עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני הייתי בעדו בשנים האחרונות וגם במהלך השנה, אבל אם הוא לא מוכן לקצץ בשכר בצורה די משמעותית או לעזוב בנזק יחסית קטן למועדון, אז שילך לעזעזאל. הקבוצה ירדה ליגה, הוא לא ענה על הציפיות אפילו במעט ודי ברור שעשו בשבילו פה הרבה יותר ממה שהוא נתן בחזרה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כל מילה, זה לא סתם משבר או אין כסף בקופהoleg neduda כתב: ↑03 יולי 2024, 13:30 אני הייתי בעדו בשנים האחרונות וגם במהלך השנה, אבל אם הוא לא מוכן לקצץ בשכר בצורה די משמעותית או לעזוב בנזק יחסית קטן למועדון, אז שילך לעזעזאל. הקבוצה ירדה ליגה, הוא לא ענה על הציפיות אפילו במעט ודי ברור שעשו בשבילו פה הרבה יותר ממה שהוא נתן בחזרה.
זה ירידת ליגה בן אדם !!! זה עולם אחר לגמרי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מקווה שלא יראה דשא בהפועל, שיתאמן בצד, שיישב ביציע כל העונה.
שיתייבש לו ויגמור את הקריירה.
שיתייבש לו ויגמור את הקריירה.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
אם לא יקצץ, שימצא קבוצה שתיקח אותו ואת המשכורת המנופחת שלו, טאלנט גדול שכמותו.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
שחקן שהוחתם על חוזה שגבוה בהרבה מעל מידותיו וביצועיו הסבירים, בזכות רגש, ״זיקה״ ולחץ מהאוהדים, ראוי וצריך לדעת שגם בשעתה הקשה של המועדון להירתם ולהיכנס מתחת לאלונקה.
אגב, זה לא שונה משום חברה שנכנסת לקשיים פיננסים והעובדים נכנסים מתחת לאלונקה ותורמים את חלקם למען הצלת החברה, גם ובמיוחד הבכירים ביותר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אלטמן חושב על עצמו? לא נכון. אבל הוא אמר בפודקאסט.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
חברה שנכסת לקשיים ומציעה לעובדים תוכנית קיצוצים או הורדת שכר לפרק זמן מסויים כחלק מתוכנית הבראה. עובד לא חייב לקבל את הפניה.בר לב אדום כתב: ↑03 יולי 2024, 19:30שחקן שהוחתם על חוזה שגבוה בהרבה מעל מידותיו וביצועיו הסבירים, בזכות רגש, ״זיקה״ ולחץ מהאוהדים, ראוי וצריך לדעת שגם בשעתה הקשה של המועדון להירתם ולהיכנס מתחת לאלונקה.
אגב, זה לא שונה משום חברה שנכנסת לקשיים פיננסים והעובדים נכנסים מתחת לאלונקה ותורמים את חלקם למען הצלת החברה, גם ובמיוחד הבכירים ביותר.
אלטמן לא הכריח את אף אחד להחתים אותו בחוזה של 250 אלף אירו כאשר ידעו שהוא הגיע פצוע. לא רק שהגיע פצוע, בהפועל תא גילו שהוא פצוע רק בבדיקות. בעיות גב. אין מצב שהשחקן לא ידע שיש לו בעיות גב. במועדון מסודר ומקצועי היו מבטלים את ההחתמה.
עכשיו הנהלת (יש כזה דבר?) הפועל תא אוכלת כל הדגים המסריחים שהכניסה למטבח ביוני 2023.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
יאללה יאללההלוטוס הלבן כתב: ↑04 יולי 2024, 19:07חברה שנכסת לקשיים ומציעה לעובדים תוכנית קיצוצים או הורדת שכר לפרק זמן מסויים כחלק מתוכנית הבראה. עובד לא חייב לקבל את הפניה.בר לב אדום כתב: ↑03 יולי 2024, 19:30שחקן שהוחתם על חוזה שגבוה בהרבה מעל מידותיו וביצועיו הסבירים, בזכות רגש, ״זיקה״ ולחץ מהאוהדים, ראוי וצריך לדעת שגם בשעתה הקשה של המועדון להירתם ולהיכנס מתחת לאלונקה.
אלטמן לא הכריח את אף אחד להחתים אותו בחוזה של 250 אלף אירו כאשר ידעו שהוא הגיע פצוע. לא רק שהגיע פצוע, בהפועל תא גילו שהוא פצוע רק בבדיקות. בעיות גב. אין מצב שהשחקן לא ידע שיש לו בעיות גב. במועדון מסודר ומקצועי היו מבטלים את ההחתמה.
עכשיו הנהלת (יש כזה דבר?) הפועל תא אוכלת כל הדגים המסריחים שהכניסה למטבח ביוני 2023.
די מספיק עם ההשוואות האלה
עובד בחברת תוכנה שפשטה לא דומה לכדורגלן
עומרי אלטמן ברגליו ובגופו, היה חלק מהכשלון בזמן שעובד בחברת תוכנה יכול היה להיות נהדר בלי קשר לביצועי החברה
ברור שהכשלון לא רק שלו, ברור שאשם גם מי שמוכן לשלם לו את השכר הזה
אבל אם הקבוצה יורדת ליגה, מצופה משחקן עם שכר כזה לקחת אחריות ולהבין שגם הוא ברמה האישית לא סיפק את הסחורה
למה הוא מסרב לקצץ? כי אין קבוצה שמוכנה לשלם לו שכר כזה. אם השוק לא מכיר בערך שלך, מה זה אומר, שאתה צריך להתעקש על השכר שלך ולפגוע בנו מקצועית?
תפסיקו לנרמל שחקני כדורגל
הם מרוויחים הרבה כסף ואפשר לצפות מהם להיות מוכנים לקצץ כמה אחוזים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני מבטיח לכם שאם אלטמן היה עושה 12 ו 12 הוא כבר מזמן לא היה פה.
אם הוא היה מקבל הצעה מחו"ל של כפול כסף הוא היה הופך את העולם לקבל שחרור למרות החוזה גם אם הפועל לא הייתה יורדת ליגה. אם הייתה לו הצעה מליגת העל בסכומים למה שקיבל מהפועל הוא היה דורש שחרור בגלל ירידת הליגה
אבל אין לו הצעה אפילו לא דומה
אז הוא דורש מהפועל לקיים את ההסכם עד השקל האחרון
אם הוא היה מקבל הצעה מחו"ל של כפול כסף הוא היה הופך את העולם לקבל שחרור למרות החוזה גם אם הפועל לא הייתה יורדת ליגה. אם הייתה לו הצעה מליגת העל בסכומים למה שקיבל מהפועל הוא היה דורש שחרור בגלל ירידת הליגה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אם הוא היה עושה 12-12 אי פעם בקריירה שלו הוא לא היה מגיע להפועל מראש, בחיים לא התקרב למשהו כזה.ההוא מפעם כתב: ↑04 יולי 2024, 19:18 אני מבטיח לכם שאם אלטמן היה עושה 12 ו 12 הוא כבר מזמן לא היה פה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
ברור סרג'יו ברוררדפוקס כתב: ↑04 יולי 2024, 19:38אם הוא היה עושה 12-12 אי פעם בקריירה שלו הוא לא היה מגיע להפועל מראש, בחיים לא התקרב למשהו כזה.ההוא מפעם כתב: ↑04 יולי 2024, 19:18 אני מבטיח לכם שאם אלטמן היה עושה 12 ו 12 הוא כבר מזמן לא היה פה.
נתתי רק דוגמא לאלה שמסבירים את קדושת החוזה שבמקרים האחרים גם קפטן אלטמן היה מתנער מהחוזה
-
- קיבל.ה 237 לייקים
יש לי המון ביקורת על ההתנהגות של אלטמן, אבל הבן אדם בחר ללכת אחורה בהתקדמות לחזור להפועל במקום לשחק השנה באירופה (לא זוכר אם הקבוצה הקודמת שלו התחילה באירופאית או בקונפרנס).
דבר שני, גם בעונת הקורונה שהניסנובס לא רצו לחדש לו חוזה משום מה, הוא הציע את שירותיו בחינם עד שיוסדר עניין הקורונה. וגם עכשיו, למרות שאני מאוד כועס עליו שלא פירסם הוא ולא אף אחד הןדעת התנצלות כנה על זה שירדו ליגה כי זה בראש ובאשמת השחקנים, מסביבתו היו הראשונים לצאת בהודעה שיסכים לרדת ליגה עם הפועל ויקצץ 30 או 40 אחוז משכרו שיחזרו אליו אם הפועל תעלה ליגה. אז העניין שמפיצים שאלטמן לא מוכן לקצץ זה לא תמים וכנראה יש משהו בינו לבין ההנהלה הנוכחית לפחות.
דבר שני, גם בעונת הקורונה שהניסנובס לא רצו לחדש לו חוזה משום מה, הוא הציע את שירותיו בחינם עד שיוסדר עניין הקורונה. וגם עכשיו, למרות שאני מאוד כועס עליו שלא פירסם הוא ולא אף אחד הןדעת התנצלות כנה על זה שירדו ליגה כי זה בראש ובאשמת השחקנים, מסביבתו היו הראשונים לצאת בהודעה שיסכים לרדת ליגה עם הפועל ויקצץ 30 או 40 אחוז משכרו שיחזרו אליו אם הפועל תעלה ליגה. אז העניין שמפיצים שאלטמן לא מוכן לקצץ זה לא תמים וכנראה יש משהו בינו לבין ההנהלה הנוכחית לפחות.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
זה שאבא שלו היה מעורב בהחתמה מהצד של הפועל אומר כמה אנחנו רחוקים מלהתנהל סביר
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rjy008j3rj
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... rjy008j3rj
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הטיפות על הראש שלך? לא גשם.הסבתא של הפועל כתב: ↑04 יולי 2024, 23:48 יש לי המון ביקורת על ההתנהגות של אלטמן, אבל הבן אדם בחר ללכת אחורה בהתקדמות לחזור להפועל במקום לשחק השנה באירופה (לא זוכר אם הקבוצה הקודמת שלו התחילה באירופאית או בקונפרנס).
רק אומר.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
יש דיווחים מנוגדים על הסיפור פה. מציע להמתין לפני שאתם עורפים כאן את ראשו.
במידה והוא לא מוכן לקצץ או להשתחרר בלי שום פיצוי הוא אכן חתיכת נבלה ולא פחות. אבל חכו עם זה.
במידה והוא לא מוכן לקצץ או להשתחרר בלי שום פיצוי הוא אכן חתיכת נבלה ולא פחות. אבל חכו עם זה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לפי הפרסומים, קרובים לסיכום על קיצוץ בשכר כאשר לאלטמן תהיה אופציית יציאה לחו"ל.
כמו שידעתי לבקר אותו כשהיו פרסומים על כך שהוא לא מוכן לקצץ, אם זה יצא לפועל אני בהחלט אעריך אותו על זה.
כמו שידעתי לבקר אותו כשהיו פרסומים על כך שהוא לא מוכן לקצץ, אם זה יצא לפועל אני בהחלט אעריך אותו על זה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
כן אבא שלו ידאג שיקצצו לו 20 אחוז מקסימום. אחרי זה מינצברג יבכה שאין כסף.
עד שחשבתי שניפטר מהחלש הזה הוא ממשיך, איף.
עד שחשבתי שניפטר מהחלש הזה הוא ממשיך, איף.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
גם אם הוא יקצץ ל100 אלף דולר לעונה,
זה 100 אלף יותר מידי לגמור הזה
זה 100 אלף יותר מידי לגמור הזה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לתחושתי עד תחילת העונה הוא ביוון/קפריסין
אלא אם צפרא יתגלה כאחד לארג׳
אלא אם צפרא יתגלה כאחד לארג׳
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לפי צנצי הגיעו לסיכום עם אלטמן על קיצוץ
ואלטמן ימשיך בהפועל
ואלטמן ימשיך בהפועל
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מצוין ומקווה מאוד שאכן ישאר.
שחקן שובר שוויון בלאומית.
שחקן שובר שוויון בלאומית.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אמממ... מה?
מה הקשר בין זה שהוא הוחלף או נכנס כמחליף למצב הכשירות שלו?
מה הקשר בין זה שהוא הוחלף או נכנס כמחליף למצב הכשירות שלו?
-
- קיבל.ה 105 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שלום תקווה שהיה עשוי מחרסינה לא נפצע בכזו תדירות
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נפצע בלסת, ככה שאין פה שום קשר למשהו גופני/פיזיוליגי וכו'.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אייבינדר 2.0, שנים של סיוט מחכים לנו איתו.
השחקן שמקבל הכי הרבה ונותן הכי מעט.
השחקן שמקבל הכי הרבה ונותן הכי מעט.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
היה מת להיות איינבינדר.
בכל השנים שלו בהפועל, לא היה לו רבע מהרצון שהיה לדן.
בכל השנים שלו בהפועל, לא היה לו רבע מהרצון שהיה לדן.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
שוחרר מבית החולים.
החליק בחנייה וקרע את הרצועות
החליק בחנייה וקרע את הרצועות