עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 237 לייקים
-
- קיבל.ה 3 לייקים
נכון, אבל לא בהכרח צריך לכוון לשחקני ליגת על...הסבתא של הפועל כתב: ↑31 מאי 2024, 11:57בשכר שלו, אתה מביא 3-4 שחקנים של ליגת העל שיהיו שוברי שיוויון בלאומית.
בגדול שחקנים שטובים לליגת העל לא בהכרח יהיו טובים לליגה הלאומית הקשוחה עם המגרשים המעפנים...
פעם היה שחקן בשם יוסי שמריה, קבלן העליות...
חבל שאין כאלה היום

-
- קיבל.ה 55 לייקים
על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
אני לא ממעריציו אבל לא מבין את הטימטום הזה של אוהדים שחושבים שבזה שהם קנו כרטיס או מנוי יש להם בעלות על המועדון ומישהו חייב להם משהו מעבר למאמץ על הדשא.
התפיסה הרווחת, גם אם אף אחד לא הקדיש לזה מחשבה, היא שאלטמן 'נהנה' להיפצע בחימום ולהפסיד את המשחק. אף אחד לא חושב שאולי, במקרה, הפציעה הזאת וחוסר היכולת שלו לעלות לשחק במשחק הקובע, לחתום את הקריירה שלו בכשלון עצום בלי יכולת להשפיע, גמרה אותו?
אנשים פה, צריך שיהיה להם חיים מעבר להפועל ולכדורגל. מי שאין לו- שיטפל בזה.
אלטמן המקצוע שלו זה כדורגל. זה מה שהוא עושה מאז שהוא ילד קטן, מזה הוא מתפרנס וזה מה שכולם חושבים עליו ברגע שרואים אותו. הוא יודע שהוא לא יראה יותר חוזה משמעותי. שום תואר. בטח לא בליגת העל.
הוא ידבר מתישהו. אולי עכשיו זה טרי מדי.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אני לא ממעריציו אבל לא מבין את הטימטום הזה של אוהדים שחושבים שבזה שהם קנו כרטיס או מנוי יש להם בעלות על המועדון ומישהו חייב להם משהו מעבר למאמץ על הדשא.
התפיסה הרווחת, גם אם אף אחד לא הקדיש לזה מחשבה, היא שאלטמן 'נהנה' להיפצע בחימום ולהפסיד את המשחק. אף אחד לא חושב שאולי, במקרה, הפציעה הזאת וחוסר היכולת שלו לעלות לשחק במשחק הקובע, לחתום את הקריירה שלו בכשלון עצום בלי יכולת להשפיע, גמרה אותו?
אלטמן המקצוע שלו זה כדורגל. זה מה שהוא עושה מאז שהוא ילד קטן, מזה הוא מתפרנס וזה מה שכולם חושבים עליו ברגע שרואים אותו. הוא יודע שהוא לא יראה יותר חוזה משמעותי. שום תואר. בטח לא בליגת העל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
את המשפטים האלו אנחנו שומעים כבר שנים.הסבתא של הפועל כתב: ↑31 מאי 2024, 11:57בשכר שלו, אתה מביא 3-4 שחקנים של ליגת העל שיהיו שוברי שיוויון בלאומית.
בפועל אף שחקן שובר שיוויון לא יגיע במקומו עם ההנהלה הנוכחית.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
נשמה אנחנו בלאומית, שחקנים שוברי שוויון שם זה גיל יצחק, רווה אסייג ושגיא דרור.De Niro כתב: ↑31 מאי 2024, 15:24את המשפטים האלו אנחנו שומעים כבר שנים.הסבתא של הפועל כתב: ↑31 מאי 2024, 11:57בשכר שלו, אתה מביא 3-4 שחקנים של ליגת העל שיהיו שוברי שיוויון בלאומית.
בפועל אף שחקן שובר שיוויון לא יגיע במקומו עם ההנהלה הנוכחית.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הוא קפטן, ראוי היה אחרי המשחק מול אשדוד שיבוא להתנצל ויבקש סליחה מהקהל.ברנדון מלכה כתב: ↑31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
היה ראוי שיוציא הודעה בהתאם.
אעלק טרי מידי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ללא ספק היה ראוי ומאכזב שזה לא קרה אבל צריך לקחת את הכל בפרופורציות... לגביו נראה לי שזה קצת יצא מזה...לירון האדום כתב: ↑31 מאי 2024, 17:20הוא קפטן, ראוי היה אחרי המשחק מול אשדוד שיבוא להתנצל ויבקש סליחה מהקהל.ברנדון מלכה כתב: ↑31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
אעלק טרי מידי
בסופו של דבר עם כל הפציעות והבלאגן הוא סיים כמלך השערים שלך.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
El dudernio כתב: ↑31 מאי 2024, 18:09ללא ספק היה ראוי ומאכזב שזה לא קרה אבל צריך לקחת את הכל בפרופורציות... לגביו נראה לי שזה קצת יצא מזה...לירון האדום כתב: ↑31 מאי 2024, 17:20הוא קפטן, ראוי היה אחרי המשחק מול אשדוד שיבוא להתנצל ויבקש סליחה מהקהל.ברנדון מלכה כתב: ↑31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
אעלק טרי מידי
בסופו של דבר עם כל הפציעות והבלאגן הוא סיים כמלך השערים שלך.
אני מסיים מלך שערים בקבוצה הזאת. ואני שמן.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתה כנראה לא מסיים כמלך השעריםמשל יצורניר 2024
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
היי עמרי, או חבר של עמרי, כיף שהצטרפתברנדון מלכה כתב: ↑31 מאי 2024, 14:30 על מה הוא צריך להתנצל? מה הוא עשה בכוונה או ביודעין שהוא היה יכול וצריך לעשות אחרת?
עמרי אלטמן הוא קפטן הפועל תל אביב שירדה ליגה (למקרה ששכחת) בתחילת העונה ידע להגיע לפוטקאסט ולפזר הבטחות ולשדר אופטימיות.
מן הראוי שיעלה איזה פוסט עלוב להביע מעט אמפטיה. בכל זאת, קפטן בקבוצה שהביאה 25 אלף איש למשחק ירידה.
שבת שלום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
בליגת העל הוא לא אמור להרוויח יותר מ400 אלף לעונה עם התפוקה שהוא נותן והוא מרוויח מיליון. אם לא יסכים לקצץ לפחות חצי בלאומית (וחצי מיליון שכר בשבילו זה גם ביזיון) צריך להראות לו את הדלת החוצה. אבל על מי אני עובד מינצברג עוד יאריך לו חוזה, ככה זה שאבא שלך העורך דין של הקבוצה, פרוטקציות, חבר מביא חבר, מינצברג ממש לא דומה לניסנוב מסתבר ..
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כמה שחקנים של 7 שערי ליגה מרוויחים 400 אלף?וינסנט כתב: ↑31 מאי 2024, 20:36 בליגת העל הוא לא אמור להרוויח יותר מ400 אלף לעונה עם התפוקה שהוא נותן והוא מרוויח מיליון. אם לא יסכים לקצץ לפחות חצי בלאומית (וחצי מיליון שכר בשבילו זה גם ביזיון) צריך להראות לו את הדלת החוצה. אבל על מי אני עובד מינצברג עוד יאריך לו חוזה, ככה זה שאבא שלך העורך דין של הקבוצה, פרוטקציות, חבר מביא חבר, מינצברג ממש לא דומה לניסנוב מסתבר ..
בליגה הלאומית יש מעל 20 כאלו ואם אלטמן יורד הוא ללא ספק יהיה השחקן הבכיר בליגה הזאת.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אם אלטמן כובש עכשיו נגד הונגריה הוא חוגג? בכל זאת המולדת
OMG עווופררר
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
כמה בנאדם אחד יכול להיות לוזר? עומרי אלטמן.
הגיע לפה עלק ״בן אובד״ שחזר הביתה, מכר לנו חלומות על שאיפות ומטרות וקיבל את השכר הכי גבוה בקבוצה.
בפועל? שיחק פחות מ-50% מהזמן בגלל פציעות וירד ליגה ועל פי כל הדיווחים רק מחפש דרך לברוח.
פעם אחת בקריירה העלובה שלך תהיה גבר, תקצץ בשכר (אפילו במתווה מסוים שתחזור לשכר המקורי במידה ועולים חזרה), תעלה את הקבוצה ותתקן את העוול שעשית.
פשוט אפס.
הגיע לפה עלק ״בן אובד״ שחזר הביתה, מכר לנו חלומות על שאיפות ומטרות וקיבל את השכר הכי גבוה בקבוצה.
בפועל? שיחק פחות מ-50% מהזמן בגלל פציעות וירד ליגה ועל פי כל הדיווחים רק מחפש דרך לברוח.
פעם אחת בקריירה העלובה שלך תהיה גבר, תקצץ בשכר (אפילו במתווה מסוים שתחזור לשכר המקורי במידה ועולים חזרה), תעלה את הקבוצה ותתקן את העוול שעשית.
פשוט אפס.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מכר לנו חלומות? הוא השחקן הבינוני מינוס הראשון שמשווק את עצמו כאחד הטובים בארץ? נפלת כי היה צוות מקצועי שאכל את הלקרדה הזאת וקמפיין אוהדים שלחץ להביא אותו כאילו מדובר בצ'ארון שרי. שלא יקצץ ולא יתקן כלום, שילך ושהפעם לא יחזור לעולם.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
ב״מכר חלומות״ הכוונה הייתה לראיון המביך שלו בפודקאסט של הקבוצה בתחילת העונה, לא אמרתי שקניתי את מה שניסה למכור.מריו פצ'אלקה כתב: ↑09 יוני 2024, 10:38 מכר לנו חלומות? הוא השחקן הבינוני מינוס הראשון שמשווק את עצמו כאחד הטובים בארץ? נפלת כי היה צוות מקצועי שאכל את הלקרדה הזאת וקמפיין אוהדים שלחץ להביא אותו כאילו מדובר בצ'ארון שרי. שלא יקצץ ולא יתקן כלום, שילך ושהפעם לא יחזור לעולם.
הייתי נגד ההחתמה שלו אז, אבל במצב הנתון לא חושב שנביא משהו טוב יותר פשוט.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הנבלות האמריקאיות שכרו את אבא שלו לנהל את המשא ומתן עם הנבלות הקודמות.
אז כנראה החליטו לתת לאבא 1+1.
האחרון שאשם זה אלטמן.
תבואו בתלונות לדבילים שהחליטו לשלם לו שכר של כוכב על
אז כנראה החליטו לתת לאבא 1+1.
האחרון שאשם זה אלטמן.
תבואו בתלונות לדבילים שהחליטו לשלם לו שכר של כוכב על
״הסמל״ מסרב לקצץ בשכר ואפילו לא מוכן להיפגש עם הקבוצה. אפס.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... 0#autoplay
עריכה - אה, גם צ׳יבוטה עושה טובה ומוכן להפחית 10 אחוזים בלבד מהשכר שלו.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... 0#autoplay
עריכה - אה, גם צ׳יבוטה עושה טובה ומוכן להפחית 10 אחוזים בלבד מהשכר שלו.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מצ'יבוטה אין לי שום ציפיה.
אלטמן יוצא כאן אפס מאופס. מרגיש נבגד
אלטמן יוצא כאן אפס מאופס. מרגיש נבגד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
צריך לתת לעלות 3 דקות אחרונות בכל משחקי החוץ
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
איך יקצץ? הוא יודע שהחוזה הבא שלו יהיה מקסימום 100 אלף.זו ההזדמנות האחרונה לעקוץ מישהו.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
שילך לאכול סושי בקפריסין וישחרר אותנו
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
לא יודעת אם זה אמיתי, הכל יכול להיות
אבל בהנחה שזה אמיתי זה מאוד מתסכל אותי, אני משתדלת תמיד להאשים את מי שנתן חוזים כאלה ושלא יצפו שילכו לקראתם אם הם החתימו על חוזה כזה, אבל ספציפית במקרה הזה מאלטמן אני כן מצפה ליותר לנוכח המצב שאנחנו נמצאים בו תודות לתרומתו האפסית אבל מה אפשר לצפות משחקן שחוזה כזה לא יקבל בשום מקום ואם אפשר לחלוב אז חולבים
מצ'יבוטה אין לי ציפיות בכלל ומהתחלה דפוק מי שהחתים אותו על חוזה כזה, הוא בוודאות לא יקבל חוזה כזה בשום מקום
אבל בהנחה שזה אמיתי זה מאוד מתסכל אותי, אני משתדלת תמיד להאשים את מי שנתן חוזים כאלה ושלא יצפו שילכו לקראתם אם הם החתימו על חוזה כזה, אבל ספציפית במקרה הזה מאלטמן אני כן מצפה ליותר לנוכח המצב שאנחנו נמצאים בו תודות לתרומתו האפסית אבל מה אפשר לצפות משחקן שחוזה כזה לא יקבל בשום מקום ואם אפשר לחלוב אז חולבים
מצ'יבוטה אין לי ציפיות בכלל ומהתחלה דפוק מי שהחתים אותו על חוזה כזה, הוא בוודאות לא יקבל חוזה כזה בשום מקום
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
מה יש לצפות משחקן שפיברק פציעה במשחק הכי חשוב של המועדון בעשור האחרון
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
לא שאני מחזיק מאלטמן סמל או משהו , אבל גם אם כן . למה בדיוק אתם מצפים מבן אדם שמתפרנס מכדורגל שיוותר על המון כסף שמובטח לו תחת חוזה שמישהו הציע לו והתחייב לעמוד בו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מקפטן בקבוצה שירדה ליגה כן אפשר לצפות.
בקיץ שעבר הוא ידע להעלות פוסט עם שיר מרגש שחוזר הביתה. זה הבית שלך? הוא מתפרק? תלחם עליו. אל תעשה קונצים.
לפחות תנסה להגיע לאיזשהו הסדר שבמידה ועולים מתחשבנים איתך.
אבל לשים קצוץ זה מאכזב מאוד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
להגיד שאי אפשר לצפות ממנו לכלום זאת היתממות.
״הרגש״ הוא זה שנתן לו חוזה כזה, וכש״הרגש״ מגיע בכיוון ההפוך אפשר לצפות ממנו לפעול בהתאם.
הוא יכול לנסות להשיג פשרה כזאת או אחרת (קיצוץ לעונה אחת/קיצוץ של פחות אחוזים ועוד ועוד), אבל לפי כל הפירסומים עומד על שלו ולא מוכן לבוא לקראת. זה אפס.
תוסיפו את זה שהוא אחרי עונה מזעזעת ולא יציבה ואת זה שחירבן במכנס במשחק כל כך חשוב אז על אחת כמה וכמה.
״הרגש״ הוא זה שנתן לו חוזה כזה, וכש״הרגש״ מגיע בכיוון ההפוך אפשר לצפות ממנו לפעול בהתאם.
הוא יכול לנסות להשיג פשרה כזאת או אחרת (קיצוץ לעונה אחת/קיצוץ של פחות אחוזים ועוד ועוד), אבל לפי כל הפירסומים עומד על שלו ולא מוכן לבוא לקראת. זה אפס.
תוסיפו את זה שהוא אחרי עונה מזעזעת ולא יציבה ואת זה שחירבן במכנס במשחק כל כך חשוב אז על אחת כמה וכמה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כן, בעיקר אם ברור לו שלא ניתן לעמוד בחוזה שלו בלאומית והוא מעוניין להישאר פה לפחות עד תום החוזה ולשחק כדורגל עבור הפועל תל אביב.
אם הוא לא מעוניין אפשר להגיע לסיכום על פיצוי והוא יוכל לסיים את הקריירה במכבי פ"ת/נתניה/הפועל חיפה עד הפרישה.
אני לא בא אליו בטענות על החוזה שהוא חתם, אבל כן על החוסר רצון להיפגש עם הקבוצה בכלל. המינימום זה להגיע ולהגיד - חבר׳ה, תכבדו את החוזה. אני גם בכלל נגד התופעה הבזויה בכדורגל הישראלי (ואצלנו בפרט לצערי) שחוזה הוא המלצה ותלוי ברצון הלא טוב של הבעלים לשלם או לשלם אותו וחושב שבהחלט צריך לשלם לשחקן מה שרשום בחוזה, גם אם חושבים שזה לא מגיע לו במקרים כמו בוזגלו למשל. אני גם מסכים עם זה שהבעיה היא הבעלים שנתנו חוזה מוגזם, אבל שוב פעם, זאת לא הטענה - תבוא להיפגש עם הקבוצה במינימום ...
מצד שני, ברור לחלוטין שמדובר בשני חוזים הזויים (אלטמן + צ׳יבוטה) שאין שום קבוצה שיורדת ללאומית שיכולה לשלם אותם ועכשיו, שיהיה לנו בהצלחה להיפטר מהם. מקסימום, עוד חובות חדשים ובוררות, אנחנו כבר רגילים לזה ...
מצד שני, ברור לחלוטין שמדובר בשני חוזים הזויים (אלטמן + צ׳יבוטה) שאין שום קבוצה שיורדת ללאומית שיכולה לשלם אותם ועכשיו, שיהיה לנו בהצלחה להיפטר מהם. מקסימום, עוד חובות חדשים ובוררות, אנחנו כבר רגילים לזה ...
היה ויהיה ילד אפס
שישאירו אותו על היציע עונה שלמה עד שנגמר החוזה ויאללה שיפרוש
שישאירו אותו על היציע עונה שלמה עד שנגמר החוזה ויאללה שיפרוש
-
- קיבל.ה 218 לייקים
אין לאלטמן שום קשר לחוזה שלו.
החוזה שלו קשור לאבא שלו ולמינצברג המופקר.
החוזה שלו קשור לאבא שלו ולמינצברג המופקר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
נכון, לאלטמן אין שום קשר לחוזה, הוא לא חתם עליו, לא יודע כמה כסף הוא מקבל ואפילו לא מה אורכו.
הפנינים של המשתמש המעיק קובי לא מפסיקות הקיץ, תן לנו עוד כי לא מספיק לנו לשמוע את בלבולי מוח על ספרא כן ספרא לא כל שני וחמישי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
הוא לא מוכן לקצץ בכלום את החוזה.
בגדול זו זכותו וקשה לדרוש זאת ממנו.
אבל אפשר ורצוי לתת לו לרוץ מסביב למגרש כל האימון,לקנוס באלפי דולרים על איחור של דקה,פרצוף או הערה לא במקום למאמן,כמובן לא להכניס אותו לשחק שחס וחלילה לא יקבל שקל פרמיה
בגדול זו זכותו וקשה לדרוש זאת ממנו.
אבל אפשר ורצוי לתת לו לרוץ מסביב למגרש כל האימון,לקנוס באלפי דולרים על איחור של דקה,פרצוף או הערה לא במקום למאמן,כמובן לא להכניס אותו לשחק שחס וחלילה לא יקבל שקל פרמיה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא חתום על חוזה וזכותו לדרוש את מה שמגיע לו, נכון, אבל זה קצת מגעיל אחרי שכל הקיץ הוא עשה מניפולציות על האוהדים שיפעילו לחץ על חן סול, כאילו הוא מינימום הטוטי שלנו. בסוף שילמנו חצי מיליון דולר על שחקן שלא מסוגל לשחק שני משחקים בריאים.
אתה לא יכול לספר סיפורים על כמה אתה בעצם אוהד שלה הקבוצה, ואז לדרוש כל שקל מהחוזה שלך כשהקבוצה יורדת ללאומית.
אתה לא יכול לספר סיפורים על כמה אתה בעצם אוהד שלה הקבוצה, ואז לדרוש כל שקל מהחוזה שלך כשהקבוצה יורדת ללאומית.