החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 898 לייקים
הם ייתנו על תנאי שיופעל כמובן במשחק מחר, נכון?
כבר כתבו פה מזמן שמחפשים לתת לנו בלי קהל חוץ בדרבי.
כבר כתבו פה מזמן שמחפשים לתת לנו בלי קהל חוץ בדרבי.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 252 לייקים
סוף סוף קצת שכל:
זה צנציוץ מעכשיו
זה צנציוץ מעכשיו
תובע ההתאחדות, מר עו״ד גלעד ברגמן החליט להעמיד את הפועל ת״א לדין על קריאות פוגעניות, בין היתר נגד מפקד המחוז חיים סרגרוף והפליג בדרישתו כי הקהל האדום לא ייכנס לדרבי התל אביבי שתארח מכבי ת״א בליגה, אלא שהערב קבע הדיין גיורא לנדאו כי ״אין מדובר באמירות המהוות עבירה על תקנון המשמעת של ההתאחדות״ (למעט הקריאה הדוחה שואה למשטרה), ולכן העניש רק בקנס. מר תובע לא מכיר את התקנון? לא מלמדים את זה בטרום התמחות למשל?
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 252 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 129 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 816 לייקים
לפי התקנון בית הדין רשאי להטיל עלינו עונש של משחק חוץ ללא קהל, אבל זה רשאי ולא חייב. וזה בתוך הסל שחיברו ביחד במיוחד עבורינו של שירי שואה וקריאות גזעניות או הומופוביות וכו׳. כאילו שהפנדורה באותו רף של חומרה.
התובע של ההתאחדות כבר מזמן הוכיח שהוא שונא הפועל על מלא, הוא אפילו לא מנסה להעמיד פנים של אובייקטיבי. מאחל לו את כל הרע שבעולם.
התובע של ההתאחדות כבר מזמן הוכיח שהוא שונא הפועל על מלא, הוא אפילו לא מנסה להעמיד פנים של אובייקטיבי. מאחל לו את כל הרע שבעולם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2627 לייקים
לדעתי די ברור מה היה פה.
המתמחה של מורן יחד עם "בית הדין" כבר קבעו מבחינתם שמקבלים ללק חוץ על תנאי על אוחנה בן זונה.
המועדון כנראה הבהיר להם שזה יביא לפניה למחוזי/בגצ והם התקפלו.
אל תחשבו שה"דיין" שם זה איזה צדיק. הוא בכיף היה תופר לנו עוד עונש הזוי.
הענף הזה גמור כאמור.
המתמחה של מורן יחד עם "בית הדין" כבר קבעו מבחינתם שמקבלים ללק חוץ על תנאי על אוחנה בן זונה.
המועדון כנראה הבהיר להם שזה יביא לפניה למחוזי/בגצ והם התקפלו.
אל תחשבו שה"דיין" שם זה איזה צדיק. הוא בכיף היה תופר לנו עוד עונש הזוי.
הענף הזה גמור כאמור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 252 לייקים
מה נגיד? שיהיה בהצלחה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530063השלב הבא במאבק: הפועל ת"א הולכת למחוזי
אחרי שמוצו ההליכים בבית הדין, המועדון ממשיך במאבק על תוצאת הדרבי
רינגו סטאר המלך
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2627 לייקים
היה עדיף ישר לקאס.
לפחות שיחששו שם קצת המושחתים האלה.
אצל בש שופט המחוזי החזיר את השמנת למאירי.
לפחות שיחששו שם קצת המושחתים האלה.
אצל בש שופט המחוזי החזיר את השמנת למאירי.
- 7even
- קיבל.ה 4045 לייקים
לדעתי כל זה ייגמר בהשארת ההפסד והחזרת נקודה אחת להפועל.בעל(ת) האוב כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:18 מה נגיד? שיהיה בהצלחה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530063השלב הבא במאבק: הפועל ת"א הולכת למחוזי
אחרי שמוצו ההליכים בבית הדין, המועדון ממשיך במאבק על תוצאת הדרבי
אל דאגה, הדרבי הזה לא ישוחק שוב והתוצאה תישאר 0-3.
אם זה למען יראו וייראו, אז אני סבבה עם זה.
יחד, רק יחד! 
-
redrony
- קיבל.ה 1105 לייקים
ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
התובע הזה, שלפי ״טכנית״ עשה התמחות אצל מאירי, אותו מאירי שהתראיין ואמר שבתור סגן יו״ר ההתאחדות הוא עוזר למכבי כי זה ״הציבור שבחר בי״, איך הוא עוד עובד בהתאחדות?
מאירי כל כך חזק שהוא יותר מיענקלה אלונה ספרא ואברמוב?
משהו לא מסתדר לי פה
התובע הזה, שלפי ״טכנית״ עשה התמחות אצל מאירי, אותו מאירי שהתראיין ואמר שבתור סגן יו״ר ההתאחדות הוא עוזר למכבי כי זה ״הציבור שבחר בי״, איך הוא עוד עובד בהתאחדות?
משהו לא מסתדר לי פה
-
L.S
- קיבל.ה 2098 לייקים
לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Niro
- קיבל.ה 2381 לייקים
https://www.football.org.il/position-de ... TUTE_ID=11L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:51לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
אמרת אוכל חינם אמרת שרון ניסנוב
- בונדר
- קיבל.ה 262 לייקים
הזיהL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:51לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2627 לייקים
הוא עשה התמחות אצל מאירי. זו עובדה. לא הנחה שלי.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
שאלה טובה איפה הם.
-
Niro
- קיבל.ה 2381 לייקים
הוא לא "עובד" בהתאחדות. ההתאחדות לכדורגל מורכבת מנציגי הקבוצות, הוא הנציג של מכבי והוא נבחר מתוך נציגי הקבוצות לסגן יו"ר.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
באותה מידה, אם אנחנו היינו דואגים לנציג שיודע לחבר תחבירית משפט ויודע לקשור שרוכים לבד, אולי הוא היה מצליח להתמנות גם הוא לתפקיד אופרטיבי שם.
-
redrony
- קיבל.ה 1105 לייקים
מה תפקיד סגן יו״ר ההתאחדות? באמת שואלNiro כתב: ↑05 ינואר 2026, 13:30הוא לא "עובד" בהתאחדות. ההתאחדות לכדורגל מורכבת מנציגי הקבוצות, הוא הנציג של מכבי והוא נבחר מתוך נציגי הקבוצות לסגן יו"ר.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
באותה מידה, אם אנחנו היינו דואגים לנציג שיודע לחבר תחבירית משפט ויודע לקשור שרוכים לבד, אולי הוא היה מצליח להתמנות גם הוא לתפקיד אופרטיבי שם.
-
redrony
- קיבל.ה 1105 לייקים
לא פקפקתי במה שאמרת... אבל אתה המקור שלי, שמעתי את זה ממךטכנית לארז כתב: ↑05 ינואר 2026, 13:25הוא עשה התמחות אצל מאירי. זו עובדה. לא הנחה שלי.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
שאלה טובה איפה הם.
- בונדר
- קיבל.ה 262 לייקים
לא בטוח אם זה האשכול המתאים, סכנין תעמוד לדין על קריאות גזעניות של "כהנא מת" 
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1345 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 645 לייקים
פשוט הכחשת המציאות של חלקים נרחבים בציבור ובמערכת הפוליטית/הציבורית בעיקר זה כבר באמת ברמת האבסורד של סאטירה איכותית מאוד. אם סכנין לא פונה בנושא לאופ״א אז אין להם שכל/ביצים.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 252 לייקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 836 לייקים
מאירי כבר מכין את הדפיקה הבאה של הפועל: קיבלנו עונש על האבוקות בדרבי של 60 אלף שקל קנס ואי מכירת כרטיסים למשחק חוץ על תנאי.
ומה עם מכבי? הדיון נדחה, סורי
https://m.one.co.il/Mobile/Article/25-2 ... tml?ref=hp
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 431 לייקים
דרבי אחד שהפועל מנצחת זה יותר מידי בשביל מורן.
הוא כבר מעכשיו דואג שבדרבי הבא גם אם הפועל תנצח, לא יהיה לה עם מי לחגוג את זה באצטדיון.
הוא כבר מעכשיו דואג שבדרבי הבא גם אם הפועל תנצח, לא יהיה לה עם מי לחגוג את זה באצטדיון.
את הסם הכי גדול
-
L.S
- קיבל.ה 2098 לייקים
הם קיבלו עונש על האבוקות של הקהל שלהם בדרבי גביע?קפבלנקה כתב: ↑05 פברואר 2026, 09:09 מאירי כבר מכין את הדפיקה הבאה של הפועל: קיבלנו עונש על האבוקות בדרבי של 60 אלף שקל קנס ואי מכירת כרטיסים למשחק חוץ על תנאי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בן לוז
- קיבל.ה 578 לייקים
מכבי התחילו עם האבוקות בדרבי האחרון לא?
אעפה העונש שלהם?
אעפה העונש שלהם?
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 836 לייקים
קנס 50 אלף וקריצה.L.S כתב: ↑05 פברואר 2026, 09:31הם קיבלו עונש על האבוקות של הקהל שלהם בדרבי גביע?קפבלנקה כתב: ↑05 פברואר 2026, 09:09 מאירי כבר מכין את הדפיקה הבאה של הפועל: קיבלנו עונש על האבוקות בדרבי של 60 אלף שקל קנס ואי מכירת כרטיסים למשחק חוץ על תנאי.
-
dino
- קיבל.ה 3098 לייקים
בלי קשר, באמת אם זה כזה צורעס, אפשר לוותר על האבוקות
במדד ההשפעה זה מקום נמוך ביחס לשאר האספקטים של השפעת הקהל.
במדד ההשפעה זה מקום נמוך ביחס לשאר האספקטים של השפעת הקהל.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1145 לייקים
מישהו בקיא ויכול לתת עידכון מתי ידונו במחוזי בתביעה של הפועל לביטול ההחלטה על הפחתת נקודות והפסד טכני בדרבי? זה חייב להיות לפני סיום הסיבוב. נותרו 5 משחקים עד לסיום הסיבוב ותחילת הפליאוף העליון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 437 לייקים
ביום ראשון אמור להתקיים דיון רק על האפשרות להקדים את הדיון בנושא שאמור להיות איפשהו במרץ.
אם הדיון לא יוקדם, אז כנראה שלא ישתנה שום דבר, כי אז יתחיל הפלייאוף ולא נקבל לא משחק חוזר ולא החזרת נקודות.
אגב מכבי לא צד בנושא, אבל שותפה לעניין והם נתנו את ההתייחסות שלהם להקדמת הדיון ונחשו מה.. הם מתנגדים בתוקף להקדמה.
- Mendelson
- קיבל.ה 816 לייקים
איזה קבוצה קטנה וקיקיונית... כיף לראות כמה הם מפחדים, עוד לפני שפגשו את ראש העיר, וכמובן שזה רק התגבר מאז.בר לב אדום כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:18ביום ראשון אמור להתקיים דיון רק על האפשרות להקדים את הדיון בנושא שאמור להיות איפשהו במרץ.
אם הדיון לא יוקדם, אז כנראה שלא ישתנה שום דבר, כי אז יתחיל הפלייאוף ולא נקבל לא משחק חוזר ולא החזרת נקודות.
אגב מכבי לא צד בנושא, אבל שותפה לעניין והם נתנו את ההתייחסות שלהם להקדמת הדיון ונחשו מה.. הם מתנגדים בתוקף להקדמה.
-
Xavi
- קיבל.ה 1736 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1738 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1145 לייקים
האם יש אפשרות להוציא צו מניעה\בגץ לאי קיום הפליאוף, במידה והדיון ידחה עוד פעם?בר לב אדום כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:18ביום ראשון אמור להתקיים דיון רק על האפשרות להקדים את הדיון בנושא שאמור להיות איפשהו במרץ.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
L.S
- קיבל.ה 2098 לייקים
מביך לראות איך קבוצה שמצד אחד מספרת החוצה כמה היא גדולה וחזקה מפחדת להתמודד מול קבוצה שרק עלתה ליגה שנרמסה על ידם במשך כמעט 12 שנים.Mendelson כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:26איזה קבוצה קטנה וקיקיונית... כיף לראות כמה הם מפחדים, עוד לפני שפגשו את ראש העיר, וכמובן שזה רק התגבר מאז.בר לב אדום כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:18ביום ראשון אמור להתקיים דיון רק על האפשרות להקדים את הדיון בנושא שאמור להיות איפשהו במרץ.
איזה עולב. מכביזם עלק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 129 לייקים
מה הסיבה הרשמית של מכבי לדחייה? למה אנחנו לא דוחים גם?
אאלט המשחק הגדול הבא שלהו בחוץ יהיה רק בפליאוף. אה אבל מכבי עןד צריכה לצאת לטדי.
אאלט המשחק הגדול הבא שלהו בחוץ יהיה רק בפליאוף. אה אבל מכבי עןד צריכה לצאת לטדי.
נערך לאחרונה על ידי אסון למכבי ב 05 פברואר 2026, 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Nati
- קיבל.ה 2821 לייקים
קארמה לא שוכחתL.S כתב:מביך לראות איך קבוצה שמצד אחד מספרת החוצה כמה היא גדולה וחזקה מפחדת להתמודד מול קבוצה שרק עלתה ליגה שנרמסה על ידם במשך כמעט 12 שנים.Mendelson כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:26איזה קבוצה קטנה וקיקיונית... כיף לראות כמה הם מפחדים, עוד לפני שפגשו את ראש העיר, וכמובן שזה רק התגבר מאז.בר לב אדום כתב: ↑05 פברואר 2026, 10:18 ביום ראשון אמור להתקיים דיון רק על האפשרות להקדים את הדיון בנושא שאמור להיות איפשהו במרץ.
איזה עולב. מכביזם עלק
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2627 לייקים
בקיצור, עוד שבוע באגודת הרמאים.
על הדשא צוללים, במחוזי ממסמסים ואת ה"דיון" ב"בית הדין" דוחים.
מרמים איפה שרק ניתן.
לקינוח יש שוקולד m&m במשרדי ההנהלה.
על הדשא צוללים, במחוזי ממסמסים ואת ה"דיון" ב"בית הדין" דוחים.
מרמים איפה שרק ניתן.
לקינוח יש שוקולד m&m במשרדי ההנהלה.