הם ייתנו על תנאי שיופעל כמובן במשחק מחר, נכון?
כבר כתבו פה מזמן שמחפשים לתת לנו בלי קהל חוץ בדרבי.
החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 232 לייקים
סוף סוף קצת שכל:
זה צנציוץ מעכשיו
זה צנציוץ מעכשיו
תובע ההתאחדות, מר עו״ד גלעד ברגמן החליט להעמיד את הפועל ת״א לדין על קריאות פוגעניות, בין היתר נגד מפקד המחוז חיים סרגרוף והפליג בדרישתו כי הקהל האדום לא ייכנס לדרבי התל אביבי שתארח מכבי ת״א בליגה, אלא שהערב קבע הדיין גיורא לנדאו כי ״אין מדובר באמירות המהוות עבירה על תקנון המשמעת של ההתאחדות״ (למעט הקריאה הדוחה שואה למשטרה), ולכן העניש רק בקנס. מר תובע לא מכיר את התקנון? לא מלמדים את זה בטרום התמחות למשל?
רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 232 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 119 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 773 לייקים
לפי התקנון בית הדין רשאי להטיל עלינו עונש של משחק חוץ ללא קהל, אבל זה רשאי ולא חייב. וזה בתוך הסל שחיברו ביחד במיוחד עבורינו של שירי שואה וקריאות גזעניות או הומופוביות וכו׳. כאילו שהפנדורה באותו רף של חומרה.
התובע של ההתאחדות כבר מזמן הוכיח שהוא שונא הפועל על מלא, הוא אפילו לא מנסה להעמיד פנים של אובייקטיבי. מאחל לו את כל הרע שבעולם.
התובע של ההתאחדות כבר מזמן הוכיח שהוא שונא הפועל על מלא, הוא אפילו לא מנסה להעמיד פנים של אובייקטיבי. מאחל לו את כל הרע שבעולם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
לדעתי די ברור מה היה פה.
המתמחה של מורן יחד עם "בית הדין" כבר קבעו מבחינתם שמקבלים ללק חוץ על תנאי על אוחנה בן זונה.
המועדון כנראה הבהיר להם שזה יביא לפניה למחוזי/בגצ והם התקפלו.
אל תחשבו שה"דיין" שם זה איזה צדיק. הוא בכיף היה תופר לנו עוד עונש הזוי.
הענף הזה גמור כאמור.
המתמחה של מורן יחד עם "בית הדין" כבר קבעו מבחינתם שמקבלים ללק חוץ על תנאי על אוחנה בן זונה.
המועדון כנראה הבהיר להם שזה יביא לפניה למחוזי/בגצ והם התקפלו.
אל תחשבו שה"דיין" שם זה איזה צדיק. הוא בכיף היה תופר לנו עוד עונש הזוי.
הענף הזה גמור כאמור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 232 לייקים
מה נגיד? שיהיה בהצלחה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530063השלב הבא במאבק: הפועל ת"א הולכת למחוזי
אחרי שמוצו ההליכים בבית הדין, המועדון ממשיך במאבק על תוצאת הדרבי
רינגו סטאר המלך
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
היה עדיף ישר לקאס.
לפחות שיחששו שם קצת המושחתים האלה.
אצל בש שופט המחוזי החזיר את השמנת למאירי.
לפחות שיחששו שם קצת המושחתים האלה.
אצל בש שופט המחוזי החזיר את השמנת למאירי.
- 7even
- קיבל.ה 3985 לייקים
לדעתי כל זה ייגמר בהשארת ההפסד והחזרת נקודה אחת להפועל.בעל(ת) האוב כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:18 מה נגיד? שיהיה בהצלחה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=530063השלב הבא במאבק: הפועל ת"א הולכת למחוזי
אחרי שמוצו ההליכים בבית הדין, המועדון ממשיך במאבק על תוצאת הדרבי
אל דאגה, הדרבי הזה לא ישוחק שוב והתוצאה תישאר 0-3.
אם זה למען יראו וייראו, אז אני סבבה עם זה.
יחד, רק יחד! 
-
redrony
- קיבל.ה 1099 לייקים
ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
התובע הזה, שלפי ״טכנית״ עשה התמחות אצל מאירי, אותו מאירי שהתראיין ואמר שבתור סגן יו״ר ההתאחדות הוא עוזר למכבי כי זה ״הציבור שבחר בי״, איך הוא עוד עובד בהתאחדות?
מאירי כל כך חזק שהוא יותר מיענקלה אלונה ספרא ואברמוב?
משהו לא מסתדר לי פה
התובע הזה, שלפי ״טכנית״ עשה התמחות אצל מאירי, אותו מאירי שהתראיין ואמר שבתור סגן יו״ר ההתאחדות הוא עוזר למכבי כי זה ״הציבור שבחר בי״, איך הוא עוד עובד בהתאחדות?
משהו לא מסתדר לי פה
-
L.S
- קיבל.ה 2065 לייקים
לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Niro
- קיבל.ה 2322 לייקים
https://www.football.org.il/position-de ... TUTE_ID=11L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:51לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
אמרת אוכל חינם אמרת שרון ניסנוב
- בונדר
- קיבל.ה 246 לייקים
הזיהL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:51לדעתי הנציגות שלנו במשרדי הבורקסים זה עדיין הניסנובסredrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
הוא עשה התמחות אצל מאירי. זו עובדה. לא הנחה שלי.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
שאלה טובה איפה הם.
-
Niro
- קיבל.ה 2322 לייקים
הוא לא "עובד" בהתאחדות. ההתאחדות לכדורגל מורכבת מנציגי הקבוצות, הוא הנציג של מכבי והוא נבחר מתוך נציגי הקבוצות לסגן יו"ר.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
באותה מידה, אם אנחנו היינו דואגים לנציג שיודע לחבר תחבירית משפט ויודע לקשור שרוכים לבד, אולי הוא היה מצליח להתמנות גם הוא לתפקיד אופרטיבי שם.
-
redrony
- קיבל.ה 1099 לייקים
מה תפקיד סגן יו״ר ההתאחדות? באמת שואלNiro כתב: ↑05 ינואר 2026, 13:30הוא לא "עובד" בהתאחדות. ההתאחדות לכדורגל מורכבת מנציגי הקבוצות, הוא הנציג של מכבי והוא נבחר מתוך נציגי הקבוצות לסגן יו"ר.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
באותה מידה, אם אנחנו היינו דואגים לנציג שיודע לחבר תחבירית משפט ויודע לקשור שרוכים לבד, אולי הוא היה מצליח להתמנות גם הוא לתפקיד אופרטיבי שם.
-
redrony
- קיבל.ה 1099 לייקים
לא פקפקתי במה שאמרת... אבל אתה המקור שלי, שמעתי את זה ממךטכנית לארז כתב: ↑05 ינואר 2026, 13:25הוא עשה התמחות אצל מאירי. זו עובדה. לא הנחה שלי.redrony כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 ושוב אשאל בפעם ה 1000. אפשר לבכות פה עד מחר ולהביא דוגמאות עד מחר. איפה ספרא? איפה פרימור? איפה מישהו?
משהו לא מסתדר לי פה
שאלה טובה איפה הם.
- בונדר
- קיבל.ה 246 לייקים
לא בטוח אם זה האשכול המתאים, סכנין תעמוד לדין על קריאות גזעניות של "כהנא מת" 
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1331 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 631 לייקים
פשוט הכחשת המציאות של חלקים נרחבים בציבור ובמערכת הפוליטית/הציבורית בעיקר זה כבר באמת ברמת האבסורד של סאטירה איכותית מאוד. אם סכנין לא פונה בנושא לאופ״א אז אין להם שכל/ביצים.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 232 לייקים