פרחים ושוקולדים זה בשביל החמישיה שחטפנו בדרבי?על הכיפאק כתב: ↑28 אפריל 2022, 13:45 יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.
אחרים מתלוננים שהניהול שלהם כושל כשלעצמם יש ניסיון של מקסימום אחראי משמרת בפיצרייה.
אני לא מגיע למחות היום כי מעולם לא שמתי מיליון שקל בשביל הפועל. אם הייתי מגיע זה היה רק עם פרחים ושוקולדים עם כל הכשלונות והחסרונות שבהם.
אלה שכן הולכים היום, זו זכותכם המלאה, בבקשה עשו זאת בכבוד. לנו מגיע למחות ובצדק להם מגיע שיעשו זאת בכבוד מלא
מחאה נגד ניסנוב מחר בשעה 20:00.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
הודעה כל כך הזויה.על הכיפאק כתב: ↑28 אפריל 2022, 13:45 יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.
אחרים מתלוננים שהניהול שלהם כושל כשלעצמם יש ניסיון של מקסימום אחראי משמרת בפיצרייה.
אני לא מגיע למחות היום כי מעולם לא שמתי מיליון שקל בשביל הפועל. אם הייתי מגיע זה היה רק עם פרחים ושוקולדים עם כל הכשלונות והחסרונות שבהם.
אלה שכן הולכים היום, זו זכותכם המלאה, בבקשה עשו זאת בכבוד. לנו מגיע למחות ובצדק להם מגיע שיעשו זאת בכבוד מלא
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אגב, למה המחאות כולן מתרכזות 100% רק בניסנובים?
בועז תושב (הנחמד) הוא לא חלק?
בועז תושב (הנחמד) הוא לא חלק?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 220 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
אני מסכים שצריך להבין מה האפשרויות לפני שהולכים ומוחים.kruvi כתב: ↑27 אפריל 2022, 22:11בטח שהיא היית כזו. לא חוכמה להסתכל על זה בדיעבד.7even כתב:אז המטרה היתה 'נסלק טביב ואז נראה.. 'kruvi כתב: ↑27 אפריל 2022, 20:09 המחאה נגד טביב הצליחה, כי המטרה הייתה להעיף אותו. אף אחד לא יכל לחזות מה יקרה אח''כ, וכל מי שהיה חלק מהמחאה וגם אלה שלא, העריכו וקיוו שיגיע מישהו טוב יותר כי אנחנו הפועל ת''א. בדיוק כמו שיש כאלה שמעריכים שזה מה שיקרה עכשיו אם נעיף את הניסנובים.
מהמחאה נגד טביב, ומה שקרה אח''כ צריך ללמוד לקח לגבי עכשיו זה הכל.
מחאה ולחץ על הבעלים לעזוב צריכה להתבצע כשיהיה אופק לרוכש או שתהיה מחאה כזו שתגרום להם לחפש אחד כזה באופן אקטיבי (בלתי אפשרי בעיניי).
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
גאוני.
עוד יותר גאוני שגם עכשיו זה באותו מוד
טביב היה חרא של בעלים, וכנראה שהיינו מגיעים לאותה נקודה גם אם היה נשאר.
הוא היה חייב לעוף כי הוא נוכל כדורגל, עלוקה שמוצצת דם למועדונים.
זה שגם אחריו הגיע חרא זו כבר בעיה אחרת.
וזה בדיוק הלקח שאנחנו צריכים ללמוד ממקרה טביב עכשיו.
צריך להבין שאין טעם במחאה עיוורת בלי אופק.
מחאה צריכה לבוא על מנת להפעיל לחץ למשהו קונקרטי. לדוגמא, רוכש אמיתי וטוב שלא מוכנים לשחרר לו את הקבוצה.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
הרי כל אלו שהולכים למחות, יש להם פיתרון למעט 'בוא נסלק אותם'?
לא נראה לי.
ולגבי טביב -לוידע מה חשבו שיהיה אחריו, אבל לי זה מרגיש שחשבו שמוני הראל הוא המושיע, ודי עיצבן אותם שטביב לקח בסוף.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 28 אפריל 2022, 17:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אבח כבר ניסינו... לא רק אנחנו גם המפרק ניסה.לירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:10עד שלא מנסים אי אפשר לדעת...טכנית לארז כתב: ↑28 אפריל 2022, 11:28 אבל ברגע שאתה בא ועושה הפגנת כזאת ו"הולך על כל הקופה" אתה מעשית יוצא מנקודות הנחה שאין מישהו כזה ("רוכש") בגלל הניסנובים, או בוא נגיד הרבה בגללם.
אני לא משוכנע שזה המצב.
כמו שברקת רכשה את ב"ש, ככה גם אף אחד לא "רכש" מאז את ביטר, נתניה, הפועל חיפה או אותנו.
השאלה פה היא בסוף עד כמה סביר לדעתך שיגיע מישהו שישים פה כסף. המוחים טוענים שזה סביר בהחלט שיגיע מישהו כזה (גם עם החובות הקיימים), רק צריך שהם "ירצו למכור", ואחרים טוענים שזה לא כזה סביר למצוא מישהו כזה או זה לא כזה "מעבר לפינה" כמו שלפעמים מנסים להציג את זה.
זה הימור גדול בקיצור.
אתה יודע למי ניתנה הנבואה.
דרך אגב, לבית"ר הגיע רוכש פעם אחר פעם, וגם לנתניה הגיע רוכש (סגל).
לדעתי סביר להניח שאם ניסנוב יהיו עם הגב לקיר והתדמית שלהם תישחק , הם יצליחו למצוא רוכש.
אנחנו כבר 10 שנים מנסים ולא מצליחים.
יש 2 אפשרויות לכן.
1. שאין מישהו כזה.
2. שהניסיונות שלנו מרחיקים את המישהו הזה.
בשני המקרים אין שום הצדקה לנסות שוב.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
זה לא מדויק.El dudernio כתב: ↑28 אפריל 2022, 16:51אבח כבר ניסינו... לא רק אנחנו גם המפרק ניסה.לירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:10עד שלא מנסים אי אפשר לדעת...טכנית לארז כתב: ↑28 אפריל 2022, 11:28 אבל ברגע שאתה בא ועושה הפגנת כזאת ו"הולך על כל הקופה" אתה מעשית יוצא מנקודות הנחה שאין מישהו כזה ("רוכש") בגלל הניסנובים, או בוא נגיד הרבה בגללם.
אני לא משוכנע שזה המצב.
כמו שברקת רכשה את ב"ש, ככה גם אף אחד לא "רכש" מאז את ביטר, נתניה, הפועל חיפה או אותנו.
השאלה פה היא בסוף עד כמה סביר לדעתך שיגיע מישהו שישים פה כסף. המוחים טוענים שזה סביר בהחלט שיגיע מישהו כזה (גם עם החובות הקיימים), רק צריך שהם "ירצו למכור", ואחרים טוענים שזה לא כזה סביר למצוא מישהו כזה או זה לא כזה "מעבר לפינה" כמו שלפעמים מנסים להציג את זה.
זה הימור גדול בקיצור.
לדעתי סביר להניח שאם ניסנוב יהיו עם הגב לקיר והתדמית שלהם תישחק , הם יצליחו למצוא רוכש.
יש 2 אפשרויות לכן.
1. שאין מישהו כזה.
הקבוצה היתה בפירוק, כל השחקנים שוחררו, ירידת ליגה היתה דיי ודאית, היו (ועדיין יש) את החובות לפיפא,
הכל היה לוטה בערפל ובסעד זמנים קצר מאד.
מי שלא היה מעורב בתחום הכדורגל, בחיים לא היה רוכש קבוצה בפירוק בזמן כל כך קצר שיש הרבה משתנים לא ברורים.
זה לא המצב היום...
ואתה יודע, גם לא שמעתי את ניסנוב אומרים, תקשיבו, נפגשנו עם מספר אנשים, הצענו להם להתעניין ברכישת המועדון ובסוף זה לא צלח.
לא שמעתי מהם אומרים, פנינו למתווכים עסקיים שיבדוק היתכנות של רכישת המועדון, או אפילו רחמנא לצלן, כניסת שותפים חדשים.
כלום...
כמו שכתבתי מקודם - לניסנוב נח מאד בהפועל.
המחאות נגדם הם מעטות, בטח ובטח בהשוואה לטביב.
הקבוצה "דיי מצליחה" כביכול (גמר גביע+פלייאוף עליון), קבוצות הנוער מצליחות, שחקנים צעירים מקבלים במה בהפועל וכו'
התקשורת מלטפת אותם ושיש כבר מחאה, אז התקשורת מתגייסת לטובתם ומציירת את המוחים כאנשים אלימים.
אם לא יבוא מישהו משום מקום עם הצעה שאי אפשר לסרב לה, הם לא ימכרו...
אבל אם תהיה מחאה אקטיבית ואפקטיבית כמו שהיתה בימים של טביב, אז כנראה לא תהא להם בריירה לחפש רוכש.
צריך להפעיל עליהם לחץ כי רק זה יעזור.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
מחפשים שהבעל השלל יתן כיוון למה צריך בשביל לשחרר את השלל.על הכיפאק כתב: ↑28 אפריל 2022, 14:39מחפש להתארגן. יש לך כיוון?הסבתא של הפועל כתב: ↑28 אפריל 2022, 14:34שרון, זה אתה? מה אתה עושה פה?על הכיפאק כתב: ↑28 אפריל 2022, 13:45 יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
תנסה לבחון את התיאוריה המופרכת שאולי התקשורת מציירת את המוחים כאלימים כי המוחים הם אלימים.לירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 16:59זה לא מדויק.El dudernio כתב: ↑28 אפריל 2022, 16:51אבח כבר ניסינו... לא רק אנחנו גם המפרק ניסה.לירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:10
עד שלא מנסים אי אפשר לדעת...
יש 2 אפשרויות לכן.
1. שאין מישהו כזה.
הקבוצה היתה בפירוק, כל השחקנים שוחררו, ירידת ליגה היתה דיי ודאית, היו (ועדיין יש) את החובות לפיפא,
מי שלא היה מעורב בתחום הכדורגל, בחיים לא היה רוכש קבוצה בפירוק בזמן כל כך קצר שיש הרבה משתנים לא ברורים.
זה לא המצב היום...
ואתה יודע, גם לא שמעתי את ניסנוב אומרים, תקשיבו, נפגשנו עם מספר אנשים, הצענו להם להתעניין ברכישת המועדון ובסוף זה לא צלח.
לא שמעתי מהם אומרים, פנינו למתווכים עסקיים שיבדוק היתכנות של רכישת המועדון, או אפילו רחמנא לצלן, כניסת שותפים חדשים.
כלום...
הקבוצה "דיי מצליחה" כביכול (גמר גביע+פלייאוף עליון), קבוצות הנוער מצליחות, שחקנים צעירים מקבלים במה בהפועל וכו'
התקשורת מלטפת אותם ושיש כבר מחאה, אז התקשורת מתגייסת לטובתם ומציירת את המוחים כאנשים אלימים.
אבל אם תהיה מחאה אקטיבית ואפקטיבית כמו שהיתה בימים של טביב, אז כנראה לא תהא להם בריירה לחפש רוכש.
מצד שני, יש אנשים (לא אתה) שחושבים שלהרביץ ולירוק על שחקנים זה סבבה אז אולי ההגדרות שלהם למה זאת אלימות שונה מאלו של התקשורת
-
- קיבל.ה 623 לייקים
התחלנו עם שמועות על רכש אחרי מחאה אחת בלבד.
-
אם היה רוכש רציני (שבעצם רכישת הפועל היה מתפרסם) שהיה רוצה לקחת את המועדון לא היינו יודעים כבר?
האם יש אלטרנטיבה טובה יותר?
אין ספק שהם לא ראויים למועדון הזה אבל כרגע אין משהו אחר באופק. וקללות לניסנובים בטח שלא יגרמו לרוכש לבוא
האם יש אלטרנטיבה טובה יותר?
אין ספק שהם לא ראויים למועדון הזה אבל כרגע אין משהו אחר באופק. וקללות לניסנובים בטח שלא יגרמו לרוכש לבוא

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אני זוכר נכון בזמנו אחרי הסכם השלום הם נסעו לדובאי בכוונה למצוא משקיעיםלירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 16:59זה לא מדויק.El dudernio כתב: ↑28 אפריל 2022, 16:51אבח כבר ניסינו... לא רק אנחנו גם המפרק ניסה.לירון האדום כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:10
עד שלא מנסים אי אפשר לדעת...
יש 2 אפשרויות לכן.
1. שאין מישהו כזה.
זה לא המצב היום...
כלום...
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ואולי לכאורה הם נסעו לדובאי כדי לממן חופשה פרטית על חשבון הפועל? אם ראש הממשלה במולטי מיליונר מבקש החזרים על הזמנות בוולט אז למה שאחים לא יבקשו? לכאורה כמובן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
ההפגנות הללו הם הסיכוי האחרון שלנו כדי לא להפוך להפועל חיפה. חייבים להתמיד במאבק חכם, נחוש ומאוחד.
לא תשברו אותנו כי הפועל שלנו
לא תשברו אותנו כי הפועל שלנו

שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 403 לייקים
האמת שצריך להיות בן אדם לא שפוי כדי לרכוש קבוצת כדורגל. קל וחומר אם מדובר בהפועל ת"א. מי שיקנה, לוקח על גבו חוב של כ-20 מיליון שח לפיפא. בנוסף תשלום עבור הלוואות בעלים של אחים ניסנוב ושות. מה יקבלו הרוכשים? תהילה? פרסום? להפועל ת"א דימוי של קבוצה "סמולנית" עם אוהדים "שעושים בעיות". אפילו ביתר שהיתה פעם סחורה לוהטת עבור כל מיני משקיעים, חדלה להיות מושכת ברגע שהליכוד לא ממש בשלטון והדימוי של לה פמיליה לא "משהו".
אני לא רואה חלופה מציאותית להנהלה הנוכחית. זה ממש לא מבשר עתיד טוב יותר. אנו תקועים כבר מספר שנים עם בעלים בלי יכולת כלכלית גבוהה והכי בעייתי : עם יכולות ניהוליות נמוכות.
אני לא רואה חלופה מציאותית להנהלה הנוכחית. זה ממש לא מבשר עתיד טוב יותר. אנו תקועים כבר מספר שנים עם בעלים בלי יכולת כלכלית גבוהה והכי בעייתי : עם יכולות ניהוליות נמוכות.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אוקיי, אז בעיניך אני חי בסרט. אני חושב שבסכומים האלה ועם ניהול נכון אפשר להוציא יותר מהפועל.הוקיץ' כתב: ↑28 אפריל 2022, 09:38בעיני אתה חי בסרט אם אתה חושב שהשקעה של 3-5 מיליון ש"ח בעונה (שאלה אגב סכומים שהניסנובים השקיעו כבר) תתן לך את כל ההישגים שציינת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אפריל 2022, 01:26 זה לא שיש רק ניסנוב וגולדהאר. יש המון באמצע ולשם צריך לכוון.
בעלים ששם 3-5 מיליון שקל בעונה בתור התחלה, מתנהל נכון ומחושב (בעזרת אנשי מקצוע כמו בוקסנבוים), בונה סגל שיכול לתפקד גם כשיש חוסרים במקום לקרוס בכל פציעה והרחקה, מגיע לפלייאוף העליון כל שנה, מנצח דרבים לפעמים, לוקח גביע לפעמים, מנסה לסגור את חובות חו"ל כדי לשחק באירופה, גורם ליותר קהל להגיע עם מחירים טובים, לא משתין על הקהל ונותן ליריבות למלא חצי אצטדיון ועוד מלא שלא עולה לי עכשיו לראש.
לא יכול להיות שאין בן אדם כזה. יותר סביר שמישהו התאהב בעמדה שלו ולא רוצה לשחרר.
ואני שוב חוזר ואומר, המחשבה שהניסנובים הם תחתית הסקאלה של בעלים אפשריים היא פשוט שגויה. חסרים נוכלים ופושעים בכדורגל הישראלי?
תן לכושלים האלה את הסכומים שגולדהאר משכיב בעונה על מכבי, הם עדיין יהיו כושלים. אתה לא יכול לברוח מזה.
אגב, איזה "הישגים" ציינתי? להתנהל מחושב? סגל שלא יקרוס בכל פציעה/הרחקה? פלייאוף עליון? לנצח דרבי? לקחת גביע (טוב, זה אולי כן הישג)? לסגור חובות בינלאומיים? לגרום ליותר קהל להגיע? לא לתת ליריבות יותר משערים 10-11?
פרט לגביע (שגם זה מזל של הגרלה ולנצח איזה חמישה משחקים), אתה קורא לכל זה הישגים? לי זה נראה משהו שצריך להיות מובן מאליו.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
החובות עומדים על 13,000,000 ש"ח, כשיש כאמור את דורון ליידנר ואושר דוידה.הלוטוס הלבן כתב: ↑28 אפריל 2022, 23:32 האמת שצריך להיות בן אדם לא שפוי כדי לרכוש קבוצת כדורגל. קל וחומר אם מדובר בהפועל ת"א. מי שיקנה, לוקח על גבו חוב של כ-20 מיליון שח לפיפא. בנוסף תשלום עבור הלוואות בעלים של אחים ניסנוב ושות. מה יקבלו הרוכשים? תהילה? פרסום? להפועל ת"א דימוי של קבוצה "סמולנית" עם אוהדים "שעושים בעיות". אפילו ביתר שהיתה פעם סחורה לוהטת עבור כל מיני משקיעים, חדלה להיות מושכת ברגע שהליכוד לא ממש בשלטון והדימוי של לה פמיליה לא "משהו".
-
- קיבל.ה 110 לייקים
כל עוד החוב הזה מרחף מעלינו אין תקווה. למכור את שכירי החרב התורנים, ליישר קו עם הנוער ולהיות מוכנים לספוג את מה שיבוא.
אם החוב הקיים יקטן משמעותית אולי מישהו ימצמץ כשישקול לבוא אלינו.
איך הגענו למצב הזה אלוהים..
אם החוב הקיים יקטן משמעותית אולי מישהו ימצמץ כשישקול לבוא אלינו.
איך הגענו למצב הזה אלוהים..
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם המועדון לא על המדף בצורה רשמית לעולם לא נדע אם יש קונה או אין קונה , וכמה הוא עשיר , פחות עשיר , רציני או מחפש פרסום.
דרושה הכרזה רשמית.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
דרושה הכרזה רשמית.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
כפי שנכתב כאן מעלה. הם לא מעוניינים למכור. בתחושה שלהם, הם שומרי הסף כרגע, מבחינתם הרוכש הבא חייב להיות אמיד הרבה (!) יותר מהם, אחרת הם לא ימכרו.
למה?
1. כי הם נהנים מהמשחק הזה ומחבבים את התפנוקים שמתלווים לזה. החל מלהסתובב אבו עלי בחדר הלבשה ולקבל החלטות מקצועיות (ע״ע רון ללוי) דרך כל מיני דברים אחרים כשברור לכולנו מהם (לכאורה).
2. כי הם באמת ובתמים חושבים שביקום שבו לקבוצה אין כסף נזיל מעבר לערבויות שהיא שמה מדי שנה, הם ההנהלה הכי נכונה וטובה למועדון.
היות ולפי פרסומים החובות רק טופחים, ולנוכח קבלת
ההחלטות ההזויה שלהם והניהול המטורלל, לא נותר לנו אלא לגרש אותם מכאן או לכל הפחות לפגוע להם בחוויה עד שיעופו מפה.
למה?
1. כי הם נהנים מהמשחק הזה ומחבבים את התפנוקים שמתלווים לזה. החל מלהסתובב אבו עלי בחדר הלבשה ולקבל החלטות מקצועיות (ע״ע רון ללוי) דרך כל מיני דברים אחרים כשברור לכולנו מהם (לכאורה).
2. כי הם באמת ובתמים חושבים שביקום שבו לקבוצה אין כסף נזיל מעבר לערבויות שהיא שמה מדי שנה, הם ההנהלה הכי נכונה וטובה למועדון.
היות ולפי פרסומים החובות רק טופחים, ולנוכח קבלת
ההחלטות ההזויה שלהם והניהול המטורלל, לא נותר לנו אלא לגרש אותם מכאן או לכל הפחות לפגוע להם בחוויה עד שיעופו מפה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
על מה אתה מדבר?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑29 אפריל 2022, 00:04אוקיי, אז בעיניך אני חי בסרט. אני חושב שבסכומים האלה ועם ניהול נכון אפשר להוציא יותר מהפועל.הוקיץ' כתב: ↑28 אפריל 2022, 09:38בעיני אתה חי בסרט אם אתה חושב שהשקעה של 3-5 מיליון ש"ח בעונה (שאלה אגב סכומים שהניסנובים השקיעו כבר) תתן לך את כל ההישגים שציינת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אפריל 2022, 01:26 זה לא שיש רק ניסנוב וגולדהאר. יש המון באמצע ולשם צריך לכוון.
בעלים ששם 3-5 מיליון שקל בעונה בתור התחלה, מתנהל נכון ומחושב (בעזרת אנשי מקצוע כמו בוקסנבוים), בונה סגל שיכול לתפקד גם כשיש חוסרים במקום לקרוס בכל פציעה והרחקה, מגיע לפלייאוף העליון כל שנה, מנצח דרבים לפעמים, לוקח גביע לפעמים, מנסה לסגור את חובות חו"ל כדי לשחק באירופה, גורם ליותר קהל להגיע עם מחירים טובים, לא משתין על הקהל ונותן ליריבות למלא חצי אצטדיון ועוד מלא שלא עולה לי עכשיו לראש.
לא יכול להיות שאין בן אדם כזה. יותר סביר שמישהו התאהב בעמדה שלו ולא רוצה לשחרר.
ואני שוב חוזר ואומר, המחשבה שהניסנובים הם תחתית הסקאלה של בעלים אפשריים היא פשוט שגויה. חסרים נוכלים ופושעים בכדורגל הישראלי?
תן לכושלים האלה את הסכומים שגולדהאר משכיב בעונה על מכבי, הם עדיין יהיו כושלים. אתה לא יכול לברוח מזה.
אגב, איזה "הישגים" ציינתי? להתנהל מחושב? סגל שלא יקרוס בכל פציעה/הרחקה? פלייאוף עליון? לנצח דרבי? לקחת גביע (טוב, זה אולי כן הישג)? לסגור חובות בינלאומיים? לגרום ליותר קהל להגיע? לא לתת ליריבות יותר משערים 10-11?
פרט לגביע (שגם זה מזל של הגרלה ולנצח איזה חמישה משחקים), אתה קורא לכל זה הישגים? לי זה נראה משהו שצריך להיות מובן מאליו.
שכר השחקנים שלך הוא ברמה של הפועל רעננה.
ב 5 שנים שלהם עלית מליגה לאומית בהליכה (ראה את בני יהודה כדוגמא איך לא עושים את זה)
עשית 2 פליאוף עליון בליגת העל. חצי גמר גביע וגמר גביע.
מכבי נמצאים בכל שנה בגרעון שהוא בערך כל התקציב שלך
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
המועדון על המדף בצורב רישמית...
זה מדהים אותי איך אנשים כאן מדברים בכזה ביטחון על דברים שאין להם מושג וחצי מושג לגביהם.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
באמת שגם אני.
כל האלה שאומרים מה מי יבוא מה יהיה אחריו וכל זה,
כאילו כמה זמן אתם עוד רוצים להמשיך עם רמת השחקנים שמגיעה, עם לקבל בראש ממכבי, עם זה שאתה קבוצה כזאת חולה שלא יכולה לשחק באירופה, עם התביעות משחקנים. מה אתם מתרגשים אם הם הולכים לא צריך שמישהו יבוא למה מה הם שמים בשנה שקל וחצי כל אוהד יוסיף מאה למנוי ופתרת את זה ואני אוסיף אלף רק שיעפו. ובמקה הכי גרוע גם אם נלך לפירוק עדיף לפחות אולי נתחיל בלי חובות ויהיה יותר קל למצוא רוכש כבר בלאומית.
שמח שהתחילה המחאה בהצלחה לנו.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הבעיה היא לא גודל החובות של חול אלא חוסר היכולת לשלם אותם בגלל שאז הפועל תחשף לכל החובות מתקופת הפירוק (איזור ה80 מיליון שח למיטב הבנתי). לפיכך, ממש לא משנה את מי ימכרו או איזו הכנסה תהיה לנו, צריך לקוות שהקאס יבטל את האחריות של הפועל הנוכחית לחובות חו"ל, אחרת אין מוצא חוץ מפירוק או הסדר עם כלל הנושים, גם אלו מהארץ.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אף אחד לא רוצה להמשיך לקבל בראש ממכבי.דוגיס כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:49באמת שגם אני.
כאילו כמה זמן אתם עוד רוצים להמשיך עם רמת השחקנים שמגיעה, עם לקבל בראש ממכבי, עם זה שאתה קבוצה כזאת חולה שלא יכולה לשחק באירופה, עם התביעות משחקנים. מה אתם מתרגשים אם הם הולכים לא צריך שמישהו יבוא למה מה הם שמים בשנה שקל וחצי כל אוהד יוסיף מאה למנוי ופתרת את זה ואני אוסיף אלף רק שיעפו. ובמקה הכי גרוע גם אם נלך לפירוק עדיף לפחות אולי נתחיל בלי חובות ויהיה יותר קל למצוא רוכש כבר בלאומית.
אף אחד לא רוצה להמשיך להיות בחובות לאופא.
פשוט השקר הזה שאתם מספרים שאפשר להסתדר בלעדיהם הוא דבר שאני לא קונה.
כן הם פח והם לא הבעלים שאנחנו רוצים. בלעדיהם אתה בליגה השניה. אני מבין שזאת המטרה שלך, ככה בטוח לא נקבל בראש בדרבי.
ואתה לא תתחיל נקי מחובות בשום מצב. כי החובות של אירופה ישארו אלא אם תפסיק להיות הפועל תל אביב.
צורר,
הם לא חשופים לשום חוב מתקןפת הפירוק שנמצא אצל המפרק.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא הוא לא.El dudernio כתב:המועדון על המדף בצורב רישמית...
זה מדהים אותי איך אנשים כאן מדברים בכזה ביטחון על דברים שאין להם מושג וחצי מושג לגביהם.
צורה רשמית זו מסיבת עיתונאים ותג מחיר.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא כן...
לא מוכרים מועדון כדורגל במודעת דרושים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בלי הודעה רשמית ותג מחיר יש רוכשים שלא יעזו לפנות.El dudernio כתב:הוא כן...
לא מוכרים מועדון כדורגל במודעת דרושים.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:22המועדון על המדף בצורב רישמית...
כשעסק על המדף אמורים לקרות מספר דברים: ראשית, מתנהלים עם העסק באופן אחראי עד למכירה ולא מגדילים את החובות . שנית, נוקבים במחיר. שלישית, אין תנאים מוקדמים לזהות המשקיע וכמה כסף ביכולתו לשים.
הצמד חמד, שמנהלים את המועדון כמו בסטה בשוק, רוצים לוודא שהבאים אחריהם רציניים, אחראיים ועם כיסים עמוקים.. זה אפילו לא מצחיק
אם יש לי אוטו שעולה 50 אבל אני אמכור אותו רק ב-150 לרופא בכפוף לכך שיחליף 3 גלגלים וישים מסך מולטימדיה , זה אומר שהוא על המדף?! בעיניי לא.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 29 אפריל 2022, 10:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כרגע הם לא חשופים. ברגע שיתחילו לשלם את חובות חו"ל כן יהיו חשופים. למיטב הבנתי זו הסיבה העיקרית שהם כל כך נמנעים מלגעת בזה, כי בסכום של חובות חו"ל דווקא אפשר לעמוד. לכן ממש צריך לקוות שהקאס יפנה את חובות חו"ל לקופת המפרק.El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 09:17אף אחד לא רוצה להמשיך לקבל בראש ממכבי.דוגיס כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:49באמת שגם אני.
כן הם פח והם לא הבעלים שאנחנו רוצים. בלעדיהם אתה בליגה השניה. אני מבין שזאת המטרה שלך, ככה בטוח לא נקבל בראש בדרבי.
ואתה לא תתחיל נקי מחובות בשום מצב. כי החובות של אירופה ישארו אלא אם תפסיק להיות הפועל תל אביב.
צורר,
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אם הוא באמת על המדף, בצורה רשמית לטענתך, מהו המספר המדויק (ולא הערכות והשערות) שרוכש צריך לשים על השולחן לקבל קבוצה נקייה?El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:22המועדון על המדף בצורב רישמית...
5 שנים של כלום ושום דבר!
1. אין טיפול בחובות - הדבר הקריטי ביותר!
2. אין יצירת שלד חזק וחיזוקים נכונים ונקודתיים מדי שנה - כל שנה חריש עמוק בסגל והבאת שחקנים שלא שווים הרכב בקבוצה תחתית בליגה לאומית.
3. אין שמירה על המותג שנקרא הפועל תל אביב ומשיכה קהל צעיר ומשפחות - כל כך חסר מבצעים למנויי משפחות, ומחירים אטקרטיביים למשחקים בשעות פוטנציאליות לילדים (שבת בשלוש לדוג׳) + מסירת שערים בחופשיות מעבר ל11 לאוהדי היריבות.
4. הדובדבן שבקצפת לא לנצח דרבי 8 שנים - לא נתפס!!
חייבים לשחרר ויפה שעה אחת קודם!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה פשוט לא נכון. משפטית ועובדתית.האדום הצורר כתב: ↑29 אפריל 2022, 09:59כרגע הם לא חשופים. ברגע שיתחילו לשלם את חובות חו"ל כן יהיו חשופים. למיטב הבנתי זו הסיבה העיקרית שהם כל כך נמנעים מלגעת בזה, כי בסכום של חובות חו"ל דווקא אפשר לעמוד. לכן ממש צריך לקוות שהקאס יפנה את חובות חו"ל לקופת המפרק.El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 09:17אף אחד לא רוצה להמשיך לקבל בראש ממכבי.דוגיס כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:49
באמת שגם אני.
צורר,
יש תקדימים במשפט הישראלי שמאפשרים להם לשלם.
לקופת המפרק אסור להיות חלק מתהליך באופא ולכן הטיפול הוא של הניסנובים.
בקיצור אתה פשוט מבין לא נכון, המפרק לקח על עצמו את כל החובות בארץ ומאחר והוא יישות משפטית שמונתה על ידי בית דין המועדון לא יהיה חשוף לשום חוב שנמצא אצל המפרק.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תפנה למועדון בצורה רצינית אני בטוח שתקבל מידע...בר לב אדום כתב: ↑29 אפריל 2022, 10:03אם הוא באמת על המדף, בצורה רשמית לטענתך, מהו המספר המדויק (ולא הערכות והשערות) שרוכש צריך לשים על השולחן לקבל קבוצה נקייה?El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:22המועדון על המדף בצורב רישמית...
5 שנים של כלום ושום דבר!
2. אין יצירת שלד חזק וחיזוקים נכונים ונקודתיים מדי שנה - כל שנה חריש עמוק בסגל והבאת שחקנים שלא שווים הרכב בקבוצה תחתית בליגה לאומית.
3. אין שמירה על המותג שנקרא הפועל תל אביב ומשיכה קהל צעיר ומשפחות - כל כך חסר מבצעים למנויי משפחות, ומחירים אטקרטיביים למשחקים בשעות פוטנציאליות לילדים (שבת בשלוש לדוג׳) + מסירת שערים בחופשיות מעבר ל11 לאוהדי היריבות.
בגדול הם כבר אמרו סדר גודל של 30 מליון עבור חובות אופא + החזר השקעה. אבל הם לא ימכרו לכל אחד.
לגבי השאר.
1. חובות אופא קוצצו בחצי. להבנתי מלבד בוזאגלו שהנושא עדין בבתי משפט עם קורצקי ועבאד כבר יש סיכום על הסדר החוב והם משלמים הכל. בשאר התביעות הם זכו.
2. יש שלד צעיר וחזק, 2 שחקנים באולמפית 7 שחקנים בנבחרת הנוער. 2 שחקני בית בגיל 23 (אייזן ואליאס). זה דבר שלא היה לך כבר 10 שנים.
3. מסכימים שיש צורך בשיפור השיווק והתקשורת עם הקהל, אבל לדעתי זה הרבה בעקבות ההצלחה המקצועית שהיא לא מה שאנחנו רוצים ותוצר של תקציב שחקנים נמוך
4. המותג כרגע והעתיד כרגע במצב טוב וחזק יותר מאשר לפני 6 שנים.
5. מתוך ה 8 שנים שלוש היית בלעדיהם. 1 ההיית בליגה השניה. והפרשי התקציבים הם מטורפים ועדין. בשלוש השנים האחרונות השגת מספר תוצאות תיקו, חטפת שערים בחסות שיפוט מוטה ועוד... וזה שאתה עם תקציב שחקנים ששוה לעלות של שחקן שהם מביאים כברירת מחדל ביום האחרון של חלון העברות בינואר.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
התביעה היחידה שניצחו הייתה יואב גראפי. תביעה אחר תביעה אחר תביעה הם מפסידים. הסכום הכולל עובר את 4,000,000 ש"ח בכל התקופה לפחות.El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 10:51תפנה למועדון בצורה רצינית אני בטוח שתקבל מידע...בר לב אדום כתב: ↑29 אפריל 2022, 10:03אם הוא באמת על המדף, בצורה רשמית לטענתך, מהו המספר המדויק (ולא הערכות והשערות) שרוכש צריך לשים על השולחן לקבל קבוצה נקייה?El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 08:22
המועדון על המדף בצורב רישמית...
5 שנים של כלום ושום דבר!
בגדול הם כבר אמרו סדר גודל של 30 מליון עבור חובות אופא + החזר השקעה. אבל הם לא ימכרו לכל אחד.
לגבי השאר.
1. חובות אופא קוצצו בחצי. להבנתי מלבד בוזאגלו שהנושא עדין בבתי משפט עם קורצקי ועבאד כבר יש סיכום על הסדר החוב והם משלמים הכל. בשאר התביעות הם זכו.
2. יש שלד צעיר וחזק, 2 שחקנים באולמפית 7 שחקנים בנבחרת הנוער. 2 שחקני בית בגיל 23 (אייזן ואליאס). זה דבר שלא היה לך כבר 10 שנים.
3. מסכימים שיש צורך בשיפור השיווק והתקשורת עם הקהל, אבל לדעתי זה הרבה בעקבות ההצלחה המקצועית שהיא לא מה שאנחנו רוצים ותוצר של תקציב שחקנים נמוך
4. המותג כרגע והעתיד כרגע במצב טוב וחזק יותר מאשר לפני 6 שנים.
5. מתוך ה 8 שנים שלוש היית בלעדיהם. 1 ההיית בליגה השניה. והפרשי התקציבים הם מטורפים ועדין. בשלוש השנים האחרונות השגת מספר תוצאות תיקו, חטפת שערים בחסות שיפוט מוטה ועוד... וזה שאתה עם תקציב שחקנים ששוה לעלות של שחקן שהם מביאים כברירת מחדל ביום האחרון של חלון העברות בינואר.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בוא תסביר לי איך הפועל מסבירה משפטית שהיא משלמת רק לחלק מהנושים וזה לא מחייב אותה לשלם לשאר הנושים.El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 10:39זה פשוט לא נכון. משפטית ועובדתית.האדום הצורר כתב: ↑29 אפריל 2022, 09:59כרגע הם לא חשופים. ברגע שיתחילו לשלם את חובות חו"ל כן יהיו חשופים. למיטב הבנתי זו הסיבה העיקרית שהם כל כך נמנעים מלגעת בזה, כי בסכום של חובות חו"ל דווקא אפשר לעמוד. לכן ממש צריך לקוות שהקאס יפנה את חובות חו"ל לקופת המפרק.El dudernio כתב: ↑29 אפריל 2022, 09:17
אף אחד לא רוצה להמשיך לקבל בראש ממכבי.
צורר,
יש תקדימים במשפט הישראלי שמאפשרים להם לשלם.
לקופת המפרק אסור להיות חלק מתהליך באופא ולכן הטיפול הוא של הניסנובים.
בקיצור אתה פשוט מבין לא נכון, המפרק לקח על עצמו את כל החובות בארץ ומאחר והוא יישות משפטית שמונתה על ידי בית דין המועדון לא יהיה חשוף לשום חוב שנמצא אצל המפרק.
אינתי עומרי, הפועל.