אנדריאן קרייב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
מינה
קיבל.ה  35 לייקים

יהלום14אדום כתב: 13 פברואר 2026, 19:15 חוץ מהגיחה בגול, לא זוכר כדור אחד שמסר והגיע ליעד שלו.
מסר 50 כאלו היום בסך הכל מתוך 58 נסיונות

אני מסכים שסטטיסטיקה זה לא הכל אבל למה סתם לסתור דברים שליטרלי רשומים שחור על גבי לבן
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

מינה כתב: 13 פברואר 2026, 22:14
יהלום14אדום כתב: 13 פברואר 2026, 19:15 חוץ מהגיחה בגול, לא זוכר כדור אחד שמסר והגיע ליעד שלו.

אני מסכים שסטטיסטיקה זה לא הכל אבל למה סתם לסתור דברים שליטרלי רשומים שחור על גבי לבן
נהיה השעיר לעזאזל פה של רוב האנשים
אף לא צעד לאחור :hapoel:
דגל אדום
קיבל.ה  62 לייקים

נראה שברדה הבין שההוצאות חוץ "הארוכות" שלו לא יעילות, וסופסוף הטקטיקה שונתה לכך שמוציאים אליו את החוץ.
היום זה הסתיים בשער ובעוד מצב וחצי די מסוכנים שלנו, להבדיל מאיבוד כדור כמעט ודאי במקרים בהם קרייב היה מוציא את החוץ.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  271 לייקים

דגל אדום כתב: 13 פברואר 2026, 22:48 נראה שברדה הבין שההוצאות חוץ "הארוכות" שלו לא יעילות, וסופסוף הטקטיקה שונתה לכך שמוציאים אליו את החוץ.
היום זה הסתיים בשער ובעוד מצב וחצי די מסוכנים שלנו, להבדיל מאיבוד כדור כמעט ודאי במקרים בהם קרייב היה מוציא את החוץ.
ובלי קשר לתרגיל עליו
קוקו הוציא חוץ יותר טוב ממנו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6136 לייקים

RedDrifter כתב: 13 פברואר 2026, 22:17

שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.
וזה בדיוק מבחן העין מול סטטיסטיקה סתומה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

רדפוקס כתב: 13 פברואר 2026, 23:16

שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.
אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?

כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב

יוצא איתו למלחמה כל יום

תביאו לי כבר 10 אמיתי שישחק איתו
InFlames
קיבל.ה  507 לייקים

חושב לאט מדי, הוא לא מקדם משחק בכלל ומוסר רק אחורה. הכדור מגיע אליו וכל הקהל כבר בנווווו תעשה משהו. אם היה ישראלי מילא אבל הוא לא מספיק טוב בשביל משצבת של זר יחסית לתרומה שלו
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  761 לייקים

קרייב לא קשר אחורי
עונה שלמה לא הבנתם את זה?
אין לו את האינטנסיביות והמיקום של פלקאו
פלוס הוא איטי בטירוף וכל שחקן זריז עובר אותו

כן יש לו כדורגל שהוא יוצא קדימה והוא מבין מאוד את המשחק בעיקר בחלק הקדמי
הוא לא שחקן רע, אבל 8 יותר איכותי בכסף ובשכר שלו אפשר בכיף למצוא.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6136 לייקים

RedDrifter כתב: 13 פברואר 2026, 23:32

כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב

יוצא איתו למלחמה כל יום

תצא למלחמה עם אוסף נתונים מה אכפת לי?
השחקן הכי טוב בהפועל שיחק ב-10 היום, לא יודע מה אתה חושב שיגיע שיהפוך את קרייב לשחקן שנראה טוב אבל זה לא יקרה, דה בריינה לא יגיע אלינו.
arik89
קיבל.ה  145 לייקים

רדפוקס כתב: 13 פברואר 2026, 20:08
RedDrifter כתב: 13 פברואר 2026, 17:43
לירון האדום כתב: 13 פברואר 2026, 17:36

מסכים, את פלקאו היתי משאיר, הוא מצוין.
קרייב בינוני
מצטער לבשר לכם, הסטטיסטיקה אומרת הפוך.
סטטיסטיקה ו-xG וכל החרטות האלו זה לא מעניין אם במבחן העין השחקן כושל שוב ושוב.
מפתיע אותי שדווקא אתה רואה אותו ככה. קרייב מהשחקנים האיכותיים בליגה כולה. ההוראות של ברדה הן אלו שפוגעות בו. מי שראה את המשחק היום מהיציע, ראה שהוא בקו האחרון בכל התקפה, מתבקש לנהל את המשחק מאחור. למה? כי אין קשר אחר שבסט היכולות שלו לעשות את זה, ובגלל ההתעקשות על הבילד אפ מאחור. זה לא מתאים לקרייב. לואיזו, למשל, מעולה. אבל אפשר להוציא ממנו הרבה יותר, גם מאמצע המגרש. כנ"ל קוקו שמשחק בלם שלישי (דווקא היום נכנס יותר לקישור) למרות שמרבית הקריירה שיחק כקיצוני. ברדה עומד ביעדים ומנהל את הסגל ביד רמה. הוא הצלחה עד כה. אבל הוא לא מוציא את מלוא הפוטנציאל מהשחקנים. קרייב ולואיזו יכלו לעזור לכל קבוצה אלופה כאן בעשור האחרון.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

רדפוקס כתב: 14 פברואר 2026, 00:58
RedDrifter כתב: 13 פברואר 2026, 23:32

יוצא איתו למלחמה כל יום

תצא למלחמה עם אוסף נתונים מה אכפת לי?
השחקן הכי טוב בהפועל שיחק ב-10 היום, לא יודע מה אתה חושב שיגיע שיהפוך את קרייב לשחקן שנראה טוב אבל זה לא יקרה, דה בריינה לא יגיע אלינו.
אפשר לקרוא לו איך שרוצים, אפשר להפוך את זה, אפשר להמציא לו עמדה, בסופו של יום הוא לא באמת 10.
צבי שיסל
קיבל.ה  195 לייקים

חלש מאוד
לא יודע איך לא הביאו עוד קשר אחורי בחלון הזה
זה דחוף לא פחות מחלוץ ומגן
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4079 לייקים

7even כתב: 27 ינואר 2026, 15:35 הזיה שאחרי ה 2-2 של קרייב מול בית"ר שהוא פשום התרומם שם לנגיחה מקצה הרחבה שהיתה מדוייקת יותר מבעיטה....שהבחור עוד מוציא כדורי חוץ במקום להיותצ שם לנגוח אותם.

לגבי התפקוד שלו, אם יש פלקאו...קרייב לא אמור לעבור בכלל את מחצית המגרש לגיווןן השער שלנו אלא אם באמת יש איזה משהו דרמטי.
חבל, הוא מתפספס לנו בהתקפה כי גם ככה אין לנו 10 ברמה גבוהה.
אמרנו
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6136 לייקים

זאת כבר לא תקופה רעה - זה השחקן.
הכמה מחציות/משחקים בודדים שהוא היה טוב זה היוצא מן הכלל לצערי.
אדום
קיבל.ה  1175 לייקים

לא מאמין שזה אותו שחקן שהגיע לפה ונראה כמו הולמאי
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  761 לייקים

אחד הזרים הכי חלשים באמצע בליגה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  829 לייקים

עם כל הכאב על זה שהוא חלק מתמונת הפרופיל שלי, עושה רושם שתחילת העונה של קרייב הייתה היוצא מן הכלל. כל שאר העונה זה האיש.

אולי ברדה תורם לאפרוריות שלו, אבל אפילו ברמה ההגנתית הוא תמיד תמיד רך וחלש בסגירות. היה היום מהלך שהוא ״רדף״ אחרי שחקן יריב, קוקו שני מטרים מאחוריו, ועדיין קוקו בטאצ׳ נכון לקח את הכדור שקרייב בחיים לא היה לוקח.

ברדה עשה שינוי חיובי ושלח את פלקאו להיות בלם שלישי בהתקפות שלנו ושחרר את קוקו לשחק קדימה, אז עם השינוי הזה שמפצה על המגבלות של פלקאו - החוסר יכולת של קרייב לדחוף קדימה בולטת יותר מתמיד. צריך להפרד ממנו בקיץ.
shaolin232
קיבל.ה  766 לייקים

פשוט שאין תחרות על חולצת ההרכב
שאתה מולחם להרכב ככה או ככה זה בעיה
chimpfive
קיבל.ה  499 לייקים

אין קשר שדוחף קדימה, קרייב חלש. מתבססים על יכולת אישית בקווים, זה הספיק היום לייצר לפחות גול אחד, אבל לא עשו איפוס כוונות היום.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

מת על הגניבת דעת על קרייב כל משחק מחדש

הקשר היחידי האמיתי שלנו

עם מי אתם רוצים שהוא ישחק ראבק? אין לקבוצה הזאת שני קשרים אחרים וזה צועק

כמה פעמים תחזרו על אותו שקר בשביל להצדיק אותו? זה נראה לכם הגיוני שפלקאו אומנם מוצב כקשר אבל הוא בלם ולואיזו שאמור להיות 10 רץ על הקו עם טוריאל אז עם מי בדיוק קרייב אמור לשחק?

הפועל חייבת שחקן לעמדת ה10, אחד שיודע לשחק עם הגב, אגרסיבי ובעל טכניות יוצאת מן הכלל בשביל שהמערך הזה יעבוד כמו שצריך
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1030 לייקים

RedDrifter כתב: 21 פברואר 2026, 21:42 מת על הגניבת דעת על קרייב כל משחק מחדש

הקשר היחידי האמיתי שלנו

כמה פעמים תחזרו על אותו שקר בשביל להצדיק אותו? זה נראה לכם הגיוני שפלקאו אומנם מוצב כקשר אבל הוא בלם ולואיזו שאמור להיות 10 רץ על הקו עם טוריאל אז עם מי בדיוק קרייב אמור לשחק?

הפועל חייבת שחקן לעמדת ה10, אחד שיודע לשחק עם הגב, אגרסיבי ובעל טכניות יוצאת מן הכלל בשביל שהמערך הזה יעבוד כמו שצריך
ועם זאת לא מעט פעולות שהוא עשה אפשר וצריך לעשות טוב יותר
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

Hapolo כתב: 21 פברואר 2026, 22:10
RedDrifter כתב: 21 פברואר 2026, 21:42 מת על הגניבת דעת על קרייב כל משחק מחדש

הקשר היחידי האמיתי שלנו

ועם זאת לא מעט פעולות שהוא עשה אפשר וצריך לעשות טוב יותר
יש פעמים שהוא מפשל בהוצאת הכדור מהיריב ויש פעמים שהוא מאבד זה חלק מהמשחק אבל וזה אבל ענק, מי שיודע לנתח משחקים יכול ללכת לראות בעצמו שאף אחד לא בא לקחת ממנו כדורים

אז זה נחמד להלל כל היום ולשיר לפלקאו אבל בפועל, הוא עושה חצי עבודה בתור קשר - לא בא לקבל כדורים, לא פותח, לא עושה תנועה ולא רץ קדימה (שזה מה שמצופה מקשרים אחוריים מודרניים) אז זה יפה שפלקאו עושה עבודה של בלם, אבל הוא לא בלם.

הפועל צריכה מישהו שיבוא לעזור לקרייב במרכז השדה, זה צועק שאנחנו חייבים 10 או 8 טכניים ופיזיים למרכז השדה.
אסון למכבי
קיבל.ה  132 לייקים

לא מצליח להסביר את התופעה שנקראת קרייב
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  172 לייקים

לדעתי היום דווקא היה בסדר גמור,
בטח טוב יותר ממי שהחליף אותו.
הניע לא רע בכלל, כמעט תמיד נתן את הפס הנכון.
אבל הבנאדם כבד בקטע קיצוני.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6136 לייקים

Spiderman כתב: 21 פברואר 2026, 22:22 לדעתי היום דווקא היה בסדר גמור,
יש קונצנזוס שהוא היה הכי חלש בהפועל היום, לא יודע מה אתה מדבר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

רדפוקס כתב: 21 פברואר 2026, 22:55
Spiderman כתב: 21 פברואר 2026, 22:22 לדעתי היום דווקא היה בסדר גמור,
יש קונצנזוס שהוא היה הכי חלש בהפועל היום, לא יודע מה אתה מדבר.
למקין היה הכי חלש בהפועל היום.. בפער..
Segev
קיבל.ה  499 לייקים

שבוע הבא נראה אותו בעמדה הטבעית שלו…
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  586 לייקים

לא שאני לא מחבב אותו
אבח אם יש את פלקאו אתה צריך דנילסון או דון ליד
לא קרייב
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  761 לייקים

אסון למכבי כתב: 21 פברואר 2026, 22:19 לא מצליח להסביר את התופעה שנקראת קרייב
שחקן מוגבל, כבד ואיטי שהאופציה היחידה שהוא יכול להיות טוב זה רק כאשר 8 שמצטרף מקו 2 להתקפה

הוא חייב לידו 6 איכותי שגם טכני כי קרייב לא מסוגל להניע כדור מהר כי הוא השחקן הכי לחיץ בליגה, 6 איכותי הגנתית יש לנו וזה פלקאו, אבל מבחינת הנעת כדור זה לא זה, אם פלקאו היה כזה הוא לא היה משחק פה

והוא צריך 10 איכותי מלפניו שיהיה מי שינהל את המשחק של הפועל, ואז קרייב יוכל להתעסק בתנועות לעומק ולסכן את השער.

כן הוא מבין את המשחק טוב, והוא יכול להיות מסוכן מבחינת איומים לשער, אבל בהפועל הנוכחית אין לו את האופציה להיות אפילו בינוני.

ומי שחושב שהוא יכול לשחק 6 צריך להפסיק לראות כדורגל, אתה לא יכול להיות 6 ולאבד כל כך הרבה כדורים ולהיות כבד ולא לדעת להשתחרר משחקן יריבה שלוחץ אותך, ואני לא מדבר על החריצות וההתמקמות הנהדרת שיש לפלקאו ואין לקרייב.
ונרקומן
קיבל.ה  568 לייקים

כמו שכתבתי לפני המשחק, זה בדיוק סוג המשחקים שממש לא מחמיאים לו.
קריטי מול חיפה.
פומפה
קיבל.ה  620 לייקים

לא תורם התקפית ובעיקר תוקע את המשחק
מקווה מאוד שיחזור להפגין את היכולת מתחילת העונה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

פומפה כתב: 22 פברואר 2026, 08:45 לא תורם התקפית ובעיקר תוקע את המשחק
כל עוד ברדה ימשיך לשחק רק איתו קשר זה לא יקרה

פלקאו יותר בלם מקשר ולואיזו שמוצב ב10 בורח לקו

אין לו עם מי לשחק הוא לבד לגמרי מול2-3-4 כל משחק מחדש
פומפה
קיבל.ה  620 לייקים

RedDrifter כתב: 22 פברואר 2026, 08:59

אני רואה את זה קצת שונה, אני חושב שכשהוא מקבל כדור כמעט תמיד הדיפולט שלו זה למסור אחורה או למסור קצר קדימה. אין אצלו מסירות עומק או כאלה שפותחות את המשחק. כן היו לו כאלה בתחילת העונה וגם אז הסיטואציה בקישור הייתה די זהה אז לא חושב שמשהו השתנה מהבחינה הזאת. אני כן מסכים שאם היה איתו מישהו יותר יצירתי היה לו יותר קל אבל אני עדיין לא חושב שהוא שחקן שמקדם משחק אלא יותר עושה פעולות הגנתיות. והוא לא כזה טוב בזה בשביל להשאיר אותו שנה הבאה לדעתי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

פומפה כתב: 22 פברואר 2026, 09:43
RedDrifter כתב: 22 פברואר 2026, 08:59

אני רואה את זה קצת שונה, אני חושב שכשהוא מקבל כדור כמעט תמיד הדיפולט שלו זה למסור אחורה או למסור קצר קדימה. אין אצלו מסירות עומק או כאלה שפותחות את המשחק. כן היו לו כאלה בתחילת העונה וגם אז הסיטואציה בקישור הייתה די זהה אז לא חושב שמשהו השתנה מהבחינה הזאת. אני כן מסכים שאם היה איתו מישהו יותר יצירתי היה לו יותר קל אבל אני עדיין לא חושב שהוא שחקן שמקדם משחק אלא יותר עושה פעולות הגנתיות. והוא לא כזה טוב בזה בשביל להשאיר אותו שנה הבאה לדעתי.
אז בתור אחד שהלך וניתח חלק מהמשחקים איתו בשביל להבין מה לא בסדר תן לי לספר לך

ברדה בתחילת העונה הציב את פלקאו לצד קרייב, קרייב אז גם היה לו את אלקוקין שהיה הרבה יותר פעיל יצירתי וטכני - מה שהוא לא היום.
אין לי מושג מה עובר על אלקוקין אבל הוא לא מזכיר חצי ממה שהיה בתחילת העונה לפרקים ארוכים.

עכשיו, במצב הנוכחי - קרייב מתופקד כ6/8 ופלקאו מאחוריו,״קשר״ בלם.

איך בדיוק אתה מצפה מקרייב לקדם משחק כשהוא תמיד מוקף ב2/3 שחקני קישור של היריבה? מדי פעם הוא מנסה את הכדורים הארוכים כמו אז אבל זה לא צולח, לא על זה הפועל תא אמורים להסתמך. ברדה עושה לו עוול נוראי.

אני יודע שהרבה פה ישתגעו/לא יסכימו מהדבר הבא שאני עומד להגיד אבל, זה חייב להיאמר:

מעבר ל10 שחייבים להביא על הראש של אלקוקין, הפועל חייבת להיפרד מפלקאו בסוף העונה ולהביא 6 בדמות עלי מוחמד/ונטורה (מן הסתם שכנראה לא נמצא טובים כמוהם כל כך מהר אבל זה הפרסונה והסטייל) ולשחק עם קשר שיודע לקדם משחק ולא רק אחד ש״מתקל״ - אי אפשר לשחק עם ארבעה בלמים (שאחד מהם הוא פלקאו) ולצפות מקרייב שיקדם משחק לבד לגמרי כל פעם מחדש… לכל הפחות הפועל חייבת להביא ישראלי שיעשה את העבודה הזאת במקום פלקאו למשחקים מסוימים אבל לטעמי, הפועל שנה הבאה חייבת לשנות מערך וגישה ולבוא לכל משחק במטרה לשלוט ולשבור את היריבות ולא לשחק כמו העונה בסוג ש”rest defense” ולהשאיר כמויות של שחקנים מאחור.

השארנו נקודות מול: ק״ש, הפועל ירושלים, סכנין, הפועל חיפה. יש סיבות כאלה ואחרות ללמה, המרכזית היא שאין לנו קישור איכותי מספיק.
KingZivos
קיבל.ה  274 לייקים

לא חושב שהוא גרוע כמו שחלק עושים ממנו, אבל מכל הזרים שיש לנו- אם רוצים לפנות כדי להתחזק עונה הבאה, כרגע זה הוא חד משמעית.
הסימן שאלה השני הוא על סילבה שלדעתי מאז שחזר הוא פצצה ..
D&3
קיבל.ה  1653 לייקים

הוא בטח לא גרוע, השאלה אם הוא מספיק טוב\מתאים להפועל הזו בשביל לעשות עוד קפיצת מדרגה?

אני אגב מסכים ששיטת המשחק הנוכחית פחות מחמיאה לו, אבל זה לא אומר ששיטה אחרת שתחמיא לו יותר (נניח) בהכרח תעשה את הקבוצה טובה יותר, ואני אסביר-
בעיניי, קרייב שחקן שבממוצע הוא אחד הטובים בליגה, הוא טוב + בהרבה מאוד דברים - הגנה, פיזיות, לחץ, הצטרפות מקו שני, אפילו מסירת עומק יש לו כמעט אחת למשחק, ומידי פעם הוא גם מראה שעם הכדור הוא לא רע (אבל זו כן הנק' הכי חלשה שלו לדעתי).
מצד שני, באף אחת מהקטגוריות הנ"ל הוא לא באמת בטופ. אין שום שיטת משחק שפתאום תשחק והאקסטרה שתקבל ממנו יהיה כזה שווה את זה לטעמי כי הוא לא יכול לתת כזה אקסטרה כי התקרה שלו בכל תפקוד נמוכה יחסית.
וזה מאוד שונה מהזרים האחרים שלנו - צ'יקו הוא מנהל משחק אדיר מאחורה, טופ בליגה בקטע הזה, מאיימבו זה האתלט הכי חריג בליגה מאחור, פלקאו מבחינה הגנתית הקשר אחורי הכי טוב בליגה, לויזו הוא פוטנציאל להיות הכי טוב בליגה נקודה, שאנדה לכאורה הדריבל שלו יכול להיות גם בקטגוריה הזו אבל נשים אותו בצד, קוקו כרגע נראה גם כמו שחקן שלא נופל מאף אחד אחר בליגה בעמדה, ובואטנג זה עוד מוקדם להגיד.

כרגע שיטת המשחק של הפועל מצליחה להוציא מהרבה שחקנים את אותה נק' בה הם באמת בטופ, אני לא בטוח שהתקרה של קרייב מספיק גבוהה בשום תפקוד כדי שיהיה אפשר להגיד שיש איזו שיטה שנרוויח אותו יותר ושתביא לתוצאות טובות יותר.

תתן לו לצאת יותר קדימה כמו בסיבוב הראשון שבו הוא נתן 3 גולים? אולי תחזור לספוג יותר כמו בסיבוב הראשון.
תשים אותו ב6 ? ירדת רמה בתרומה ההגנתית שה6 נותן לך.

עכשיו ברור שאם תשים לידו את ונטורה שהוא גם ברמה של פלקאו בהגנה וגם דוחף קדימה בצורה מדהימה זה יראה טוב יותר, אבל זה נכון לכל שחקן שתשים ליד ונטורה כי הוא בערך הקשר הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, אם לא יותר...
dino
קיבל.ה  3120 לייקים

הוא צריך לעשות מה שהוא טוב בו ולא מה שפחות טוב בו, הוא לא השחקן שאני אבקש ממנו להחזיק כדור, להשתחרר מלחץ ובמשחקים האחרונים, נראה שהוא מנסה לעשות את הדברים האלו ויוצאים שם איבודים, לפעמים בחלק המגרש שלנו.
מצד שני, המיקום שלו במגרש מצויין, ראיית משחק טובה, אבל תיפטר מהר מהכדור חבריקוב. תשאף לזה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  593 לייקים

D&3 כתב: 22 פברואר 2026, 10:35 הוא בטח לא גרוע, השאלה אם הוא מספיק טוב\מתאים להפועל הזו בשביל לעשות עוד קפיצת מדרגה?

אני אגב מסכים ששיטת המשחק הנוכחית פחות מחמיאה לו, אבל זה לא אומר ששיטה אחרת שתחמיא לו יותר (נניח) בהכרח תעשה את הקבוצה טובה יותר, ואני אסביר-
בעיניי, קרייב שחקן שבממוצע הוא אחד הטובים בליגה, הוא טוב + בהרבה מאוד דברים - הגנה, פיזיות, לחץ, הצטרפות מקו שני, אפילו מסירת עומק יש לו כמעט אחת למשחק, ומידי פעם הוא גם מראה שעם הכדור הוא לא רע (אבל זו כן הנק' הכי חלשה שלו לדעתי).
מצד שני, באף אחת מהקטגוריות הנ"ל הוא לא באמת בטופ. אין שום שיטת משחק שפתאום תשחק והאקסטרה שתקבל ממנו יהיה כזה שווה את זה לטעמי כי הוא לא יכול לתת כזה אקסטרה כי התקרה שלו בכל תפקוד נמוכה יחסית.
וזה מאוד שונה מהזרים האחרים שלנו - צ'יקו הוא מנהל משחק אדיר מאחורה, טופ בליגה בקטע הזה, מאיימבו זה האתלט הכי חריג בליגה מאחור, פלקאו מבחינה הגנתית הקשר אחורי הכי טוב בליגה, לויזו הוא פוטנציאל להיות הכי טוב בליגה נקודה, שאנדה לכאורה הדריבל שלו יכול להיות גם בקטגוריה הזו אבל נשים אותו בצד, קוקו כרגע נראה גם כמו שחקן שלא נופל מאף אחד אחר בליגה בעמדה, ובואטנג זה עוד מוקדם להגיד.

כרגע שיטת המשחק של הפועל מצליחה להוציא מהרבה שחקנים את אותה נק' בה הם באמת בטופ, אני לא בטוח שהתקרה של קרייב מספיק גבוהה בשום תפקוד כדי שיהיה אפשר להגיד שיש איזו שיטה שנרוויח אותו יותר ושתביא לתוצאות טובות יותר.

תתן לו לצאת יותר קדימה כמו בסיבוב הראשון שבו הוא נתן 3 גולים? אולי תחזור לספוג יותר כמו בסיבוב הראשון.
תשים אותו ב6 ? ירדת רמה בתרומה ההגנתית שה6 נותן לך.

עכשיו ברור שאם תשים לידו את ונטורה שהוא גם ברמה של פלקאו בהגנה וגם דוחף קדימה בצורה מדהימה זה יראה טוב יותר, אבל זה נכון לכל שחקן שתשים ליד ונטורה כי הוא בערך הקשר הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, אם לא יותר...
מה עוזר לנו שפלקאו הגנתית הכי טוב בליגה אבל? הוא בלם או קשר?

חלאס כל היום להלל את פלקאו, הוא עושה חצי עבודה כל משחק.
זה יפה מאוד שהוא מתקל טוב אבל הפועל צריכה קשר שיודע לקדם משחק ולא להפיל את כל הקישור על קרייב.

איפה לואיזו שיבוא לעזור לו במרכז השדה? בסוף זה הוא בעמדה של ה10
איפה פלקאו שיבוא להשתחרר למסירה ויבוא לדאבל?

נגיד והעפתם את קרייב, מה עכשיו? איזה 8/10 תביאו שמסוגל להתמודד עם 2/3 שחקני קישור לבד? מסי?
ר.ש
קיבל.ה  508 לייקים

אין לי ספק שקרייב יכול להביא אותנו לאן שאנחנו מכוונים, ושהבעיה, אם ישנה, היא לא בו, אלא במי שסביבו.
רואה שחורות המקורי
שליחת תגובה