נעשה דיל, אני אפסיק לכתוב פה והוא שם? הולך?בני12 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:03ושם לא הפריע לך לכתוב לו שיפסיק לכתוב שם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
אתה יודע, הפוסל...
קריאה לאיחוי הקרע
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
אם הסרטון מתחיל בפניני אז אני לא בטוח
-
joshsoos
- קיבל.ה 755 לייקים
הענין הוא שאתה כן מטריל, פשוט לא מסוגל להבין שזה מה שאתה עושה גם כשמסבירים לך. חבל, ותכלס מקווה מאוד שלא יגיבו לך פה כי מההנהלה המצחיקה שיש פה לא מצפה לכלוםלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:33אתה באמת מצפה שאענה לך ברצינות על ההודעה שלך?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:14סבן הוא לא חבר שלי, אבל בוא נניח שמה שאתה כותב עליו זה נכון, מה עוזר הוואטבאוטיזם? אנחנו בגן שאתה אומר שאתה כותב כאן כי הוא כותב שם? אתה נמצא במקום שלא מעניין אותך ואתה לא שוחה בחומר שלו, וזה לא שאתה חבר חדש פה שמחפש להשתלב או סתם להטריל.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57
מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
כנראה שכן, אז נענה לך ברצינות:
כמו שכתבת, אני לא חדש פה ולא מטריל.
אני כותב את דעתי, אם נח לך ואם לא נח לך, אני לא עובר על חוקי הפורום.
לא טוב לך לקרוא את ההודעות שלי? דלג או שים על השתק, הטכנולוגיה קיימת.
-
בני12
- קיבל.ה 2147 לייקים
הצעתי לך את זה באשכול בכדורגל כבר שלשום.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:34נעשה דיל, אני אפסיק לכתוב פה והוא שם? הולך?בני12 כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:03ושם לא הפריע לך לכתוב לו שיפסיק לכתוב שם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:57
מאותה סיבה שחבר שלך סבן כותב בפורום רגל על האולטראס ומאשים אותם בכל דבר.
אתה יודע, הפוסל...![]()
לי אין בעיה
אבל צריך לשאול את הכלה
- 7even
- קיבל.ה 3487 לייקים
כל פעם שרושמים בפורום על האבוקות והאלימות של האולטראס התשובה האוטומטית של לירון והבוטים של שאקו ופוליטי זה - "רגע, אבל גם הם עשו".
והסברנו להם מיליון פעם שאנחנו לא בכיתה ג' כאן. אתם (לכאורה) אנשים בוגרים. אנשים בוגרים לא שולפים ישר את תירוץ ה "אבל גם הוא עשה".
אבל נו, אין עם מי לדבר. גנון.
ואז שולחים אותם לכאן לדבר על קהל הכדורסל שהם מתנגדים לקיומו, בקבוצה שהם מתנגדים לקיומה ואז זה מתחיל:
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
והסברנו להם מיליון פעם שאנחנו לא בכיתה ג' כאן. אתם (לכאורה) אנשים בוגרים. אנשים בוגרים לא שולפים ישר את תירוץ ה "אבל גם הוא עשה".
ואז שולחים אותם לכאן לדבר על קהל הכדורסל שהם מתנגדים לקיומו, בקבוצה שהם מתנגדים לקיומה ואז זה מתחיל:
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
תגיד, ברצינות שניה, אתה באמת חושב שיש מישהו שמפעיל אותי או אומר לי איפה ומה לכתוב?7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:54 כל פעם שרושמים בפורום על האבוקות והאלימות של האולטראס התשובה האוטומטית של לירון והבוטים של שאקו ופוליטי זה - "רגע, אבל גם הם עשו".
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אז תחליט, כן מטריל או לא מטריל?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:25הענין הוא שאתה כן מטריל, פשוט לא מסוגל להבין שזה מה שאתה עושה גם כשמסבירים לך. חבל, ותכלס מקווה מאוד שלא יגיבו לך פה כי מההנהלה המצחיקה שיש פה לא מצפה לכלוםלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:33אתה באמת מצפה שאענה לך ברצינות על ההודעה שלך?
אף אחד לא חייב להגיב לי, הכל בסדר.
לגבי ההנהלה פה - זה נשמע קצת כמו אוי יוי יוי
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
כשאנשים משני צדדי המתרס באים ״להנהלה״ בטענות, כנראה שאנחנו עושים משהו נכון.
אין לנו כוונה לסתום פיות בפורום, יש כללים לפורום שעליהם נקפיד בדגש שיח מכבד.
אין לנו כוונה לסתום פיות בפורום, יש כללים לפורום שעליהם נקפיד בדגש שיח מכבד.
- porthos
- קיבל.ה 188 לייקים
אני באמת לא חושב שעניין התקדמות האולם הוא הX פקטור בכל הקשור למינויים, אבל במידה וכן שקיפות זה אחד הדברים הפשוטים יותר לפתור! יש סדרה של פגישות בין אוהדים לבין הנהלה (פורסם תאריך כלשהו) אין מקום טוב יותר לקבל בוא הבהרות ומי ייתן ומשם יצאו הבהרות גם לתקשורת או לפחות בערוצים הרשמיים של המועדון.רדנקו כתב: ↑10 נובמבר 2025, 09:20אני לחלוטין מסכים עם המשפט האחרון וזו לדעתי הבעיה הגדולה ביותר.Praškevičios כתב: ↑10 נובמבר 2025, 09:16הפוך!
לא האמנתי להבטחות שפיזרו אנשי הפועל שתוך שנים ספורות אפשר לצאת מיד אליהו.
ויותר מזה, מבין שההצעה להקים אולם ענק (20,000 מושבים) רק גוררת אותנו למהלך שאלוהים יודע מתי יסתיים.
אני לא מצפה שהשיפוץ יסתיים בן רגע, הדבר היחידי שכתבתי הוא שחייבים לפעול בדרך הכי מהירה האפשרית וזה לא קרה בשנה האחרונה!!!
במקום לשאול אותי מה אני מבין, שאל את עצמך ואת הנהלת הפועל:
האם במהלך השנה האחרונה אתם יכולים לומר שהתקדם משהו בפרויקט שיפוץ האולם? החלטה מעשית כלשהי שפורסמה?
אני גם חושב שאם היו שומרים על שקיפות ועל עדכונים שוטפים שמסבירים מה קרה מאז פרסום הקול הקורא ולמה לא שמענו על התקדמות או למה אין התקדמות או בכלל מה קורה בענין, הנתק עם חלק גדול מהקהל היה נמנע (לא עם האולטראס כי אותם זה לא מענין), רוב המנויים היו נמכרים או קרוב לכך והיינו במצב הרבה יותר טוב.
שים לב שכתבתי שרוב המנויים היו נמכרים ולא שהאולם היה מלא, כי אני חושב שגם אם אנשים היו קונים מנויים, חלק גדול מהם לא היו מגיעים לכל משחק ליגה כשרוב המשחקים נגמרים בהםרש גדול ולא תחרותיים במיוחד.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 746 לייקים
הרבה פעמים אנשים שחושבים שאת כל האחרים מפעילים הם אנשים שמפעילים אותם בעצמם.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 14:15תגיד, ברצינות שניה, אתה באמת חושב שיש מישהו שמפעיל אותי או אומר לי איפה ומה לכתוב?7even כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:54 כל פעם שרושמים בפורום על האבוקות והאלימות של האולטראס התשובה האוטומטית של לירון והבוטים של שאקו ופוליטי זה - "רגע, אבל גם הם עשו".
"אבל עופר אמר..."
"אבל צחי אמר..."
כאמור, גנון.
אינתי עומרי, הפועל.
-
joshsoos
- קיבל.ה 755 לייקים
לאט לאט - אתה לא נרשמת לפורום בכלל במטרה להטריל. לכאן נכנסת אך ורק בשביל להטריל, אם אתה לא מבין למה גדול עלי להסביר מעבר למה שאני ואחרים כתבתי. וזה שהנהלה לא תתן לך אזהרה זה לא אומר שהיא יודעת מה היא עושה אלא להיפךלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 14:16אז תחליט, כן מטריל או לא מטריל?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 13:25הענין הוא שאתה כן מטריל, פשוט לא מסוגל להבין שזה מה שאתה עושה גם כשמסבירים לך. חבל, ותכלס מקווה מאוד שלא יגיבו לך פה כי מההנהלה המצחיקה שיש פה לא מצפה לכלוםלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 12:33
אתה באמת מצפה שאענה לך ברצינות על ההודעה שלך?
- רדנקו
- קיבל.ה 1960 לייקים
גם אם הרוב בגלל עופר, העובדה היא שאנשי באולטראס הצהירו שהם לא חוזרים כל עוד עופר בקבוצה, כך שמה שעופר יכול לעשות או יעשה לא רלבנטי.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:15אני אנסה להסביר שוב למה המשפט שלך לא נכון.רדנקו כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:11המשפט המודגש נכון לחלוטין. זה שלא מפגינים מול הבית שלו לא הופך אותו לפחות נכון.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 10:06
בהחלט ייתכן ששניהם שוגים.
האמת היא לא רק בצד אחד.
אבל המשפט המודגש שלך לא נכון - שהם רצו לסלק את טביב או אז עם סיפור הבמבי, הם התערבו אקטיבית.
היום הם פסיבים, פשוט לא מגיעים למשחקים.
הם לא מפגינים, לא מוחים ברעש, אלא פשוט לא מגיעים למשחקים.
לגבי איחוד ופתרון - אני באמת לא רואה כזה באופק הקרוב
הם אולי פסיביים באי הגעה אבל הם בהחלט מסיתים ומפעילים מכונת רעל משומנת כנגד כל דבר שקשור לקבוצה בכל מקום אפשרי.
אבל זה לא מה שמשנה - מה שמשנה זה שהם החליטו שבשבילם הפועל תל אביב כדורסל לא קיימת והיא אפילו אויב כל עוד עופר ינאי שם.
והתוצאה היא אותה תוצאה - לא יהיה איחוד איתם כל עוד עופר ינאי פה. ונכון לרגע זה זה לא בגללו אלא בגללם, כי גם אם הוא רוצה לאחות את הקרע - אין פה עם מי לדבר.
איזה מכונת רעל? בטוויטר?
ראית אותם מנסים לעמוד ולא לתת לאוהדים להיכנס לאולם כמו שאמרו עליהם שהם יעשו?
אני דווקא זוכר שהם היו עושים הקרנות משלהם למשחקים של הפועל, אז כנראה שהפועל בשבילם כן קיימת עדיין ולא אויב.
לגבי התוצאה כאשר שני הצדדים לא רוצים פיתרון אז לא יהיה פיתרון.
וזה הרבה בגלל עופר - כנראה לא סתם אין את כמות הקהל והמנויים שעופר חשב שיהיה גם בלי האולטראס.
כמו שאמרתי - אין עם מי לדבר.
-
איש גדול
- קיבל.ה 305 לייקים
האולטראס לא הצהירו בשום מקום שהם לא חוזרים כל עוד עופר בקבוצה.
קרו דברים שגרמו להם לא לאהוב אותו זה נכון
לא נכנס לזה שוב
אבל לא הייתה הצהרה כמו שאתה טוען שהם לא יגיעו כל עוד עופר בקבוצה
קרו דברים שגרמו להם לא לאהוב אותו זה נכון
לא נכנס לזה שוב
אבל לא הייתה הצהרה כמו שאתה טוען שהם לא יגיעו כל עוד עופר בקבוצה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אני צריך לקבל אזהרה?! על מה ולמה?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 15:37לאט לאט - אתה לא נרשמת לפורום בכלל במטרה להטריל. לכאן נכנסת אך ורק בשביל להטריל, אם אתה לא מבין למה גדול עלי להסביר מעבר למה שאני ואחרים כתבתי. וזה שהנהלה לא תתן לך אזהרה זה לא אומר שהיא יודעת מה היא עושה אלא להיפךלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 14:16אז תחליט, כן מטריל או לא מטריל?
דיברתי באופן לא יפה?
לא כיבדתי מישהו?
אני מכבד פה כל אחד ועונה בנימוס, גם אם לא מסכימים אפשר עדיין להתדיין בכבוד.
אני לא מטריל ואף אחד לא שולח אותי ולא מכתיב לי מה להגיד.
זאת דעתי בעניין הקהל וממה שאני שומע קורא ומבין.
-
קובי
- קיבל.ה 377 לייקים
במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת
כשאנשים כמוך מביאים את הדעות האישיות שלהם לאיזור הניהול זה מושחת ומופקר
משתמש כותב לאוהד הפועל "אוהד מ. ת"א" כדי לבזות אותו. ממש שיח מכבד
אני מדווח לך/לכם על ההודעה
אתה בכלל לא מתייחס, לא מגיב והאפס הזה ממשיך לכתוב באהלן אהלן
את הסיפורים שאתה כותב תספר לסבתא שלך
המעשים שאתה עושה או יותר נכון לא עושה מעידים עליך ולא החירטוטים שאתה כותב על עצמך
מסתבר ש"כללי הפורום" שאתה מקפיד עליהם הם הכללים האישיים שלך
- teknoboy
- קיבל.ה 1991 לייקים
לאיזה מהמקרים הרבים שבהם משתמשים שונים ומשונים קראו למשתמשים אחרים ו\או לקבוצות שלמות של אוהדים בכינויים כמו "אוהדי מכבי\חברים של שימון" אתה מתכוון?קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת
המעשים שאתה עושה או יותר נכון לא עושה מעידים עליך ולא החירטוטים שאתה כותב על עצמך
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
קובי
- קיבל.ה 377 לייקים
דבר ראשון סנילי, אני לא. אין "מקרים רבים" שמשתמש קורא לאוהד הפועל "אוהד מ. ת"א" כדי לבזות אותו.teknoboy כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:27לאיזה מהמקרים הרבים שבהם משתמשים שונים ומשונים קראו למשתמשים אחרים ו\או לקבוצות שלמות של אוהדים בכינויים כמו "אוהדי מכבי\חברים של שימון" אתה מתכוון?קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת
המקרה היה כל כך יוצא דופן, מכוער ומגעיל שמספר אוהדים הגיבו נגדה. משמע, הודעה די בולטת וחריגה יחסית ל"מקרים הרבים"
דבר שני, קיבלתם "דיווח על הודעה" זה אצלכם תבדוק
לאפס הזה 2000+ הודעות, אני לא הולך לשבת ולחפש את ההודעה הזו
שיהיה ברור, לא הגבתי למילפורד בכדי שתעשו משהו. אתם לא
קיבלתם דיווח ונפנפתם אותו. לא פעלתם וגם לא הגבתם בחזרה
אין לי צפיות ממכם
היה חשוב לי להעמיד את הדברים שהוא כתב על דיוקם וכמו שהם באמת ולא כמו שהוא מנסה למכור
- teknoboy
- קיבל.ה 1991 לייקים
אני אישית לא רואה את הדיווחים, אבל גם בלי זה שמתי לב בעצמי (כי גם אני עוד לא סנילי) שביטויים כמו "שונאי הפועל"\"לא אוהדי הפועל"\"חברים של שימון" וכו' וכו' היו פה גם לפני ההודעה שאתה מדבר עליה (אם אני מבין נכון) ונדמה לי שהיו גם אחריה.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:50דבר ראשון סנילי, אני לא. אין "מקרים רבים" שמשתמש קורא לאוהד הפועל "אוהד מ. ת"א" כדי לבזות אותו.teknoboy כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:27לאיזה מהמקרים הרבים שבהם משתמשים שונים ומשונים קראו למשתמשים אחרים ו\או לקבוצות שלמות של אוהדים בכינויים כמו "אוהדי מכבי\חברים של שימון" אתה מתכוון?קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08
המקרה היה כל כך יוצא דופן, מכוער ומגעיל שמספר אוהדים הגיבו נגדה. משמע, הודעה די בולטת וחריגה יחסית ל"מקרים הרבים"
אין לי צפיות ממכם
היה חשוב לי להעמיד את הדברים שהוא כתב על דיוקם וכמו שהם באמת ולא כמו שהוא מנסה למכור
לא עשיתי סטטיסטיקה של איזה "צד" משתמש בהם יותר אבל לצערנו זה מגיע מכל הכיוונים ולכל הכיוונים.
אני לא אומר שזה צריך להיות מקובל ולגיטימי כי "כולם" עושים את זה, אבל להציג את זה כמקרה חד פעמי ולהסיק שהתגובה (או אי התגובה) של המנהלים אומרת עליהם משהו זה קצת תלוש מהמציאות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
קובי
- קיבל.ה 377 לייקים
התגובה שלך מזכירה לי את ההתנהגות של מי שניהל את "אדום לוהט"teknoboy כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:57אני אישית לא רואה את הדיווחים, אבל גם בלי זה שמתי לב בעצמי (כי גם אני עוד לא סנילי) שביטויים כמו "שונאי הפועל"\"לא אוהדי הפועל"\"חברים של שימון" וכו' וכו' היו פה גם לפני ההודעה שאתה מדבר עליה (אם אני מבין נכון) ונדמה לי שהיו גם אחריה.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:50דבר ראשון סנילי, אני לא. אין "מקרים רבים" שמשתמש קורא לאוהד הפועל "אוהד מ. ת"א" כדי לבזות אותו.
אין לי צפיות ממכם
לא עשיתי סטטיסטיקה של איזה "צד" משתמש בהם יותר אבל לצערנו זה מגיע מכל הכיוונים ולכל הכיוונים.
אני לא אומר שזה צריך להיות מקובל ולגיטימי כי "כולם" עושים את זה, אבל להציג את זה כמקרה חד פעמי ולהסיק שהתגובה (או אי התגובה) של המנהלים אומרת עליהם משהו זה קצת תלוש מהמציאות.
סבבה, הבנתי
אפשר לסיים
- מילפורד
- קיבל.ה 3030 לייקים
אני מבין שסגרו לך דיווח שהרגשת במיליון אחוז שמגיעה עליו אזהרה, יכול אפילו להיות שזה הייתי אני.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08 במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת
כמה נקודות:
א. זה שנפתח דיווח לא בהכרח אומר שאזהרה תינתן.
ב. נושא של ״אוהד מכבי״ ושלל כינויים בסגנון כפי שטקנו ציין (ויש פה הרבה כאלה מכל הכיוונים , אני מבין שנתפסת על אחת ספציפית, אבל אתה הרי לא רוצה שנשפוט את זה מתוך פוזיציה מסויימת, נכון? כי הרגע טענת שזה מה שאנחנו עושים) נשקל כבר מספר פעמים בפורום המנהלים , וישקל עכשיו שוב, נכון להיום, באופן גורף החלטנו שלא להזהיר על זה, אם יהיה שינוי מדיניות, כולם יעודכנו על זה.
ג. לא יודע מה זה ״אנשים כמוני״, נראה לי שאם תבדוק את ההיסטוריה, תגלה שאני בכלל יותר קרוב לפוזיציה שלך מאשר למה שנראה שאתה מנסה לטעון עלי.
ד. חוזר למה שאמרתי מקודם, גם אתה מהפוזיציה שלך וגם אנשים מהפוזיציה של הצד השני מתלוננים על המדיניות שלנו, זה אומר לכל הפחות שהיא אחידה לשני הצדדים, אתה רוצה לטעון שהיא אחידה בצורה לא נכונה, שלך בכיף, יהיה נחמד אם גם את הביקורת הזאת, תעביר בצורה קצת יותר מכבדת.
ה. הכי מוזר מבחינתי, זה שבטענה על סתימת פיות, הציפיה היא שנסתום פיות לאחרים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 755 לייקים
עזוב אין עם מי לדבר. בהנחה ואתה מדבר על אותו משתמש דוחה, זה שהגבתי למה שכתב עלי- אז מדובר ב'מכביסטים' 'שימון' ועוד שלל כינויים לכל מיני אנשים, אישי בלבד, ללא הקשר וללא כלום. לא רק שהוא לא קיבל עליהן אזהרה, אני פאקינג קיבלתי היום אזהרה על זה שהגבתי לתגובה האישית הזו שלו והוא לא. עצוב מאוד מאוד שזו רמת הניהול פה, אבל זה לא חדש. אני לא חושב אגב שהדעות האישיות של המנהל השפיעו, אלא פשוט שיקול דעת ומערכת שיפוטית לקויים, אחרת באמת לא ניתן להסביר. וחבל, כי מי רוצה לכתוב בפורום שמגינים בו על התוקף ולא על המותקף? עצוב מאוד שזה מה שהולך פה.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:50דבר ראשון סנילי, אני לא. אין "מקרים רבים" שמשתמש קורא לאוהד הפועל "אוהד מ. ת"א" כדי לבזות אותו.teknoboy כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:27לאיזה מהמקרים הרבים שבהם משתמשים שונים ומשונים קראו למשתמשים אחרים ו\או לקבוצות שלמות של אוהדים בכינויים כמו "אוהדי מכבי\חברים של שימון" אתה מתכוון?קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08
אין לי צפיות ממכם
-
joshsoos
- קיבל.ה 755 לייקים
שמע, זה שאתה קורא לסתום פיות לאדם שמתייחס בבוטות מגעילה ואישית בלי שמץ של נסיון להקשר כלשהו שוב ושוב, מוציאה אותך רע מאוד ואחד שלא מבין מה התפקיד של מנהל פורום. ורע מאוד זה אנדרסטייטמנט.מילפורד כתב: ↑10 נובמבר 2025, 18:59ה. הכי מוזר מבחינתי, זה שבטענה על סתימת פיות, הציפיה היא שנסתום פיות לאחרים.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08 במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת
-
joshsoos
- קיבל.ה 755 לייקים
אתה נכנס כאן כשאתה מודה שזה לא מעניין אותך ואתה לא מתעניין ויודע בדיוק מה מי מו, ונכנס אך ורק להגיב בנושא אחד בלבד.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:35אני צריך לקבל אזהרה?! על מה ולמה?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 15:37לאט לאט - אתה לא נרשמת לפורום בכלל במטרה להטריל. לכאן נכנסת אך ורק בשביל להטריל, אם אתה לא מבין למה גדול עלי להסביר מעבר למה שאני ואחרים כתבתי. וזה שהנהלה לא תתן לך אזהרה זה לא אומר שהיא יודעת מה היא עושה אלא להיפךלירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 14:16
אז תחליט, כן מטריל או לא מטריל?
דיברתי באופן לא יפה?
לא כיבדתי מישהו?
אם אתה לא קולט שזו ההגדרה של טרול ומישהו שהוא מטעם, שום דבר כבר לא יעזור.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2679 לייקים
אמרתי שאני לא מבין בכדורסל, שהיתי במשחקים בודדים בסל ושאני פחות מתעניין בסל אבלjoshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 19:40אתה נכנס כאן כשאתה מודה שזה לא מעניין אותך ואתה לא מתעניין ויודע בדיוק מה מי מו, ונכנס אך ורק להגיב בנושא אחד בלבד.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:35אני צריך לקבל אזהרה?! על מה ולמה?
דיברתי באופן לא יפה?
לא כיבדתי מישהו?
לא אמרתי ולו לשניה שהפועל סל לא מעניינת אותי.
אני דווקא כן מתעניין, קורא לא מעט גם בפורום ומגיב איפה שאני חושב שנכון לי להגיב
-
Nati
- קיבל.ה 2305 לייקים
אם היא כל כך מעניינת אותך,למה אתה לא מפסיק לקרוא לה חוג?לירון האדום כתב:אמרתי שאני לא מבין בכדורסל, שהיתי במשחקים בודדים בסל ושאני פחות מתעניין בסל אבלjoshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 19:40אתה נכנס כאן כשאתה מודה שזה לא מעניין אותך ואתה לא מתעניין ויודע בדיוק מה מי מו, ונכנס אך ורק להגיב בנושא אחד בלבד.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2025, 16:35 אני צריך לקבל אזהרה?! על מה ולמה?
דיברתי באופן לא יפה?
לא כיבדתי מישהו?
לא אמרתי ולו לשניה שהפועל סל לא מעניינת אותי.
אני דווקא כן מתעניין, קורא לא מעט גם בפורום ומגיב איפה שאני חושב שנכון לי להגיב
-
בני12
- קיבל.ה 2147 לייקים
אתה וקובי לא כבר עברתם את הגיל שמתרגשים ממשהו שמישהו כתב עליכם באינטרנט?joshsoos כתב: ↑10 נובמבר 2025, 19:29שמע, זה שאתה קורא לסתום פיות לאדם שמתייחס בבוטות מגעילה ואישית בלי שמץ של נסיון להקשר כלשהו שוב ושוב, מוציאה אותך רע מאוד ואחד שלא מבין מה התפקיד של מנהל פורום. ורע מאוד זה אנדרסטייטמנט.מילפורד כתב: ↑10 נובמבר 2025, 18:59ה. הכי מוזר מבחינתי, זה שבטענה על סתימת פיות, הציפיה היא שנסתום פיות לאחרים.קובי כתב: ↑10 נובמבר 2025, 17:08 במקרה הטוב אתה קשקשן ומקרה היותר גרוע אתה גונב דעת