שופט
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הייתה גם יד ברורה של ייני באותו משחק. למעשה שמואלביץ הגאון שגם שפט אותנו אז לא נתן לנו באותה מחצית 3 פנדלים ועוד אדום למכבי והואר לא התערב אפילו במקרה אחד.
אינתי עומרי, הפועל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אני לא סומך על שופט ישראלי אחד שלא יהיה מוטה לטובת מכבי במשחקי דרבי.
שמולביץ, פריד, פפיר, מה זה משנה. כולם זה שופטי בובה שלהם מאז שהגיע הקנדי בערך.
שמולביץ, פריד, פפיר, מה זה משנה. כולם זה שופטי בובה שלהם מאז שהגיע הקנדי בערך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 339 לייקים
מעניין שתמיד אנחנו נדפקים משיפוט בדרבי.
מישהו זוכר או רוצה להזכיר לי מקרה שמכבי נדפקו מולנו?
אליאס אמנם מטומטם, אבל לטעמי זה לא אדום. מוכן לקבל דעות שזה כן אדום, אבל בכל מקרה גלזר היה צריך לסיים את המשחק הרבה לפניו.
אליאס אמנם מטומטם, אבל לטעמי זה לא אדום. מוכן לקבל דעות שזה כן אדום, אבל בכל מקרה גלזר היה צריך לסיים את המשחק הרבה לפניו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עכשיו הסתכלתי, במשחק של חיפה מול באר שבע בסיבוב הראשון גורדנה קיבל אדום על אותו מקרה בדיוק, הגיע לכדור לפני היריב ובטעות דרך עליו. זה לא הפריע ל-ואר לעצור את המשחק ולשלוף לו כרטיס אדום.
תגובת איגוד השופטים למקרה ההוא: מדובר בעבירה חמורה, תוך פגיעה באמצעות פקקים חשופים מעל לכף הרגל וסיכון שלום היריב, המחייבת כרטיס אדום.
(רפרנס לציטוט: https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/758989/)
הדיווח לגבי תגובת איגוד השופטים על מקרה זהה (גלזר): באיגוד עדיין לא תמימי דעים באשר להחלטה של פריד לא להתערב במקרה וטוענים כי מדובר באירוע שנוי במחלוקת.
(רפרנס לכך: https://sports.walla.co.il/item/3502730)
לא יודע אם זה מצחיק אות עצוב.
לסרטון של האדום של גורדנה (החל מ-2:50):
תגובת איגוד השופטים למקרה ההוא: מדובר בעבירה חמורה, תוך פגיעה באמצעות פקקים חשופים מעל לכף הרגל וסיכון שלום היריב, המחייבת כרטיס אדום.
(רפרנס לציטוט: https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/758989/)
הדיווח לגבי תגובת איגוד השופטים על מקרה זהה (גלזר): באיגוד עדיין לא תמימי דעים באשר להחלטה של פריד לא להתערב במקרה וטוענים כי מדובר באירוע שנוי במחלוקת.
(רפרנס לכך: https://sports.walla.co.il/item/3502730)
לא יודע אם זה מצחיק אות עצוב.
לסרטון של האדום של גורדנה (החל מ-2:50):
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
בעיניי : אדום גבולי לגלזר, כן הלך עם הפקקים קדימה אבל הוא לא ניסה לעשות את זה, הוא ניסה לתקל את הכדור וכתוצאה מהמאבק זה קרה במקריות. אפשר לתת אדום ואפשר שלא, בארץ 90 אחוז מהמקרים האלו נגמרים באדום וחבל שלא הייתה אחידות.
אדום מאה אחוז לאליאס
ולגבי הפנדל זה מאוד גבולי כי היד לא הייתה ממש מושטת באוויר בכוונה
אדום מאה אחוז לאליאס
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מספיק ששמואלביץ(שימות בחנק) מביא לגלזר צהוב רק ומרחם עליו היה מוביל ישירות לצהוב שני בעבירה על.ליידנרYalla Hapoel כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:23 בעיניי : אדום גבולי לגלזר, כן הלך עם הפקקים קדימה אבל הוא לא ניסה לעשות את זה, הוא ניסה לתקל את הכדור וכתוצאה מהמאבק זה קרה במקריות. אפשר לתת אדום ואפשר שלא, בארץ 90 אחוז מהמקרים האלו נגמרים באדום וחבל שלא הייתה אחידות.
אדום מאה אחוז לאליאס
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
צהוב זה לחלוטין שווה, אבל VAR לא מתערב בצהוב. ויכול להיות שאם היה צהוב כבר לגלזר הוא לא היה מכשיל את ליידנר כי הוא ידע שיש לו צהובעידן סרור כתב: ↑26 אפריל 2022, 22:00מספיק ששמואלביץ(שימות בחנק) מביא לגלזר צהוב רק ומרחם עליו היה מוביל ישירות לצהוב שני בעבירה על.ליידנרYalla Hapoel כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:23 בעיניי : אדום גבולי לגלזר, כן הלך עם הפקקים קדימה אבל הוא לא ניסה לעשות את זה, הוא ניסה לתקל את הכדור וכתוצאה מהמאבק זה קרה במקריות. אפשר לתת אדום ואפשר שלא, בארץ 90 אחוז מהמקרים האלו נגמרים באדום וחבל שלא הייתה אחידות.
אדום מאה אחוז לאליאס
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ואם הוא לא היה מכשיל את ליינדר זה 1-0 קל.
די לשחק בנדמה לי ולהיות תמימים. זיינו אותנו ולא בפעם הראשונה וזה בעיקר קורה מולם.
מול כל קבוצת אחרת (פרט לחיפה, שנהנת מאותו כבוד דוחה), זה אדום מהיר במקום.
די לשחק בנדמה לי ולהיות תמימים. זיינו אותנו ולא בפעם הראשונה וזה בעיקר קורה מולם.
מול כל קבוצת אחרת (פרט לחיפה, שנהנת מאותו כבוד דוחה), זה אדום מהיר במקום.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
עד שינוי החוקה, הארוע עם גלזר בכלל לא פאול (כי הוא פגע בכדור לפני המגע, והרגל לא נשלחה בצורה מסוכנת).
אבל בהנתן שינוי החוקה (שאני לא מבין אותו, ואותו כנל לגבי האדום של גורדנה), אין פה צהוב. רק אדום.
אבל בהנתן שינוי החוקה (שאני לא מבין אותו, ואותו כנל לגבי האדום של גורדנה), אין פה צהוב. רק אדום.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. גם לפני שינוי החוקה מדובר במשחק מסוכן. נכון שזה פרשנות אבל זה לא דבר מנותק מהמציאות.
ב. מה לא ברור בשינוי? פקקים בשוקית סאת עבירה ששברה כבר לא מעט עצמות. המטרה היא להגן על הרגלים של השחקנים.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
מהלך כזה מעולם לא היה נחשב משחק מסוכן. זה פשוט מופרך, ושינוי החוק הוא הזיה. הידיעה שדבר כזה שווה אדום לא מגנה על אף שחקן כי אי אפשר להמנע מפעולות כאלה. גלזר (כמו גורדנה) ניסה והצליח להגיע לכדור, ואין לו שום אחריות לכל שכשנחתה הרגל על הדשא חיכתה שם הרגל של אייבינדר. אי אפשר לדרוש ממנו להמנע מנסיון כזה.El dudernio כתב:א. גם לפני שינוי החוקה מדובר במשחק מסוכן. נכון שזה פרשנות אבל זה לא דבר מנותק מהמציאות.
ב. מה לא ברור בשינוי? פקקים בשוקית סאת עבירה ששברה כבר לא מעט עצמות. המטרה היא להגן על הרגלים של השחקנים.
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
כמו שאדום נחמד כתב, גם בעיני עבירות כמו זו של גרודנה לא צריכות להוביל לכרטיס אדום כי הן לא נעשו מתוך משחק מסוכן אלא פשוט תוצאה של צירוף מקרים וחוסר מזל. אין לי את כוחות הנפש לראות שוב את הדרבי אבל זכור לי שבאותו הרגע לא חשבתי שצריך להוציא לגלזר כרטיס ורק הרגיז אותי שהם לא מוציאים כדור לאפשר טיפול. באותה מידה גם חשבתי שלאליאס לא הגיע אדום בגלל שבבירור הוא הגיב בכעס אבל לא התכוון לירוק על סבוריט. גם אני מקלל ויורק למשל כשנהגים במקום לאפשר לי לחצות את הכביש כמעט דורסים אותי. לא חושב שאני אשם בניסיון רצח. סתם דביל חמום מוח (שמנסה להשתנות). במקרה אליאס כמו במקרה גלזר צריך היה להפעיל שיקול דעת ולקבוע שכרטיס צהוב זה המקסימום ענישה למקרה כזה כי זה היה מכוער אבל לא אלים יותר אלא פחות מהעבירה שסבוריט עשה.
לגבי השופטים בארץ יש 3 אפשרויות לדעתי:
1.מטומטמים.
2.מושחתים.
3.פחדנים.
אם אנתח את מקרה גורדנה, לטעמי זו החלטה פחדנית. יש חוק שקובע שפקקים קדימה לגוף היריב שווה לכרטיס אדום. השופט מסתכל בוואר. אם הוא לא מבין שגורדנה שיחק לכדור ופגע ביריב בגלל תנועה טבעית - השופט מטומטם. אני אישית לא מאמין בשחיתות טהורה של שופטים. מה שכן קרה זה שהשופט פחד מהתגובה של התקשורת/מכבי חיפה ובחר באפשרות הפחדנית שהחוק היבש איפשר לו.
מה שמרגיז עם הדרבי זו האיפה ואיפה בשילוב עם הפסטיבל התקשורתי שהחל כבר בשידור כאילו היריקה של אליאס זה הדבר הכי לא ראוי שיכול להיעשות. הרי שנייה קודם סבוריט עשה עבירה מכוונת שהובילה ליריקה. תסבירו לי איך יריקה מכוערת וחמורה יותר מהמכה שקדמה לה?
אני טרחן, סליחה.
לגבי השופטים בארץ יש 3 אפשרויות לדעתי:
1.מטומטמים.
2.מושחתים.
3.פחדנים.
אם אנתח את מקרה גורדנה, לטעמי זו החלטה פחדנית. יש חוק שקובע שפקקים קדימה לגוף היריב שווה לכרטיס אדום. השופט מסתכל בוואר. אם הוא לא מבין שגורדנה שיחק לכדור ופגע ביריב בגלל תנועה טבעית - השופט מטומטם. אני אישית לא מאמין בשחיתות טהורה של שופטים. מה שכן קרה זה שהשופט פחד מהתגובה של התקשורת/מכבי חיפה ובחר באפשרות הפחדנית שהחוק היבש איפשר לו.
מה שמרגיז עם הדרבי זו האיפה ואיפה בשילוב עם הפסטיבל התקשורתי שהחל כבר בשידור כאילו היריקה של אליאס זה הדבר הכי לא ראוי שיכול להיעשות. הרי שנייה קודם סבוריט עשה עבירה מכוונת שהובילה ליריקה. תסבירו לי איך יריקה מכוערת וחמורה יותר מהמכה שקדמה לה?
אני טרחן, סליחה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא שרקו פנדל להם על נגיעת יד ברורה של ישראלוף ב0-0עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 16:36 מעניין שתמיד אנחנו נדפקים משיפוט בדרבי.
-
- קיבל.ה 339 לייקים
זה היה אחרי האדום לאליאס. השופטים הבינו שהם גמרו את המשחק ולא רצו לחמם יותר.בר קולמוסא כתב: ↑28 אפריל 2022, 00:05לא שרקו פנדל להם על נגיעת יד ברורה של ישראלוף ב0-0עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 16:36 מעניין שתמיד אנחנו נדפקים משיפוט בדרבי.
אי אפשר להוכיח את זה, אבל לדעתי בלי האדום לאליאס היה נשרק פנדל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מסכים.אדום נחמד כתב: ↑27 אפריל 2022, 23:07מהלך כזה מעולם לא היה נחשב משחק מסוכן. זה פשוט מופרך, ושינוי החוק הוא הזיה. הידיעה שדבר כזה שווה אדום לא מגנה על אף שחקן כי אי אפשר להמנע מפעולות כאלה. גלזר (כמו גורדנה) ניסה והצליח להגיע לכדור, ואין לו שום אחריות לכל שכשנחתה הרגל על הדשא חיכתה שם הרגל של אייבינדר. אי אפשר לדרוש ממנו להמנע מנסיון כזה.El dudernio כתב:א. גם לפני שינוי החוקה מדובר במשחק מסוכן. נכון שזה פרשנות אבל זה לא דבר מנותק מהמציאות.
אם האפשרות היחידה שלך להגיע לכדור מסכנת את בריאות היריב ועלולה לגמור לו את הקרירה, ואתה בוחר להגיע לכדור בכל זאת אז עוף הביתה.
אם אתה לא מסוגל לקרוא את המשחק ולהבין שברגע שאתה מסיים תנועה עם הפקקים למטה הרגל של השחקן היריב תהיה שם את שחקן שמהווה סכנה לבריאות חבריך למקצוע, אז עוף הביתה.
גלזר ידע שהוא עלול לפגוע באינבינדר ובחר לבצע את הפעולה למרות זאת. פעולה שהסתיימה בפקקים בשוקית. החוק אומר במפורש זה אדום על מנת למנוע כניסות כאלו ולהכריח את השקנים לחשוה קודם על שלום רגלי חבריהם ורק אחר כך על הכדור.
גם שי אייזן נגע והלך על הכדור בגמר גביע ,רק אומר..
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 331 לייקים
מצוין, אז שנינו לא מסכימים אחד עם השני.El dudernio כתב: ↑28 אפריל 2022, 02:10לא מסכים.אדום נחמד כתב: ↑27 אפריל 2022, 23:07מהלך כזה מעולם לא היה נחשב משחק מסוכן. זה פשוט מופרך, ושינוי החוק הוא הזיה. הידיעה שדבר כזה שווה אדום לא מגנה על אף שחקן כי אי אפשר להמנע מפעולות כאלה. גלזר (כמו גורדנה) ניסה והצליח להגיע לכדור, ואין לו שום אחריות לכל שכשנחתה הרגל על הדשא חיכתה שם הרגל של אייבינדר. אי אפשר לדרוש ממנו להמנע מנסיון כזה.El dudernio כתב:
א. גם לפני שינוי החוקה מדובר במשחק מסוכן. נכון שזה פרשנות אבל זה לא דבר מנותק מהמציאות.
אם האפשרות היחידה שלך להגיע לכדור מסכנת את בריאות היריב ועלולה לגמור לו את הקרירה, ואתה בוחר להגיע לכדור בכל זאת אז עוף הביתה.
אם אתה לא מסוגל לקרוא את המשחק ולהבין שברגע שאתה מסיים תנועה עם הפקקים למטה הרגל של השחקן היריב תהיה שם את שחקן שמהווה סכנה לבריאות חבריך למקצוע, אז עוף הביתה.
גלזר ידע שהוא עלול לפגוע באינבינדר ובחר לבצע את הפעולה למרות זאת. פעולה שהסתיימה בפקקים בשוקית. החוק אומר במפורש זה אדום על מנת למנוע כניסות כאלו ולהכריח את השקנים לחשוה קודם על שלום רגלי חבריהם ורק אחר כך על הכדור.
אין פה עניין של לקרוא את המשחק. לנסות להגיע לכדור זה כדורגל. מחשבות כמו שלך הובילו לפרק המעולה של סאותפארק
https://www.southparkstudios.com/video- ... and-safety
אבל הטענה המרכזית שלי היא שאי אפשר להמנע ממקרים כאלה, בניגוד למה שהיה ברור שאסור לעשות עד היום - להכנסת לתאקל עם הפקקים גבוהים. את זה בהחלט אפשר לאסור ומזה בהחלט אפשר להמנע.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
מישהו יודע להסביר למה השער הראשון לא נפסל.
ראיתי את ההסבר של ספורט 5 (כי זה היה שער לטובת מכבי חיפה) אבל אין בו שום היגיון, הכדור ניתז לגוליטב מהברך זה בשום מצב לא ניסיון מסירה אחורה לשוער.
ראיתי את ההסבר של ספורט 5 (כי זה היה שער לטובת מכבי חיפה) אבל אין בו שום היגיון, הכדור ניתז לגוליטב מהברך זה בשום מצב לא ניסיון מסירה אחורה לשוער.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כששוער הודף על שחקן בנבדל, זה נבדל? תלוי נגד מי זה. תאכלס השוער הדף, הוא יכל להדוף יותר טוב, אז זה כאילו הוא מסר.Charmander כתב:מישהו יודע להסביר למה השער הראשון לא נפסל.
גם היום אצילי דורך על אייבינדר עם הפקקים ואין כלום, אתמול הוציאו לויטור אדום על רגל שנפלה על גב של שחקן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
אוהדי הפועל מתלוננים על השופט במשחק שגם אם השופט היה לובש חולצה אדומה לא היינו מנצחים בו - טייק 356#
משעמם.
משעמם.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
כשכדור ניתז מרגל של שחקן הגנה לעבר השוער והוא תופס ביד זה כדור חופשי מתוך הרחבה? לא, כי לא הייתה מסירה מכוונת לאחור.
אני זוכר ממקרי עבר (לא משהו ספציפי אלא ממעקב אחרי משחקים למעלה מ-20 שנה) שאם במהלך מסירה הכדור פוגע בשחקן הגנה ובזמן המסירה היה נבדל אז זה נבדל. לא יודע מהם החוקים העדכניים והאם השתנו, אני יודע דבר אחד: איגוד השופטים יגבה את השופטים גם במידה ושגו.
למי שרוצה הוכחה לטעות, שיחכה לשנה הבאה, בטוח יקרה כזה מצב (נגד חיפה או מכבי) ואז ה-ואר יתערב ויגיד שהיה נבדל.
אני זוכר ממקרי עבר (לא משהו ספציפי אלא ממעקב אחרי משחקים למעלה מ-20 שנה) שאם במהלך מסירה הכדור פוגע בשחקן הגנה ובזמן המסירה היה נבדל אז זה נבדל. לא יודע מהם החוקים העדכניים והאם השתנו, אני יודע דבר אחד: איגוד השופטים יגבה את השופטים גם במידה ושגו.
למי שרוצה הוכחה לטעות, שיחכה לשנה הבאה, בטוח יקרה כזה מצב (נגד חיפה או מכבי) ואז ה-ואר יתערב ויגיד שהיה נבדל.
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
אם אני לא טועה החוקה החדשה אומרת שאם שחקן ההגנה משחק בכדור אז אין נבדל בניגוד לכדור שפוגע בשחקן ההגנה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אף אחד פה לא שם לב שבכדור הרוחב יש חלקים מהגוף של אצילי שנמצאים לפני הכדור?
זה גם אופסייד.
גם אם ההמצאה הזאת של אם הכדור פגע בגוטליב זה לא אופסייד אבל מה לגביי המסירת רוחב בשער עצמו?
יש חלקי גוף של אצילי לפני הכדור וזה נבדל ודאי!
זה גם אופסייד.
גם אם ההמצאה הזאת של אם הכדור פגע בגוטליב זה לא אופסייד אבל מה לגביי המסירת רוחב בשער עצמו?
יש חלקי גוף של אצילי לפני הכדור וזה נבדל ודאי!
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 10 לייקים
במסירת רוחב לאצילי לא היה אופסייד.
ד"א זה היה למקין עם הנגיעה, לא גוטליב.
ד"א זה היה למקין עם הנגיעה, לא גוטליב.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא יודע באילו חלקי גוף של אצילי מדובר ועוד פחות רוצה לדעת באילו מקומות חלקי הגוף האלה עברו.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שופטים תמיד יהיו גרועים
שופטים תמיד ילכו נגד האנדרדוג
2 קלישאות שנכונות בכל ליגה ובייחוד בליגה שלנו
שופטים תמיד ילכו נגד האנדרדוג
2 קלישאות שנכונות בכל ליגה ובייחוד בליגה שלנו
long live the zapta
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
פעם היינו מתעצבנים על טעויות שיפוט שקרו נגדנו, כמו שגם היו לא מעט לטובתנו. אבל אז היה שופט שקיבל החלטה בשטח.
כל הרעיון של ואר זה שטעויות שיפוט משמעותיות תפסקנה לקרות ללא שום קשר לזהות מבצע הפעולה או החולצה שהוא לובש.
הבעיה שאיגוד השופטים מגבה את שופטיו ב-95% מהמקרים גם אם טעה בקבלת החלטה בווידאו.
הייתי שמח אם את כל ההחלטות הגבוליות של העונה היו מראים לשופט בכיר מחו״ל שיחווה את דעתו, זה יכול להיות מאוד מעניין.
דבר נוסף, רעיון לאיגוד השופטים, במידה ויש שינויים משמעותיים בתקנון השיפוט העולמי, ממליץ בחום לפרסם את זה לכלל הציבור, לא חסרות דרכים כמו ערוצי תקשורת ורשתות חברתיות, ככה זה ייקל על כל הצדדים. אני בטוח לחלוטין שהשער של אצילי צריך היה להיפסל, מצד שני אולי יש שינוי השנה בתקנון ואני טועה.
כל הרעיון של ואר זה שטעויות שיפוט משמעותיות תפסקנה לקרות ללא שום קשר לזהות מבצע הפעולה או החולצה שהוא לובש.
הבעיה שאיגוד השופטים מגבה את שופטיו ב-95% מהמקרים גם אם טעה בקבלת החלטה בווידאו.
הייתי שמח אם את כל ההחלטות הגבוליות של העונה היו מראים לשופט בכיר מחו״ל שיחווה את דעתו, זה יכול להיות מאוד מעניין.
דבר נוסף, רעיון לאיגוד השופטים, במידה ויש שינויים משמעותיים בתקנון השיפוט העולמי, ממליץ בחום לפרסם את זה לכלל הציבור, לא חסרות דרכים כמו ערוצי תקשורת ורשתות חברתיות, ככה זה ייקל על כל הצדדים. אני בטוח לחלוטין שהשער של אצילי צריך היה להיפסל, מצד שני אולי יש שינוי השנה בתקנון ואני טועה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שוב בובה בהצגה של שופט.
על עבירות קשוחות מאחור לא הוציא להם צהובים, אנחנו קיבלנו צהובים מאוד זולים.
לא הוציא צהוב שני לכיאל בגליץ מאחור על יאנקוביץ שעצר מתפרצת מסוכנת.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
די נו, במזל לא נתן להם פנדל בסוףChegi כתב:שוב בובה בהצגה של שופט.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא היה קרוב לפנדל.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 19:55די נו, במזל לא נתן להם פנדל בסוףChegi כתב:שוב בובה בהצגה של שופט.
100% צהוב לכיאל
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אולי לא הכריע בפנדל או משהו קריטי. אבל הם נכנסו בנו בלי יותר מדי כרטיסים.
ואם היה יוצא אדום שצריך היה לצאת לכיאל אולי המשחק כן היה מוכרע.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שאלת וואר, האם הוואר יכול להתערב ביריקה כמו של אצילי שבכלל היה בספסל באותו מהלך?
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
לדעתי לא.Chegi כתב:שאלת וואר, האם הוואר יכול להתערב ביריקה כמו של אצילי שבכלל היה בספסל באותו מהלך?
היום אפשר להעמיד לדין שחקן עפי הטלוויזיה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לדעתי כן.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 22:44לדעתי לא.Chegi כתב:שאלת וואר, האם הוואר יכול להתערב ביריקה כמו של אצילי שבכלל היה בספסל באותו מהלך?
היום אפשר להעמיד לדין שחקן עפי הטלוויזיה
הבעיה היא שאני לא בטוח שמצלמות הואר קולטות דברים בספסלים.
זאת מערכת סגורה שלדעתי לא רואה את מה שמראים בשידור
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
שנה שעברה שמולביץ מתעלם מ-3 פנדלים ברורים לנו + אישר שער גבולי מאוד שלהם
אחכ גמר גביע עם פפיר
השנה שוב שמולביץ עם גלזר הכסחן
וזה רק סיפורים מהשנה האחרונה.
אני לא מבין איך קבוצות פה עדיין עולות למשחקים נגדם כשיש שופטים ישראלים שמנהלים את המשחק, וזה כולל כמובן אותנו בראש ובראשונה.
מה עם זה?
https://www.one.co.il/Article/385819.html
אחכ גמר גביע עם פפיר
השנה שוב שמולביץ עם גלזר הכסחן
וזה רק סיפורים מהשנה האחרונה.
אני לא מבין איך קבוצות פה עדיין עולות למשחקים נגדם כשיש שופטים ישראלים שמנהלים את המשחק, וזה כולל כמובן אותנו בראש ובראשונה.
מה עם זה?
https://www.one.co.il/Article/385819.html
דריבל ענק על מפתן השש עשרה