הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב 26.1 20:30
-
Adam
- קיבל.ה 148 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1584 לייקים
סליחה על האנלוגיה אבל מבחינתי התקציר שמתחיל ישר בהרמה בלי ההנעת כדור לפני והפאול וכו' זה קצת כמו להתחיל ישר בחדירה ולגמור, בעוד בלראות את הסוף ברצף יש גם משחק מקדים, המתח נבנה בהדרגה
בכל מקרה לא חשבתי על זה שהמנהלת מעלה את המשחקים המלאים, אולי אפילו אנסה לערוך את הסוף בעצמי
-
Adam
- קיבל.ה 148 לייקים
הניצחון הזה כמובן גם מוקדש גם לכל אוהדי הפועל שנרצחו ונפלו במלחמה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2580 לייקים
סה"כ משחקי דרבי שלא נצחנו:
21 משחקי ליגה
2 משחקי גביע
4 משחקי גביע הטוטו
עוד 2 פוצצו
זה מאז 2014.
קבוצת הבת שלהם הפועל חיפה, בשביל ההשוואה, לא נצחה אותם 24 משחקי ליגה וגביע מאז 2018.
רצף ארוך כן, אבל גם הוא היה נגוע בהמון פרופגנדה.
שנתיים לא היה דרבי בכלל עכשיו. הייתה עוד עונה שהיינו בלאומית וברוב יתר העונות היו שני דרבים כי היינו פליאוף תחתון.
ואני שם בצד כמובן שהתקציב שלנו היה עשירית מהם.
עכשיו אפשר להגיד את זה.
21 משחקי ליגה
2 משחקי גביע
4 משחקי גביע הטוטו
עוד 2 פוצצו
זה מאז 2014.
קבוצת הבת שלהם הפועל חיפה, בשביל ההשוואה, לא נצחה אותם 24 משחקי ליגה וגביע מאז 2018.
רצף ארוך כן, אבל גם הוא היה נגוע בהמון פרופגנדה.
שנתיים לא היה דרבי בכלל עכשיו. הייתה עוד עונה שהיינו בלאומית וברוב יתר העונות היו שני דרבים כי היינו פליאוף תחתון.
ואני שם בצד כמובן שהתקציב שלנו היה עשירית מהם.
עכשיו אפשר להגיד את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 798 לייקים
חייב רגע לשפוך כאן עוד משהו.
אחרי ההפסד בפנדלים בגביע, היו אנשים שאמרו לי שגם אם ננצח זה כבר לא ימלא את החור שנוצר.
חשבתי לעצמי וואלה, אולי אפילו יש בזה משהו.
בדרך שבה זה קרה אתמול לא רק שהחור התמלא, נוצר במקומו הר געש של אהבה ואושר מתפרץ.
דווקא בגלל שזה הגיע אחרי כדורגל גרוע - כאילו הרוחות באו ואמרו - לא ככה זה צריך להיגמר, אלא ככה.
תבלו.
אז באמת, מכאן רק תודה לאלוהים, לספרא, וגם לברדה שכולנו רצינו לחתוך לו את הראש. לכל מי שלבש היום אדום על הדשא.
הדבר הזה ייזכר לכם.
תודה

אחרי ההפסד בפנדלים בגביע, היו אנשים שאמרו לי שגם אם ננצח זה כבר לא ימלא את החור שנוצר.
חשבתי לעצמי וואלה, אולי אפילו יש בזה משהו.
בדרך שבה זה קרה אתמול לא רק שהחור התמלא, נוצר במקומו הר געש של אהבה ואושר מתפרץ.
דווקא בגלל שזה הגיע אחרי כדורגל גרוע - כאילו הרוחות באו ואמרו - לא ככה זה צריך להיגמר, אלא ככה.
תבלו.
אז באמת, מכאן רק תודה לאלוהים, לספרא, וגם לברדה שכולנו רצינו לחתוך לו את הראש. לכל מי שלבש היום אדום על הדשא.
הדבר הזה ייזכר לכם.
תודה
ליידנר. לואיזו. קרייב. אלטמן. קרייב. צ'יקו.
-
InFlames
- קיבל.ה 479 לייקים
ברו הולך להביא ביד על ה4 דק האלהפרימו לוי כתב: ↑27 ינואר 2026, 09:41סליחה על האנלוגיה אבל מבחינתי התקציר שמתחיל ישר בהרמה בלי ההנעת כדור לפני והפאול וכו' זה קצת כמו להתחיל ישר בחדירה ולגמור, בעוד בלראות את הסוף ברצף יש גם משחק מקדים, המתח נבנה בהדרגה
בכל מקרה לא חשבתי על זה שהמנהלת מעלה את המשחקים המלאים, אולי אפילו אנסה לערוך את הסוף בעצמי
לגיטימי גם אני
- RedDrifter
- קיבל.ה 482 לייקים

הנה אני אתמול בלילה עד 4 בערך
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1094 לייקים
תודה לך הפועל!
אני מעל 65 שנה אוהד וראיתי המוני דרבי (כמו בשיר - בניצחונות בהפסדים אני אדום כל החיים). ועדיין הניצחון הזה מרגש!
בעיקר כי הושג על אפם וחמתם של כל "הפרשנים, הידעניים והמיקצועיים" במשחק גרוע ,בפוקסים. אבל לראות את הפנים העגומות של כל להקת ערוץ מכבי 5, (והאוחנות למיניהם) היה פיצוי הולם!
כל העולם כולו שונא הפועל תא , ורק אני אוהב!
אני מעל 65 שנה אוהד וראיתי המוני דרבי (כמו בשיר - בניצחונות בהפסדים אני אדום כל החיים). ועדיין הניצחון הזה מרגש!
בעיקר כי הושג על אפם וחמתם של כל "הפרשנים, הידעניים והמיקצועיים" במשחק גרוע ,בפוקסים. אבל לראות את הפנים העגומות של כל להקת ערוץ מכבי 5, (והאוחנות למיניהם) היה פיצוי הולם!
כל העולם כולו שונא הפועל תא , ורק אני אוהב!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סוף סוף הילד זוכה לראות ניצחון בדרבי (שוד אבל למי אכפת) וללכת לבת ספר עם גאווה. תודה לך ספרא
- teknoboy
- קיבל.ה 2038 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 224 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
הערב הטוב בחיי, והייתי בטדי.
הדרמה הזו, והחגיגות אל תוך הלילה יחד עם כל השחקנים.
אני בחלום. אני מרחף על ענן, אני מאושר כמו שלא הייתי.
תודה הפועל. תודה למי שהביא לפה את השחקנים המרגשים האלה.
תודה לציקו. אני רוצה אותו איתנו לתמיד.
תודה אלוהים על הנצחון הזה.
תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אני קורא את התגובות בעמוד 21 ורועד מלחץ.
לא נורמלי הדבר הזה
לא נורמלי הדבר הזה
- פוגודין
- קיבל.ה 262 לייקים
טוב חשבתי על זה
נראה לי שהוצאנו להם את העיניים עם הידיים

נראה לי שהוצאנו להם את העיניים עם הידיים

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
InFlames
- קיבל.ה 479 לייקים
מי שלא היה בחגיגות לא יבין בחייםL.S כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:01 הערב הטוב בחיי, והייתי בטדי.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
טוב אחריי לילה של חגיגות.. קצת ניתוח מקצועי על המשחק
מבחינת רמת כדורגל - דרבי פח, 2 הקבוצות עם מלא איבודי כדור, הכל מקרי, משחק חלש בטירוף.
מחצית א' - הפועל חושך, לא יודעת מה לעשות עם הכדור, לא מדויקת, מערך מבולגן.. פשוט כלום.
מכבי לעומת זאת ניסו לשחק כדורגל מסודר, אבל להפועל יאמר לזכותה שכולם היו ממושמעים טקטית והקשו על מכבי, בכללי שהפועל עושה הגנה קשה מאוד להגיע נגדה למצבים העונה.
הגול שלהם הגיע מטעות של מחמיד, ושינוי כיוון קל שהטעה את צור.
מחצית ב' - מכבי לא עולים, עושים מידי פעם לחץ אבל נותנים להפועל לשחק ויוצאים למתפרצות, הפועל עדיין לא יודעת מה לעשות ואיך להתקיף.
נראה שלקראת הסוף ברדה התייאש ממשחק מסודר או לפחות רצון לשחק מסודר וזרק לדשא שחקנים כדיי לעשות בלאגן (זה מה היה שצריך לעשות בגביע!), ואיכשהו זה עבד לו, היסטוריה.
שחקנים
צור - לקח כדור ענק בקרן, סה"כ סולידי ויציב בעיקר מבחינת משחק אוויר.
קוקו - משחק לא יציב, בקטע החיובי רואים שהוא ממש מהיר, יש לו טיפול טוב בכדור וקשה לעבור אותו, אבל יותר מידי פעמים עברו אותו בדרבי הזה והוא איבד לא מעט כדורים ומשחק הרבה עם הידיים, סה"כ עדיין נראה מגן טוב לליגה.
ארצ'ל - הפתעת המשחק מבחנתי, הרוויח הרבה כדורים מאבו פרחי והגנתית היה יציב מאוד.
צ'יקו - פסל בחודרוב דחוף, בלם אחד הטכניים שהיה בהפועל אבר, וגול שיכנס לספרי ההיסטוריה.
מורגן - לא מאשים אותו, הוא לא מגן.
פלקאו - מספר 1 בהפועל, וואו כמה חילוצי כדור ומלחמה.. אדיר.
קרייב - מחצית ראשונה חושך! מחצית שנייה כאילו שחקן אחר, לקח על עצמו את המשחק.. הפתיע אותי.
קורין - חלש מאוד.
לויזו - חלש מאוד, אבל רץ כמו מטורף.
למקין - חלש מאוד.
מחמיד - חלש מאוד.
אלטמן - אחד הווינרים הגדולים של הפועל וזה מצחיק להגיד את זה כי הוא ירד איתנו פעמיים ליגה. אבל איזה שער קשה.. וואו.
שאנדה - עשה הרבה בלאגן כשנכנס, והגבהה לא פחות ממושלמת.
ליידנר - סוף סוף היה מגן שמאלי מהיר שהוא אופציה התקפית! הוא בעונה לא טובה, אבל חייב להריץ אותו כי אין ברירה.
מבחינת רמת כדורגל - דרבי פח, 2 הקבוצות עם מלא איבודי כדור, הכל מקרי, משחק חלש בטירוף.
מחצית א' - הפועל חושך, לא יודעת מה לעשות עם הכדור, לא מדויקת, מערך מבולגן.. פשוט כלום.
מכבי לעומת זאת ניסו לשחק כדורגל מסודר, אבל להפועל יאמר לזכותה שכולם היו ממושמעים טקטית והקשו על מכבי, בכללי שהפועל עושה הגנה קשה מאוד להגיע נגדה למצבים העונה.
הגול שלהם הגיע מטעות של מחמיד, ושינוי כיוון קל שהטעה את צור.
מחצית ב' - מכבי לא עולים, עושים מידי פעם לחץ אבל נותנים להפועל לשחק ויוצאים למתפרצות, הפועל עדיין לא יודעת מה לעשות ואיך להתקיף.
נראה שלקראת הסוף ברדה התייאש ממשחק מסודר או לפחות רצון לשחק מסודר וזרק לדשא שחקנים כדיי לעשות בלאגן (זה מה היה שצריך לעשות בגביע!), ואיכשהו זה עבד לו, היסטוריה.
שחקנים
צור - לקח כדור ענק בקרן, סה"כ סולידי ויציב בעיקר מבחינת משחק אוויר.
קוקו - משחק לא יציב, בקטע החיובי רואים שהוא ממש מהיר, יש לו טיפול טוב בכדור וקשה לעבור אותו, אבל יותר מידי פעמים עברו אותו בדרבי הזה והוא איבד לא מעט כדורים ומשחק הרבה עם הידיים, סה"כ עדיין נראה מגן טוב לליגה.
ארצ'ל - הפתעת המשחק מבחנתי, הרוויח הרבה כדורים מאבו פרחי והגנתית היה יציב מאוד.
צ'יקו - פסל בחודרוב דחוף, בלם אחד הטכניים שהיה בהפועל אבר, וגול שיכנס לספרי ההיסטוריה.
מורגן - לא מאשים אותו, הוא לא מגן.
פלקאו - מספר 1 בהפועל, וואו כמה חילוצי כדור ומלחמה.. אדיר.
קרייב - מחצית ראשונה חושך! מחצית שנייה כאילו שחקן אחר, לקח על עצמו את המשחק.. הפתיע אותי.
קורין - חלש מאוד.
לויזו - חלש מאוד, אבל רץ כמו מטורף.
למקין - חלש מאוד.
מחמיד - חלש מאוד.
אלטמן - אחד הווינרים הגדולים של הפועל וזה מצחיק להגיד את זה כי הוא ירד איתנו פעמיים ליגה. אבל איזה שער קשה.. וואו.
שאנדה - עשה הרבה בלאגן כשנכנס, והגבהה לא פחות ממושלמת.
ליידנר - סוף סוף היה מגן שמאלי מהיר שהוא אופציה התקפית! הוא בעונה לא טובה, אבל חייב להריץ אותו כי אין ברירה.
ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
במשך 12 שנה, בכל דרבי מחדש, אמרתי לעצמי: 'לפחות הוא לא צריך לראות את זה'. אבל עכשיו הגיע הזמן. מבחינתי, הניצחון הזה היה בשבילך, אורן. מקווה שחגגת למעלה בדיוק כמו שאנחנו חגגנו פה למטה!
יאללה הפועל!!!
במשך 12 שנה, בכל דרבי מחדש, אמרתי לעצמי: 'לפחות הוא לא צריך לראות את זה'. אבל עכשיו הגיע הזמן. מבחינתי, הניצחון הזה היה בשבילך, אורן. מקווה שחגגת למעלה בדיוק כמו שאנחנו חגגנו פה למטה!
יאללה הפועל!!!
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
eyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:29 ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
יאללה הפועל!!!
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
ריגשתeyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:29 ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
יאללה הפועל!!!
עולה לקברו?
יחד, רק יחד! 
חזרתי משם עכשיו, חגגנו קצת על הראש שלהם7even כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:37ריגשתeyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:29 ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
יאללה הפועל!!!
עולה לקברו?
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
דמעות של שמחה.eyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:09חזרתי משם עכשיו, חגגנו קצת על הראש שלהם7even כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:37ריגשתeyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:29 ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
יאללה הפועל!!!
עולה לקברו?
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
איזה כיף הפועל !
איזה יופי !
פורמלין דחוף
איזה יופי !
פורמלין דחוף
-
Adam
- קיבל.ה 148 לייקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 798 לייקים
הפועל, הפועל, הפועל
איך בכל זאת אנחנו עוד כאן
באים וסובלים
אבל מכורים
זה רק מתגבר עם הזמן
אני בחרתי בשנים הכי קשות
מאחורייך תמיד להיות
את לא דומה לשום דבר אחר
זה לא עובר לי זה לא עובר
מזקק את התחושה מאז אתמול

איך בכל זאת אנחנו עוד כאן
באים וסובלים
אבל מכורים
זה רק מתגבר עם הזמן
אני בחרתי בשנים הכי קשות
מאחורייך תמיד להיות
את לא דומה לשום דבר אחר
זה לא עובר לי זה לא עובר
מזקק את התחושה מאז אתמול
26.11
אני רואה עכשיו את השידור מאתמול, לאביו ראיונות של שחקנים אחרי המשחק? רק מאמנים?
- RedDrifter
- קיבל.ה 482 לייקים
כן קפץ לי קדימה מסתבר, הייתי משלם על ראיון עם דור פרץ
-
arik89
- קיבל.ה 143 לייקים
ריגשת.eyalgil כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:29 ב 2013 אחי, שהיה אוהד שרוף של הפועל, נפטר. הוא זה שלקח אותי בתור ילד לכל המשחקים, ואף שיחק כקפטן בנוער של הפועל .
יאללה הפועל!!!
- RedDrifter
- קיבל.ה 482 לייקים
-
indiferent
- קיבל.ה 101 לייקים
1. יש לי שתי ילדות, 8 ו12, של"צערי" הדבקתי באהדת הפועל. הן חוו נצחונות, בבלומפילד שנה שעברה, אבל אמרתי להן שאין כמו נצחון בדרבי. הבוקר הערתי אותן ב"...ניצחנו דרבי..." החיוכים על פניהן והחיבוקים שלהן שווים זהב.
2. כמו אוהד הפועל, חזרתי עכשיו לראות את השידור המוקלט, הפתעה I, התוצאה לא השתנתה. הפתעה II אני דומע כמו ילד.
תענוג
2. כמו אוהד הפועל, חזרתי עכשיו לראות את השידור המוקלט, הפתעה I, התוצאה לא השתנתה. הפתעה II אני דומע כמו ילד.
תענוג
- RedDrifter
- קיבל.ה 482 לייקים
צנצי טען בבוקר שגולדהאר מתכוון ׳לעזוב׳ את מכבי ת״א בתום העונה
לפי מה שאני קורא ברשתות בכל מיני חורים יש כתבות שמסתובבות בתקשורת הקנדית, גולדהאר מתכוון להפסיק להשקיע פרקטית במכבי החל מהעונה הבאה ולהחזיק את הקבוצה פשוט בלי להשקיע שקל מהכיס שלו (כי אין מי שיקנה ממנו את המניות) בגלל כל מה שקרה בשנה האחרונה עם לאזיטיץ
לא הצלחתי למצוא את המקור לכך, לא פעם ראשונה שצנצי טוען לכך, אם כן, מדובר פה באירוע ענק שלא דובר עליו בכלל - מישהו מכיר? שמע? ראה?
לפי מה שאני קורא ברשתות בכל מיני חורים יש כתבות שמסתובבות בתקשורת הקנדית, גולדהאר מתכוון להפסיק להשקיע פרקטית במכבי החל מהעונה הבאה ולהחזיק את הקבוצה פשוט בלי להשקיע שקל מהכיס שלו (כי אין מי שיקנה ממנו את המניות) בגלל כל מה שקרה בשנה האחרונה עם לאזיטיץ
לא הצלחתי למצוא את המקור לכך, לא פעם ראשונה שצנצי טוען לכך, אם כן, מדובר פה באירוע ענק שלא דובר עליו בכלל - מישהו מכיר? שמע? ראה?
-
Nati
- קיבל.ה 2696 לייקים
הראיונות של אלטמן ופרץ היו בחדשות הספורט.וולף כתב:כן קפץ לי קדימה מסתבר, הייתי משלם על ראיון עם דור פרץ
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
אני לא בונה על זה הם תמיד מוצאים פראייר חדש, היה לוני מצאו את שניידר ואז מצאו את גולדהאר.RedDrifter כתב: ↑27 ינואר 2026, 19:38 צנצי טען בבוקר שגולדהאר מתכוון ׳לעזוב׳ את מכבי ת״א בתום העונה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 524 לייקים
בשולי השוליים,
אמילי דמארי וגלי ברמן מכפר עזה
תבואו כל יום
אנחנו יודעים בדיוק על איזה חיוך דבילי חשבתם בסיום
אמילי דמארי וגלי ברמן מכפר עזה
תבואו כל יום
אנחנו יודעים בדיוק על איזה חיוך דבילי חשבתם בסיום
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
הגלמוד מלוד
- קיבל.ה 557 לייקים
כושלאמא שלהם הם מתכוונים גם להעלות מתישהו את המשחק ליוטיוב?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party