עמרי אלטמן

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

שילך לפקריסין, יאללה ביי
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

De Niro כתב: 30 מאי 2024, 22:02 עזיבה שלו אם וכאשר מחלישה את הקבוצה בצורה משמעותית מבחינה מקצועית.
בשכר שלו, אתה מביא 3-4 שחקנים של ליגת העל שיהיו שוברי שיוויון בלאומית.
חבקוק_המואבי
קיבל.ה  3 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 31 מאי 2024, 11:57
De Niro כתב: 30 מאי 2024, 22:02 עזיבה שלו אם וכאשר מחלישה את הקבוצה בצורה משמעותית מבחינה מקצועית.
נכון, אבל לא בהכרח צריך לכוון לשחקני ליגת על...
בגדול שחקנים שטובים לליגת העל לא בהכרח יהיו טובים לליגה הלאומית הקשוחה עם המגרשים המעפנים...
פעם היה שחקן בשם יוסי שמריה, קבלן העליות...
חבל שאין כאלה היום :devil-smile:
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
אני לא ממעריציו אבל לא מבין את הטימטום הזה של אוהדים שחושבים שבזה שהם קנו כרטיס או מנוי יש להם בעלות על המועדון ומישהו חייב להם משהו מעבר למאמץ על הדשא.
התפיסה הרווחת, גם אם אף אחד לא הקדיש לזה מחשבה, היא שאלטמן 'נהנה' להיפצע בחימום ולהפסיד את המשחק. אף אחד לא חושב שאולי, במקרה, הפציעה הזאת וחוסר היכולת שלו לעלות לשחק במשחק הקובע, לחתום את הקריירה שלו בכשלון עצום בלי יכולת להשפיע, גמרה אותו?
אנשים פה, צריך שיהיה להם חיים מעבר להפועל ולכדורגל. מי שאין לו- שיטפל בזה.
אלטמן המקצוע שלו זה כדורגל. זה מה שהוא עושה מאז שהוא ילד קטן, מזה הוא מתפרנס וזה מה שכולם חושבים עליו ברגע שרואים אותו. הוא יודע שהוא לא יראה יותר חוזה משמעותי. שום תואר. בטח לא בליגת העל.
הוא ידבר מתישהו. אולי עכשיו זה טרי מדי.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

את המשפטים האלו אנחנו שומעים כבר שנים.
בפועל אף שחקן שובר שיוויון לא יגיע במקומו עם ההנהלה הנוכחית.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

De Niro כתב: 31 מאי 2024, 15:24
את המשפטים האלו אנחנו שומעים כבר שנים.
בפועל אף שחקן שובר שיוויון לא יגיע במקומו עם ההנהלה הנוכחית.
נשמה אנחנו בלאומית, שחקנים שוברי שוויון שם זה גיל יצחק, רווה אסייג ושגיא דרור.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
אני לא ממעריציו אבל לא מבין את הטימטום הזה של אוהדים שחושבים שבזה שהם קנו כרטיס או מנוי יש להם בעלות על המועדון ומישהו חייב להם משהו מעבר למאמץ על הדשא.
התפיסה הרווחת, גם אם אף אחד לא הקדיש לזה מחשבה, היא שאלטמן 'נהנה' להיפצע בחימום ולהפסיד את המשחק. אף אחד לא חושב שאולי, במקרה, הפציעה הזאת וחוסר היכולת שלו לעלות לשחק במשחק הקובע, לחתום את הקריירה שלו בכשלון עצום בלי יכולת להשפיע, גמרה אותו?
אלטמן המקצוע שלו זה כדורגל. זה מה שהוא עושה מאז שהוא ילד קטן, מזה הוא מתפרנס וזה מה שכולם חושבים עליו ברגע שרואים אותו. הוא יודע שהוא לא יראה יותר חוזה משמעותי. שום תואר. בטח לא בליגת העל.

הוא קפטן, ראוי היה אחרי המשחק מול אשדוד שיבוא להתנצל ויבקש סליחה מהקהל.
היה ראוי שיוציא הודעה בהתאם.

אעלק טרי מידי
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לירון האדום כתב: 31 מאי 2024, 17:20
ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?

אעלק טרי מידי
ללא ספק היה ראוי ומאכזב שזה לא קרה אבל צריך לקחת את הכל בפרופורציות... לגביו נראה לי שזה קצת יצא מזה...

בסופו של דבר עם כל הפציעות והבלאגן הוא סיים כמלך השערים שלך.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

El dudernio כתב: 31 מאי 2024, 18:09
לירון האדום כתב: 31 מאי 2024, 17:20

אעלק טרי מידי
ללא ספק היה ראוי ומאכזב שזה לא קרה אבל צריך לקחת את הכל בפרופורציות... לגביו נראה לי שזה קצת יצא מזה...

בסופו של דבר עם כל הפציעות והבלאגן הוא סיים כמלך השערים שלך.

אני מסיים מלך שערים בקבוצה הזאת. ואני שמן.
OMG עווופררר
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אתה כנראה לא מסיים כמלך השעריםמשל יצורניר 2024
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

היי עמרי, או חבר של עמרי, כיף שהצטרפת

עמרי אלטמן הוא קפטן הפועל תל אביב שירדה ליגה (למקרה ששכחת) בתחילת העונה ידע להגיע לפוטקאסט ולפזר הבטחות ולשדר אופטימיות.

מן הראוי שיעלה איזה פוסט עלוב להביע מעט אמפטיה. בכל זאת, קפטן בקבוצה שהביאה 25 אלף איש למשחק ירידה.
שבת שלום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
TOMER
קיבל.ה  28 לייקים

הוזמן לנבחרת. הרגישות בשריר נעלמה?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

די נו זה רציני ?!
OMG עווופררר
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

בהצלחה בנבחרת.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

בליגת העל הוא לא אמור להרוויח יותר מ400 אלף לעונה עם התפוקה שהוא נותן והוא מרוויח מיליון. אם לא יסכים לקצץ לפחות חצי בלאומית (וחצי מיליון שכר בשבילו זה גם ביזיון) צריך להראות לו את הדלת החוצה. אבל על מי אני עובד מינצברג עוד יאריך לו חוזה, ככה זה שאבא שלך העורך דין של הקבוצה, פרוטקציות, חבר מביא חבר, מינצברג ממש לא דומה לניסנוב מסתבר ..
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

וינסנט כתב: 31 מאי 2024, 20:36 בליגת העל הוא לא אמור להרוויח יותר מ400 אלף לעונה עם התפוקה שהוא נותן והוא מרוויח מיליון. אם לא יסכים לקצץ לפחות חצי בלאומית (וחצי מיליון שכר בשבילו זה גם ביזיון) צריך להראות לו את הדלת החוצה. אבל על מי אני עובד מינצברג עוד יאריך לו חוזה, ככה זה שאבא שלך העורך דין של הקבוצה, פרוטקציות, חבר מביא חבר, מינצברג ממש לא דומה לניסנוב מסתבר ..
כמה שחקנים של 7 שערי ליגה מרוויחים 400 אלף?

בליגה הלאומית יש מעל 20 כאלו ואם אלטמן יורד הוא ללא ספק יהיה השחקן הבכיר בליגה הזאת.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אם אלטמן כובש עכשיו נגד הונגריה הוא חוגג? בכל זאת המולדת
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

כמה בנאדם אחד יכול להיות לוזר? עומרי אלטמן.
הגיע לפה עלק ״בן אובד״ שחזר הביתה, מכר לנו חלומות על שאיפות ומטרות וקיבל את השכר הכי גבוה בקבוצה.
בפועל? שיחק פחות מ-50% מהזמן בגלל פציעות וירד ליגה ועל פי כל הדיווחים רק מחפש דרך לברוח.
פעם אחת בקריירה העלובה שלך תהיה גבר, תקצץ בשכר (אפילו במתווה מסוים שתחזור לשכר המקורי במידה ועולים חזרה), תעלה את הקבוצה ותתקן את העוול שעשית.

פשוט אפס.
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

מכר לנו חלומות? הוא השחקן הבינוני מינוס הראשון שמשווק את עצמו כאחד הטובים בארץ? נפלת כי היה צוות מקצועי שאכל את הלקרדה הזאת וקמפיין אוהדים שלחץ להביא אותו כאילו מדובר בצ'ארון שרי. שלא יקצץ ולא יתקן כלום, שילך ושהפעם לא יחזור לעולם.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 09 יוני 2024, 10:38 מכר לנו חלומות? הוא השחקן הבינוני מינוס הראשון שמשווק את עצמו כאחד הטובים בארץ? נפלת כי היה צוות מקצועי שאכל את הלקרדה הזאת וקמפיין אוהדים שלחץ להביא אותו כאילו מדובר בצ'ארון שרי. שלא יקצץ ולא יתקן כלום, שילך ושהפעם לא יחזור לעולם.
ב״מכר חלומות״ הכוונה הייתה לראיון המביך שלו בפודקאסט של הקבוצה בתחילת העונה, לא אמרתי שקניתי את מה שניסה למכור.
הייתי נגד ההחתמה שלו אז, אבל במצב הנתון לא חושב שנביא משהו טוב יותר פשוט.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

הנבלות האמריקאיות שכרו את אבא שלו לנהל את המשא ומתן עם הנבלות הקודמות.
אז כנראה החליטו לתת לאבא 1+1.
האחרון שאשם זה אלטמן.
תבואו בתלונות לדבילים שהחליטו לשלם לו שכר של כוכב על
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

״הסמל״ מסרב לקצץ בשכר ואפילו לא מוכן להיפגש עם הקבוצה. אפס.

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... 0#autoplay

עריכה - אה, גם צ׳יבוטה עושה טובה ומוכן להפחית 10 אחוזים בלבד מהשכר שלו.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

מצ'יבוטה אין לי שום ציפיה.

אלטמן יוצא כאן אפס מאופס. מרגיש נבגד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

תיראו מופתעים
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

צריך לתת לעלות 3 דקות אחרונות בכל משחקי החוץ
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

איך יקצץ? הוא יודע שהחוזה הבא שלו יהיה מקסימום 100 אלף.זו ההזדמנות האחרונה לעקוץ מישהו.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

שילך לאכול סושי בקפריסין וישחרר אותנו
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

לא יודעת אם זה אמיתי, הכל יכול להיות
אבל בהנחה שזה אמיתי זה מאוד מתסכל אותי, אני משתדלת תמיד להאשים את מי שנתן חוזים כאלה ושלא יצפו שילכו לקראתם אם הם החתימו על חוזה כזה, אבל ספציפית במקרה הזה מאלטמן אני כן מצפה ליותר לנוכח המצב שאנחנו נמצאים בו תודות לתרומתו האפסית אבל מה אפשר לצפות משחקן שחוזה כזה לא יקבל בשום מקום ואם אפשר לחלוב אז חולבים
מצ'יבוטה אין לי ציפיות בכלל ומהתחלה דפוק מי שהחתים אותו על חוזה כזה, הוא בוודאות לא יקבל חוזה כזה בשום מקום
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

מה יש לצפות משחקן שפיברק פציעה במשחק הכי חשוב של המועדון בעשור האחרון
שחר
קיבל.ה  1488 לייקים

לא שאני מחזיק מאלטמן סמל או משהו , אבל גם אם כן . למה בדיוק אתם מצפים מבן אדם שמתפרנס מכדורגל שיוותר על המון כסף שמובטח לו תחת חוזה שמישהו הציע לו והתחייב לעמוד בו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

שחר כתב: 02 יולי 2024, 19:46 לא שאני מחזיק מאלטמן סמל או משהו , אבל גם אם כן . למה בדיוק אתם מצפים מבן אדם שמתפרנס מכדורגל שיוותר על המון כסף שמובטח לו תחת חוזה שמישהו הציע לו והתחייב לעמוד בו?

מקפטן בקבוצה שירדה ליגה כן אפשר לצפות.
בקיץ שעבר הוא ידע להעלות פוסט עם שיר מרגש שחוזר הביתה. זה הבית שלך? הוא מתפרק? תלחם עליו. אל תעשה קונצים.

לפחות תנסה להגיע לאיזשהו הסדר שבמידה ועולים מתחשבנים איתך.
אבל לשים קצוץ זה מאכזב מאוד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  328 לייקים

להגיד שאי אפשר לצפות ממנו לכלום זאת היתממות.
״הרגש״ הוא זה שנתן לו חוזה כזה, וכש״הרגש״ מגיע בכיוון ההפוך אפשר לצפות ממנו לפעול בהתאם.
הוא יכול לנסות להשיג פשרה כזאת או אחרת (קיצוץ לעונה אחת/קיצוץ של פחות אחוזים ועוד ועוד), אבל לפי כל הפירסומים עומד על שלו ולא מוכן לבוא לקראת. זה אפס.
תוסיפו את זה שהוא אחרי עונה מזעזעת ולא יציבה ואת זה שחירבן במכנס במשחק כל כך חשוב אז על אחת כמה וכמה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

שחר כתב: 02 יולי 2024, 19:46 לא שאני מחזיק מאלטמן סמל או משהו , אבל גם אם כן . למה בדיוק אתם מצפים מבן אדם שמתפרנס מכדורגל שיוותר על המון כסף שמובטח לו תחת חוזה שמישהו הציע לו והתחייב לעמוד בו?

כן, בעיקר אם ברור לו שלא ניתן לעמוד בחוזה שלו בלאומית והוא מעוניין להישאר פה לפחות עד תום החוזה ולשחק כדורגל עבור הפועל תל אביב.
אם הוא לא מעוניין אפשר להגיע לסיכום על פיצוי והוא יוכל לסיים את הקריירה במכבי פ"ת/נתניה/הפועל חיפה עד הפרישה.
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

אני לא בא אליו בטענות על החוזה שהוא חתם, אבל כן על החוסר רצון להיפגש עם הקבוצה בכלל. המינימום זה להגיע ולהגיד - חבר׳ה, תכבדו את החוזה. אני גם בכלל נגד התופעה הבזויה בכדורגל הישראלי (ואצלנו בפרט לצערי) שחוזה הוא המלצה ותלוי ברצון הלא טוב של הבעלים לשלם או לשלם אותו וחושב שבהחלט צריך לשלם לשחקן מה שרשום בחוזה, גם אם חושבים שזה לא מגיע לו במקרים כמו בוזגלו למשל. אני גם מסכים עם זה שהבעיה היא הבעלים שנתנו חוזה מוגזם, אבל שוב פעם, זאת לא הטענה - תבוא להיפגש עם הקבוצה במינימום ...

מצד שני, ברור לחלוטין שמדובר בשני חוזים הזויים (אלטמן + צ׳יבוטה) שאין שום קבוצה שיורדת ללאומית שיכולה לשלם אותם ועכשיו, שיהיה לנו בהצלחה להיפטר מהם. מקסימום, עוד חובות חדשים ובוררות, אנחנו כבר רגילים לזה ...
REDGTS
קיבל.ה  10 לייקים

היה ויהיה ילד אפס
שישאירו אותו על היציע עונה שלמה עד שנגמר החוזה ויאללה שיפרוש
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

אין לאלטמן שום קשר לחוזה שלו.
החוזה שלו קשור לאבא שלו ולמינצברג המופקר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

קובי כתב: 02 יולי 2024, 23:19 אין לאלטמן שום קשר לחוזה שלו.
החוזה שלו קשור לאבא שלו ולמינצברג המופקר.
נכון, לאלטמן אין שום קשר לחוזה, הוא לא חתם עליו, לא יודע כמה כסף הוא מקבל ואפילו לא מה אורכו.
הפנינים של המשתמש המעיק קובי לא מפסיקות הקיץ, תן לנו עוד כי לא מספיק לנו לשמוע את בלבולי מוח על ספרא כן ספרא לא כל שני וחמישי.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

הוא לא מוכן לקצץ בכלום את החוזה.
בגדול זו זכותו וקשה לדרוש זאת ממנו.
אבל אפשר ורצוי לתת לו לרוץ מסביב למגרש כל האימון,לקנוס באלפי דולרים על איחור של דקה,פרצוף או הערה לא במקום למאמן,כמובן לא להכניס אותו לשחק שחס וחלילה לא יקבל שקל פרמיה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הוא חתום על חוזה וזכותו לדרוש את מה שמגיע לו, נכון, אבל זה קצת מגעיל אחרי שכל הקיץ הוא עשה מניפולציות על האוהדים שיפעילו לחץ על חן סול, כאילו הוא מינימום הטוטי שלנו. בסוף שילמנו חצי מיליון דולר על שחקן שלא מסוגל לשחק שני משחקים בריאים.
אתה לא יכול לספר סיפורים על כמה אתה בעצם אוהד שלה הקבוצה, ואז לדרוש כל שקל מהחוזה שלך כשהקבוצה יורדת ללאומית.
שליחת תגובה