"הכריש" היה אומר שגם בלי חלוץ אפשר לכבוש שערים (והיה שולח את הקשרים לעשות את העבודה). בהפועל תא לא רק שאין חלוץ "טבעי" , אין קשרים שמסוגלים "לעשות משהו" מהקו האחורי.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 19:51 ח ל ו ץ
מה לא ברור ב ח ל ו ץ ?
חלוץ !
חלוץ!
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
סכנין - הפועל שבת 18:00
-
- קיבל.ה 403 לייקים
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
יכול להיות שחשב שהוא באופסייד?ההוא שאמרו לו כתב:לא ברור מאיזו סיבה ינקוביץ' החליט לא למסור לגניס
-
- קיבל.ה 428 לייקים
ואז מה?
שנה הבאה תיהיה אותה שנה אולי אפילו יותר גרועה.
זה מה שתקבל תחת הניסנוב.
כל שנה נגיד למה אין חלוץ כל שנה יהיה לך טויזר כזה או אחר. שורה תחתונה אני מחכה רק ליום שהניסנוב יעופו. סבל לראות את הקבוצה שאני אוהד
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
3 משחקים בלי חלוץ - 0 שערים
2 הפסדים ותיקו
2 הפסדים ותיקו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
ברור שגם שנה הבאה יהיה אותו דבר אבל אולי תהיה איזו אופטימיות מצד הקאס
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתם מתישים...
באמת נראה שמהות האהדה שלכם היא לפרוק עצבים ולקטר על הקבוצה.
-
- קיבל.ה 5896 לייקים
סך הכל 60-65 דקות טובות שלנו בהן סכנין לא הייתה על המגרש, ואז משום מה נחלשנו והלכנו אחורה.
היינו צריכים להבקיע במחצית הראשונה, אבל בלי חלוץ (ובכלל שחקני הכרעה) זה קצת קשה.
היינו צריכים להבקיע במחצית הראשונה, אבל בלי חלוץ (ובכלל שחקני הכרעה) זה קצת קשה.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אם
היינו צריכים
היה לנו
סה״כ
משום מה
וחוזר חלילה
היינו צריכים
היה לנו
סה״כ
משום מה
וחוזר חלילה
-
- קיבל.ה 374 לייקים
שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
כמה ביצים אתם שמים בסל של בוקסה...modag כתב: ↑07 מאי 2022, 21:24שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
כמובן שתתאכזבו כרגיל.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ורד זוועה מהלכת.modag כתב:שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
לגביי אייבינדר- נראה שבפורום מצאו שעיר לעזאזל. הוא עם המספרים הכי טובים בקישור, ואנשים כאן מספרים סיפורים. אני חושב שהוא קשר 50/50 טוב, בטח לליגה שלנו שיודע לבשל גולים ולשחרר ״פקק״ במרכז.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא 50/50 סבבה.. הבעיה שרב הזמן הוא משחק את ה 6.Asafasraf כתב: ↑07 מאי 2022, 21:54ורד זוועה מהלכת.modag כתב:שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
לגביי אייבינדר- נראה שבפורום מצאו שעיר לעזאזל. הוא עם המספרים הכי טובים בקישור, ואנשים כאן מספרים סיפורים. אני חושב שהוא קשר 50/50 טוב, בטח לליגה שלנו שיודע לבשל גולים ולשחרר ״פקק״ במרכז.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אייבינדר באמת שעיר לעזאזל, אבל היום היה נוראי. מלא איבודי כדור שלא הפכו לגול / פנדל במזל גדול. וזה לא שלחצו אותו באופן מיוחדAsafasraf כתב:ורד זוועה מהלכת.modag כתב:שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
הינו צריכים חלוץBRUNO CONTI כתב:אם
היינו צריכים
היה לנו
סה״כ
משום מה
וחוזר חלילה
היה לנו הכל חוץ מחלוץ
משום מה לא מביאים חלוץ
וחוזר חלילה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אני זןכר נכון הוא מאלו שטענו שאין לנו מה לחפש בפליאוף העליון מלבד השפלות.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 22:01הינו צריכים חלוץBRUNO CONTI כתב:אם
היינו צריכים
היה לנו
סה״כ
משום מה
וחוזר חלילה
היה לנו הכל חוץ מחלוץ
משום מה לא מביאים חלוץ
וחוזר חלילה
בנתיים ב 6 משחקים. אנחנו עם 2 ניצחונות 2 הפסדים ו 2 תיקו. שזה 8 נק' יותר ממה שהם חשבו.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
יש לו משחקים פחות טובים, אבל הוא בסה״כ טוב וגם מנהיג במגרש.Chegi כתב:אייבינדר באמת שעיר לעזאזל, אבל היום היה נוראי. מלא איבודי כדור שלא הפכו לגול / פנדל במזל גדול. וזה לא שלחצו אותו באופן מיוחדAsafasraf כתב:ורד זוועה מהלכת.modag כתב: שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
כל הקשרים האחוריים שהיו ויש לנו העונה לא מסוגלים לתת כדור לגול.
מספיק להיזכר בכדור שהוא נתן לדוידה בדרבי הראשון, כדי להבין שכדורגל יש לו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
משעשע. העיף כדור קדימה ודוידה עשה ממנו גול ועשו מהגריאטרי העציץ הזה אינייסטה.Asafasraf כתב: ↑07 מאי 2022, 22:13יש לו משחקים פחות טובים, אבל הוא בסה״כ טוב וגם מנהיג במגרש.Chegi כתב:אייבינדר באמת שעיר לעזאזל, אבל היום היה נוראי. מלא איבודי כדור שלא הפכו לגול / פנדל במזל גדול. וזה לא שלחצו אותו באופן מיוחדAsafasraf כתב: ורד זוועה מהלכת.
כל הקשרים האחוריים שהיו ויש לנו העונה לא מסוגלים לתת כדור לגול.
מספיק להיזכר בכדור שהוא נתן לדוידה בדרבי הראשון, כדי להבין שכדורגל יש לו.
מנהיג גם הם אומרים, יוליוס קיסר ממש.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
״העיף״. לך תראה שוב את הריפליי.
אתה רואה את אייזן/ביטון/אליאס/ הופמייסטר מוסרים כזה כדור?
עם המספרים אי אפשר להתווכח- הוא עם המספרים הכי טובים בקישור שלנו. הרבה יותר טוב מהאלפקה, הגרזן, הפנסיונר, הנרקומן והלא קשור לענף.
אתה רואה את אייזן/ביטון/אליאס/ הופמייסטר מוסרים כזה כדור?
עם המספרים אי אפשר להתווכח- הוא עם המספרים הכי טובים בקישור שלנו. הרבה יותר טוב מהאלפקה, הגרזן, הפנסיונר, הנרקומן והלא קשור לענף.

El dudernio כתב: ↑07 מאי 2022, 20:23 אתם מתישים...
-
- קיבל.ה 291 לייקים
1.אתה לא טועהEl dudernio כתב: ↑07 מאי 2022, 22:05אם אני זןכר נכון הוא מאלו שטענו שאין לנו מה לחפש בפליאוף העליון מלבד השפלות.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 22:01הינו צריכים חלוץBRUNO CONTI כתב:אם
היינו צריכים
היה לנו
סה״כ
משום מה
וחוזר חלילה
היה לנו הכל חוץ מחלוץ
משום מה לא מביאים חלוץ
וחוזר חלילה
בנתיים ב 6 משחקים. אנחנו עם 2 ניצחונות 2 הפסדים ו 2 תיקו. שזה 8 נק' יותר ממה שהם חשבו.
2.הושפלת פעם שלישית בהיסטוריה בתוצאה הכי גבוהה בדרבי,עבורי אגב רק זה לא שווה את כל הפלייאוף הזה שגם ככה לא ייצא לך ממנו כלום ואין שום מטרה.
צפיתי את זה מלכתחילה ולכן העדפתי לא להיות שם.
3.אני לא אוהד נתניה אני אוהד הפועל,וככזה תספור לי נצחונות על קבוצות גדולות או לפחות עמידה שוויונית במשחקים מולם,כל דבר פחות מזה פשוט לא מעניין.
וכן אני יודע שאין לנו התקציב הדרוש לעמוד מולן ולכן להיות בעליון לא מעניין.
בהצלחה בהמשך
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
וואלה? צפית ששי אליאס ירק, יורחק ואז נתפרק במחצית השנייה? שאפו נוסטרדמוס.BRUNO CONTI כתב: ↑07 מאי 2022, 23:071.אתה לא טועהEl dudernio כתב: ↑07 מאי 2022, 22:05אם אני זןכר נכון הוא מאלו שטענו שאין לנו מה לחפש בפליאוף העליון מלבד השפלות.לירון האדום כתב: ↑07 מאי 2022, 22:01
הינו צריכים חלוץ
היה לנו הכל חוץ מחלוץ
משום מה לא מביאים חלוץ
וחוזר חלילה
2.הושפלת פעם שלישית בהיסטוריה בתוצאה הכי גבוהה בדרבי,עבורי אגב רק זה לא שווה את כל הפלייאוף הזה שגם ככה לא ייצא לך ממנו כלום ואין שום מטרה.
3.אני לא אוהד נתניה אני אוהד הפועל,וככזה תספור לי נצחונות על קבוצות גדולות או לפחות עמידה שוויונית במשחקים מולם,כל דבר פחות מזה פשוט לא מעניין.
בהצלחה בהמשך
-
- קיבל.ה 220 לייקים
פשוט אין מספיק תווים כדי להודות על כל הטוב.על הכיפאק כתב: ↑07 מאי 2022, 22:37
El dudernio כתב: ↑07 מאי 2022, 20:23 אתם מתישים...
-
- קיבל.ה 142 לייקים
באמת כל הכבוד לו שהכניס את כל הפנדלים שבעט, אבל מלבד זה הוא לא מהווה איום התקפי כהוא זה, לא מבחינת מסירות ולא איומים על השער.Chegi כתב: ↑07 מאי 2022, 22:00אייבינדר באמת שעיר לעזאזל, אבל היום היה נוראי. מלא איבודי כדור שלא הפכו לגול / פנדל במזל גדול. וזה לא שלחצו אותו באופן מיוחדAsafasraf כתב:ורד זוועה מהלכת.modag כתב:
שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
הגנתית הוא תמיד מוציא את עצמו מהמהלך עם גליץ' כפוי שלרוב מחטיא את המטרה, או בהליכה ליד האירוע.
יש לי הערכה אליו על העונה שהגיע בינואר עם בן ביטון ותרם המון להישארות בליגה, אבל רבאק, הבן אדם שחקן גמור. בלי כל המניירות של ההצגות והדיבורים עם השופטים, התרומה שלו אפסית.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
צודק- 6 בישולים זה תרומה אפסית.
מה ההספק של אליאס/ אייזן באותו הזמן?
מה ההספק של אליאס/ אייזן באותו הזמן?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
זה תירוצים וסיפורים של אנשים שמחפשים חיזוקים על פריילוף.רדפוקס כתב: ↑08 מאי 2022, 05:01וואלה? צפית ששי אליאס ירק, יורחק ואז נתפרק במחצית השנייה? שאפו נוסטרדמוס.BRUNO CONTI כתב: ↑07 מאי 2022, 23:071.אתה לא טועהEl dudernio כתב: ↑07 מאי 2022, 22:05
אם אני זןכר נכון הוא מאלו שטענו שאין לנו מה לחפש בפליאוף העליון מלבד השפלות.
בהצלחה בהמשך
בשבילך לגיטימי לקבל חמש בדרבי כי שחקן הורחק,בשבילי לא.
זה חלק מההבדל בינינו
-
- קיבל.ה 291 לייקים
על זה אנחנו מסכימיםרדפוקס כתב: ↑07 מאי 2022, 21:49כמה ביצים אתם שמים בסל של בוקסה...modag כתב: ↑07 מאי 2022, 21:24שנה הבאה יש בוקסה. יש איש מקצועי ומנוסה שיהיה אחראי על הרכש. להמר על יהלומים מאפריקה בתקווה שיימכרו בעתיד בכסף רב, לא יקרה. בלם בוגרים אחד(!), לעלות לדרבי עם ספסל נוער, לא יקרה. ורדים אייבינדרים סוסים מתים כאלו, לא יקרה. השאלה אם הוא יידע להתנהל נכון בתקציב העברות צנוע אבל מה שבטוח, יותר גרוע מהרכש של הניסנובים לא יכול להיות
כמובן שתתאכזבו כרגיל.
-
- קיבל.ה 1952 לייקים
מי ייעדר מהמחזור האחרון אם יקבל צהוב נגד ב"ש מחרתיים?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4732 לייקים
לא רשמתי שזה לגיטימי. אבל אין ספק שהתוצאה לא הייתה מתקרבת ל-5 אם שי אליאס לא מורחק.BRUNO CONTI כתב: ↑08 מאי 2022, 10:41זה תירוצים וסיפורים של אנשים שמחפשים חיזוקים על פריילוף.רדפוקס כתב: ↑08 מאי 2022, 05:01וואלה? צפית ששי אליאס ירק, יורחק ואז נתפרק במחצית השנייה? שאפו נוסטרדמוס.BRUNO CONTI כתב: ↑07 מאי 2022, 23:07
1.אתה לא טועה
בהצלחה בהמשך
זה חלק מההבדל בינינו
-
- קיבל.ה 1952 לייקים
הצהוב על דיבורים שגוטליב ספג בטרנר ומנע ממנו לשחק בדרבי גם די חמור בעיני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אם ואם.רדפוקס כתב: ↑08 מאי 2022, 13:08לא רשמתי שזה לגיטימי. אבל אין ספק שהתוצאה לא הייתה מתקרבת ל-5 אם שי אליאס לא מורחק.BRUNO CONTI כתב: ↑08 מאי 2022, 10:41זה תירוצים וסיפורים של אנשים שמחפשים חיזוקים על פריילוף.
זה חלק מההבדל בינינו
אני לא עוסק באם,פרשנים יש בשפע עובדה יש רק אחת.
-
- קיבל.ה 2309 לייקים
אף חמישיה בדרבי היא לא לגטימית, אבל גם לקוות לכשלון של הפועל זה לא לגיטימיBRUNO CONTI כתב: ↑08 מאי 2022, 10:41זה תירוצים וסיפורים של אנשים שמחפשים חיזוקים על פריילוף.רדפוקס כתב: ↑08 מאי 2022, 05:01וואלה? צפית ששי אליאס ירק, יורחק ואז נתפרק במחצית השנייה? שאפו נוסטרדמוס.BRUNO CONTI כתב: ↑07 מאי 2022, 23:07
1.אתה לא טועה
בהצלחה בהמשך
זה חלק מההבדל בינינו
-
- קיבל.ה 291 לייקים
לא מתאים לךלירון האדום כתב: ↑08 מאי 2022, 14:37אף חמישיה בדרבי היא לא לגטימית, אבל גם לקוות לכשלון של הפועל זה לא לגיטימיBRUNO CONTI כתב: ↑08 מאי 2022, 10:41זה תירוצים וסיפורים של אנשים שמחפשים חיזוקים על פריילוף.
זה חלק מההבדל בינינו