אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
amorphis
קיבל.ה  205 לייקים

ברדה המאמן הכי טוב שהיה בהפועל מאז גוטמן בעונת הדרבי, בפער מטורף מכל מאמן אחר.
אחד המאמנים הישראלים הטובים בארץ ..
איזה עומר פרץ?
שלא יעזו לגעת בו
אחלה ברדה
L.S
קיבל.ה  1733 לייקים

ספרא טבא כתב: 03 נובמבר 2025, 12:53
KingZivos כתב: 03 נובמבר 2025, 12:34
ספרא טבא כתב: 03 נובמבר 2025, 11:46 הביקורות מוצדקות
חלאס להיכנס למגננה בכל פעם שמבקרים את המועדון כמו ילדים בני 4
ראיתי לאן אבירי הממלכה הביאו אותנו בתקופת מינצברג כשקטלגו את כל המבקרים כבכיינים ופולניות
יש בעיה עם ברדה ומי שלא רואה אותו עוצם עיניים אישית אמרתי את זה גם בלאומית למרות שהיה קשה לבקר בן אדם עם 95% אחוזי הצלחה
הוא חייב להפסיק עם המשחקים המטופשים לא יכול להיות שחצי הרכב לא בעמדה שלו
בסדר בסדר מוצדקות כל כך עד שהבן אדם העלה אותנו ליגה בפער 17 נקודות ממקום שלישי,
המשיך לליגת העל , הביא למקום רביעי למרות טכני והורדת נקודות.
לפטר ! היום! למה מחר?
לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריך
העלה אותנו ליגה, אחלה תודה, גם סבתא שלי צריכה לעלות מליגת וודקה רדבול עם התקציב שהיה לנו
אם נסיים מקום 4 זה יהיה הישג גדול אבל אנחנו רק בתחילת העונה וכולם רואים שאנחנו בירידה גדולה, הרבה ניצחונות נעשו במזל גדול ורשמנו את זה פה גם בזמן אמת, בסוף כדי להיות קבוצת צמרת יציבה נצטרך כדורגל הרבה יותר טוב ולא יודע אם ברדה מסוגל לזה
לא אמרתי לפטר היום ולא מחר אבל לא יודע אם ברדה האיש הנכון למשימה
אישית ארגיש פספוס גדול אם מכבי חיפה או בית"ר יחתימו את עומר פרץ שאמרתי שצריך להביא אותו עוד לפני דגו, לדעתי זה בכר / קוזוך הבא
אפשר לחשוב איזה רמת דיון אתה מביא לשולחן עם ההכל גרוע ועל הפנים שלך.
בחיאת, אתה ואחרים כאן יוצאים מפרופורציה.

הפועל קבוצה שעלתה לפני שניה מליגה לאומית ולפרקים משחקת כדורגל של קבוצה שרצה לאליפות.
יהיו משחקים פחות טובים ויהיו טובים יותר. אין יומרות השנה על ריצה לאליפות וזכיה בתארים. אנחנו קבוצה בבניה.

כנגיע לרגע שאנחנו רצים לאליפות, אם הוא לא יעשה את זה שילך הביתה. אבל להעיף מאמן בעונה כזו כי לא הברקנו ב2 משחקים. בחיאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
KingZivos
קיבל.ה  144 לייקים

ספרא טבא כתב: 03 נובמבר 2025, 11:46 הביקורות מוצדקות
חלאס להיכנס למגננה בכל פעם שמבקרים את המועדון כמו ילדים בני 4
ראיתי לאן אבירי הממלכה הביאו אותנו בתקופת מינצברג כשקטלגו את כל המבקרים כבכיינים ופולניות
יש בעיה עם ברדה ומי שלא רואה אותו עוצם עיניים אישית אמרתי את זה גם בלאומית למרות שהיה קשה לבקר בן אדם עם 95% אחוזי הצלחה
הוא חייב להפסיק עם המשחקים המטופשים לא יכול להיות שחצי הרכב לא בעמדה שלו
לפטר ! היום! למה מחר?
לא נמאס לכם עם התגובות הלא מועילות האלו שהמטרה שלהם להוריד את הרמה של הדיון במקום אשכרה לדבר על מה שצריך
העלה אותנו ליגה, אחלה תודה, גם סבתא שלי צריכה לעלות מליגת וודקה רדבול עם התקציב שהיה לנו
אם נסיים מקום 4 זה יהיה הישג גדול אבל אנחנו רק בתחילת העונה וכולם רואים שאנחנו בירידה גדולה, הרבה ניצחונות נעשו במזל גדול ורשמנו את זה פה גם בזמן אמת, בסוף כדי להיות קבוצת צמרת יציבה נצטרך כדורגל הרבה יותר טוב ולא יודע אם ברדה מסוגל לזה
אישית ארגיש פספוס גדול אם מכבי חיפה או בית"ר יחתימו את עומר פרץ שאמרתי שצריך להביא אותו עוד לפני דגו, לדעתי זה בכר / קוזוך הבא
אף אחד לא טוען שהכדורגל מושלם
אבל זה הרמה של הכדורגל פה בכל הקבוצות
ולא משנה איזה מאמן תביא לא תראה פה מפלצת. ניסינו את זה יותר מדי פעמים.
תנו למאמן לרוץ , גם אם יש משחקים פחות טובים.
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

L.S כתב: 03 נובמבר 2025, 09:37
joshsoos כתב: 02 נובמבר 2025, 19:19
L.S כתב: 02 נובמבר 2025, 14:43

אתה בעצם אומר שבציפיה שלך אתה ראית את הפועל בשלב הזה של העונה, לאחר החלפת סגל שלם, מפרקת את ב"ש ושאר הליגה ואם רק היה לנו מאמן אחר שהוא לא אליניב זה מה שהיה קורה

אוקיי
אני אומר שציפיתי לראות קבוצה שמשחקת כדורגל טוב, עם שיטה הרכב ומערך יציבים, וכרגע יש לנו קבוצה שמשחקת כדורגל לא טוב ברוב מוחלט של הזמן, עם הרכבים משתנים והזויים בחלקם, ושיטה שכל קבוצה בליגה מכירה ומשתקת אותנו ואנחנו נאלצים להסתמך על כשרון אישי. ממש כמו בעונה שעברה.
וואלה, אני שם ברשותך בצד את המשחק הראשון שהיה בינוני מינוס
נגד ריינה היינו עדיפים
נגד ביתר נתנו משחק מצוין
את אשדוד פירקנו בחוץ במשחק אדיר
נגד הפועל חיפה היינו טובים מאוד, אחד המשחקים הטובים שלנו
נגד הפועל ב"ש נתנו מחצית ראשונה מצוינת והשכבנו את אלופת המדינה ל16 שלהם
נגד מכבי נתניה נתנו הצגת כדורגל כשהיריבה לא מצליחה לעבור את מחצית המגרש
ררביע
נגד ביתר היינו מזעזעים כנל נגד טבריה שאלו היו שלושה משחקים בשבוע כשמשהו כמו 9 שחקני הרכב פותחים בכל השלושה

פרט שולי ולא חשוב במיוחד, אנחנו במקום 4

אז אולי אני טועה ואתה לא יוצא מפרופורציות ובאמת יש בעיה ברמת הציפיה שלך מעולה חדשה לליגת העל שהחליפה סגל שלם

* יש אולי קבוצה אחת בליגה שאני יכול להקביל אותה לתהליך שלנו ברמת החלפת סגל והשקעה כספית וזאת מכבי חיפה.
אמנם היא לא עלתה ליגה אבל עשתה מהפך בסגל, איזה מקום הם? איך הכדורגל שלהם עד עכשיו?
יכול להתווכח איתך על כל משחק ומשחק, לא נראה שזה יגיע לאיזשהו מקום. אתה נעול על זה שלויזו הוא 10 וברדה מאמן על ואם לא אז בגלל ששיחקנו שלושה משחקים בשבוע. שום דבר שייכתב פה על ידי או אחרים עליו, על השיטה, על ההרכבים לא יזיז לך.

אבל ברמת גניבות הדעת...
פרט שולי- יש לנו תקציב 3/4 רביעי בליגה, אוי ואבוי אם לא היינו שם למעלה.
רמות הציפיה שלי היא לא כ'עולה חדשה' אלא כקבוצת כדורגל, מה שיש בה, מה שהיה צריך להיות בה ומה שמוציאים ממנה. סה טו,
מכבי חיפה באמת על הפנים, בגלל זה גם פיטרו שם מאמן, ותכלס היה צריך גם את המנהל המקצועי החדש.
L.S
קיבל.ה  1733 לייקים

אני יכול להמשיך להתווכח איתך אבל כמו שאמרת, לא נגיע לשום מקום.

אז אתה תמשיך לשלוח שחקנים למטוס, להעיף מאמנים ולהיות בטוח שלשחק פיפא זה בערך כמו אימון כדורגל.

אני אמשיך לתמוך באחד המאמנים הכי טובים שדרכו פה ב15 שנים האחרונות שמוציא עד כה מים מהסלע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

אני אמשיך לכתוב ביקורת על שחקנים ומאמנים כמו כל אוהד חוץ מצדקנים גונבי דעת כמוך
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

אפשר להגיד הרבה דברים לטובתו ולרעתו של ברדה.
אבל להוציא מים מהסלע הוא לא מוציא, בלאומית היה חייב לעלות ליגה עם הסגל שהיה לנו והיום שיש לנו תקציב רביעי/חמישי בגודלו אנחנו נמצאים בטבלה בדיוק במקום המתאים לכך.
איזה סלע?
ספרא טבא
קיבל.ה  347 לייקים

L.S כתב: 03 נובמבר 2025, 14:10

לפטר ! היום! למה מחר?

הפועל קבוצה שעלתה לפני שניה מליגה לאומית ולפרקים משחקת כדורגל של קבוצה שרצה לאליפות.
יהיו משחקים פחות טובים ויהיו טובים יותר. אין יומרות השנה על ריצה לאליפות וזכיה בתארים. אנחנו קבוצה בבניה.

כנגיע לרגע שאנחנו רצים לאליפות, אם הוא לא יעשה את זה שילך הביתה. אבל להעיף מאמן בעונה כזו כי לא הברקנו ב2 משחקים. בחיאת
בינתיים כל המשחקים פחות טובים חוץ מאשדוד בחוץ שגם אז היה לנו יחס מצבים/גולים של כמעט 1 ל1
ואני מדבר על משחקים לא מחציות טובות
גם בלאומית לא התרשמתי מהכדורגל של ברדה, הוא יודע לגרד ניצחונות שזה מדהים אבל אנחנו בשלב שאפשר להסתכל שנה שנתיים קדימה ולשאול את עצמנו אם זה מספיק
קבוצה שרוצה להיות בצמרת צריכה לשחק כדורגל יוזם ולהכתיב את הקצב מול הקטנות, ההופעה מול טבריה זה משהו שלא יכול לחזור על עצמו
לא מצפה שבעונה הראשונה מהלאומית נהפוך מאפס למאה אבל השקיעו המון כסף וזאת לא בושה לצפות ליותר
מוציא מים מסלע? אתה חייב לשנות דיסקט, נגמרו ימי הניסנובים, אנחנו רוצים ללכת הכי רחוק שיש
ספרא טבא
קיבל.ה  347 לייקים

KingZivos כתב: 03 נובמבר 2025, 14:23

לפטר ! היום! למה מחר?
אף אחד לא טוען שהכדורגל מושלם
אבל זה הרמה של הכדורגל פה בכל הקבוצות
ולא משנה איזה מאמן תביא לא תראה פה מפלצת. ניסינו את זה יותר מדי פעמים.
תנו למאמן לרוץ , גם אם יש משחקים פחות טובים.
לדעתי ביטר באר שבע ומכבי מראים כדורגל יותר טוב לפרקים
יש להם בסיס של כדורגל וקבוצת צמרת, גם אם לפעמים זה לא נוצץ
עדיין לא הרגשתי את זה אצלנו גם בפתיחת העונה המדהימה
קובי
קיבל.ה  377 לייקים

משחק שלם, יותר מ 90 דקות בלי בעיטה אחת למסגרת, למעט השער בגארבג' טיים.
זה רק על המאמן.
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה מגן ימני !
מאמן שמסכים שלקבוצה לא יהיה שחקן 10. תעשו טובה לויזו לא שחקן 10.
מאמן שמסכים שיביאו שחקן זר על מקום של שחקן פעיל. לויזו/טוריאל.
מאמן שמסכים להביא חלוץ פותח, נער בן 18 בלי טיפה ניסיון ולשרוף עליו חלק גדול מהתקציב.

מאמן שמסכים שבקבוצה לא יהיה מגן ימני, לא יהיה שחקן עושה משחק 10 ולא יהיה חלוץ.
מאמן עם הרכבים הזויים, שכולם פה רואים, עם חילופים חלקם הזויים וכולם באיחור.
מאמן עם שחקנים מאותרגים שלא מוחלפים גם אם הם עם כדורגל נורא.
מאמן עם אפס עקומת למידה.
אז אתם מתפלאים שמשחק שלם נגד פאקינג טבריה לא תהיה בעיטה אחת למסגרת.
joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

זה אפילו יותר מלא לבעוט לשער 90 דקות, זה פשוט שכל הליגה למדה אותנו בקלות ואם אתה לא פחדן בונקריסט כמו הקושר האחורי שנתן לנו לשחק, ואתה מאמן חיובי כמו חודדה, אתה בא ללחוץ אותנו גבוה ובשילוב ההרכבים ההזויים של ברדה, משבש לנו בקלות את המשחק.
El dudernio
קיבל.ה  1786 לייקים

אני חושב שברדה מאמן טוב אבל הוא נעול על כמה עקרונות משחק ומשנה את הכל לפיהם....

אם זה הבילד אפ מאחורה, שמאוד מסוכן עם מיאמבו אז קריב ירד מגמה למטה דבר שפוגע בנו אנושות ביציאה קדימה.

אם זה המערך האסימטרי בו הקיצוני השמאלי זה המגן ואז הקשר שמאל במערך חייב להיות קשר אמצע ולא שחקן קו ( הרעיום היה לשים את סילבה שהוא חצי חלוץ(

ועוד... הדבקות הזאת בעקרונות המשחק מרשימה אבלמכשהדברים לא הולכים היא מזעקה לנו
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  595 לייקים

אני חושב שלאט לאט הקבוצות בליגה מבינות שהאסטרטגיה מול הפועל פשוטה וקלה
ללחוץ הכי גבוה שאפשר ואנחנו כבר נחלק מתנות.
עדיין מאמין בו כי הוא הראה שהוא מסוגל לגרום להפועל להיראות טוב והכי חשוב משחקת כדורגל שמח

מבחן גדול לכל המועדון הזה בשבת.
L.S
קיבל.ה  1733 לייקים

ספרא טבא כתב: 03 נובמבר 2025, 19:28

בינתיים כל המשחקים פחות טובים חוץ מאשדוד בחוץ שגם אז היה לנו יחס מצבים/גולים של כמעט 1 ל1
גם בלאומית לא התרשמתי מהכדורגל של ברדה, הוא יודע לגרד ניצחונות שזה מדהים אבל אנחנו בשלב שאפשר להסתכל שנה שנתיים קדימה ולשאול את עצמנו אם זה מספיק
קבוצה שרוצה להיות בצמרת צריכה לשחק כדורגל יוזם ולהכתיב את הקצב מול הקטנות, ההופעה מול טבריה זה משהו שלא יכול לחזור על עצמו
לא מצפה שבעונה הראשונה מהלאומית נהפוך מאפס למאה אבל השקיעו המון כסף וזאת לא בושה לצפות ליותר
מוציא מים מסלע? אתה חייב לשנות דיסקט, נגמרו ימי הניסנובים, אנחנו רוצים ללכת הכי רחוק שיש
גם אני רוצה ללכת הכי רחוק שיש. וגם אני רוצה כבר לנצח דרבי ולהביא תואר. יש אוהד הפועל שלא רוצה?
אבל אני גם ריאלי. אני מבין שברדה מאמן לא מושלם, אבל ביחס לנמצא הוא לגמרי מוציא מים מהסלע.
יש לנו 11 שחקנים יחסית טובים לליגה. הספסל שלנו זה איזה שובר שיוויון.
היה לי ברור עוד לפני שהסתימה העונה הקודמת שהסגל בעונה הזאת לא יהיה מושלם. ככה זה. אי אפשר להפוך מקבוצת ליגת לאומית לקבוצה ששוברת את הליגה בקיץ אחד.

אני סאקר של כדורגל ישראלי וכדורגל אירופאי יכול להרדים אותי. גם מכבי ת"א, גם ב"ש לפעמים מגרדות נקודות במשחקים מזעזעים.
אני מזמין אותך לצפות במשחקים של ההם מתחילת העונה. ושם יש תקציב בערך פי 2.5 משלנו עם שחקנים ששיחקו בקבוצות טופ אירופה.

לצד כל זה, כשאני רואה את המשחק מול נתניה(עד האדום) אני מבין שיש כאן עבודת אימון יסודית.
נתניה קבוצה מצונית, שחנקנו אותה לחצי שלה במשך 70 דקות.
כשאני רואה את המחצית הראשונה מול ב"ש, שנכון שבסוף לא נצחנו שם, אבל ראיתי קבוצה שלגמרי יודעת מה היא רוצה מעצמה ומסתכלת לאלופת המדינה בלבלן של העיניים אני מבין שיש עבודת אימון משמעותית.

אז נכון שהוא לא מושלם ולפעמים עקשן אבל בשורה התחתונה הוא עושה עבודה מצוינת.
אם אפשר יותר טוב? תמיד אפשר. אבל צריך גם להסתכל על הקיים ולהעריך.

יש לנו עוד דרך ארוכה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אלון1
קיבל.ה  234 לייקים

בקצרה אני יסכם את זה
ברדה מאמן מצויין
הפועל נראת קבוצה מאומנת. נכון קצת מוגבלת כי קרייב ופלאקו זה לא טוני קרוס ומודריץ.וכל החלוצים שלך בסגל לא טובים מספיק כרגע.וגם פיבן לא מגן ולא עובר כמעט תותח.
נגד ביתר נתניה וגם באר שבע הצגת כדורגל אדיר
הגעת ל5-6 מצבים של גול.

אירועי הדרבי, פגרת הנבחרות, החלטות שיפוט הזויות נגדו
פגעו בנו מאד

הביטחון ירד, הרצף נעצר, המומנטום הלך.
בגדול הפועל קבוצה מאומנת עם שחקנים טובים שיכולים לנצח כל קבוצה בליגה בכל מגרש בליגה.
לאליפות זה לא יספיק זה בטוח כי חסר כמה דברים.
אני מאמין שברדה כן מאמן שיכול להוביל את הפועל לאליפות בסגל חזק מזה.

השנה מקום 3-4
ומשהו טוב בגביע
אני מרוצה
נערך לאחרונה על ידי אלון1 ב 04 נובמבר 2025, 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5808 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 03 נובמבר 2025, 22:47 אני חושב שלאט לאט הקבוצות בליגה מבינות שהאסטרטגיה מול הפועל פשוטה וקלה
עדיין מאמין בו כי הוא הראה שהוא מסוגל לגרום להפועל להיראות טוב והכי חשוב משחקת כדורגל שמח

מה שמדהים זה שאנחנו כבר יותר מחודשיים לתוך העונה ואני עדיין לא רואה שיפור משמעותי אם בכלל בכל עניין הבילד-אפ מהשוער הזה.
מה עושים באימונים? למה להתעקש על משהו שלא עובד ושלא הביאו לו את הכלים המתאימים?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3487 לייקים

L.S כתב: 04 נובמבר 2025, 10:31
ספרא טבא כתב: 03 נובמבר 2025, 19:28

גם אני רוצה ללכת הכי רחוק שיש. וגם אני רוצה כבר לנצח דרבי ולהביא תואר. יש אוהד הפועל שלא רוצה?
אבל אני גם ריאלי. אני מבין שברדה מאמן לא מושלם, אבל ביחס לנמצא הוא לגמרי מוציא מים מהסלע.
יש לנו 11 שחקנים יחסית טובים לליגה. הספסל שלנו זה איזה שובר שיוויון.
היה לי ברור עוד לפני שהסתימה העונה הקודמת שהסגל בעונה הזאת לא יהיה מושלם. ככה זה. אי אפשר להפוך מקבוצת ליגת לאומית לקבוצה ששוברת את הליגה בקיץ אחד.

אני סאקר של כדורגל ישראלי וכדורגל אירופאי יכול להרדים אותי. גם מכבי ת"א, גם ב"ש לפעמים מגרדות נקודות במשחקים מזעזעים.
אני מזמין אותך לצפות במשחקים של ההם מתחילת העונה. ושם יש תקציב בערך פי 2.5 משלנו עם שחקנים ששיחקו בקבוצות טופ אירופה.

לצד כל זה, כשאני רואה את המשחק מול נתניה(עד האדום) אני מבין שיש כאן עבודת אימון יסודית.
נתניה קבוצה מצונית, שחנקנו אותה לחצי שלה במשך 70 דקות.
כשאני רואה את המחצית הראשונה מול ב"ש, שנכון שבסוף לא נצחנו שם, אבל ראיתי קבוצה שלגמרי יודעת מה היא רוצה מעצמה ומסתכלת לאלופת המדינה בלבלן של העיניים אני מבין שיש עבודת אימון משמעותית.

אז נכון שהוא לא מושלם ולפעמים עקשן אבל בשורה התחתונה הוא עושה עבודה מצוינת.
אם אפשר יותר טוב? תמיד אפשר. אבל צריך גם להסתכל על הקיים ולהעריך.

יש לנו עוד דרך ארוכה
מסכים לגמרי (חוץ מהעניין של סאקריות של כדורגל ישראלי).
הפועל בסה"כ נראית טוב פלוס, למעט שני המשחקים האחרונים. כשגם בגביע הטוטו נגד בית"ר היה שם עניין של רגל מסיימת למרות המשחק הרע.
אז היו 2 משחקים קצת פחות טוב טובים, סו פאקינג וואט. וזה כשאין מגן ימני, יש חלוץ אחד בן 18, קשר שרבת עליו קיץ שלם בחוץ רוב העונה, עוד זר שנראה לא מחובר למשחק, ולפחות 3 שחקנים אם לא 4 בכלל לא בעמדות הטבעיות שלהם.
יש נסיבות מקלות. רכש טוב בינואר יקבע אם נלך לים לנפוש ברוגע או שנהנה מפלייאוף עלין אינטנסיבי.
כן, ברדה לפעמים קצת מפספס. לא נורא.

נסכם ככה - אם לא הייתי יודע מה היה בדרבי והייתי שופט לפני החצי הראשון בנתניה, הייתי אומר שניצחנו בדרבי 0-4. היתה מחצית ראשונה לא פחות ממופלאה נגד נתניה וראו קבוצה מאומנת.
נסכם ככה 2 - אם אנחנו היינו משחקים נגד נתניה כמו שנתניה שיחקה נגדנו עד האדום, ולמרות הניצחון...היינו עוברים פה שחקן שחקן, איש מקצוע אחרי איש מקצוע ונכנסים בהם בלי הכרה פה, ובצדק.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  595 לייקים

רדפוקס כתב: 04 נובמבר 2025, 11:25
אנחנו בתהליך כתב: 03 נובמבר 2025, 22:47 אני חושב שלאט לאט הקבוצות בליגה מבינות שהאסטרטגיה מול הפועל פשוטה וקלה

מה שמדהים זה שאנחנו כבר יותר מחודשיים לתוך העונה ואני עדיין לא רואה שיפור משמעותי אם בכלל בכל עניין הבילד-אפ מהשוער הזה.
מסכים לא ברור מה ההתעקשות לנסות משהו שרואים שלא עובד ומה שגם - אין לנו את השחקנים המתאימים לזה.
צור, מאיימבו , פיבן , ליידנר/נאסר שאלו שחקניי ההגנה שלנו לא מספיק טכניים לבילדאפ איכותי מול קבוצות שבאות ללחוץ אותנו
רק צ'יקו מסוגל לזה.

ובקישור.. קרייב שחקן מאוד לחיץ ולא זריז, ופלקאו מאוד מוגבל טכנית.
רק אלקוקין יכול לרדת קדימה ולשחרר מלחץ.

בכל אופן זה לא מספיק שחקנים טכניים שיכולים לעשות בילד אפ איכותי מול קבוצה שבאה ללחוץ גבוה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1051 לייקים

לא סתם שזה לא משתפר אלא שזה ממש מתדרדר, כנראה גם כי היריבות יותר בכושר ויותר לוחצות לעומת תחילת העונה, וגם השחקנים שלנו עם הרבה פחות ביטחון במשחקים האחרונים.

וגם אם הולכים על הקטע של הנעת כדור מאחור (שבגדול זה חיובי בעיניי לנסות להיות קבוצה יוזמת), אנחנו לא מנצ'סטר סיטי שצריכים להתעקש על 100% מההתקפות שיתחילו בניסיון בילד אפ הזה. אם רואים שהיריבה עומדת טוב או שאין מספיק שחקנים שבאים לקבל כדור, זה לא בושה להעיף כדור למעלה. הכמעט איבוד של פלקאו נגד טבריה הוא דוגמא מושלמת להתעקשויות האלה.

והכי מסכן כאן זה אסף צור שהאירוע הזה מוריד לו את הביטחון הנמוך גם ככה.
אלון1
קיבל.ה  234 לייקים

Shacham כתב: 05 נובמבר 2025, 01:30

לא סתם שזה לא משתפר אלא שזה ממש מתדרדר, כנראה גם כי היריבות יותר בכושר ויותר לוחצות לעומת תחילת העונה, וגם השחקנים שלנו עם הרבה פחות ביטחון במשחקים האחרונים.

וגם אם הולכים על הקטע של הנעת כדור מאחור (שבגדול זה חיובי בעיניי לנסות להיות קבוצה יוזמת), אנחנו לא מנצ'סטר סיטי שצריכים להתעקש על 100% מההתקפות שיתחילו בניסיון בילד אפ הזה. אם רואים שהיריבה עומדת טוב או שאין מספיק שחקנים שבאים לקבל כדור, זה לא בושה להעיף כדור למעלה. הכמעט איבוד של פלקאו נגד טבריה הוא דוגמא מושלמת להתעקשויות האלה.

והכי מסכן כאן זה אסף צור שהאירוע הזה מוריד לו את הביטחון הנמוך גם ככה.
כן מילה!
שאין לך מגן ימני טבעי שלא מרווח ופותח לקו ונצמד בלמים.
ששני הקשרים האחוריים שלך דיי מוגבלים בהנעת כדור שלא נדבר על הנעת כדור בלחץ.
לא בושה לתת כדור ארוך לנסות לקחת כדור ראשון ואם לא את השני ואם לא פשוט ללחוץ את היריב בשטח שלו
אדום ותיק
קיבל.ה  969 לייקים

לנושא הלחץ הגבוה שרבות נכתב עליו לפני.
רובנו מציינים לטובה את המשחק שלנו מול ב"ש (למרות ההפסד) ואת המשחק מול נתניה.
גם שם מערך ההגנה כלל את פיבן, מאיימבו, ציקו, ונאסר\ליידנר. ושם גם נתניה וגם בש לחצו אותנו אבל התמודדנו עם זה הרבה יותר טוב.

צריך כנראה תרגול נוסף, עם טבריה ברדה ניסה את לואיזו (שחקן ברמה מאד גבוהה) כקשר אמצע מתחת לחוץ, לא יודע אם קיבל הנחייה לרדת למטה לקבל כדור כשהמתנגד לוחץ אותנו. אבל לזכותו - זה היה אולי המשחק השלישי שלו עם הקבוצה.
נכון מול טבריה קרייב היה לא טוב, לכן גן המסירה לאגפים היתה פחות מוצלחת ולכן הוא הוחלף.
אני משוכנע שברדה ימצא פתרון ויעלה אותנו חזרה על דרך המלך.
נצחונות "מכוערים" כמו המשחק עם טבריה הם חלק מהתהליך הזה. משוכנע שרובנו מעדיפים כאלה נצחונות, על פני מחמאות כמו מול בש ונתיה בלי נקודות.

זכיתי לראות בהפועל 2 מאמנים גדולים - קשטן וגוטמן. שניהם הביאו גביעים דאבלים והישגים. כמות משחקי הנפל שלהם היתה לא קטנה. והויכוח על שחקן כזה או אחר ליווה גם אז את העונה. (כן או לא כפיר אודי, כן או לא אבוטבול, כן או לא כנפו ועוד.)
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 05 נובמבר 2025, 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
yoni143
קיבל.ה  212 לייקים

ברדה במסיבת עיתונאים ממסמס את הסיפור "יש דברים שלא תלויים בנו ונעשה דברים על המגרש"
תמשיך לגרום לזה שלא יהיה הד סביב הסיפור וזה לא מפריע לשחקנים ולמערכת.

ברדה היקר קח משפטים אחרים " השחקנים השיגו נקודות על הדשא ולקחו להם אותם מבלי שהם אשמים"
זה נהדר לא ?

מעצבן רצח.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1051 לייקים

yoni143 כתב: 05 נובמבר 2025, 13:29 ברדה במסיבת עיתונאים ממסמס את הסיפור "יש דברים שלא תלויים בנו ונעשה דברים על המגרש"

ברדה היקר קח משפטים אחרים " השחקנים השיגו נקודות על הדשא ולקחו להם אותם מבלי שהם אשמים"
זה נהדר לא ?

מעצבן רצח.
לדעתי היה ניכר מאוד ב2 המשחקים האחרונים שאירועי הדרבי בשילוב טעויות השיפוט נגד נתניה גרמו לנפילה חדה ברמת האנרגיה של השחקנים. אני יכול להבין למה הצוות המקצועי יעדיף להתקדם הלאה כמה שיותר מהר.
redrony
קיבל.ה  1003 לייקים

yoni143 כתב: 05 נובמבר 2025, 13:29 ברדה במסיבת עיתונאים ממסמס את הסיפור "יש דברים שלא תלויים בנו ונעשה דברים על המגרש"

זה נהדר לא ?

מעצבן רצח.
מצוין. זו הדרך היחידה להמשיך קדימה
התקרבנות זו הדרך הבטוחה לגמור את העונה הזו
אדום ותיק
קיבל.ה  969 לייקים

Shacham כתב: 05 נובמבר 2025, 13:47

זה נהדר לא ?

מעצבן רצח.
לדעתי היה ניכר מאוד ב2 המשחקים האחרונים שאירועי הדרבי בשילוב טעויות השיפוט נגד נתניה גרמו לנפילה חדה ברמת האנרגיה של השחקנים. אני יכול להבין למה הצוות המקצועי יעדיף להתקדם הלאה כמה שיותר מהר.
זה הייה לא נורמלי, אם ארועי הדרבי, כולל כל השיח הרעיל כלפינו, וה"שיפוט בנתניה" לא ישפיע. בעיקר כשמדובר בקבוצה עם שלד ישראלי מאד צעיר ולא מנוסה.
מקווה שמול ים :
א. ננצח,
ב. נראה דקות טובות מקבוצתנו.
(בסדר העדיפות הזה)

מינה
קיבל.ה  31 לייקים

תגידו, אפשר גם לחשוב שברדה מאמן מצויין ומזל גדול שהוא איתנו - ובמקביל לבקר על החלטות הזויות כמו ההדבקות לרן בניימין? (הזיה אחת מתוך לא מעט כאלו)
או שחייבים לבחור מחנה פה.
תרבות הימין/שמאל הישראלית חזקה גם פה לצערנו, בוחרים צד אחד ועוסקים באופן בלעדי בלבטל את הצד השני.

המציאות היא שלברדה, כמו לכל מאמן ובן אדם, יש חוזקות וחולשות.
החולשות של ברדה לדעתי הם בעיקר הצבת שחקנים שלא בעמדה שלהם וחוסר יכולת לוותר על שחקן שהחלטת שהוא מדהים אבל לא מתפקד.
לציין את החולשות האלו זה בסדר גמור וחלק מההנאה של להיות אוהד כדורגל, מותר ורצוי לבקר את הקבוצה שלך ולשחק אותה מבין גדול.
לומר שהוא מאמן גרוע ולא נכון להפועל בנקודת זמן הנוכחית זה על גבול ההזיה. צריך להודות לאלוהים שהוא הגיע אלינו אחרי מצעד המאמנים המביכים שהיו לנו. (זוכרים את בורחה לאמה? דראפיץ??)
אדום ותיק
קיבל.ה  969 לייקים

מינה כתב: 05 נובמבר 2025, 14:50 תגידו, אפשר גם לחשוב שברדה מאמן מצויין ומזל גדול שהוא איתנו - ובמקביל לבקר על החלטות הזויות כמו ההדבקות לרן בניימין? (הזיה אחת מתוך לא מעט כאלו)
תרבות הימין/שמאל הישראלית חזקה גם פה לצערנו, בוחרים צד אחד ועוסקים באופן בלעדי בלבטל את הצד השני.

החולשות של ברדה לדעתי הם בעיקר הצבת שחקנים שלא בעמדה שלהם וחוסר יכולת לוותר על שחקן שהחלטת שהוא מדהים אבל לא מתפקד.
לציין את החולשות האלו זה בסדר גמור וחלק מההנאה של להיות אוהד כדורגל, מותר ורצוי לבקר את הקבוצה שלך ולשחק אותה מבין גדול.
לומר שהוא מאמן גרוע ולא נכון להפועל בנקודת זמן הנוכחית זה על גבול ההזיה. צריך להודות לאלוהים שהוא הגיע אלינו אחרי מצעד המאמנים המביכים שהיו לנו. (זוכרים את בורחה לאמה? דראפיץ??)
:rose: :rose: :rose:
גם על דויד שוויצר, קשטן, ואלי גוטמן ירדו אבל לא היו אז רשתות "אנטיחברתיות" וארגוני אולטראס..
מקווה שגם ברדה יצליח להוביל אותנו להישגים דומים המאמנים שהזכרתי ונוכל להגיד - אין חדש תחת השמש

joshsoos
קיבל.ה  754 לייקים

מינה כתב: 05 נובמבר 2025, 14:50 תגידו, אפשר גם לחשוב שברדה מאמן מצויין ומזל גדול שהוא איתנו - ובמקביל לבקר על החלטות הזויות כמו ההדבקות לרן בניימין? (הזיה אחת מתוך לא מעט כאלו)

רק להעיר, שחוץ ממשתמש אחד וידוע לשמצה, לא ראיתי שמישהו כתב שהוא מאמן גרוע. גם לי, שהיו לי כשהגיע ועדיין יש לי ספקות שהוא מאמן צמרת, ברור וגם כתבתי שיש לו דברים שהוא טוב בהם ועשה טוב לקבוצה. הוא בטח לא ליצן כמו הדראפיצ'ים, שתכלס הם רוב הליגה, אבל עדיין רחוק מלהוכיח שהוא מאמן שיכול לבנות קבוצה לאליפות ובהתאם מקבל ביקורת. הענין הוא שמהקמת הפורום לפני יותר מעשרים שנה, היו ישנם ויהיו כאן משתמשים שלא מבינים מה זה בכלל ולמה הוא נועד. מי שרוצה דעה אחידה וללא ביקורת, יש מקומות אחרים- לכו לשם.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  420 לייקים

היכולת המזעזעת של הקבוצה רק עליו
ככ חבל ומעצבן ההרכבים ההזויים שלו
ירד לי ממנו
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  387 לייקים

ברדה תתבייש, מה זאת העקשנות הזאת? את מי אתה מנסה לחנך? את מי אתה דופק פה?
RedDrifter
קיבל.ה  234 לייקים

צריך להתחיל לתת הסברים להרכבים האלה הוא פשוט גומר את הקבוצה והביטחון של השחקנים
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  420 לייקים

פרימור אוהב את מה שהוא רואה?
מה עם שיחת נזיפה על ההרכבים ההזויים?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  657 לייקים

אכזבה ענקית הפועל.
fankrashkin
קיבל.ה  5 לייקים

הוא קיבל אישור מועדת הלסינקי לניסויים שלו?
אדום
קיבל.ה  1104 לייקים

חשבתי שהעונה סוף סוף תהיה הפועל שאפשר להנות ממנה.
אז חשבתי
וינסנט
קיבל.ה  458 לייקים

השחקנים מבוהלים ולא מאומנים לא מצליחים לעשות פעולות בסיסיות, כאילו לקחו אותם וזרקו אותם למגרש. זה גדול על ברדה וגם בבאר שבע הבינו את זה כשהיה אצלם.
Adom_Adom
קיבל.ה  497 לייקים

צריך להתעורר, הקבוצה משחקת רע מאוד
צבי שיסל
קיבל.ה  161 לייקים

איזה מאמן גרוע
גם מקצועית הוא באמת לא יודע מה לעשות
וגם אווירת נקעים בקבוצה
תודה על הרוח שהביא ללאומית שם זה הספיק
פה לא
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  595 לייקים

איבד את הקבוצה
ואין לי בעיה עם משחקים כמו נגד נתניה שנראנו מעולה אבל לא הלך.
אם הוא ממשיך ככה לפטר מהר, חבל להיכנס לכדור שלג של איבודי נק.
Red Ghost
קיבל.ה  555 לייקים

הוא צריך לעשות חשיבה לעומק בפגרה.

לא יכול להיות שהקבוצה עולה באותו הרכב וצורת משחק מול ב״ש או בדרבי ומול טבריה וקטמון.
ולא יכול להיות שסילבה ימשיך לקבל קרדיט בהרכב.
שליחת תגובה