זה לא עניין
מבחינתי הוא גם לא איזה עילוי
זה עניין של צילמו אותו עם המדים, הוציאו אותו למחנה, היה חלק מהקבוצה חוץ מלהתאמן
הפועל לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן ככה לסיבוב ואז להתקפל
נתתם מילה, תעמדו בה ופעם הבאה אל תהיו ככ זחוחים
זה לא עניין
יכולה גם יכולה להתקפל. הוא לא שווה סכום בלתי מוגבל למרות שהוא שר גם באפס מעלות אחרי המשחק.Giovanni Giorgio כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:48זה לא עניין
מבחינתי הוא גם לא איזה עילוי
זה עניין של צילמו אותו עם המדים, הוציאו אותו למחנה, היה חלק מהקבוצה חוץ מלהתאמן
הפועל לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן ככה לסיבוב ואז להתקפל
נתתם מילה, תעמדו בה ופעם הבאה אל תהיו ככ זחוחים
אתה מדבר בשם כל הקהל?htafan99 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:56לאף אחד לא אכפת אם הוא מכביסט או לא, תשחרר אותנו.Dubi Dubkin כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:48 אולי מספיק עם המכביסט המסריח יונתן כהן
גם שחקן בינוני ובעיקר חלאה צהובה
שילך לשחק פוצ'יבולי בשבתות בפרישמן
לא לגעת
הגיוני שכל המהלך הזה נעשה יחד עם הסוכן שלו, אני מניח שהוא יהיה זה שינסה לפתור את הפלונטררדפוקס כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:25אם אני חמיאס אני לא עונה לטלפונים של פרימור לפחות שבוע, נותן לו להתבשל במיץ.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22לא פוסל שהם מנסים לסגור מול חמיאס
לדעתי הם חיים בסרט אבל נראה מה יהיה
דודו ביג שוט!!יהלום14אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:54הגיוני שכל המהלך הזה נעשה יחד עם הסוכן שלו, אני מניח שהוא יהיה זה שינסה לפתור את הפלונטררדפוקס כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:25אם אני חמיאס אני לא עונה לטלפונים של פרימור לפחות שבוע, נותן לו להתבשל במיץ.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22
לא פוסל שהם מנסים לסגור מול חמיאס
הסוכן שלו יגזור קופון אם הוא יעבור להפועל וגם אם יעבור לבית״ר.יהלום14אדום כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:54הגיוני שכל המהלך הזה נעשה יחד עם הסוכן שלו, אני מניח שהוא יהיה זה שינסה לפתור את הפלונטררדפוקס כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:25אם אני חמיאס אני לא עונה לטלפונים של פרימור לפחות שבוע, נותן לו להתבשל במיץ.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22
לא פוסל שהם מנסים לסגור מול חמיאס