אליאס
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מה יותר מבזה ולא מכבד
שחקן שירק לכיוון שחקן אחר, או שחקן שיוריד את הנעל ויזרוק על שחקן אחר?
שחקן שירק לכיוון שחקן אחר, או שחקן שיוריד את הנעל ויזרוק על שחקן אחר?
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אבל שלושת המזחקים מתחילים מהמשחק הקרוב אז בעצם הוא מורחק משני משחקים נוספים ולא רק אחד, בכל מקרה שני משחקים זה מספיק ולא היה צורך בעוד
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
הוא מורחק משני משחקים נוספים מעכשיו.
אבל הכוונה היא שמהעונש הבסיסי הוא מורחק משחק אחד נוסף (כי זה אדום שני העונה וזה אוטומטית שני משחקים בחוץ).
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אני הבנתי מה הכוונה, אמרו שהוא לא ישחק נגד סכנין, באר שבע ונתניה, אמרו שזה בנוסף לשחק שבו הוא כבר לא שיחק בגלל האדוםהלך המומנטום כתב: ↑04 מאי 2022, 17:54הוא מורחק משני משחקים נוספים מעכשיו.כרובית כתב: ↑04 מאי 2022, 15:36אבל שלושת המזחקים מתחילים מהמשחק הקרוב אז בעצם הוא מורחק משני משחקים נוספים ולא רק אחד, בכל מקרה שני משחקים זה מספיק ולא היה צורך בעודShacham כתב: הוא גם ככה היה מורחק ל2 משחקים, כי זה אדום ישיר שני שלו העונה. אז למעשה עסקת הטיעון מוסיפה לו עוד משחק אחד בחוץ. עונש די סביר.
אבל הכוונה היא שמהעונש הבסיסי הוא מורחק משחק אחד נוסף (כי זה אדום שני העונה וזה אוטומטית שני משחקים בחוץ).
זה מה שאני ראיתי, אם זה לא נכון אז כן זה כאילו משחק נוסף ואני עדיין בדעתי שזה יותר מדי והוא בכלל לא היה צריך לעמוד לדין
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
בקיצור שלושה משחקים:כרובית כתב: ↑04 מאי 2022, 18:50אני הבנתי מה הכוונה, אמרו שהוא לא ישחק נגד סכנין, באר שבע ונתניה, אמרו שזה בנוסף לשחק שבו הוא כבר לא שיחק בגלל האדוםהלך המומנטום כתב: ↑04 מאי 2022, 17:54הוא מורחק משני משחקים נוספים מעכשיו.
זה מה שאני ראיתי, אם זה לא נכון אז כן זה כאילו משחק נוסף ואני עדיין בדעתי שזה יותר מדי והוא בכלל לא היה צריך לעמוד לדין
חיפה
סכנין
באר שבע
לגבי העמדה לדין, אנחנו יודעים שהשיקול העיקרי הוא כמה מפמפמים את זה בתקשורת, הפכו אותו לפושע מלחמה ולכן עסקת טיעון במקרה הזה הוא רעיון לא רע בכלל.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
קיצר לספורט חמש אין מושג כמו תמיד אההלך המומנטום כתב: ↑04 מאי 2022, 20:28בקיצור שלושה משחקים:כרובית כתב: ↑04 מאי 2022, 18:50אני הבנתי מה הכוונה, אמרו שהוא לא ישחק נגד סכנין, באר שבע ונתניה, אמרו שזה בנוסף לשחק שבו הוא כבר לא שיחק בגלל האדוםהלך המומנטום כתב: ↑04 מאי 2022, 17:54
הוא מורחק משני משחקים נוספים מעכשיו.
חיפה
סכנין
באר שבע
לגבי העמדה לדין, אנחנו יודעים שהשיקול העיקרי הוא כמה מפמפמים את זה בתקשורת, הפכו אותו לפושע מלחמה ולכן עסקת טיעון במקרה הזה הוא רעיון לא רע בכלל.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=401030
-
- קיבל.ה 337 לייקים
הרשתות עדיין לא נרגעות, המוני אוהדי מכבי חיפה דורשים שאצילי לא ימשיך יותר במועדון בגלל היריקה לכיוון הקהל של ב"ש. אנשים שם בטירוף.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
לא שאני מאלה שחשבו שאליאס צריך לסיים את דרכו בהפועל בגלל השטות הזאת, אבל אין מה להשוות שחקן שיורק מורחק באדום והקבוצה שלו חוטפת תבוסה לאחר מכן לבין אצילי שהוחלף וירק על אוהדי ב"ש שהוא כבר בספסל.
!!!!
ועוד איזה תבוסה ולמי……
לא גרם להפסד נגד איזה אשדוד או הפועל חיפה.
שיישרף בגיהינום חתיכת טינופת.
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
-
- קיבל.ה 337 לייקים
כמו שהוואר והשופט לא ראו את היריקה של אצילי על הקהל שבעיני זה פי אלף יותר גרוע מיריקה על הדשא, ככה היו יכולים לדלג מעל היריקה של אליאס על הדשא, אבל לחיפה לא רוצים להרחיק את השחקן הכי חשוב ואותנו תמיד רוצים לפרק.אבי בניהו כתב: ↑09 מאי 2022, 19:03!!!!
ועוד איזה תבוסה ולמי……
ויותר גרוע, כל מיני אויבים מבית שחושבים שבגלל יריקה על הדשא צריך להעיף שחקן בית מהקבוצה. עכשיו בטח יבוא מישהו ויגיד משהו על מה שאצילי תורם לחיפה לעומת שי להפועל.
אבל בתכלס פה שופטים את שחקני הבית שלנו תמיד בצורה קשה מדי, ואצלינו יש הלקאה עצמית שאתה לא רואה בקבוצות אחרות.
אצילי התעסק עם ילדות וירק על קהל, שני הדברים האלה דוחים בהרבה ממה שאליאס עשה.
הביקורת שלי היא על כל האוהדים שלא רואים את האיפה ואיפה שעושים פה כל הזמן. מעניין שגלזר יכול לקפוץ על ברכיים כאילו הם מקפצות ולגעת ביד ברחבה מתי שבא לו, לאצילי מותר לירוק על הקהל ושאף אחד במגרש ובוואר לא יעשה כלום אבל ברגע שזה הפועל, השופט והוואר לא נחים עד שהם לא דופקים את הפועל. ואז הקהל בבית עוד מצדיק אותם.
-
- קיבל.ה 320 לייקים
-
- קיבל.ה 385 לייקים
אבל אצילי כן יעמוד לדין על זה לא הבנתי מה אתה רוצהjonati כתב: ↑09 מאי 2022, 19:12כמו שהוואר והשופט לא ראו את היריקה של אצילי על הקהל שבעיני זה פי אלף יותר גרוע מיריקה על הדשא, ככה היו יכולים לדלג מעל היריקה של אליאס על הדשא, אבל לחיפה לא רוצים להרחיק את השחקן הכי חשוב ואותנו תמיד רוצים לפרק.
ויותר גרוע, כל מיני אויבים מבית שחושבים שבגלל יריקה על הדשא צריך להעיף שחקן בית מהקבוצה. עכשיו בטח יבוא מישהו ויגיד משהו על מה שאצילי תורם לחיפה לעומת שי להפועל.
אבל בתכלס פה שופטים את שחקני הבית שלנו תמיד בצורה קשה מדי, ואצלינו יש הלקאה עצמית שאתה לא רואה בקבוצות אחרות.
הביקורת שלי היא על כל האוהדים שלא רואים את האיפה ואיפה שעושים פה כל הזמן. מעניין שגלזר יכול לקפוץ על ברכיים כאילו הם מקפצות ולגעת ביד ברחבה מתי שבא לו, לאצילי מותר לירוק על הקהל ושאף אחד במגרש ובוואר לא יעשה כלום אבל ברגע שזה הפועל, השופט והוואר לא נחים עד שהם לא דופקים את הפועל. ואז הקהל בבית עוד מצדיק אותם.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אצילי לא הועמד לדין פנימי, אצילי לא מתנצל, האוהדים של חיפה לא מאשימים אותו. אצילי גם בחור נורמטיבי , לא פרחח כמו אליאס..
-
- קיבל.ה 337 לייקים
קודם כל אצילי לא הורחק באדום במגרש והוואר לא קרא לשופט, אצילי ישחק במשחק נגד מכבי. מראה שכשרוצים אפשר להתעלם מיריקה ולהפעיל שיקול דעת ולא להרוס משחק.InFlames כתב: ↑09 מאי 2022, 20:47אבל אצילי כן יעמוד לדין על זה לא הבנתי מה אתה רוצהjonati כתב: ↑09 מאי 2022, 19:12כמו שהוואר והשופט לא ראו את היריקה של אצילי על הקהל שבעיני זה פי אלף יותר גרוע מיריקה על הדשא, ככה היו יכולים לדלג מעל היריקה של אליאס על הדשא, אבל לחיפה לא רוצים להרחיק את השחקן הכי חשוב ואותנו תמיד רוצים לפרק.
דבר שני, התגובה של אוהדי הפועל והתגובה של אוהדי חיפה שונה לגמרי.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
שמע יש לך פה ג'ורה לדבר ככה על שחקן כמו אליאסאבי בניהו כתב:!!!!
ועוד איזה תבוסה ולמי……
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אתה מתפלא?בפורום הזה הכול מותר.אפילו להתפלל להפסד של הפועל.לירון האדום כתב:שמע יש לך פה ג'ורה לדבר ככה על שחקן כמו אליאסאבי בניהו כתב:!!!!
ועוד איזה תבוסה ולמי……
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
בהסדר התובע ניר רשף מעוניין להרחיק את אצילי ממשחק אחד, זאת בהסתמך על צילומי הטלוויזיה שבהם נראה שאצילי מבצע תנועת יריקה לאוהדי באר שבע
בהסדר התובע ניר רשף מעוניין להרחיק את אצילי ממשחק אחד, זאת בהסתמך על צילומי הטלוויזיה שבהם נראה שאצילי מבצע תנועת יריקה לאוהדי באר שבע
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עכשיו שהאליפות הוכרעה, לא חושב שלמישהו זה יזיז.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
זה מזיז קצת להבדלים בין הסדרי הטיעון
במקרה אחד שלושה משחקים ובמקרה האחר משחק אחד
בכללי נראה לי שהם בוחרים את העונשים לפי הבדלי צבע החולצה
במקרה אחד שלושה משחקים ובמקרה האחר משחק אחד
בכללי נראה לי שהם בוחרים את העונשים לפי הבדלי צבע החולצה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני חושב שבמקרה של אליאס הוא היה מורחק אוטומטית לשני משחקים (אדום שני) והעונש הנוסף היה משחק אחד.
היופי זה שחיפה הצליחה למשוך זמן כדי שאצילי כן ישחק מול מכבי (אתמול) ועכשיו זה כבר לא מעסיק אותם.
היופי זה שחיפה הצליחה למשוך זמן כדי שאצילי כן ישחק מול מכבי (אתמול) ועכשיו זה כבר לא מעסיק אותם.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
זה לא תירוץ, אם במקרה אליאס היה חומק מאדום בדרבי אין סיכוי שהוא היה מקבל רק משחק אחד בחוץ.
שיקללו את ההרחקה שכבר הייתה לו כשנתנו את העונש, אבל במקרים כמו של ג'וסוואה שבכלל לא הורחק, זה גם נגמר עם כמות משחקים דומה בחוץ(4).
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני האחרון שצריך לשכנע שיש פה חוסר אחידות. רק עניתי על ההשוואה בין 3 ל-1.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
הגיעו לפשרה:
אצילי קיבל קנס 1,000 ש,ח
אצילי קיבל קנס 1,000 ש,ח
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
אמרו לו שהחולצה האדומה היא לא מציאה(בהתאחדות לכדורגל)
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
לא שאני באה להגן על משהו פה אבל העמדות לדין הן ביום רביעי אז זה לא משהו שהם עשו
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אם למישהו היה ספק למה יעקב שחר וחבורתו זה מכבי סל 2, מקווה שהעונש של אצילי ביחס לזוסוואה ואליאס מבהיר את העניין. מקווה שההונדה של חברי ההתאחדות רואה הרבה מוסך.
דיסקליימר : לא, אני לא רואה במכבי חיפה כשלעצמה יריב יותר גדול שלנו ממכבי תא או ביתר י-ם. אם לא שחר, כנראה שהיחס שלי אליהם היה כמו לנתניה או באר שבע וכיוב. אבל שחר וחבורתו ומעלליהם שם.
דיסקליימר : לא, אני לא רואה במכבי חיפה כשלעצמה יריב יותר גדול שלנו ממכבי תא או ביתר י-ם. אם לא שחר, כנראה שהיחס שלי אליהם היה כמו לנתניה או באר שבע וכיוב. אבל שחר וחבורתו ומעלליהם שם.
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 11 מאי 2022, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 857 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
כמו שאמרתי אוהדי הפועל וההלקאה העצמית המטופשת שלנו רק עוזרים לאויבינו להמשיך ולחבוט בנו כמה ומתי שבא להם.
אם אליאס היה יורד לספסל ויורק על אוהד מכבי הוואר היה מתערב, אליאס היה מורחק ומקבל עשרה משחקים בחוץ והיינו שומעים בערוץ רקנאטי על הקבוצה הקטנה והמגעילה שלנו ועל האלימות הנוראית של אוהדינו ושחקנינו.
השוטרים, השופטים, הוואר, ההתאחדות, ההנהלה, כולם גיבורים על הפועל והקהל שלנו ממשיך לחפש אויבים מבית ולהרוג עוד שחקן בית כמו שעשו לנאתכו וספורי.
ומה שמצחיק זה שמתרצים את זה בתוצאה שאחרי ההרחקה, ה-5-0 שכאילו באשמתו של אליאס, במקום להבין שההרחקה ההזויה של אליאס הביאה לחמש אפס, כי השחקנים איבדו כל תקווה שנגד מכבי עם שופט וואר אפשר לנצח.
אני יודע שפערי הרמות עצומים, אני לא משקר לעצמי, אבל מהרגע שהוואר בארץ הפועל לא ניצחה דרבי. ובכמה דרבים בתקופה האחרונה היינו שווים להם אם לא טובים מהם.
אם אליאס היה יורד לספסל ויורק על אוהד מכבי הוואר היה מתערב, אליאס היה מורחק ומקבל עשרה משחקים בחוץ והיינו שומעים בערוץ רקנאטי על הקבוצה הקטנה והמגעילה שלנו ועל האלימות הנוראית של אוהדינו ושחקנינו.
השוטרים, השופטים, הוואר, ההתאחדות, ההנהלה, כולם גיבורים על הפועל והקהל שלנו ממשיך לחפש אויבים מבית ולהרוג עוד שחקן בית כמו שעשו לנאתכו וספורי.
ומה שמצחיק זה שמתרצים את זה בתוצאה שאחרי ההרחקה, ה-5-0 שכאילו באשמתו של אליאס, במקום להבין שההרחקה ההזויה של אליאס הביאה לחמש אפס, כי השחקנים איבדו כל תקווה שנגד מכבי עם שופט וואר אפשר לנצח.
אני יודע שפערי הרמות עצומים, אני לא משקר לעצמי, אבל מהרגע שהוואר בארץ הפועל לא ניצחה דרבי. ובכמה דרבים בתקופה האחרונה היינו שווים להם אם לא טובים מהם.
-
- קיבל.ה 552 לייקים
"בהסדר נכתב כי גיליון העבירות של השחקן נקי ואף צוין שבמשך שנתיים הוא לא הגיע לבית הדין ובמהלך הקריירה לא ספג כרטיס אדום ישיר"dino כתב: ↑11 מאי 2022, 13:00 https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
מביך מאוד כי הוא הורחק לפני חצי שנה נגד בש באדום ישיר!!!
הועמד לדין לפני פחות משנתיים על התנהגות בלתי הולמת כשהיה במכבי.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
לא נראה שהם מנסים להסתיר שהם שונאי הפועלshaharot כתב: ↑11 מאי 2022, 22:55"בהסדר נכתב כי גיליון העבירות של השחקן נקי ואף צוין שבמשך שנתיים הוא לא הגיע לבית הדין ובמהלך הקריירה לא ספג כרטיס אדום ישיר"dino כתב: ↑11 מאי 2022, 13:00 https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
כנראה זה קל להם מידי
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הוא היה צריך לקבל לפחות 5 משחקים בחוץ.shaharot כתב:"בהסדר נכתב כי גיליון העבירות של השחקן נקי ואף צוין שבמשך שנתיים הוא לא הגיע לבית הדין ובמהלך הקריירה לא ספג כרטיס אדום ישיר"dino כתב: ↑11 מאי 2022, 13:00 https://m.one.co.il/Mobile/Article/21-2 ... tml?ref=hp
לגביי העובדות- הוא הורחק באדום ישיר על נגיעת יד, והועמד לדין כשהיה במכבי לפני 3 עונות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זוכרים את דמארי שעשה זין לקהל של חיפה? משחק אחד בחוץ. כנראה שזה יותר חריף מתנועת יריקה.