מחאה נגד ניסנוב מחר בשעה 20:00.

פורום אוהדי הפועל תל אביב
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

555 כתב: 27 אפריל 2022, 19:29 הודעת מטה המאבק:

הדרבי הוא רק שמן למדורה, חומר בעירה, קריאת השכמה, הדרבי הוא רק סימפטום.
הדרבי הוא שעון מעורר לכולנו - לכל מי שהפועל ת"א חשובה לו, לא משנה הגיל או היציע.
5 שנים עברו מאז לקחו על עצמם הבעלים הנוכחיים את הפועל שלנו והמצב רע.
הם לא משקיעים במועדון (300 אלף ש"ח השקעת בעלים בעונה הקודמת, ביחד!), הם מוסיפים ועוד ועוד חובות,
ואפילו השותף שלהם, עד לפני רגע, מודה שאסור לתת להם להמשיך ולהחזיק בהפועל.
בזמן שכולנו מחכים להחלטת ה-CAS, גורמת הנהלת הפועל ת"א נזק שיקח שנים רבות לתקן - חוסר אמון בין ההנהלה לקהל, התרפסות בפני קבוצות יריבות (ד"ש משער 13) ואפס הסתכלות אל העתיד.

די. שתקנו מספיק. יותר מדי זמן עמדנו בצד והסתכלו איך המועדון שלנו הופך עלוב, עצוב, בלתי נחשק.
יותר מדי זמן שלא הזכרנו לניסנובים - אתם לא רצויים כאן, אנחנו דורשים מכם לעשות הכל כדי למצוא בעלים אחר לקבוצה ובמהרה.

מחר (חמישי) ב-20:00, כל מי שהפועל חשובה לו מגיע להר דפנה 3 בסביון כדי לחזור ולדרוש: שחררו את הפועל!
מי אלו מטה המאבק?
האם יש מישהו כדוגמת מני וויצמן שמשמן את המטה?
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

המחאה נגד טביב הצליחה, כי המטרה הייתה להעיף אותו. אף אחד לא יכל לחזות מה יקרה אח''כ, וכל מי שהיה חלק מהמחאה וגם אלה שלא, העריכו וקיוו שיגיע מישהו טוב יותר כי אנחנו הפועל ת''א. בדיוק כמו שיש כאלה שמעריכים שזה מה שיקרה עכשיו אם נעיף את הניסנובים.
מהמחאה נגד טביב, ומה שקרה אח''כ צריך ללמוד לקח לגבי עכשיו זה הכל.
מחאה ולחץ על הבעלים לעזוב צריכה להתבצע כשיהיה אופק לרוכש או שתהיה מחאה כזו שתגרום להם לחפש אחד כזה באופן אקטיבי (בלתי אפשרי בעיניי).

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

ההוא עם האדום כתב:
7even כתב: 27 אפריל 2022, 09:43 אוי...בבקשה שלא ייגרר לאלימות. מחאה אפשר לעשות גם בלי אלימות.
זה רק מוציא רע את כולנו.

נשמע מתחסד אבל אלו העובדות. זה מוציא רע את כל אוהדי הפועל באשר הם.
אין שום סיבה שייגרר לאלימות.
כן צריך לבחור טרמינולוגיה נכונה גם.

במקום "עופו מהפועל" או "ניסנוב מת" - מקווה שיהיו שלטים כמו "כמה עולה לרכוש את הפועל?" או "מה עשיתם כדי להביא רוכש?"
תעשה ותבוא יהיו. לא קשה להדפיס או לרשום על קרטון. כל אחד זה כוח.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2671 לייקים

kruvi כתב: 27 אפריל 2022, 20:09 המחאה נגד טביב הצליחה, כי המטרה הייתה להעיף אותו. אף אחד לא יכל לחזות מה יקרה אח''כ, וכל מי שהיה חלק מהמחאה וגם אלה שלא, העריכו וקיוו שיגיע מישהו טוב יותר כי אנחנו הפועל ת''א. בדיוק כמו שיש כאלה שמעריכים שזה מה שיקרה עכשיו אם נעיף את הניסנובים.
מחאה ולחץ על הבעלים לעזוב צריכה להתבצע כשיהיה אופק לרוכש או שתהיה מחאה כזו שתגרום להם לחפש אחד כזה באופן אקטיבי (בלתי אפשרי בעיניי).

אז המטרה היתה 'נסלק טביב ואז נראה.. '
גאוני.

עוד יותר גאוני שגם עכשיו זה באותו מוד
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

7even כתב:
kruvi כתב: 27 אפריל 2022, 20:09 המחאה נגד טביב הצליחה, כי המטרה הייתה להעיף אותו. אף אחד לא יכל לחזות מה יקרה אח''כ, וכל מי שהיה חלק מהמחאה וגם אלה שלא, העריכו וקיוו שיגיע מישהו טוב יותר כי אנחנו הפועל ת''א. בדיוק כמו שיש כאלה שמעריכים שזה מה שיקרה עכשיו אם נעיף את הניסנובים.

אז המטרה היתה 'נסלק טביב ואז נראה.. '
גאוני.

עוד יותר גאוני שגם עכשיו זה באותו מוד
בטח שהיא היית כזו. לא חוכמה להסתכל על זה בדיעבד.
טביב היה חרא של בעלים, וכנראה שהיינו מגיעים לאותה נקודה גם אם היה נשאר.
הוא היה חייב לעוף כי הוא נוכל כדורגל, עלוקה שמוצצת דם למועדונים.
זה שגם אחריו הגיע חרא זו כבר בעיה אחרת.
וזה בדיוק הלקח שאנחנו צריכים ללמוד ממקרה טביב עכשיו.
צריך להבין שאין טעם במחאה עיוורת בלי אופק.
מחאה צריכה לבוא על מנת להפעיל לחץ למשהו קונקרטי. לדוגמא, רוכש אמיתי וטוב שלא מוכנים לשחרר לו את הקבוצה.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

העניין הוא שאלה שרוצים למחות טוענים ש"יש קונים אין מי שרוצה למכור".
בוא נראה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
לאפה בחינם
קיבל.ה  141 לייקים

מי בדיוק אתם חושבים שייקח את הפועל אם קבוצת הבעלים הנוכחית תלך הביתה? הרי הפועל בחובות לא פשוטים, מי אתם חושבים שיסכים לשים מיליוני שקלים כדי לקנות את הקבוצה ואז עוד ישים כסף להפוך אותה למשהו יותר טוב ממה שהיא עכשיו? זה לא שאני חושב שקבוצת הבעלות הנוכחית היא איזה מציאה גדולה, אבל כל עוד הם שומרים על התקציב פחות או יותר מאוזן, ועם הזמן מקטינים את החובות של הקבוצה אין לי יותר מדי טענות אליהם. אני לא יודע כמה הם רוצים למכור אבל אין שום ראיה שתומכת בכך שמישהו ירצה לקנות את הפועל ויהיה שונה מקבוצת הבעלות הנוכחית. יש כרגע בדיוק שלושה בעלים טובים יותר מקבוצת הבעלות של הפועל: שחר, ברקת וגולדהאר, כל השאר הם תואמי ניסנוב או גרועים מהם.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  341 לייקים

בשעה טובה!
אני רוצה בעלים ששמים כסף בהפועל (לא חייב מיליארדר).
אני רוצה בעלים שאכפת להם מהפועל, שלא יחסכו כסף ויחבלו בהצלחת הקבוצה.
אני רוצה בעלים שיתחילו לסגור את חובות חו"ל כדי שלהפועל יהיה על מה לשחק (גביע, מקום באירופה דרך הליגה). יותר מ-5 שנים הלכו לפח בעניין הזה.
אני רוצה בעלים שיתנו למכבי, חיפה וביטר רק את 10-11 גם אם זה אומר הכנסה יותר נמוכה.

מקווה שמחר התהליך הזה יתחיל.
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cH ... ZmNi?ep=14

למי שצריך סיבות להגיע תקשיבו לזה.
בדיוק מה שהוביל אותנו לפירוק ומה שקורה בביטר עכשיו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
לירון האדום
קיבל.ה  2311 לייקים

El dudernio כתב:
לירון האדום כתב: 27 אפריל 2022, 18:30
האדס כתב:הצליחה? בזה שעשיתם יחד אחת עם חיים רמון ונתתם לטביב 18 מיליון שקל?
או בזה שכל כלי תקשורת בישראל סיפר איך זרקנו רימון לבית שלו?
בשום מבחן תוצאה פרט לעזיבה של טביב, המחאה הזו לא הצליחה. היא רק גררה אותנו לחור השחור שאנחנו נמצאים בו היום.

לגבי, כמו שאמרתי, אני מעדיף למחות באצטדיון. אתה מעדיף ללכת לבתים של אנשים? בבקשה.
"פרט לעזיבה של טביב"

et go home
זאת היתה הסיסמא והמהות של התחלת המחאות.
זה שכמו בכל מחאה יש מי שקופץ על העגלה ומנסה לנצל את זה לצרכיו לא אומר שהמחאה לא הצליחה.
היא הצליחה בכך שטביב עזב.

מה שקרה אחרי כבר לא קשור למחאות.

דרך אגב איך אתה מוחה באיצטדיון?
יושב בשער 2 וצועק על ניסנוב?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
שטויות מה שקר אחרי מאוד קשור למחאות.
כי התוצאה של המחאה והעזיבה של טביב היא תהליך שהסתיים בפירוק הקבוצה וחובות שמסתכמים ב 100 מליון.

לכן להגיד שהמחאה הצליחה זאת שטות. סילוק טביב היתה האמצעי לקבוצה טובה יותר שמתנהלת נכון יותר. והתוצאה היתה קבוצה גרועה יותר שמתנהלת פחות טוב.

אני מהמחאה הזאת למדתי שהמחאה לא יכולה להיות מה לא... היא חייבת להיות מה כאן. כי לא יש תמיד ואז אתה מתאהב במחאה על חשבון המטרה.
באותה מידה יכול היה גם להגיע מישהו אחר שהוא לא רמון וכבירי.
שכחתם שטביב השאיר מועדון מרוסק אחריו

לירון האדום
קיבל.ה  2311 לייקים

7even כתב:לא הבנתי איך המחאה נגד טביב מוגדרת כהצלחה אם איתו היינו בצ'מפיונס ליג, היינו עדיפים בכמעט כל משחק נגד חיפה ומכבי (ואוו איזה רחוק זה פתאום נשמע אה?) + למכבי רעדו הביצים בכל דרבי...
ואחרי העזיבה שלנו מצאנו את עצמינו מפסידים להפועל נשר בליגה הלאומית?

בערך כמו שמישהו יחליט שהוא מתפטר ממקום עבודה שמשלם לו נהדר אבל הוא לא אוהב את הבוס של הבוס של הבוס...יתפטר, לא ימצא עבודה 8 שנים, וכעבור 8 שנים יכריז שההתפטרות היא הצלחה אדירה בזמן שאין לו אוכל להביא הביתה לילד.

העיקר 'הצליחה'
אני מבין שאתה מתגעגע לטביב?

בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

לירון האדום כתב: 27 אפריל 2022, 23:45
7even כתב:לא הבנתי איך המחאה נגד טביב מוגדרת כהצלחה אם איתו היינו בצ'מפיונס ליג, היינו עדיפים בכמעט כל משחק נגד חיפה ומכבי (ואוו איזה רחוק זה פתאום נשמע אה?) + למכבי רעדו הביצים בכל דרבי...
ואחרי העזיבה שלנו מצאנו את עצמינו מפסידים להפועל נשר בליגה הלאומית?

בערך כמו שמישהו יחליט שהוא מתפטר ממקום עבודה שמשלם לו נהדר אבל הוא לא אוהב את הבוס של הבוס של הבוס...יתפטר, לא ימצא עבודה 8 שנים, וכעבור 8 שנים יכריז שההתפטרות היא הצלחה אדירה בזמן שאין לו אוכל להביא הביתה לילד.

העיקר 'הצליחה'
אני מבין שאתה מתגעגע לטביב?

מתגעגע זו מילה חזקה. אבל כל מה שבא אחרי טביב (להוציא איזה קיץ אופטימי עם כבירי) היה הרבה יותר גרוע.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

יש איזו תפיסה בקרב אוהדי הפועל שהבעלים של הקבוצה בכל רגע נתון, בכל ספורט אפשרי, הוא הגרוע ביותר בעולם ולא יכול להיות גרוע מזה.
בפועל, רק בעשר השנים האחרונות היו לנו שלושה בעלים גרועים מהניסנובים. זה גנב מיליונים מהקבוצה, זה חתם על חוזים שלא יכל לשלם אותם, זה הביא אותנו לפירוק. כל אחד פושע בפני עצמו.
האם הניסנובים טובים בעיני? ברור שלא. ההתנהלות שלהם דוחה ובריונית והמנטליות שלהם היא של מאכערים, אבל צריך להודות, מה שלי מפריע יותר מהכל (ואין לי ספק שזה המצב אצל רובם המוחלט של האוהדים) זה שאין להם את היכולות הכלכליות לשים את הפועל במקום שאני רוצה לראות אותה.
האמת היא שגם אם תהיה מחאה עוצמתית שתצליח להעיף את הניסנובים, יותר מסביר שלא נסיים עם בעלים טובים יותר. יותר מזה, הכדורגל הישראלי פשוט מושך אליו אינסוף נוכלים וסביר מאוד שהבן אדם שירים קבוצה מהרצפה יהיה משה חוגג הבא.
יש לי הרגשה שכל מחאה שתהיה הולכת לשפוך את התינוק עם המים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4733 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אפריל 2022, 00:53 יש איזו תפיסה בקרב אוהדי הפועל שהבעלים של הקבוצה בכל רגע נתון, בכל ספורט אפשרי, הוא הגרוע ביותר בעולם ולא יכול להיות גרוע מזה.
בפועל, רק בעשר השנים האחרונות היו לנו שלושה בעלים גרועים מהניסנובים. זה גנב מיליונים מהקבוצה, זה חתם על חוזים שלא יכל לשלם אותם, זה הביא אותנו לפירוק. כל אחד פושע בפני עצמו.
האם הניסנובים טובים בעיני? ברור שלא. ההתנהלות שלהם דוחה ובריונית והמנטליות שלהם היא של מאכערים, אבל צריך להודות, מה שלי מפריע יותר מהכל (ואין לי ספק שזה המצב אצל רובם המוחלט של האוהדים) זה שאין להם את היכולות הכלכליות לשים את הפועל במקום שאני רוצה לראות אותה.
האמת היא שגם אם תהיה מחאה עוצמתית שתצליח להעיף את הניסנובים, יותר מסביר שלא נסיים עם בעלים טובים יותר. יותר מזה, הכדורגל הישראלי פשוט מושך אליו אינסוף נוכלים וסביר מאוד שהבן אדם שירים קבוצה מהרצפה יהיה משה חוגג הבא.
אז מה אתה מציע? לסגור את השאלטר?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  341 לייקים

זה לא שיש רק ניסנוב וגולדהאר. יש המון באמצע ולשם צריך לכוון.
בעלים ששם 3-5 מיליון שקל בעונה בתור התחלה, מתנהל נכון ומחושב (בעזרת אנשי מקצוע כמו בוקסנבוים), בונה סגל שיכול לתפקד גם כשיש חוסרים במקום לקרוס בכל פציעה והרחקה, מגיע לפלייאוף העליון כל שנה, מנצח דרבים לפעמים, לוקח גביע לפעמים, מנסה לסגור את חובות חו"ל כדי לשחק באירופה, גורם ליותר קהל להגיע עם מחירים טובים, לא משתין על הקהל ונותן ליריבות למלא חצי אצטדיון ועוד מלא שלא עולה לי עכשיו לראש.
לא יכול להיות שאין בן אדם כזה. יותר סביר שמישהו התאהב בעמדה שלו ולא רוצה לשחרר.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

רדפוקס כתב: 28 אפריל 2022, 01:01
הוקיץ' כתב: 28 אפריל 2022, 00:53 יש איזו תפיסה בקרב אוהדי הפועל שהבעלים של הקבוצה בכל רגע נתון, בכל ספורט אפשרי, הוא הגרוע ביותר בעולם ולא יכול להיות גרוע מזה.
אז מה אתה מציע? לסגור את השאלטר?
אני לא נגד מחאה באופן כללי, אני נגד מחאה שתפרק את הקבוצה ותוריד אותה ליגה מתוך תקווה לא מבוססת שאחריה יגיע המשיח.
וכן, אנחנו בסיטואציה בעייתית מהבחינה הזו ואני לא חושב שיש פתרון קסם. אני רק לא מבין אנשים שמתנהגים כאילו המצב הנוכחי הוא הכי גרוע שיש. כנראה צריך שיחה צפופה עם אוהדי הפועל פ"ת.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 28 אפריל 2022, 01:26 זה לא שיש רק ניסנוב וגולדהאר. יש המון באמצע ולשם צריך לכוון.
בעלים ששם 3-5 מיליון שקל בעונה בתור התחלה, מתנהל נכון ומחושב (בעזרת אנשי מקצוע כמו בוקסנבוים), בונה סגל שיכול לתפקד גם כשיש חוסרים במקום לקרוס בכל פציעה והרחקה, מגיע לפלייאוף העליון כל שנה, מנצח דרבים לפעמים, לוקח גביע לפעמים, מנסה לסגור את חובות חו"ל כדי לשחק באירופה, גורם ליותר קהל להגיע עם מחירים טובים, לא משתין על הקהל ונותן ליריבות למלא חצי אצטדיון ועוד מלא שלא עולה לי עכשיו לראש.
לא יכול להיות שאין בן אדם כזה. יותר סביר שמישהו התאהב בעמדה שלו ולא רוצה לשחרר.
בעיני אתה חי בסרט אם אתה חושב שהשקעה של 3-5 מיליון ש"ח בעונה (שאלה אגב סכומים שהניסנובים השקיעו כבר) תתן לך את כל ההישגים שציינת.
ואני שוב חוזר ואומר, המחשבה שהניסנובים הם תחתית הסקאלה של בעלים אפשריים היא פשוט שגויה. חסרים נוכלים ופושעים בכדורגל הישראלי?
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

הייתי שמח לשמוע מה התכנית או התסריט של המוחים, ליום שבו אכן ההנהלה הנוכחית מפנה את מקומה.
מי שרוצה לסלק את ניסנוב וקורא לבוא להפגין אצלם ב-20:00 הערב. נניח שעוד חודש הם מודיעים שהם בחוץ והצלחתם. מה לדעתכם קורה אח"כ?

אני חושב שמגיע לכלל אוהדי הפועל לפחות לדעת מה התכנית שלכם לפני שלוקחים הימור כזה (וזה הימור כרגע).
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אפריל 2022, 09:43 הייתי שמח לשמוע מה התכנית או התסריט של המוחים, ליום שבו אכן ההנהלה הנוכחית מפנה את מקומה.
מי שרוצה לסלק את ניסנוב וקורא לבוא להפגין אצלם ב-20:00 הערב. נניח שעוד חודש הם מודיעים שהם בחוץ והצלחתם. מה לדעתכם קורה אח"כ?

אני חושב שמגיע לכלל אוהדי הפועל לפחות לדעת מה התכנית שלכם לפני שלוקחים הימור כזה (וזה הימור כרגע).
גם לטעמי
צריכה להיות איזשהי תוכנית עבודה ורצוי מאוד סינכרון בין אדם אשר רוצה לרכוש להפגנות, מחאות ועוצמתן
ההרגשה שלי היא שמדובר באמוציות ולא מעבר
מלבד זאת שלהפגין בבית שלהם עושה יותר נזק מתועלת
לירון האדום
קיבל.ה  2311 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אפריל 2022, 09:43 הייתי שמח לשמוע מה התכנית או התסריט של המוחים, ליום שבו אכן ההנהלה הנוכחית מפנה את מקומה.

המטרה היא שניסנוב יעשו הכל אבל הכל כדי למכור את המועדון ולהעביר אותו לידיים של מישהו אחר.
שישכרו מתווך עסקי שכל מהותו תהיה למצוא רוכש למועדון, שינסו להפעיל את כל הקשרים שיש להם בעולם העסקי כדי למצוא רוכש.
אותו רוכש יצטרך לשלם X לניסנוב ויקבל 100% מבעלות הקבוצה.
זאת המטרה (או לפחות אמורה להיות המטרה)
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

בקיצור התכנית זה להעיף אותם ואז נראה.
מי אמר שיש "רוכש"? מי אמר שזה כזה סביר למצוא אחד כזה?
מאז הקנדי לא הגיע לכדורגל הישראלי אף "רוכש" כזה (כבר יותר מעשור).
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

אתם מבינים שאין תסריט שבו הניסנובס פשוט "עוזבים" את הפועל, כן?
זה נכס ששווה כסף, והם לא יעזבו אותו בלי למכור אותו. המטרה של המחאה היא לגרום להם למכור אותו, אבל תסריט שבו הם עוזבים בלי שיש רוכש או מחליף, הוא פחות ריאלי (למרות שבעיניי, גם הוא עדיף על הקיים).
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אפריל 2022, 10:07 בקיצור התכנית זה להעיף אותם ואז נראה.
ובוא נאמר שהכדורגל הישראלי לא הפך להיות אטרקטיבי יותר בשנים שחלפו.
הלקח העיקרי מהמחאה נגד טביב שלא כדאי להעיף את הבעלים בלי שיש משהו קונקרטי במקום.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ר.ש כתב: 28 אפריל 2022, 10:16 אתם מבינים שאין תסריט שבו הניסנובס פשוט "עוזבים" את הפועל, כן?
זה נכס ששווה כסף, והם לא יעזבו אותו בלי למכור אותו. המטרה של המחאה היא לגרום להם למכור אותו, אבל תסריט שבו הם עוזבים בלי שיש רוכש או מחליף, הוא פחות ריאלי (למרות שבעיניי, גם הוא עדיף על הקיים).

אבל מה זה אומר "לגרום להם למכור". אתה יכול אולי לגרום להם לרצות למכור. כדי שהם ימכרו בפועל צריך גם לבוא מישהו שרוצה לקנות, וככל הידוע לי אין מישהו כזה.
אם יבוא מחר מישהו ויגיד שהוא רוצה לקנות את הפועל והם בולמים את זה, זה סיפור אחר (נעזוב רגע "רצינות" וכל זה).
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

kruvi כתב: 28 אפריל 2022, 10:21
הלקח העיקרי מהמחאה נגד טביב שלא כדאי להעיף את הבעלים בלי שיש משהו קונקרטי במקום.
הם לא יעופו בלי שיש חלופה, כי החלופה הזו אמורה לשלם על זה שיעופו.
ולגבי טביב - אתם מבינים שהרקורד שלו הוא להוביל לאבדון 3 מועדונים מתוך 3? ברור שגם מאז שהועף מצבנו בכי רע, אבל אין ספק שצריך היה להעיף אותו.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

ר.ש כתב: 28 אפריל 2022, 10:25
kruvi כתב: 28 אפריל 2022, 10:21
הם לא יעופו בלי שיש חלופה, כי החלופה הזו אמורה לשלם על זה שיעופו.
ולגבי טביב - אתם מבינים שהרקורד שלו הוא להוביל לאבדון 3 מועדונים מתוך 3? ברור שגם מאז שהועף מצבנו בכי רע, אבל אין ספק שצריך היה להעיף אותו.
לגבי טביב אני מסכים לכל מילה.
לגבי להעיף אותם, אני חושב שהלחץ צריך להגיע ברגע שתהיה חלופה שנדע עליה.
לגרום להם למכור בלחץ יביא כנראה לעוד מאותו הדבר.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

מחאה איצטדיונית פשוטה היא הרבה יותר אפקטיבית כרגע
המטרה צריכה להיות שינוי תודעה ציבורית/תקשורתית כלפיהם וזה הכל כרגע
לעלות את הנושא לסדר היום, או סדר השאלות בראיונות
מחאה ביתית היא אגרסיבית ולהעביר את הפועל לנאמן, זה הדבר היחיד שהפוטנציאל שלה לעשות במקס
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אם הולכים לצעד כזה (שמחליטים להעיף אותם ויהי מה) צריך קצת שיקול דעת וקור רוח.
לעשות את זה שניה אחרי הדרבי הזה זה קצת לא רציני בעיני וזה רק מראה שכמו שנאמר פה מדובר באמוציות ולא מעבר.
לירון האדום
קיבל.ה  2311 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אפריל 2022, 10:23
ר.ש כתב: 28 אפריל 2022, 10:16 אתם מבינים שאין תסריט שבו הניסנובס פשוט "עוזבים" את הפועל, כן?

אבל מה זה אומר "לגרום להם למכור". אתה יכול אולי לגרום להם לרצות למכור. כדי שהם ימכרו בפועל צריך גם לבוא מישהו שרוצה לקנות, וככל הידוע לי אין מישהו כזה.
אם יבוא מחר מישהו ויגיד שהוא רוצה לקנות את הפועל והם בולמים את זה, זה סיפור אחר (נעזוב רגע "רצינות" וכל זה).
שאלת המיליון דולר היא מדוע אין אחד מישהו כזה.
התשובה היא:
אולי אין מישהו כזה כי הקבוצה לא למכירה?
כאשר העסק שלך לא מצליח ונמצא בבינוניות, ברור שקשה יותר למצוא מישהו שירצה לרכוש, אבל אם עבודה מאומצת אפשר למצוא.
המטרה אמורה להיות שניסנוב יעשו הכל אבל הכל כדי למכור את המועדון.
עכשיו הם פשוט לא רוצים למכור כי טוב להם במצב הזה.
הקבוצה פחות או יותר מצליחה באופן יחסי, הקהל לרוב לא מוחה (בטח לא כמו בתקופה של טביב), הקהל קונה מנויים וכרטיסים למשחקים,
אין עליהם כמעט כתבות שליליות, אז מה רע?

אם אלונה ברקת רכשה את ב"ש שלא היתה הכי אטרקטיבית, אז גם להפועל אפשר למצוא רוכש
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אבל ברגע שאתה בא ועושה הפגנת כזאת ו"הולך על כל הקופה" אתה מעשית יוצא מנקודות הנחה שאין מישהו כזה ("רוכש") בגלל הניסנובים, או בוא נגיד הרבה בגללם.
אני לא משוכנע שזה המצב.

כמו שברקת רכשה את ב"ש, ככה גם אף אחד לא "רכש" מאז את ביטר, נתניה, הפועל חיפה או אותנו.
השאלה פה היא בסוף עד כמה סביר לדעתך שיגיע מישהו שישים פה כסף. המוחים טוענים שזה סביר בהחלט שיגיע מישהו כזה (גם עם החובות הקיימים), רק צריך שהם "ירצו למכור", ואחרים טוענים שזה לא כזה סביר למצוא מישהו כזה או זה לא כזה "מעבר לפינה" כמו שלפעמים מנסים להציג את זה.

זה הימור גדול בקיצור.
לירון האדום
קיבל.ה  2311 לייקים

טכנית לארז כתב: 28 אפריל 2022, 11:28 אבל ברגע שאתה בא ועושה הפגנת כזאת ו"הולך על כל הקופה" אתה מעשית יוצא מנקודות הנחה שאין מישהו כזה ("רוכש") בגלל הניסנובים, או בוא נגיד הרבה בגללם.
אני לא משוכנע שזה המצב.

כמו שברקת רכשה את ב"ש, ככה גם אף אחד לא "רכש" מאז את ביטר, נתניה, הפועל חיפה או אותנו.
השאלה פה היא בסוף עד כמה סביר לדעתך שיגיע מישהו שישים פה כסף. המוחים טוענים שזה סביר בהחלט שיגיע מישהו כזה (גם עם החובות הקיימים), רק צריך שהם "ירצו למכור", ואחרים טוענים שזה לא כזה סביר למצוא מישהו כזה או זה לא כזה "מעבר לפינה" כמו שלפעמים מנסים להציג את זה.

זה הימור גדול בקיצור.
עד שלא מנסים אי אפשר לדעת...
אתה יודע למי ניתנה הנבואה.

דרך אגב, לבית"ר הגיע רוכש פעם אחר פעם, וגם לנתניה הגיע רוכש (סגל).

לדעתי סביר להניח שאם ניסנוב יהיו עם הגב לקיר והתדמית שלהם תישחק , הם יצליחו למצוא רוכש.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

המינימום הנדרש הוא:

1.לדרוש הצבת תג מחיר ברור ובאופן שקוף במסיבת עיתונאים.

2.דרישה להתנהלות טובה יותר מול שחקנים ללא הגעה לדיונים משפטיים.

3.איתור רוכש מתאים למועדון

נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 28 אפריל 2022, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אספרנסה
קיבל.ה  22 לייקים

אתם הופכים את המטרה של המחאה לפילוסופית מדי ומורכבת מדי. בעיניי המטרה היא לא שמחר בבוקר הם יגידו ׳אנחנו עוזבים, תסתדרו’, אלא שיתחיל כאן תהליך של עזיבה - שבינתיים לא ראינו אותו קורה.

שיכנסו מסיבת עיתונאים, או יעלו באחת מתכניות הרדיו שהם כל כך אוהבים להתארח בהם ויגידו ״הפועל תל אביב נמצאת על המדף״, ״אנחנו רוצים למכור את הפועל תל אביב״. כשיהיו כותרות כאלה באתרי הספורט, יתחיל התהליך וזה אמנם אמירה אופטימית מדי אבל כן אני מאמין שהאפקט של כותרות כאלה יהיה שתתחיל התעניינות מצד אנשי עסקים כאלה ואחרים במועדון ותגיע הצעה.

נכון שאומרים שאין מעוניינים, אין תחליף וכו׳. אבל עד עכשיו לא ראיתי מאמץ או אמירה גורפת מצידם של הבעלים שהם מוכרים, מה הדרישות שלהם למכירה וכדומה. כשתגיע אמירה כזאת, תגיע גם התעניינות ויגיעו הצעות.
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

בנתיים הם מבסוטים מהתואר "בעלי הפועל ת"א" שכנראה גם עוזר להם במגזר העסקי בו חוו כישלונות גדולים בשנים האחרונות.

ברגע שיבינו שגם בהפועל הם מנהלים גרוע זה כבר יגרום להם נזק עסקי ויגרום להם לעזוב מרצונם.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ללחוץ עליהם כדי שיתחילו להבהיר קצת יותר טוב שהם היו מאוד רוצים שיבוא מישהו במקומם שיותר טוב להפועל (מה שתיארת פה כתהליך שבסופו יהיו מתעניינים) - עם זה אני מסכים.
כי באמת מרגיש שהם לא ממש ששים לדבר על זה שהם כן רוצים שיבוא מישהו יותר טוב להפועל במקומם.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הם כן ששים , אבל כנראה בתנאים בלי אפשריים לכאורה , כמו החזר מלא של ההשקעה , והתחייבות להשקעה של לא מעט מיליונים כל עונה.
למה דחו את סעיד אם הוא לכאורה התחייב להשקיע לפי הפרסומים כחמישה מיליון שקלים כל עונה בטענה שהם משקיעים סכום דומה?
הם לכאורה לא משקיעים סכום דומה. בטח לא בעונות האחרונות.

ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

De Niro כתב: 28 אפריל 2022, 12:27 הם כן ששים , אבל כנראה בתנאים בלי אפשריים לכאורה , כמו החזר מלא של ההשקעה , והתחייבות להשקעה של לא מעט מיליונים כל עונה.
למה דחו את סעיד אם הוא לכאורה התחייב להשקיע לפי הפרסומים כחמישה מיליון שקלים כל עונה בטענה שהם משקיעים סכום דומה?
הם לכאורה לא משקיעים סכום דומה. בטח לא בעונות האחרונות.

התחייבות להשקעה עתידית זו בדיחה ענקית. הם בעצמם לא משקיעים, אז לבקש את זה מהקונה? וגם, כאילו אכפת להם מה יקרה עם הפועל אחרי שיעזבו.

והם לא ששים למכור. לבקש על מוצר מסויים, מחיר שלא תואם את השווי שלו בשום צורה, דווקא מראה על חוסר נכונות למכור אותו. זה כמו שאם ישאלו אותי בכמה אני מוכר את אחותי, אני אענה שבמליארד שקל. האם ניתן להסיק מזה שאני שש למכור את אחותי?
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
על הכיפאק
קיבל.ה  14 לייקים

יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.
אחרים מתלוננים שהניהול שלהם כושל כשלעצמם יש ניסיון של מקסימום אחראי משמרת בפיצרייה.

אני לא מגיע למחות היום כי מעולם לא שמתי מיליון שקל בשביל הפועל. אם הייתי מגיע זה היה רק עם פרחים ושוקולדים עם כל הכשלונות והחסרונות שבהם.

אלה שכן הולכים היום, זו זכותכם המלאה, בבקשה עשו זאת בכבוד. לנו מגיע למחות ובצדק להם מגיע שיעשו זאת בכבוד מלא
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

על הכיפאק כתב: 28 אפריל 2022, 13:45 יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.
אחרים מתלוננים שהניהול שלהם כושל כשלעצמם יש ניסיון של מקסימום אחראי משמרת בפיצרייה.

אני לא מגיע למחות היום כי מעולם לא שמתי מיליון שקל בשביל הפועל. אם הייתי מגיע זה היה רק עם פרחים ושוקולדים עם כל הכשלונות והחסרונות שבהם.

אלה שכן הולכים היום, זו זכותכם המלאה, בבקשה עשו זאת בכבוד. לנו מגיע למחות ובצדק להם מגיע שיעשו זאת בכבוד מלא
שרון, זה אתה? מה אתה עושה פה?
סמל אישי של משתמש
על הכיפאק
קיבל.ה  14 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 28 אפריל 2022, 14:34
על הכיפאק כתב: 28 אפריל 2022, 13:45 יש כאן אנשים שמתלוננים פה שהם לא שמים כסף ובמקום אחר מתלוננים שמחירי הכרטיסים עולים.

שרון, זה אתה? מה אתה עושה פה?
מחפש להתארגן. יש לך כיוון?
שליחת תגובה