לויזוס לואיזו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
amorphis
קיבל.ה  319 לייקים

RedDrifter כתב: 30 אפריל 2026, 13:26
amorphis כתב: 30 אפריל 2026, 13:22 למה עוד מעט כבר 1400 בצהריים ועדיין לא פתחו ללואיזו את החוזה?
יש בעיה

לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה

במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.

מקווה שידעו להחריג כי הוא שווה את הסכום הזה.
אני גם מאד נגד השתוללות תקציב, אפילו פתיחת החוזה לטוריאל לדעתי קצת פגעה בו אבל...
לא רואה מערך סקאוטינכ שיביא זר ברמה הזו ועם המחוייבות הזו לכאן בפחות מ340 אלף דולר.
אפשר לראות את השכר של הזרים של חיפה שלא ראיתי מהם כלום. מקווה להאמין שאם פרימור הביא לפה את החייזר שיותר על הופעה בליגה האירופית כדי לשחק בעולה החדשה ללעגת העל, הוא עובד על כל דרך להשאיר אותו עוד עונה .
CouchPotato
קיבל.ה  110 לייקים

RedDrifter כתב: 30 אפריל 2026, 13:34
CouchPotato כתב: 30 אפריל 2026, 13:30
RedDrifter כתב: 30 אפריל 2026, 13:26
יש בעיה

לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה

במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.

מקווה שידעו להחריג כי הוא שווה את הסכום הזה.
צריך לזכור שעם החוקים של הפיירפלי הפיננסי אי אפשר להשתולל כמו שמכבי עשו בתחילת עידן גולדהאר או ביתר של גאידמק. הפועל צריכה להצדיק הוצאות כאלו בהכנסות. וכיוון שאף אחד פה לא מעוניין שיעלו את מחירי הכרטיסים והמנויים, אני לא חושב שנראה שחקנים עם משכורת של חצי מליון יורו בעתיד הקרוב. לפחות לא עד שנעלה משמעותית את ההכנסות מספונסרים ומנויים ואולי גם (טפו טפו) ממפעלים אירופים.
גילוי נאות, אני לא ממש מבין עניין כשזה בא לחוקי הפר פליי

אם ההבדל בין להשאיר את לואיזו זה עוד 100-200 שקל במחיר של המנוי - אני אישית מוכן לזה ויש לי הרגשה שגם רוב הקהל יסכים.
אבל זה לא מסתכם רק בלויזו. כי ברגע שמשלמים לשחקן אחד סכומים כאלו אז זה מה שדורשים שאר השחקנים המובילים בחידוש חוזה. וזה לא 100-200שח. כי יהיו אנשים שלא יקנו מנויים במצב הזה, ואז צריך יותר מנויים, ותשלומי המס של הקבוצה עולים כי המשכורות גבוהות יותר... קיצר, פרימור עושה נכון בהחלטה להיות זהיר כרגע. עוד שנה שנתיים אם נמשיך בקו שאנחנו בו עכשיו נראה עליה בהוצאות השכר כי גם ההכנסות יעלו (כל עוד האולטראס יזכרו שהתפקיד שלהם הוא לתמוך בקבוצה ולא לריב עם המשטרה, ההתאחדות, והאוהדים של היריבות).
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  670 לייקים

אין לי מושג אם הפרסום בRakHapoel שמתכוונים לשדרג אותו שיהיה השחקן עם השכר הכי גבוה בקבוצה נכון, אבל אני מקווה מאוד - שיסגרו איתו באזור ה450 ושיוותר על סעיף יציאה. שיעזור לנו לקחת אליפות שנה הבאה לפני שהוא מתקדם.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
שליחת תגובה