מסר 50 כאלו היום בסך הכל מתוך 58 נסיונות
אני מסכים שסטטיסטיקה זה לא הכל אבל למה סתם לסתור דברים שליטרלי רשומים שחור על גבי לבן
מסר 50 כאלו היום בסך הכל מתוך 58 נסיונות
ובלי קשר לתרגיל עליו
שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.RedDrifter כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:17נהיה השעיר לעזאזל פה של רוב האנשים
אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?רדפוקס כתב: ↑13 פברואר 2026, 23:16שטויות, זה גם לא כזה מסובך - 50 פעם מסר ממטר לרוחב ואחורה וב-8 פעמים שאשכרה נדרש למסור משהו קצת יותר מסובך עשה רע מאוד וזה מה שזוכרים ובצדק.
וזה בדיוק מבחן העין מול סטטיסטיקה סתומה.
תצא למלחמה עם אוסף נתונים מה אכפת לי?RedDrifter כתב: ↑13 פברואר 2026, 23:32אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?
כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב
יוצא איתו למלחמה כל יום
תביאו לי כבר 10 אמיתי שישחק איתו
מפתיע אותי שדווקא אתה רואה אותו ככה. קרייב מהשחקנים האיכותיים בליגה כולה. ההוראות של ברדה הן אלו שפוגעות בו. מי שראה את המשחק היום מהיציע, ראה שהוא בקו האחרון בכל התקפה, מתבקש לנהל את המשחק מאחור. למה? כי אין קשר אחר שבסט היכולות שלו לעשות את זה, ובגלל ההתעקשות על הבילד אפ מאחור. זה לא מתאים לקרייב. לואיזו, למשל, מעולה. אבל אפשר להוציא ממנו הרבה יותר, גם מאמצע המגרש. כנ"ל קוקו שמשחק בלם שלישי (דווקא היום נכנס יותר לקישור) למרות שמרבית הקריירה שיחק כקיצוני. ברדה עומד ביעדים ומנהל את הסגל ביד רמה. הוא הצלחה עד כה. אבל הוא לא מוציא את מלוא הפוטנציאל מהשחקנים. קרייב ולואיזו יכלו לעזור לכל קבוצה אלופה כאן בעשור האחרון.רדפוקס כתב: ↑13 פברואר 2026, 20:08סטטיסטיקה ו-xG וכל החרטות האלו זה לא מעניין אם במבחן העין השחקן כושל שוב ושוב.
אפשר לקרוא לו איך שרוצים, אפשר להפוך את זה, אפשר להמציא לו עמדה, בסופו של יום הוא לא באמת 10.רדפוקס כתב: ↑14 פברואר 2026, 00:58תצא למלחמה עם אוסף נתונים מה אכפת לי?RedDrifter כתב: ↑13 פברואר 2026, 23:32אתה רציני? אתה מבין שהוא הקשר היחידי האמיתי שלך כן?
כולם פה מאוננים על ההגנה של פלקאו אבל בפועל, 6 מודרני חייב לתרום הרבה יותר להתקפה ולצאת קדימה ולעזור לקשרים האחרים וזה משהו שהוא פשוט לא עושה, היחידי שהוא שחקן קישור עם נתונים של קשר זה קרייב
יוצא איתו למלחמה כל יום
תביאו לי כבר 10 אמיתי שישחק איתו
השחקן הכי טוב בהפועל שיחק ב-10 היום, לא יודע מה אתה חושב שיגיע שיהפוך את קרייב לשחקן שנראה טוב אבל זה לא יקרה, דה בריינה לא יגיע אלינו.
אמרנו7even כתב: ↑27 ינואר 2026, 15:35 הזיה שאחרי ה 2-2 של קרייב מול בית"ר שהוא פשום התרומם שם לנגיחה מקצה הרחבה שהיתה מדוייקת יותר מבעיטה....שהבחור עוד מוציא כדורי חוץ במקום להיותצ שם לנגוח אותם.
לגבי התפקוד שלו, אם יש פלקאו...קרייב לא אמור לעבור בכלל את מחצית המגרש לגיווןן השער שלנו אלא אם באמת יש איזה משהו דרמטי.
חבל, הוא מתפספס לנו בהתקפה כי גם ככה אין לנו 10 ברמה גבוהה.
ועם זאת לא מעט פעולות שהוא עשה אפשר וצריך לעשות טוב יותרRedDrifter כתב: ↑21 פברואר 2026, 21:42 מת על הגניבת דעת על קרייב כל משחק מחדש
הקשר היחידי האמיתי שלנו
עם מי אתם רוצים שהוא ישחק ראבק? אין לקבוצה הזאת שני קשרים אחרים וזה צועק
כמה פעמים תחזרו על אותו שקר בשביל להצדיק אותו? זה נראה לכם הגיוני שפלקאו אומנם מוצב כקשר אבל הוא בלם ולואיזו שאמור להיות 10 רץ על הקו עם טוריאל אז עם מי בדיוק קרייב אמור לשחק?
הפועל חייבת שחקן לעמדת ה10, אחד שיודע לשחק עם הגב, אגרסיבי ובעל טכניות יוצאת מן הכלל בשביל שהמערך הזה יעבוד כמו שצריך
יש פעמים שהוא מפשל בהוצאת הכדור מהיריב ויש פעמים שהוא מאבד זה חלק מהמשחק אבל וזה אבל ענק, מי שיודע לנתח משחקים יכול ללכת לראות בעצמו שאף אחד לא בא לקחת ממנו כדוריםHapolo כתב: ↑21 פברואר 2026, 22:10ועם זאת לא מעט פעולות שהוא עשה אפשר וצריך לעשות טוב יותרRedDrifter כתב: ↑21 פברואר 2026, 21:42 מת על הגניבת דעת על קרייב כל משחק מחדש
הקשר היחידי האמיתי שלנו
עם מי אתם רוצים שהוא ישחק ראבק? אין לקבוצה הזאת שני קשרים אחרים וזה צועק
כמה פעמים תחזרו על אותו שקר בשביל להצדיק אותו? זה נראה לכם הגיוני שפלקאו אומנם מוצב כקשר אבל הוא בלם ולואיזו שאמור להיות 10 רץ על הקו עם טוריאל אז עם מי בדיוק קרייב אמור לשחק?
הפועל חייבת שחקן לעמדת ה10, אחד שיודע לשחק עם הגב, אגרסיבי ובעל טכניות יוצאת מן הכלל בשביל שהמערך הזה יעבוד כמו שצריך
למקין היה הכי חלש בהפועל היום.. בפער..
שחקן מוגבל, כבד ואיטי שהאופציה היחידה שהוא יכול להיות טוב זה רק כאשר 8 שמצטרף מקו 2 להתקפה
אני רואה את זה קצת שונה, אני חושב שכשהוא מקבל כדור כמעט תמיד הדיפולט שלו זה למסור אחורה או למסור קצר קדימה. אין אצלו מסירות עומק או כאלה שפותחות את המשחק. כן היו לו כאלה בתחילת העונה וגם אז הסיטואציה בקישור הייתה די זהה אז לא חושב שמשהו השתנה מהבחינה הזאת. אני כן מסכים שאם היה איתו מישהו יותר יצירתי היה לו יותר קל אבל אני עדיין לא חושב שהוא שחקן שמקדם משחק אלא יותר עושה פעולות הגנתיות. והוא לא כזה טוב בזה בשביל להשאיר אותו שנה הבאה לדעתי.RedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 08:59כל עוד ברדה ימשיך לשחק רק איתו קשר זה לא יקרה
פלקאו יותר בלם מקשר ולואיזו שמוצב ב10 בורח לקו
אין לו עם מי לשחק הוא לבד לגמרי מול2-3-4 כל משחק מחדש
אז בתור אחד שהלך וניתח חלק מהמשחקים איתו בשביל להבין מה לא בסדר תן לי לספר לךפומפה כתב: ↑22 פברואר 2026, 09:43אני רואה את זה קצת שונה, אני חושב שכשהוא מקבל כדור כמעט תמיד הדיפולט שלו זה למסור אחורה או למסור קצר קדימה. אין אצלו מסירות עומק או כאלה שפותחות את המשחק. כן היו לו כאלה בתחילת העונה וגם אז הסיטואציה בקישור הייתה די זהה אז לא חושב שמשהו השתנה מהבחינה הזאת. אני כן מסכים שאם היה איתו מישהו יותר יצירתי היה לו יותר קל אבל אני עדיין לא חושב שהוא שחקן שמקדם משחק אלא יותר עושה פעולות הגנתיות. והוא לא כזה טוב בזה בשביל להשאיר אותו שנה הבאה לדעתי.RedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 08:59כל עוד ברדה ימשיך לשחק רק איתו קשר זה לא יקרה
פלקאו יותר בלם מקשר ולואיזו שמוצב ב10 בורח לקו
אין לו עם מי לשחק הוא לבד לגמרי מול2-3-4 כל משחק מחדש
מה עוזר לנו שפלקאו הגנתית הכי טוב בליגה אבל? הוא בלם או קשר?D&3 כתב: ↑22 פברואר 2026, 10:35 הוא בטח לא גרוע, השאלה אם הוא מספיק טוב\מתאים להפועל הזו בשביל לעשות עוד קפיצת מדרגה?
אני אגב מסכים ששיטת המשחק הנוכחית פחות מחמיאה לו, אבל זה לא אומר ששיטה אחרת שתחמיא לו יותר (נניח) בהכרח תעשה את הקבוצה טובה יותר, ואני אסביר-
בעיניי, קרייב שחקן שבממוצע הוא אחד הטובים בליגה, הוא טוב + בהרבה מאוד דברים - הגנה, פיזיות, לחץ, הצטרפות מקו שני, אפילו מסירת עומק יש לו כמעט אחת למשחק, ומידי פעם הוא גם מראה שעם הכדור הוא לא רע (אבל זו כן הנק' הכי חלשה שלו לדעתי).
מצד שני, באף אחת מהקטגוריות הנ"ל הוא לא באמת בטופ. אין שום שיטת משחק שפתאום תשחק והאקסטרה שתקבל ממנו יהיה כזה שווה את זה לטעמי כי הוא לא יכול לתת כזה אקסטרה כי התקרה שלו בכל תפקוד נמוכה יחסית.
וזה מאוד שונה מהזרים האחרים שלנו - צ'יקו הוא מנהל משחק אדיר מאחורה, טופ בליגה בקטע הזה, מאיימבו זה האתלט הכי חריג בליגה מאחור, פלקאו מבחינה הגנתית הקשר אחורי הכי טוב בליגה, לויזו הוא פוטנציאל להיות הכי טוב בליגה נקודה, שאנדה לכאורה הדריבל שלו יכול להיות גם בקטגוריה הזו אבל נשים אותו בצד, קוקו כרגע נראה גם כמו שחקן שלא נופל מאף אחד אחר בליגה בעמדה, ובואטנג זה עוד מוקדם להגיד.
כרגע שיטת המשחק של הפועל מצליחה להוציא מהרבה שחקנים את אותה נק' בה הם באמת בטופ, אני לא בטוח שהתקרה של קרייב מספיק גבוהה בשום תפקוד כדי שיהיה אפשר להגיד שיש איזו שיטה שנרוויח אותו יותר ושתביא לתוצאות טובות יותר.
תתן לו לצאת יותר קדימה כמו בסיבוב הראשון שבו הוא נתן 3 גולים? אולי תחזור לספוג יותר כמו בסיבוב הראשון.
תשים אותו ב6 ? ירדת רמה בתרומה ההגנתית שה6 נותן לך.
עכשיו ברור שאם תשים לידו את ונטורה שהוא גם ברמה של פלקאו בהגנה וגם דוחף קדימה בצורה מדהימה זה יראה טוב יותר, אבל זה נכון לכל שחקן שתשים ליד ונטורה כי הוא בערך הקשר הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, אם לא יותר...