amorphis כתב: ↑30 אפריל 2026, 13:22
למה עוד מעט כבר 1400 בצהריים ועדיין לא פתחו ללואיזו את החוזה?
יש בעיה
לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה
במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.
מקווה שידעו להחריג כי הוא שווה את הסכום הזה.
אני גם מאד נגד השתוללות תקציב, אפילו פתיחת החוזה לטוריאל לדעתי קצת פגעה בו אבל...
לא רואה מערך סקאוטינכ שיביא זר ברמה הזו ועם המחוייבות הזו לכאן בפחות מ340 אלף דולר.
אפשר לראות את השכר של הזרים של חיפה שלא ראיתי מהם כלום. מקווה להאמין שאם פרימור הביא לפה את החייזר שיותר על הופעה בליגה האירופית כדי לשחק בעולה החדשה ללעגת העל, הוא עובד על כל דרך להשאיר אותו עוד עונה .
לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה
במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.
מקווה שידעו להחריג כי הוא שווה את הסכום הזה.
צריך לזכור שעם החוקים של הפיירפלי הפיננסי אי אפשר להשתולל כמו שמכבי עשו בתחילת עידן גולדהאר או ביתר של גאידמק. הפועל צריכה להצדיק הוצאות כאלו בהכנסות. וכיוון שאף אחד פה לא מעוניין שיעלו את מחירי הכרטיסים והמנויים, אני לא חושב שנראה שחקנים עם משכורת של חצי מליון יורו בעתיד הקרוב. לפחות לא עד שנעלה משמעותית את ההכנסות מספונסרים ומנויים ואולי גם (טפו טפו) ממפעלים אירופים.
גילוי נאות, אני לא ממש מבין עניין כשזה בא לחוקי הפר פליי
אם ההבדל בין להשאיר את לואיזו זה עוד 100-200 שקל במחיר של המנוי - אני אישית מוכן לזה ויש לי הרגשה שגם רוב הקהל יסכים.
אבל זה לא מסתכם רק בלויזו. כי ברגע שמשלמים לשחקן אחד סכומים כאלו אז זה מה שדורשים שאר השחקנים המובילים בחידוש חוזה. וזה לא 100-200שח. כי יהיו אנשים שלא יקנו מנויים במצב הזה, ואז צריך יותר מנויים, ותשלומי המס של הקבוצה עולים כי המשכורות גבוהות יותר... קיצר, פרימור עושה נכון בהחלטה להיות זהיר כרגע. עוד שנה שנתיים אם נמשיך בקו שאנחנו בו עכשיו נראה עליה בהוצאות השכר כי גם ההכנסות יעלו (כל עוד האולטראס יזכרו שהתפקיד שלהם הוא לתמוך בקבוצה ולא לריב עם המשטרה, ההתאחדות, והאוהדים של היריבות).
אין לי מושג אם הפרסום בRakHapoel שמתכוונים לשדרג אותו שיהיה השחקן עם השכר הכי גבוה בקבוצה נכון, אבל אני מקווה מאוד - שיסגרו איתו באזור ה450 ושיוותר על סעיף יציאה. שיעזור לנו לקחת אליפות שנה הבאה לפני שהוא מתקדם.
כשהוא רק חתם שאלתי חבר טוב יווני עליו אם הוא מכיר אמר לי ככה:
"mid" אמרתי מה הכוונה MID ביחס למה ואז הוא ענה לי:"He is mid for a mid team. Could play in like Lazio, Juventus type shit Would be a top player in Greece but yeah he is not Greek"
שלחתי בזמנו לחברים כולם צחקו עלי, אמרתי להם שאם הוא אומר את זה הוא מבין (שיחק בליגה השוודית השניה הוא גם חצי שוודי החבר)
לא טעה.
Hapolo כתב: ↑02 מאי 2026, 06:15
החתמנו אותו על פי הפרסומים בחוזה לשלוש שנים בלי סעיף יציאה אז למה מדברים כאילו הוא שחקן חופשי בסוף העונה וצריך לשכנע אותו איכשהו להישאר?
כי מדברים על זה שבקיץ הפועל תקבל עליו הצעה של 5-6 מליון ולו שכר של פי 2-3.
החתמנו אותו על פי הפרסומים בחוזה לשלוש שנים בלי סעיף יציאה אז למה מדברים כאילו הוא שחקן חופשי בסוף העונה וצריך לשכנע אותו איכשהו להישאר?
"פירסומים" זה לא משהו רישמי. מצפה להודעה מדוברות הפועל !
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לאיזה הודעה בדיוק אתה מצפה? ״ללואיזו אין סעיף יציאה והוא ישאר פה עוד עונה״ זה הודעה בטעם רע מאוד ומשהו שלא עושים
שיסגרו בין המועדון לשחקן עצמו על העלאת שכר ויאללה נתקדם
החמצה מזעזעת. אבל אין תחליף לכושר שלו, לאינטנסיביות שלו וליכולת שלו לשחק בכל כך הרבה עמדות.
במחצית קיוויתי שברדה יחליף אותו כדי שינוח לקראת הדרבי ולא יקבל צהוב אבל משום מה הוא נשאר לשחק את כל 90 הדקות.
אחלה לויזו, זה נכס.
אני אוהב אותו נכס גדול אבל כרגע אחרי שאני רואה את ההחמצה הזו שוב ושוב אני מלא רק בכעס כלפיו אני לא מסוגל להכיל את זה. בין אם זה קרה בגלל הצורה המזלזלת והמתחכמת שהוא ניסה להכניס את הכדור לשער במקום לתת מכה פשוטה או זה שהימין שלו לא קיימת או בין אם זה בגלל שהמוח שלו השתלשל באותו רגע. זו החמצה שאתה לא יכול לעשות. וזה אליפות לביתר. לא יאומן
Hapolo כתב: ↑07 מאי 2026, 01:28
אני אוהב אותו נכס גדול אבל כרגע אחרי שאני רואה את ההחמצה הזו שוב ושוב אני מלא רק בכעס כלפיו אני לא מסוגל להכיל את זה. בין אם זה קרה בגלל הצורה המזלזלת והמתחכמת שהוא ניסה להכניס את הכדור לשער במקום לתת מכה פשוטה או זה שהימין שלו לא קיימת או בין אם זה בגלל שהמוח שלו השתלשל באותו רגע. זו החמצה שאתה לא יכול לעשות. וזה אליפות לביתר. לא יאומן
אם בית״ר תיקח אליפות זה אך ורק בגלל שבאר שבע בעטה בדלי העונה
היו כבר פעמיים בפער משכנע וחירבנו במכנסיים
לואיזו אומנם היה צריך לתת שם גול אבל גם היה עליו פנדל והיה צריך לסחוט אדום מקראבלי שלא נשרק בגלל אביב קליין החולה סארס הזה
יש לבאר שבע עוד משחק מול בית״ר, באר שבע הקבוצה הטובה יותר - אם תפסיד זה עליה ורק עליה.
Hapolo כתב: ↑07 מאי 2026, 01:28