נעשה דיל, אני אפסיק לכתוב פה והוא שם? הולך?בני12 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:03ושם לא הפריע לך לכתוב לו שיפסיק לכתוב שם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
אתה יודע, הפוסל...
קריאה לאיחוי הקרע
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
אם הסרטון מתחיל בפניני אז אני לא בטוח
-
joshsoos
- קיבל.ה 754 לייקים
הענין הוא שאתה כן מטריל, פשוט לא מסוגל להבין שזה מה שאתה עושה גם כשמסבירים לך. חבל, ותכלס מקווה מאוד שלא יגיבו לך פה כי מההנהלה המצחיקה שיש פה לא מצפה לכלוםלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:33אתה באמת מצפה שאענה לך ברצינות על ההודעה שלך?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:14סבן הוא לא חבר שלי, אבל בוא נניח שמה שאתה כותב עליו זה נכון, מה עוזר הוואטבאוטיזם? אנחנו בגן שאתה אומר שאתה כותב כאן כי הוא כותב שם? אתה נמצא במקום שלא מעניין אותך ואתה לא שוחה בחומר שלו, וזה לא שאתה חבר חדש פה שמחפש להשתלב או סתם להטריל.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57
מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
כנראה שכן, אז נענה לך ברצינות:
כמו שכתבת, אני לא חדש פה ולא מטריל.
אני כותב את דעתי, אם נח לך ואם לא נח לך, אני לא עובר על חוקי הפורום.
לא טוב לך לקרוא את ההודעות שלי? דלג או שים על השתק, הטכנולוגיה קיימת.
-
בני12
- קיבל.ה 2147 לייקים
הצעתי לך את זה באשכול בכדורגל כבר שלשום.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:34נעשה דיל, אני אפסיק לכתוב פה והוא שם? הולך?בני12 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:03ושם לא הפריע לך לכתוב לו שיפסיק לכתוב שם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57
מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
אתה יודע, הפוסל...![]()
לי אין בעיה
אבל צריך לשאול את הכלה
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
כל פעם שרושמים בפורום על האבוקות והאלימות של האולטראס התשובה האוטומטית של לירון והבוטים של שאקו ופוליטי זה - "רגע, אבל גם הם עשו".
והסברנו להם מיליון פעם שאנחנו לא בכיתה ג' כאן. אתם (לכאורה) אנשים בוגרים. אנשים בוגרים לא שולפים ישר את תירוץ ה "אבל גם הוא עשה".
אבל נו, אין עם מי לדבר. גנון.
ואז שולחים אותם לכאן לדבר על קהל הכדורסל שהם מתנגדים לקיומו, בקבוצה שהם מתנגדים לקיומה ואז זה מתחיל:
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
והסברנו להם מיליון פעם שאנחנו לא בכיתה ג' כאן. אתם (לכאורה) אנשים בוגרים. אנשים בוגרים לא שולפים ישר את תירוץ ה "אבל גם הוא עשה".
ואז שולחים אותם לכאן לדבר על קהל הכדורסל שהם מתנגדים לקיומו, בקבוצה שהם מתנגדים לקיומה ואז זה מתחיל:
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
תגיד, ברצינות שניה, אתה באמת חושב שיש מישהו שמפעיל אותי או אומר לי איפה ומה לכתוב?7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:54 כל פעם שרושמים בפורום על האבוקות והאלימות של האולטראס התשובה האוטומטית של לירון והבוטים של שאקו ופוליטי זה - "רגע, אבל גם הם עשו".
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אז תחליט, כן מטריל או לא מטריל?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:25הענין הוא שאתה כן מטריל, פשוט לא מסוגל להבין שזה מה שאתה עושה גם כשמסבירים לך. חבל, ותכלס מקווה מאוד שלא יגיבו לך פה כי מההנהלה המצחיקה שיש פה לא מצפה לכלוםלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:33אתה באמת מצפה שאענה לך ברצינות על ההודעה שלך?
כנראה שכן, אז נענה לך ברצינות:
כמו שכתבת, אני לא חדש פה ולא מטריל.
אני כותב את דעתי, אם נח לך ואם לא נח לך, אני לא עובר על חוקי הפורום.
לא טוב לך לקרוא את ההודעות שלי? דלג או שים על השתק, הטכנולוגיה קיימת.
אף אחד לא חייב להגיב לי, הכל בסדר.
לגבי ההנהלה פה - זה נשמע קצת כמו אוי יוי יוי
- מילפורד
- קיבל.ה 3025 לייקים
כשאנשים משני צדדי המתרס באים ״להנהלה״ בטענות, כנראה שאנחנו עושים משהו נכון.
אין לנו כוונה לסתום פיות בפורום, יש כללים לפורום שעליהם נקפיד בדגש שיח מכבד.
אין לנו כוונה לסתום פיות בפורום, יש כללים לפורום שעליהם נקפיד בדגש שיח מכבד.