נראה שברדה הבין שההוצאות חוץ "הארוכות" שלו לא יעילות, וסופסוף הטקטיקה שונתה לכך שמוציאים אליו את החוץ.
היום זה הסתיים בשער ובעוד מצב וחצי די מסוכנים שלנו, להבדיל מאיבוד כדור כמעט ודאי במקרים בהם קרייב היה מוציא את החוץ.
דגל אדום כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:48
נראה שברדה הבין שההוצאות חוץ "הארוכות" שלו לא יעילות, וסופסוף הטקטיקה שונתה לכך שמוציאים אליו את החוץ.
היום זה הסתיים בשער ובעוד מצב וחצי די מסוכנים שלנו, להבדיל מאיבוד כדור כמעט ודאי במקרים בהם קרייב היה מוציא את החוץ.
יהלום14אדום כתב: ↑13 פברואר 2026, 19:15
חוץ מהגיחה בגול, לא זוכר כדור אחד שמסר והגיע ליעד שלו.
מסר 50 כאלו היום בסך הכל מתוך 58 נסיונות
אני מסכים שסטטיסטיקה זה לא הכל אבל למה סתם לסתור דברים שליטרלי רשומים שחור על גבי לבן
נהיה השעיר לעזאזל פה של רוב האנשים
שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.
וזה בדיוק מבחן העין מול סטטיסטיקה סתומה.
אני מסכים שסטטיסטיקה זה לא הכל אבל למה סתם לסתור דברים שליטרלי רשומים שחור על גבי לבן
שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.
אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?
כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב
חושב לאט מדי, הוא לא מקדם משחק בכלל ומוסר רק אחורה. הכדור מגיע אליו וכל הקהל כבר בנווווו תעשה משהו. אם היה ישראלי מילא אבל הוא לא מספיק טוב בשביל משצבת של זר יחסית לתרומה שלו
RedDrifter כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:17
אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?
כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב
יוצא איתו למלחמה כל יום
תביאו לי כבר 10 אמיתי שישחק איתו
תצא למלחמה עם אוסף נתונים מה אכפת לי?
השחקן הכי טוב בהפועל שיחק ב-10 היום, לא יודע מה אתה חושב שיגיע שיהפוך את קרייב לשחקן שנראה טוב אבל זה לא יקרה, דה בריינה לא יגיע אלינו.