץ, ובניגוד אלינו הם רחוקים מאוד מראש שרשרת המזון במפעל שלהם. כמובן גם יש להם הרבה יותר טיסות מלנו.
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

אני לא יודע מה יעשו, אבל אני חושב שההחלטה הנכונה תהיה להשאיר את אנגולה ולהבהיר לו שהוא במבחן. גם כי העונה ארוכה ולא מוותרים כל כך בקלות על שחקן חתום עם פוטנציאל כזה (הרי הביאו אותו בסכומים כאלה מסיבות מוצדקות בניגוד לאלכסנדר) וגם כי כמו שהרבה אמרו פה - זה לא ששחקנים יעמדו בתור כדי לבוא לישראל בשנה הקרובה.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

הפועל כתב: 17 יוני 2024, 08:55 מה עם וולף מהעתודה? מה הסיכוי למשוך אותו עם חוזה גדול?
הוא רוצה נ.ב.א, מאירופה אפשר להגיע לא פחות בקלות מאשר המכללות.
העונה הוא מתחיל במישיגן סטייט, שזה ממש המסלול לאנביאיי. לא סביר.

לא יודע לגבי יעקב על פני בר, אולי הם עדיין לא שם, אבל פלטין חייב להגיע על פני בני. זה פספוס שנבכה עליו עוד הרבה זמן.
רק הפועל
קיבל.ה  2382 לייקים

את מי מעניינת כרגע עונה הבאה ? זה למחר בבוקר כי היום בערב נהיה גמורים /שיכורים לכאן או לכאן
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

לא לוותר על אף שחקן שחתום גם לשנה הבאה!
בעייה מס 1, רכז מוביל תותח ברמה של אניס לפחות,
חייבים גם סנטר דומיננטי יותר מאלכסנדר.
בגיזרת הישראלים - דסטי חייב להישאר. וגיל בני חייב לקבל הזדמנות בקבוצה אחרת שבה יהייה שחקן הרבה יותר דומיננטי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1320 לייקים

אדום אש כתב: 17 יוני 2024, 10:26
הפועל כתב: 17 יוני 2024, 08:55 מה עם וולף מהעתודה? מה הסיכוי למשוך אותו עם חוזה גדול?

לא יודע לגבי יעקב על פני בר, אולי הם עדיין לא שם, אבל פלטין חייב להגיע על פני בני. זה פספוס שנבכה עליו עוד הרבה זמן.
מסכים מאוד. עם כל האהבה הגדולה לגיל, פלטין ייתן לנו הרבה יותר ערך ממנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

הסנטר השחום הספרדי של בשיקטאש למרות שהוא לא הכי מוכשר הוא כח גדול בישראל וביורוקאפ
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

השאלה אם יש מקום גם ליעקב וגם לפלטין.
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

אוהד כורסא כתב: 17 יוני 2024, 11:54

השאלה אם יש מקום גם ליעקב וגם לפלטין.
לפלטין באופן טבעי צריך להיות מקום בגלל הרול שעל פניו מיועד לו, בתור גארד שלוחץ על מובילי כדור עם סייז ואתלטיות, עם יכולת קליעה מהשלוש. אם תרצה, הג'ון די שלנו. זה לא תפקיד שבר או יעקב אמורים למלא ולכן אני לא רואה את הקשר בין הדברים.
אני אשאל שאלה אחרת, האם יש מקום גם ליעקב וגם לברטי?
אם ניקח היום אליפות השאלה הזאת תהפוך להרבה יותר קשה.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

כן, היום יש את גיל ובר. אתה מציע שלושה: בר, יעקב ופלטין. אלא אם מוותרים על גארד זר אבל נשמע לי מופרך.
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

אוהד כורסא כתב: 17 יוני 2024, 12:05 כן, היום יש את גיל ובר. אתה מציע שלושה: בר, יעקב ופלטין. אלא אם מוותרים על גארד זר אבל נשמע לי מופרך.
איפה הצעתי את שלושתם?
הוקיץ'
קיבל.ה  5884 לייקים

לא יהיה גם פלטין, גם יעקב וגם בר, לכן יהיה לא נכון בעיני להביא את פלטין.
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

להשאיר:
הורד, אניס, מנפורד

להביא:
נועם יעקוב
פלטין
טי.ג׳יי ליף (במקום זלמנסון)
סנטר זר דומיננטי
מספר 3 זר מוכח

לא בשמיים.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

כל כך הרבה תלוי בתוצאת המשחק השלישי , אבל כל הכבוד למי שיש לו אוויר לדיונים כאלה עכשיו
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

נובודי:

לעונה הבאה אני ממליץ על
עמדה 1 - זר תותח
עמדה 2- ישראלי בכיר ותותח
עמדה 3- זר תותח דומיננטי
עמדה 4- זר תותח
עמדה 5 - סנטר אתלטי ומסיבי ותותח
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2647 לייקים

Karl Marx כתב: 17 יוני 2024, 12:17 להשאיר:
הורד, אניס, מנפורד

להביא:
נועם יעקוב
פלטין
טי.ג׳יי ליף (במקום זלמנסון)
סנטר זר דומיננטי
מספר 3 זר מוכח

לא בשמיים.
הורד ואקס חתומים לדעתי כבר מראש גם לעונה הבאה.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

לפלטין באופן טבעי צריך להיות מקום בגלל הרול שעל פניו מיועד לו, בתור גארד שלוחץ על מובילי כדור עם סייז ואתלטיות, עם יכולת קליעה מהשלוש. אם תרצה, הג'ון די שלנו. זה לא תפקיד שבר או יעקב אמורים למלא ולכן אני לא רואה את הקשר בין הדברים.
אני אשאל שאלה אחרת, האם יש מקום גם ליעקב וגם לברטי?
אם ניקח היום אליפות השאלה הזאת תהפוך להרבה יותר קשה.
[/quote]

לא יודע כמה משחקים של פלטין ראית, אבל למעט קליעה סבירה בפלייאוף האחרון, הוא מעולם לא הפגין יכולת קליעה מהשלוש
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

אתה צודק, אבל 31 מהשלוש שלו העונה עדיף על ה24 של בני, שמפחד מהצל של עצמו גם כשצריך לזרוק וגם כשהוא מנסה לנהל התקפה (ושמה זה בדרך כלל נגמר באיבוד).
הוא פשוט לא ברמה, צריך לומר את האמת.
חוץ מזה תוסיף את זה שפלטין שחקן הגנה טוב יותר עם הרבה יותר אפסייד, וקיבלת החלפה שהיא No brainer.
אגב, בגלל שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מכל המקומות שפלטין שיחק בהם עד היום, אני מרשה לעצמי גם לשער שיהיו לו יותר מבטים פנויים מכל קבוצה אחרת שהוא שיחק בה בקריירה ככה שאני מאמין שהאחוזים יעלו במידה ויגיע אלינו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2647 לייקים

פלטין שחקן נהדר. בוודאות הגארדי הישראלי הכי טוב הגנתית.
התקפית יש לו לאן להשתפר כמובן אבל הוא אתלט נהדר וזו כבר התחלה טובה.
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

אנחנו חייבים להסתכל על היריבות כאשר בונים את הסגל.
אצל מכבי:
ישראלים
גארדים : גון + בלאט
עמדה 3 : מנקו
גבוהים : כהן + סורקין

אליהם מצטרפים הזרים:
גארדים : בראון + בולדווין + תומאסון
עמדה 3 : קולסון + קליבלנד
גבוהים : ניבו + ריברו + ווב.

סה"כ 5 ישראלים + 8 זרים = 13 שחקנים בכירים ו 10 לליגה.

ירושלים :
גארדים : דוברת + זוסמן + קורנליוס
3 : בלייזר
גבוהים : לוי + צאצא + טיוס

זרים :
גארדים : סמית + קרינגטון + לאמר + לייסי
3 : רנדולף + גונסון
גבוהים : וויליאמס

סה"כ 7 ישראלים + 7 זרים סה"כ 14 בכירים ו 12 שחקני ליגה.

זה אומר שאנחנו חייבים עומק דומה של 6-7 ישראלים + 6-7 זרים.
חתומים כרגע:
גארדים : בר + דאסטי
עמדה 3:
גבוהים : תומר

לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).

במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גארדים : רנגלנד / אניס + מנפורד + אנגולה ( גיבוי לעמדות 1-3).
עמדה 3 : מקרי / ג'סטין סמית / סם דקר
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
סהכ 6 ישראלים + 7 זרים עמוק ואיכותי
הוקיץ'
קיבל.ה  5884 לייקים

עשית פה וואחד סמטוחה.
בלייזר משחק כמעט אך ורק בעמדה 4. ג'סטין סמית' משחק העונה 5 אבל יצטרך לעבור לעמדה 4 כדי להתקדם בכדורסל האירופי. להפועל כבר יש ישראלי בעמדה 3 וקוראים לו דאסטי הנאס. אמנם אנדרסייזד, אבל העמדה שלו זה 2-3.
ואם אתה חושב שניבו יחתום פה אתה צריך חיבור דחוף למציאות. למכבי אין סיכוי להשאיר אותו, אז אתה חושב שאתה תחתים אותו?
TaCMaN11
קיבל.ה  32 לייקים

El dudernio כתב: 17 יוני 2024, 14:33 אנחנו חייבים להסתכל על היריבות כאשר בונים את הסגל.
אצל מכבי:
ישראלים

אליהם מצטרפים הזרים:

ירושלים :

זרים :

חתומים כרגע:
עמדה 3:

לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).

במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
בואו נזרוק בשמות בלי להבין חצי דבר כדי להראות חכמים.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

אדום אש כתב: 17 יוני 2024, 13:30 אתה צודק, אבל 31 מהשלוש שלו העונה עדיף על ה24 של בני, שמפחד מהצל של עצמו גם כשצריך לזרוק וגם כשהוא מנסה לנהל התקפה (ושמה זה בדרך כלל נגמר באיבוד).
הוא פשוט לא ברמה, צריך לומר את האמת.
חוץ מזה תוסיף את זה שפלטין שחקן הגנה טוב יותר עם הרבה יותר אפסייד, וקיבלת החלפה שהיא No brainer.
אגב, בגלל שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מכל המקומות שפלטין שיחק בהם עד היום, אני מרשה לעצמי גם לשער שיהיו לו יותר מבטים פנויים מכל קבוצה אחרת שהוא שיחק בה בקריירה ככה שאני מאמין שהאחוזים יעלו במידה ויגיע אלינו.
ללא ספק פלטין הוא נו בריינר על בני, אבל אפילו אם אנחנו לא מחתימים את נעם יעקב אני לא בטוח שפלטין יבוא בשביל לקבל את התפקיד והדקות של גיל בני.

כלומר, זה לא פלטין או בני, אלא פלטין או נעם יעקב.
חתול במגפיים
קיבל.ה  9 לייקים

Vinb כתב: 17 יוני 2024, 12:35 נובודי:

לעונה הבאה אני ממליץ על
עמדה 1 - זר תותח
עמדה 2- ישראלי בכיר ותותח
עמדה 3- זר תותח דומיננטי
עמדה 4- זר תותח
עמדה 5 - סנטר אתלטי ומסיבי ותותח
+ זר שישי עם נאדי באדי
ואן גוך
קיבל.ה  151 לייקים

ישראלים- נועם יעקב, גיא פלטין, עוז בלייזר, שון דאוסון.
אין לדעתי מישהו ברמה שיכול להיות סנטר ולכן הייתי משאיר את זלי (לליגה הישראלית הוא בסדר גמור במשחקים נגד מקומות 4-10)

בר, נועם יעקב, פלטין, בלייזר, דאוסון, האנס וזלי.

זרים- הייתי משאיר את הורד ומנפורד בלבד (בהנחה שאניס הולך) ואולי את הולנד כחיפוי אם יסכים להוריד בשכר.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1320 לייקים

אתה משחרר את גינת אני מבין?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ואן גוך
קיבל.ה  151 לייקים

מחילה
הוא זה מובן מאליו
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

TaCMaN11 כתב: 17 יוני 2024, 15:29
El dudernio כתב: 17 יוני 2024, 14:33 אנחנו חייבים להסתכל על היריבות כאשר בונים את הסגל.
אצל מכבי:
ישראלים

אליהם מצטרפים הזרים:

ירושלים :

זרים :

חתומים כרגע:
עמדה 3:

במצב הזה נצטרך 7 זרים.
בואו נזרוק בשמות בלי להבין חצי דבר כדי להראות חכמים.
מה הקשר? כן זה כנראה סגל שפחות מתאים לדדאס אבל למה לא הגיב לענין? איפה אני לא מבין חצי דבר?

איזו הודעה מתנשאת שלא אומר כלום... איך אמרת בא נזרוק רפש כדי להראות חכמים?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

להשאיר:
תומר
הורד
זלי
האנאס

לשחרר:
את כל השאר כולל המאמן הדפקט
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

קשה לדעת מה יהיה בגזרת הזרים בגלל המצב והמלחמה. לא מופרך בעיניי שיביאו בעיקר זרים ששיחקו בארץ ואלכסנדר עוד יכול למצוא את עצמו ממשיך אם הוא ירצה ויסכים
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

ישראלים:
בר טימור, גינת, דאסטי.
להביא את נועם יעקב ופלטין

זרים:
מנפורד, הורד ואלכסנדר (הולנד בן 37 אז אולי כזר 6-7).
בהתחשב שיהיה קשה להביא זרים לארץ-
להביא את רגלנד! שחקן ווינר שתמיד נמצא במאני טיים ומסוג השחקנים שאנחנו צריכים.
להביא זר 5 טופ יורוקאפ שיהיה חיה רעה. אין ברירה אחרת. חייבים לעשות התאמות מול מכבי.
מחזיר את מקריי - למרות עונה לא טובה שלו. אני מאמין שהרעב שלו אצלנו יחד עם הקהל והוא ווינר שאנחנו צריכים.
רק הפועל
קיבל.ה  2382 לייקים

Charlie כתב: 18 יוני 2024, 01:08 להשאיר:
תומר
הורד
זלי
האנאס

לשחרר:
את כל השאר כולל המאמן הדפקט
איפה מנפורד?
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

חרא על העונה הבאה עם כל הקושי בזרים והאירוח בחול.
אני הולך להגיד משהו לא פופולרי ובטח אשנה את דעתי מחר כשהעצבים מההפסד ירגעו
אבל תאכלס לטווח הארוך כדאי לעשות עונה טקטית, במקום לשבור קופת חסכון על זרים שיעשו טובה
את הכסף לשים על ישראלים בייחוד כאלה עם עתיד לשנתיים שלוש הבאות ולצידם זרים שהם הימור
אירופה גם ככה הסיכוי אפסי
אז לפחות נבנה סגל לעוד שנתיים שלוש סגל עם ייתרון ישראלי על מכבי ועל ירושלים.
אם במקרה רואים שמכבי התחרבנו עם הסגל שלהם אפשר לעשות מקצה תיקונים של זרים בינואר ( מי ייתן ויהיה פה כבר רגוע יותר )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
רק הפועל
קיבל.ה  2382 לייקים

ההוא מפעם כתב: 18 יוני 2024, 01:59 חרא על העונה הבאה עם כל הקושי בזרים והאירוח בחול.
אבל תאכלס לטווח הארוך כדאי לעשות עונה טקטית, במקום לשבור קופת חסכון על זרים שיעשו טובה
את הכסף לשים על ישראלים בייחוד כאלה עם עתיד לשנתיים שלוש הבאות ולצידם זרים שהם הימור
אם במקרה רואים שמכבי התחרבנו עם הסגל שלהם אפשר לעשות מקצה תיקונים של זרים בינואר ( מי ייתן ויהיה פה כבר רגוע יותר )
לדעתי יש לנו בעונה הקרובה (במידה ובמצב הבטחוני. לא יחמיר) הזדמנות להדביק את מכבי מבחינת איכות , בלי ההכנסות ממשחקי בית ביורוליג הרקנטים יצטרכו לדחוף את היד עמוק בכיס מה שלא בטוח בכלל שיעשו , פה יש מצב שיש לנו יתרון יחסי עליהם (למרות שזה גם תלויי כמובן במה שירושלים יעשו )
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

ההוא מפעם כתב: 18 יוני 2024, 01:59 חרא על העונה הבאה עם כל הקושי בזרים והאירוח בחול.
צודק , תכלס אם לא היו שאיפות ליורוליג לא רואה סיבה לשחק ביורוקאפ ולטוס פעם בשבוע לחול ל3 ימים .
זה לדעתי מה ששבר את העונה הזאת למעט אנגולה ופציעת jb
הוקיץ'
קיבל.ה  5884 לייקים

כמו תמיד, צריך לנסות להסיק מסקנות מהעונה החולפת בבניית הסגל לעונה הבאה. מבחינתי הנקודות העיקריות לשיפור הן יכולת יצירה בקו האחורי (תודה פרנקו), סייז, ריבאונד וסגל ישראלי.

מבחינת סגל ישראלי הדבר המתבקש הוא להביא את נעם יעקב על חשבון גיל בני. מעבר לכל האלמנטים הנחמדים של החיבור למועדון, הוא אחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי, הוא יתן לנו גיבוי מצוין בעמדת הרכז, וגם שחקן שיכול לרוץ איתנו שנים קדימה.
אישית הייתי שמח אם היינו יכולים להביא סנטר במקום זלמנסון, אבל צריך להגיד שאין ממש אופציות. אפשר לחשוב על איתי שגב, אבל גם הוא שחקן מוגבל וכנראה עדיף כבר להישאר עם זלי בשם ההמשכיות והחיבור למועדון.

בנוגע לזרים, בעיני צריך לעשות הכל כדי להשאיר את מנפורד והורד. אם מצליחים, צריך להביא בנוסף רכז זר, 3 סקורר, 3-4 עם קליעה שיאפשר גמישות, סנטר זר, ועוד 4-5 עם סייז, רצוי גם עם קליעה.
אני יכול לתת שמות לכל עמדה ויש לי רשימות של שחקנים רלוונטיים, אבל אני באמת לא יודע מה ריאלי בהתחשב בכל הסיטואציה מסביב.
לדעתי סביר מאוד שניאלץ "להתפשר" על זרים שכבר שיחקו בארץ ומכירים את כל הסיפור כבר. אולי רגלנד, אולי מקריי, אולי אקיל מיטשל. אף אחד מהם לא הבחירה הראשונה שלי, כל אחד מסיבותיו הוא, אבל יכול להיות שזה הכי טוב שאפשר בנסיבות הקיימות.
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

סגל זרים -
רכז (אניס/רגלנד)
2 סקורר (אקס)
3 סקורר ושומר (מקריי/זר אחר)
4-5 (הורד)
5 (טייריק/אלכסנדר תלוי במי מוכן לבוא במצב הזה)

זרים 6-7 -
קומבו גארד (בייטמון)
גבוה 4-5

סגל ישראלי -
נועם יעקב
בר
בלייזר
תומר
זלי/שגב
רק הפועל
קיבל.ה  2382 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 10:55 כמו תמיד, צריך לנסות להסיק מסקנות מהעונה החולפת בבניית הסגל לעונה הבאה. מבחינתי הנקודות העיקריות לשיפור הן יכולת יצירה בקו האחורי (תודה פרנקו), סייז, ריבאונד וסגל ישראלי.

מבחינת סגל ישראלי הדבר המתבקש הוא להביא את נעם יעקב על חשבון גיל בני. מעבר לכל האלמנטים הנחמדים של החיבור למועדון, הוא אחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי, הוא יתן לנו גיבוי מצוין בעמדת הרכז, וגם שחקן שיכול לרוץ איתנו שנים קדימה.
אישית הייתי שמח אם היינו יכולים להביא סנטר במקום זלמנסון, אבל צריך להגיד שאין ממש אופציות. אפשר לחשוב על איתי שגב, אבל גם הוא שחקן מוגבל וכנראה עדיף כבר להישאר עם זלי בשם ההמשכיות והחיבור למועדון.

בנוגע לזרים, בעיני צריך לעשות הכל כדי להשאיר את מנפורד והורד. אם מצליחים, צריך להביא בנוסף רכז זר, 3 סקורר, 3-4 עם קליעה שיאפשר גמישות, סנטר זר, ועוד 4-5 עם סייז, רצוי גם עם קליעה.
אני יכול לתת שמות לכל עמדה ויש לי רשימות של שחקנים רלוונטיים, אבל אני באמת לא יודע מה ריאלי בהתחשב בכל הסיטואציה מסביב.
לדעתי סביר מאוד שניאלץ "להתפשר" על זרים שכבר שיחקו בארץ ומכירים את כל הסיפור כבר. אולי רגלנד, אולי מקריי, אולי אקיל מיטשל. אף אחד מהם לא הבחירה הראשונה שלי, כל אחד מסיבותיו הוא, אבל יכול להיות שזה הכי טוב שאפשר בנסיבות הקיימות.
אם אתה באמת שומר על הקיים פחות או יותר יכולה להיות פה בסבירות לא קטנה קבוצה טובה ממכבי בגלל שכמו שאמרת זרים קשה להביא במצב הזה ואותם עוזבים ארבעה שחקנים מרכזים ככל הנראה
barbaro
קיבל.ה  48 לייקים

ים מדר שוחרר מפנרבחצ'ה

שליחת תגובה