ונרקומן כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:44
לא מבין את הדרמה, אז שלא ישחק בהפועל. הלו מדובר בסכומים ענקיים ולא איזה מציאה בחינם
מאמין שיש ווינגרים אחרים בליגה לא פחות טובים, ואפילו לא מכביסטים כמו שמנסים לפמפם פה משום מה
זה לא עניין
מבחינתי הוא גם לא איזה עילוי
זה עניין של צילמו אותו עם המדים, הוציאו אותו למחנה, היה חלק מהקבוצה חוץ מלהתאמן
הפועל לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן ככה לסיבוב ואז להתקפל
נתתם מילה, תעמדו בה ופעם הבאה אל תהיו ככ זחוחים
ונרקומן כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:44
לא מבין את הדרמה, אז שלא ישחק בהפועל. הלו מדובר בסכומים ענקיים ולא איזה מציאה בחינם
מאמין שיש ווינגרים אחרים בליגה לא פחות טובים, ואפילו לא מכביסטים כמו שמנסים לפמפם פה משום מה
זה לא עניין
מבחינתי הוא גם לא איזה עילוי
זה עניין של צילמו אותו עם המדים, הוציאו אותו למחנה, היה חלק מהקבוצה חוץ מלהתאמן
הפועל לא יכולה להרשות לעצמה לקחת שחקן ככה לסיבוב ואז להתקפל
נתתם מילה, תעמדו בה ופעם הבאה אל תהיו ככ זחוחים
יכולה גם יכולה להתקפל. הוא לא שווה סכום בלתי מוגבל למרות שהוא שר גם באפס מעלות אחרי המשחק.
עם כל הכבוד.. יותר מ500 אלף יורו עליו זה יהיה כבר עסקה לא משתלמת.
Dubi Dubkin כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:48
אולי מספיק עם המכביסט המסריח יונתן כהן
גם שחקן בינוני ובעיקר חלאה צהובה
שילך לשחק פוצ'יבולי בשבתות בפרישמן
לא לגעת
רדפוקס כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:12
מנסחים תגובה, זה לא פשוט אחרי המהלך הזחוח הזה שלווה בחיוכים במסיבת העיתונאים והצהרות שבוסקילה ישחק בהפועל וזה רק עניין טכני.
לא פוסל שהם מנסים לסגור מול חמיאס
לדעתי הם חיים בסרט אבל נראה מה יהיה
אם אני חמיאס אני לא עונה לטלפונים של פרימור לפחות שבוע, נותן לו להתבשל במיץ.
הגיוני שכל המהלך הזה נעשה יחד עם הסוכן שלו, אני מניח שהוא יהיה זה שינסה לפתור את הפלונטר
לסוכן של בוסקילה יש אינטרס לתג מחיר גבוה יותר, אני מניח שהוא מקבל אחוזים מדמי המעבר האלו.
ולטובת בוקסה וחבריו אני מציע - אם אתם רוצים את בוסקילה, תעשו את זה הלילה. כל יום שיעבור, המחיר יהיה גבוה יותר, ויכנסו עוד שחקנים למשחק הזה. ככה זה בעסקאות עם טרור.
מו"מ לא מכבד ולא מכובד.
מגיע עונש למי שניהל אותו, אבל למה אנחנו אשמים.
הבעיה אינה המחיר שלו, אלא שאין ווינגר שמאלי אחר אלא אם מספר 10 שלנו (שאנדה סילבה) ישחק כווינגר שמאלי.
ובינתיים לא ברור מי יהיה ה-10 שיוביל את ההתקפה שלנו.
כרגע יש לנו רק ווינגר מוכח חלקי אחד (טוריאל פציע). וזה מעט מאוד להופעה חזקה בליגת העל.
בוסקילה זו מכה לא פשוטה, אבל אני עדיין יותר מודאג מהקישור שלנו.
אני חושב שכבר הבנו שקרייב שחקן טוב, הולמאי הבולגרי כמו שראיתי כמה מכנים אותו, אבל צריך לזכור שלהולמאי היה לצידו את אבוקסיס, אולי הקשר האחורי מנהל המשחק הכי טוב ודומיננטי בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. זה אפשר להולמאי להתרכז בהגנה, להניע כדור בצורה פשוטה וחכמה, ולא להצטרך ליזום יותר מדי בצד ההתקפי. לקרייב לעומת זאת, יש את פלקאו שמזכיר את אבוקסיס רק בחיבה שלו להרים שחקנים יריבים באוויר, והוא בערך ההתאמה הכי גרועה שאני יכול לחשוב עליה.
מה שאני מנסה להגיד זה שאם היה לנו עוד קשר מאוד דומיננטי ואיכותי הייתי רגוע אפילו אם אנחנו נתקעים עם רוטמן בתור מחליף לסילבה.
Dubi Dubkin כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:48
אולי מספיק עם המכביסט המסריח יונתן כהן
גם שחקן בינוני ובעיקר חלאה צהובה
שילך לשחק פוצ'יבולי בשבתות בפרישמן
לא לגעת
הוקיץ' כתב:בוסקילה זו מכה לא פשוטה, אבל אני עדיין יותר מודאג מהקישור שלנו.
אני חושב שכבר הבנו שקרייב שחקן טוב, הולמאי הבולגרי כמו שראיתי כמה מכנים אותו, אבל צריך לזכור שלהולמאי היה לצידו את אבוקסיס, אולי הקשר האחורי מנהל המשחק הכי טוב ודומיננטי בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי. זה אפשר להולמאי להתרכז בהגנה, להניע כדור בצורה פשוטה וחכמה, ולא להצטרך ליזום יותר מדי בצד ההתקפי. לקרייב לעומת זאת, יש את פלקאו שמזכיר את אבוקסיס רק בחיבה שלו להרים שחקנים יריבים באוויר, והוא בערך ההתאמה הכי גרועה שאני יכול לחשוב עליה.
מה שאני מנסה להגיד זה שאם היה לנו עוד קשר מאוד דומיננטי ואיכותי הייתי רגוע אפילו אם אנחנו נתקעים עם רוטמן בתור מחליף לסילבה.
מת על יוסי
אבל לא רק שהוא לא מנהל המשחק הכי טוב בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.הוא אפילו לא הכי טוב בהיסטוריה של הפועל.
לפניו יש את ג׳ימי וקוקוס.ויש אומרים(אני לא ראיתי אותו משחק)שטיש מעל כולם.