לא רואה את אנגולה נשאר.
מעבר לפרסומים שהוא די סגור בטורקיה, הוא אמור להיות גיים צ'יינג'ר בשכר שלו והוא ממש לא. לפרקים הוא די מחליש אותנו.
נקווה שיוכיח הערב אחרת.
לא רואה את אנגולה נשאר.
העונה הוא מתחיל במישיגן סטייט, שזה ממש המסלול לאנביאיי. לא סביר.
מסכים מאוד. עם כל האהבה הגדולה לגיל, פלטין ייתן לנו הרבה יותר ערך ממנו
לפלטין באופן טבעי צריך להיות מקום בגלל הרול שעל פניו מיועד לו, בתור גארד שלוחץ על מובילי כדור עם סייז ואתלטיות, עם יכולת קליעה מהשלוש. אם תרצה, הג'ון די שלנו. זה לא תפקיד שבר או יעקב אמורים למלא ולכן אני לא רואה את הקשר בין הדברים.אוהד כורסא כתב: ↑17 יוני 2024, 11:54השאלה אם יש מקום גם ליעקב וגם לפלטין.
איפה הצעתי את שלושתם?אוהד כורסא כתב: ↑17 יוני 2024, 12:05 כן, היום יש את גיל ובר. אתה מציע שלושה: בר, יעקב ופלטין. אלא אם מוותרים על גארד זר אבל נשמע לי מופרך.
בואו נזרוק בשמות בלי להבין חצי דבר כדי להראות חכמים.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2024, 14:33 אנחנו חייבים להסתכל על היריבות כאשר בונים את הסגל.
אצל מכבי:
ישראלים
גארדים : גון + בלאט
עמדה 3 : מנקו
גבוהים : כהן + סורקין
אליהם מצטרפים הזרים:
גארדים : בראון + בולדווין + תומאסון
עמדה 3 : קולסון + קליבלנד
גבוהים : ניבו + ריברו + ווב.
סה"כ 5 ישראלים + 8 זרים = 13 שחקנים בכירים ו 10 לליגה.
ירושלים :
גארדים : דוברת + זוסמן + קורנליוס
3 : בלייזר
גבוהים : לוי + צאצא + טיוס
זרים :
גארדים : סמית + קרינגטון + לאמר + לייסי
3 : רנדולף + גונסון
גבוהים : וויליאמס
סה"כ 7 ישראלים + 7 זרים סה"כ 14 בכירים ו 12 שחקני ליגה.
זה אומר שאנחנו חייבים עומק דומה של 6-7 ישראלים + 6-7 זרים.
חתומים כרגע:
גארדים : בר + דאסטי
עמדה 3:
גבוהים : תומר
לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).
במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גארדים : רנגלנד / אניס + מנפורד + אנגולה ( גיבוי לעמדות 1-3).
עמדה 3 : מקרי / ג'סטין סמית / סם דקר
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
סהכ 6 ישראלים + 7 זרים עמוק ואיכותי
ללא ספק פלטין הוא נו בריינר על בני, אבל אפילו אם אנחנו לא מחתימים את נעם יעקב אני לא בטוח שפלטין יבוא בשביל לקבל את התפקיד והדקות של גיל בני.אדום אש כתב: ↑17 יוני 2024, 13:30 אתה צודק, אבל 31 מהשלוש שלו העונה עדיף על ה24 של בני, שמפחד מהצל של עצמו גם כשצריך לזרוק וגם כשהוא מנסה לנהל התקפה (ושמה זה בדרך כלל נגמר באיבוד).
הוא פשוט לא ברמה, צריך לומר את האמת.
חוץ מזה תוסיף את זה שפלטין שחקן הגנה טוב יותר עם הרבה יותר אפסייד, וקיבלת החלפה שהיא No brainer.
אגב, בגלל שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מכל המקומות שפלטין שיחק בהם עד היום, אני מרשה לעצמי גם לשער שיהיו לו יותר מבטים פנויים מכל קבוצה אחרת שהוא שיחק בה בקריירה ככה שאני מאמין שהאחוזים יעלו במידה ויגיע אלינו.
מה הקשר? כן זה כנראה סגל שפחות מתאים לדדאס אבל למה לא הגיב לענין? איפה אני לא מבין חצי דבר?TaCMaN11 כתב: ↑17 יוני 2024, 15:29בואו נזרוק בשמות בלי להבין חצי דבר כדי להראות חכמים.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2024, 14:33 אנחנו חייבים להסתכל על היריבות כאשר בונים את הסגל.
אצל מכבי:
ישראלים
גארדים : גון + בלאט
עמדה 3 : מנקו
גבוהים : כהן + סורקין
אליהם מצטרפים הזרים:
גארדים : בראון + בולדווין + תומאסון
עמדה 3 : קולסון + קליבלנד
גבוהים : ניבו + ריברו + ווב.
סה"כ 5 ישראלים + 8 זרים = 13 שחקנים בכירים ו 10 לליגה.
ירושלים :
גארדים : דוברת + זוסמן + קורנליוס
3 : בלייזר
גבוהים : לוי + צאצא + טיוס
זרים :
גארדים : סמית + קרינגטון + לאמר + לייסי
3 : רנדולף + גונסון
גבוהים : וויליאמס
סה"כ 7 ישראלים + 7 זרים סה"כ 14 בכירים ו 12 שחקני ליגה.
זה אומר שאנחנו חייבים עומק דומה של 6-7 ישראלים + 6-7 זרים.
חתומים כרגע:
גארדים : בר + דאסטי
עמדה 3:
גבוהים : תומר
לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).
במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גארדים : רנגלנד / אניס + מנפורד + אנגולה ( גיבוי לעמדות 1-3).
עמדה 3 : מקרי / ג'סטין סמית / סם דקר
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
סהכ 6 ישראלים + 7 זרים עמוק ואיכותי
לדעתי יש לנו בעונה הקרובה (במידה ובמצב הבטחוני. לא יחמיר) הזדמנות להדביק את מכבי מבחינת איכות , בלי ההכנסות ממשחקי בית ביורוליג הרקנטים יצטרכו לדחוף את היד עמוק בכיס מה שלא בטוח בכלל שיעשו , פה יש מצב שיש לנו יתרון יחסי עליהם (למרות שזה גם תלויי כמובן במה שירושלים יעשו )ההוא מפעם כתב: ↑18 יוני 2024, 01:59 חרא על העונה הבאה עם כל הקושי בזרים והאירוח בחול.
אני הולך להגיד משהו לא פופולרי ובטח אשנה את דעתי מחר כשהעצבים מההפסד ירגעו
אבל תאכלס לטווח הארוך כדאי לעשות עונה טקטית, במקום לשבור קופת חסכון על זרים שיעשו טובה
את הכסף לשים על ישראלים בייחוד כאלה עם עתיד לשנתיים שלוש הבאות ולצידם זרים שהם הימור
אירופה גם ככה הסיכוי אפסי
אז לפחות נבנה סגל לעוד שנתיים שלוש סגל עם ייתרון ישראלי על מכבי ועל ירושלים.
אם במקרה רואים שמכבי התחרבנו עם הסגל שלהם אפשר לעשות מקצה תיקונים של זרים בינואר ( מי ייתן ויהיה פה כבר רגוע יותר )
צודק , תכלס אם לא היו שאיפות ליורוליג לא רואה סיבה לשחק ביורוקאפ ולטוס פעם בשבוע לחול ל3 ימים .ההוא מפעם כתב: ↑18 יוני 2024, 01:59 חרא על העונה הבאה עם כל הקושי בזרים והאירוח בחול.
אני הולך להגיד משהו לא פופולרי ובטח אשנה את דעתי מחר כשהעצבים מההפסד ירגעו
אבל תאכלס לטווח הארוך כדאי לעשות עונה טקטית, במקום לשבור קופת חסכון על זרים שיעשו טובה
את הכסף לשים על ישראלים בייחוד כאלה עם עתיד לשנתיים שלוש הבאות ולצידם זרים שהם הימור
אירופה גם ככה הסיכוי אפסי
אז לפחות נבנה סגל לעוד שנתיים שלוש סגל עם ייתרון ישראלי על מכבי ועל ירושלים.
אם במקרה רואים שמכבי התחרבנו עם הסגל שלהם אפשר לעשות מקצה תיקונים של זרים בינואר ( מי ייתן ויהיה פה כבר רגוע יותר )
אם אתה באמת שומר על הקיים פחות או יותר יכולה להיות פה בסבירות לא קטנה קבוצה טובה ממכבי בגלל שכמו שאמרת זרים קשה להביא במצב הזה ואותם עוזבים ארבעה שחקנים מרכזים ככל הנראההוקיץ' כתב: ↑18 יוני 2024, 10:55 כמו תמיד, צריך לנסות להסיק מסקנות מהעונה החולפת בבניית הסגל לעונה הבאה. מבחינתי הנקודות העיקריות לשיפור הן יכולת יצירה בקו האחורי (תודה פרנקו), סייז, ריבאונד וסגל ישראלי.
מבחינת סגל ישראלי הדבר המתבקש הוא להביא את נעם יעקב על חשבון גיל בני. מעבר לכל האלמנטים הנחמדים של החיבור למועדון, הוא אחד הכישרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי, הוא יתן לנו גיבוי מצוין בעמדת הרכז, וגם שחקן שיכול לרוץ איתנו שנים קדימה.
אישית הייתי שמח אם היינו יכולים להביא סנטר במקום זלמנסון, אבל צריך להגיד שאין ממש אופציות. אפשר לחשוב על איתי שגב, אבל גם הוא שחקן מוגבל וכנראה עדיף כבר להישאר עם זלי בשם ההמשכיות והחיבור למועדון.
בנוגע לזרים, בעיני צריך לעשות הכל כדי להשאיר את מנפורד והורד. אם מצליחים, צריך להביא בנוסף רכז זר, 3 סקורר, 3-4 עם קליעה שיאפשר גמישות, סנטר זר, ועוד 4-5 עם סייז, רצוי גם עם קליעה.
אני יכול לתת שמות לכל עמדה ויש לי רשימות של שחקנים רלוונטיים, אבל אני באמת לא יודע מה ריאלי בהתחשב בכל הסיטואציה מסביב.
לדעתי סביר מאוד שניאלץ "להתפשר" על זרים שכבר שיחקו בארץ ומכירים את כל הסיפור כבר. אולי רגלנד, אולי מקריי, אולי אקיל מיטשל. אף אחד מהם לא הבחירה הראשונה שלי, כל אחד מסיבותיו הוא, אבל יכול להיות שזה הכי טוב שאפשר בנסיבות הקיימות.