כלכלית עדיף להם כי את הכסף של ה9000 מנויים שהם מוציאים מהמשחק מול בש הם כבר קיבלו. מעניין אם כלכלית זה יהיה עדיף כשה9000 מנויים האלו לא יעשו מנוי. גם אם השיקול הכלכלי הוא היחיד שפועל פה זה לא הגיוני, ובכל מקרה אם יש לנו הנהלה שהשיקול הכלכלי הוא היחיד שמנחה אותה היא צריכה להתחלף.רדפוקס כתב: ↑09 מאי 2022, 15:54למה שהם לא יסכימו לזה? הם יקבלו כסף מאוהדי ב"ש במשחק אחד ומאוהדי מכבי והפועל במשחק שני במקום לקבל כסף רק מאוהדי ב"ש והפועל במשחק אחד.
ברור שזה כלכלית עדיף להם, אין לי טענות לגבי זה שהם הסכימו. וברור לי גם למה מכבי חיפה יוצאת נגד העסקה הזאת.
הדבר היחיד שלא ברור זה מתי הניסנובים יעלמו מחיינו? מתי בית הדין יפסיק להעניש את הקהל שבלעדיו אין פה זכות קיום לכדורגל? מתי האוהדים שלנו יפסיקו להיות מטומטמים?
ב"ש מול קהל חוץ בלבד, הדרבי עם קהל
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1182 לייקים
אתה מצפה מאנשים שהוכיחו שאין להם מושג בניהול והתנהלות כלכלית להתנהלות כלכלית?האדום הצורר כתב: ↑09 מאי 2022, 20:21כלכלית עדיף להם כי את הכסף של ה9000 מנויים שהם מוציאים מהמשחק מול בש הם כבר קיבלו. מעניין אם כלכלית זה יהיה עדיף כשה9000 מנויים האלו לא יעשו מנוי. גם אם השיקול הכלכלי הוא היחיד שפועל פה זה לא הגיוני, ובכל מקרה אם יש לנו הנהלה שהשיקול הכלכלי הוא היחיד שמנחה אותה היא צריכה להתחלף.רדפוקס כתב: ↑09 מאי 2022, 15:54למה שהם לא יסכימו לזה? הם יקבלו כסף מאוהדי ב"ש במשחק אחד ומאוהדי מכבי והפועל במשחק שני במקום לקבל כסף רק מאוהדי ב"ש והפועל במשחק אחד.
ברור שזה כלכלית עדיף להם, אין לי טענות לגבי זה שהם הסכימו. וברור לי גם למה מכבי חיפה יוצאת נגד העסקה הזאת.
הדבר היחיד שלא ברור זה מתי הניסנובים יעלמו מחיינו? מתי בית הדין יפסיק להעניש את הקהל שבלעדיו אין פה זכות קיום לכדורגל? מתי האוהדים שלנו יפסיקו להיות מטומטמים?
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לי ברור שלא ארכוש מנוי לעונה הבאה של הניסנוב'ס. ולא, זה לא עושה אותי אוהד פחות טוב.
שער 5 זה הלב
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אף פעם לא הייתי בעד חרם מינויים. לדעתי זה דבר נורא. אבל הפעם אולי אין אופציה אחרת.D red imperia כתב:לי ברור שלא ארכוש מנוי לעונה הבאה של הניסנוב'ס. ולא, זה לא עושה אותי אוהד פחות טוב.
מקווה שאם אכן ויהיה חרם כזה מי שלא יגיע למשחקי הבית יגיע למשחקי החוץ.
שם ניסנוב לא מרוויחים שקל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
בהחלט. זו גם אמירה חזקה מאד שלא תאפשר להם להאשים את הקהל שיגיע בהמוניו לכל איצטדיון בארץ. לפחות נטעם את הכנאפה של ריינה.Chegi כתב: ↑09 מאי 2022, 22:49אף פעם לא הייתי בעד חרם מינויים. לדעתי זה דבר נורא. אבל הפעם אולי אין אופציה אחרת.D red imperia כתב:לי ברור שלא ארכוש מנוי לעונה הבאה של הניסנוב'ס. ולא, זה לא עושה אותי אוהד פחות טוב.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אולי דיD red imperia כתב: ↑09 מאי 2022, 23:41בהחלט. זו גם אמירה חזקה מאד שלא תאפשר להם להאשים את הקהל שיגיע בהמוניו לכל איצטדיון בארץ. לפחות נטעם את הכנאפה של ריינה.Chegi כתב: ↑09 מאי 2022, 22:49אף פעם לא הייתי בעד חרם מינויים. לדעתי זה דבר נורא. אבל הפעם אולי אין אופציה אחרת.D red imperia כתב:לי ברור שלא ארכוש מנוי לעונה הבאה של הניסנוב'ס. ולא, זה לא עושה אותי אוהד פחות טוב.
אינתי עומרי, הפועל.