ברדה המאמן הכי טוב שהיה בהפועל מאז גוטמן בעונת הדרבי, בפער מטורף מכל מאמן אחר.
אחד המאמנים הישראלים הטובים בארץ ..
איזה עומר פרץ?
שלא יעזו לגעת בו
אחלה ברדה
אליניב ברדה
-
L.S
- קיבל.ה 1710 לייקים
אפשר לחשוב איזה רמת דיון אתה מביא לשולחן עם ההכל גרוע ועל הפנים שלך.ספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:53לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריךKingZivos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:34בסדר בסדר מוצדקות כל כך עד שהבן אדם העלה אותנו ליגה בפער 17 נקודות ממקום שלישי,ספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 11:46 הביקורות מוצדקות
חלאס להיכנס למגננה בכל פעם שמבקרים את המועדון כמו ילדים בני 4
ראיתי לאן אבירי הממלכה הביאו אותנו בתקופת מינצברג כשקטלגו את כל המבקרים כבכיינים ופולניות
יש בעיה עם ברדה ומי שלא רואה אותו עוצם עיניים אישית אמרתי את זה גם בלאומית למרות שהיה קשה לבקר בן אדם עם 95% אחוזי הצלחה
הוא חייב להפסיק עם המשחקים המטופשים לא יכול להיות שחצי הרכב לא בעמדה שלו
המשיך לליגת העל , הביא למקום רביעי למרות טכני והורדת נקודות.
לפטר ! היום! למה מחר?
העלה אותנו ליגה, אחלה תודה, גם סבתא שלי צריכה לעלות מליגת וודקה רדבול עם התקציב שהיה לנו
אם נסיים מקום 4 זה יהיה הישג גדול אבל אנחנו רק בתחילת העונה וכולם רואים שאנחנו בירידה גדולה, הרבה ניצחונות נעשו במזל גדול ורשמנו את זה פה גם בזמן אמת, בסוף כדי להיות קבוצת צמרת יציבה נצטרך כדורגל הרבה יותר טוב ולא יודע אם ברדה מסוגל לזה
לא אמרתי לפטר היום ולא מחר אבל לא יודע אם ברדה האיש הנכון למשימה
אישית ארגיש פספוס גדול אם מכבי חיפה או בית"ר יחתימו את עומר פרץ שאמרתי שצריך להביא אותו עוד לפני דגו, לדעתי זה בכר / קוזוך הבא
בחיאת, אתה ואחרים כאן יוצאים מפרופורציה.
הפועל קבוצה שעלתה לפני שניה מליגה לאומית ולפרקים משחקת כדורגל של קבוצה שרצה לאליפות.
יהיו משחקים פחות טובים ויהיו טובים יותר. אין יומרות השנה על ריצה לאליפות וזכיה בתארים. אנחנו קבוצה בבניה.
כנגיע לרגע שאנחנו רצים לאליפות, אם הוא לא יעשה את זה שילך הביתה. אבל להעיף מאמן בעונה כזו כי לא הברקנו ב2 משחקים. בחיאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
KingZivos
- קיבל.ה 138 לייקים
אף אחד לא טוען שהכדורגל מושלםספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:53לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריךKingZivos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:34בסדר בסדר מוצדקות כל כך עד שהבן אדם העלה אותנו ליגה בפער 17 נקודות ממקום שלישי,ספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 11:46 הביקורות מוצדקות
חלאס להיכנס למגננה בכל פעם שמבקרים את המועדון כמו ילדים בני 4
ראיתי לאן אבירי הממלכה הביאו אותנו בתקופת מינצברג כשקטלגו את כל המבקרים כבכיינים ופולניות
יש בעיה עם ברדה ומי שלא רואה אותו עוצם עיניים אישית אמרתי את זה גם בלאומית למרות שהיה קשה לבקר בן אדם עם 95% אחוזי הצלחה
הוא חייב להפסיק עם המשחקים המטופשים לא יכול להיות שחצי הרכב לא בעמדה שלו
המשיך לליגת העל , הביא למקום רביעי למרות טכני והורדת נקודות.
לפטר ! היום! למה מחר?
העלה אותנו ליגה, אחלה תודה, גם סבתא שלי צריכה לעלות מליגת וודקה רדבול עם התקציב שהיה לנו
אם נסיים מקום 4 זה יהיה הישג גדול אבל אנחנו רק בתחילת העונה וכולם רואים שאנחנו בירידה גדולה, הרבה ניצחונות נעשו במזל גדול ורשמנו את זה פה גם בזמן אמת, בסוף כדי להיות קבוצת צמרת יציבה נצטרך כדורגל הרבה יותר טוב ולא יודע אם ברדה מסוגל לזה
אישית ארגיש פספוס גדול אם מכבי חיפה או בית"ר יחתימו את עומר פרץ שאמרתי שצריך להביא אותו עוד לפני דגו, לדעתי זה בכר / קוזוך הבא
אבל זה הרמה של הכדורגל פה בכל הקבוצות
ולא משנה איזה מאמן תביא לא תראה פה מפלצת. ניסינו את זה יותר מדי פעמים.
תנו למאמן לרוץ , גם אם יש משחקים פחות טובים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 732 לייקים
יכול להתווכח איתך על כל משחק ומשחק, לא נראה שזה יגיע לאיזשהו מקום. אתה נעול על זה שלויזו הוא 10 וברדה מאמן על ואם לא אז בגלל ששיחקנו שלושה משחקים בשבוע. שום דבר שייכתב פה על ידי או אחרים עליו, על השיטה, על ההרכבים לא יזיז לך.L.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 09:37וואלה, אני שם ברשותך בצד את המשחק הראשון שהיה בינוני מינוסjoshsoos כתב: ↑02 נובמבר 2025, 19:19אני אומר שציפיתי לראות קבוצה שמשחקת כדורגל טוב, עם שיטה הרכב ומערך יציבים, וכרגע יש לנו קבוצה שמשחקת כדורגל לא טוב ברוב מוחלט של הזמן, עם הרכבים משתנים והזויים בחלקם, ושיטה שכל קבוצה בליגה מכירה ומשתקת אותנו ואנחנו נאלצים להסתמך על כשרון אישי. ממש כמו בעונה שעברה.
נגד ריינה היינו עדיפים
נגד ביתר נתנו משחק מצוין
את אשדוד פירקנו בחוץ במשחק אדיר
נגד הפועל חיפה היינו טובים מאוד, אחד המשחקים הטובים שלנו
נגד הפועל ב"ש נתנו מחצית ראשונה מצוינת והשכבנו את אלופת המדינה ל16 שלהם
נגד מכבי נתניה נתנו הצגת כדורגל כשהיריבה לא מצליחה לעבור את מחצית המגרש
ררביע
נגד ביתר היינו מזעזעים כנל נגד טבריה שאלו היו שלושה משחקים בשבוע כשמשהו כמו 9 שחקני הרכב פותחים בכל השלושה
פרט שולי ולא חשוב במיוחד, אנחנו במקום 4
אז אולי אני טועה ואתה לא יוצא מפרופורציות ובאמת יש בעיה ברמת הציפיה שלך מעולה חדשה לליגת העל שהחליפה סגל שלם
* יש אולי קבוצה אחת בליגה שאני יכול להקביל אותה לתהליך שלנו ברמת החלפת סגל והשקעה כספית וזאת מכבי חיפה.
אמנם היא לא עלתה ליגה אבל עשתה מהפך בסגל, איזה מקום הם? איך הכדורגל שלהם עד עכשיו?
אבל ברמת גניבות הדעת...
פרט שולי- יש לנו תקציב 3/4 רביעי בליגה, אוי ואבוי אם לא היינו שם למעלה.
רמות הציפיה שלי היא לא כ'עולה חדשה' אלא כקבוצת כדורגל, מה שיש בה, מה שהיה צריך להיות בה ומה שמוציאים ממנה. סה טו,
מכבי חיפה באמת על הפנים, בגלל זה גם פיטרו שם מאמן, ותכלס היה צריך גם את המנהל המקצועי החדש.
-
L.S
- קיבל.ה 1710 לייקים
אני יכול להמשיך להתווכח איתך אבל כמו שאמרת, לא נגיע לשום מקום.
אז אתה תמשיך לשלוח שחקנים למטוס, להעיף מאמנים ולהיות בטוח שלשחק פיפא זה בערך כמו אימון כדורגל.
אני אמשיך לתמוך באחד המאמנים הכי טובים שדרכו פה ב15 שנים האחרונות שמוציא עד כה מים מהסלע.
אז אתה תמשיך לשלוח שחקנים למטוס, להעיף מאמנים ולהיות בטוח שלשחק פיפא זה בערך כמו אימון כדורגל.
אני אמשיך לתמוך באחד המאמנים הכי טובים שדרכו פה ב15 שנים האחרונות שמוציא עד כה מים מהסלע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 732 לייקים
אני אמשיך לכתוב ביקורת על שחקנים ומאמנים כמו כל אוהד חוץ מצדקנים גונבי דעת כמוך
- רדפוקס
- קיבל.ה 5788 לייקים
אפשר להגיד הרבה דברים לטובתו ולרעתו של ברדה.
אבל להוציא מים מהסלע הוא לא מוציא, בלאומית היה חייב לעלות ליגה עם הסגל שהיה לנו והיום שיש לנו תקציב רביעי/חמישי בגודלו אנחנו נמצאים בטבלה בדיוק במקום המתאים לכך.
איזה סלע?
אבל להוציא מים מהסלע הוא לא מוציא, בלאומית היה חייב לעלות ליגה עם הסגל שהיה לנו והיום שיש לנו תקציב רביעי/חמישי בגודלו אנחנו נמצאים בטבלה בדיוק במקום המתאים לכך.
איזה סלע?
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 343 לייקים
בינתיים כל המשחקים פחות טובים חוץ מאשדוד בחוץ שגם אז היה לנו יחס מצבים/גולים של כמעט 1 ל1L.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:10אפשר לחשוב איזה רמת דיון אתה מביא לשולחן עם ההכל גרוע ועל הפנים שלך.ספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:53לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריך
בחיאת, אתה ואחרים כאן יוצאים מפרופורציה.
הפועל קבוצה שעלתה לפני שניה מליגה לאומית ולפרקים משחקת כדורגל של קבוצה שרצה לאליפות.
יהיו משחקים פחות טובים ויהיו טובים יותר. אין יומרות השנה על ריצה לאליפות וזכיה בתארים. אנחנו קבוצה בבניה.
כנגיע לרגע שאנחנו רצים לאליפות, אם הוא לא יעשה את זה שילך הביתה. אבל להעיף מאמן בעונה כזו כי לא הברקנו ב2 משחקים. בחיאת
ואני מדבר על משחקים לא מחציות טובות
גם בלאומית לא התרשמתי מהכדורגל של ברדה, הוא יודע לגרד ניצחונות שזה מדהים אבל אנחנו בשלב שאפשר להסתכל שנה שנתיים קדימה ולשאול את עצמנו אם זה מספיק
קבוצה שרוצה להיות בצמרת צריכה לשחק כדורגל יוזם ולהכתיב את הקצב מול הקטנות, ההופעה מול טבריה זה משהו שלא יכול לחזור על עצמו
לא מצפה שבעונה הראשונה מהלאומית נהפוך מאפס למאה אבל השקיעו המון כסף וזאת לא בושה לצפות ליותר
מוציא מים מסלע? אתה חייב לשנות דיסקט, נגמרו ימי הניסנובים, אנחנו רוצים ללכת הכי רחוק שיש
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 343 לייקים
לדעתי ביטר באר שבע ומכבי מראים כדורגל יותר טוב לפרקיםKingZivos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:23אף אחד לא טוען שהכדורגל מושלםספרא טבא כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:53לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריך
אבל זה הרמה של הכדורגל פה בכל הקבוצות
ולא משנה איזה מאמן תביא לא תראה פה מפלצת. ניסינו את זה יותר מדי פעמים.
תנו למאמן לרוץ , גם אם יש משחקים פחות טובים.
יש להם בסיס של כדורגל וקבוצת צמרת, גם אם לפעמים זה לא נוצץ
עדיין לא הרגשתי את זה אצלנו גם בפתיחת העונה המדהימה
-
קובי
- קיבל.ה 356 לייקים
משחק שלם, יותר מ 90 דקות בלי בעיטה אחת למסגרת, למעט השער בגארבג' טיים.
זה רק על המאמן.
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה מגן ימני !
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה שחקן 10. תעשו טובה לויזו לא שחקן 10.
מאמן שמסכים שיביאו שחקן זר על מקום של שחקן פעיל. לויזו/טוריאל.
מאמן שמסכים להביא חלוץ פותח, נער בן 18 בלי טיפה ניסיון ולשרוף עליו חלק גדול מהתקציב.
מאמן שמסכים שבקבוצה לא יהיה מגן ימני, לא יהיה שחקן עושה משחק 10 ולא יהיה חלוץ.
מאמן עם הרכבים הזויים, שכולם פה רואים, עם חילופים חלקם הזויים וכולם באיחור.
מאמן עם שחקנים מאותרגים שלא מוחלפים גם אם הם עם כדורגל נורא.
מאמן עם אפס עקומת למידה.
אז אתם מתפלאים שמשחק שלם נגד פאקינג טבריה לא תהיה בעיטה אחת למסגרת.
זה רק על המאמן.
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה מגן ימני !
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה שחקן 10. תעשו טובה לויזו לא שחקן 10.
מאמן שמסכים שיביאו שחקן זר על מקום של שחקן פעיל. לויזו/טוריאל.
מאמן שמסכים להביא חלוץ פותח, נער בן 18 בלי טיפה ניסיון ולשרוף עליו חלק גדול מהתקציב.
מאמן שמסכים שבקבוצה לא יהיה מגן ימני, לא יהיה שחקן עושה משחק 10 ולא יהיה חלוץ.
מאמן עם הרכבים הזויים, שכולם פה רואים, עם חילופים חלקם הזויים וכולם באיחור.
מאמן עם שחקנים מאותרגים שלא מוחלפים גם אם הם עם כדורגל נורא.
מאמן עם אפס עקומת למידה.
אז אתם מתפלאים שמשחק שלם נגד פאקינג טבריה לא תהיה בעיטה אחת למסגרת.
-
joshsoos
- קיבל.ה 732 לייקים
זה אפילו יותר מלא לבעוט לשער 90 דקות, זה פשוט שכל הליגה למדה אותנו בקלות ואם אתה לא פחדן בונקריסט כמו הקושר האחורי שנתן לנו לשחק, ואתה מאמן חיובי כמו חודדה, אתה בא ללחוץ אותנו גבוה ובשילוב ההרכבים ההזויים של ברדה, משבש לנו בקלות את המשחק.