יגאל בקר
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
רשמים שלי מהמשחק מול כפר סבא:
התחיל מהוסס, ולאט לאט צבר ביטחון.
זינק מאד מאד מוקדם בפנדל, אבל בכללי בכמה עצירות נהדרות שרק חשפו שוב ושוב כמה אין שום קשר בינינו לבין סגירה הגנתית לפעמים.
2 עצירות נהדרות ב 1 עם 1 עם מיקום נהדר.
לא חושב שיכל לצאת לכדור גובה בגול השני. סתם עוד סגירה שערורייתית.
זינק מאד מאד מוקדם בפנדל, אבל בכללי בכמה עצירות נהדרות שרק חשפו שוב ושוב כמה אין שום קשר בינינו לבין סגירה הגנתית לפעמים.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
אמור להשתתף בסרט רוקי 12, בתור הנכד של איוון דראגו, שבא לקחת אליפות על האף של הנכד של רוקי(צחי הלוי)
נראה סך הכל טוב במשחק וגם חתיכוש
והיית שמח אם אי פעם נוכל לקחת שוער צעיר לתת לו ספסל שנה שנתיים ואז שיהיה שוער ראשון, כמו עם קליימן נניח. זאת המטרה הרי לא..????
והיית שמח אם אי פעם נוכל לקחת שוער צעיר לתת לו ספסל שנה שנתיים ואז שיהיה שוער ראשון, כמו עם קליימן נניח. זאת המטרה הרי לא..????
הפוסט קיבל 18 לב אדום
- אלימלך שביט
- קיבל.ה 7 לייקים
יש לו מיקום טוב, הבנה של הרחבה , מבנה גוף טוב לשוער, עבודת רגליים יציבה... ניכר בו חוסר הביטחון בתחילת המשחק, משחק הרגל שלו סביר+ ועם הבטחון ישתפר יותר.שישחק בליגה את שני המשחקים שנשארו.7even כתב:רשמים שלי מהמשחק מול כפר סבא:
להוסיף מאמן מנטלי צמוד (אם עדיין אין) ועונת השאלה אחת בקבוצת תחתית בליגת העל. שיחזור אלינו לעשות חוזה לטווח ארוך (מאד).
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
היום בטח שטקוס יעלה כדי לקבל צהוב.אלימלך שביט כתב:יש לו מיקום טוב, הבנה של הרחבה , מבנה גוף טוב לשוער, עבודת רגליים יציבה... ניכר בו חוסר הביטחון בתחילת המשחק, משחק הרגל שלו סביר+ ועם הבטחון ישתפר יותר.שישחק בליגה את שני המשחקים שנשארו.7even כתב:רשמים שלי מהמשחק מול כפר סבא:
להוסיף מאמן מנטלי צמוד (אם עדיין אין) ועונת השאלה אחת בקבוצת תחתית בליגת העל. שיחזור אלינו לעשות חוזה לטווח ארוך (מאד).
אבל מול סכנין הוא בטח יעלה בהרכב.
שוער שני סביר ובסדר.
שימשיך וילמד משטקוס
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדBen
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
שילמד משטקוס..לירון האדום כתב: ↑08 מאי 2021, 09:14היום בטח שטקוס יעלה כדי לקבל צהוב.אלימלך שביט כתב:יש לו מיקום טוב, הבנה של הרחבה , מבנה גוף טוב לשוער, עבודת רגליים יציבה... ניכר בו חוסר הביטחון בתחילת המשחק, משחק הרגל שלו סביר+ ועם הבטחון ישתפר יותר.שישחק בליגה את שני המשחקים שנשארו.7even כתב:רשמים שלי מהמשחק מול כפר סבא:
אבל מול סכנין הוא בטח יעלה בהרכב.
שוער שני סביר ובסדר.
שימשיך וילמד משטקוס
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
״יגאל, כדור עולה גבוה יבוא לאזור אתה שם, אתה נשאר בקו, לא יוצא. אבו עבידה לוקח זה עם ראש גדול שלו״
שיעוף מפה קיבינימט.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נו באמת. מה היית מצפה שיעשה? אפילו לא היה קשור בצורה עקיפה לדרבי.
ילד מסכן שנפלו עליו.
*מקצועית אין לו מקום גם הפועל ירושלים.
ילד מסכן שנפלו עליו.
*מקצועית אין לו מקום גם הפועל ירושלים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפוסט קיבל לייק אחדאבי בניהו
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
הוא גם ככה עוד חודש עוזבRed0rDead כתב:שיעוף מפה קיבינימט.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
א. ירקו על הרכב ולא עליו.
ב. "גם עוד 8 לא תנצחו דרבי" - ציטוט שלו לעבר האוהדים.
ב. "גם עוד 8 לא תנצחו דרבי" - ציטוט שלו לעבר האוהדים.
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
-
- קיבל.ה 126 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
הוא לא שחקן בית, הוא פה מעונה שעברה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אפריל 2022, 01:11אם הציטוט נכון, להעיף מחר.
מה זה "לא תנצחו"? אתה לא חלק מהפועל? אתה לא שחקן בית? אתה אוהד מכבי? טפי.
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
-
- קיבל.ה 126 לייקים
הייתי בטוח שהוא מהנוער.רדפוקס כתב: ↑28 אפריל 2022, 03:08הוא לא שחקן בית, הוא פה מעונה שעברה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑28 אפריל 2022, 01:11אם הציטוט נכון, להעיף מחר.
מה זה "לא תנצחו"? אתה לא חלק מהפועל? אתה לא שחקן בית? אתה אוהד מכבי? טפי.
אם הציטוט נכון - להעיף על טיל.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
למה אתם חושבים שלאוהדים אפשר להכיל התנהגות מגעילה וצריך לקבל יריקות, קללות ולפעמים מכות ושהשחקן, הוא צריך להיות רובוט ולהתנהג כאחרון שומרי המלכה הבריטים?
אז לא. זה הרי לא שהוא חלף עם רכבו על פני אוהדים תמימים שחיכו להם לתומם בתחנת הסעה, פתח את חלון רכבו וקילל
״כי הוא מודל לחיקוי לנוער״?
אז לא. זה הרי לא שהוא חלף עם רכבו על פני אוהדים תמימים שחיכו להם לתומם בתחנת הסעה, פתח את חלון רכבו וקילל
״כי הוא מודל לחיקוי לנוער״?
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
מה שהכי עצוב זה שחלק מהמקללים והיורקים יכולים להיות האבא של השחקנים...
אחרי זה העיקר הם מדברים על התנהגות לא הולמת של ההנהלה ושחקני הקבוצה...
איך אומרים? הגמל לא רואה את דבשתו.
אחרי זה העיקר הם מדברים על התנהגות לא הולמת של ההנהלה ושחקני הקבוצה...
איך אומרים? הגמל לא רואה את דבשתו.
היריקה שאנחנו חטפנו אחרי הדרבי לא תשווה לעולם ליריקה המסכנה שהרכב שלו חטף.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
בסדר, קודם כל הוא לא שותף, דבר שני, מי שפוגע, שלא יצפה שהצד השני יתן לו את הלחי פרוסה לרווחה בשבילו.
לא להתלונן שהם מגיבים. זה שאוהד חש שכשהוא עוזב את חייו המתורבתים ועןבר להיות בתפקיד האוהד, יש לו אור ירוק וצודק להוציא את כל התיסכולים מחייו ואין גבולות, זה לא אומר שזה מציאותי.
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
נמצא האשם בהפסד.
מה שמצחיק זה שכל ה"אוהדים: האלה שהולכים לקלל ולירוק על שחקנים שאפילו לא שיחקו בדרבי, מצפים להכלה , התנהגות בוגרת ושקולה מילדים בני 17 ו 18 שיכולים להיות הבנים שלהם.
מה שמצחיק זה שכל ה"אוהדים: האלה שהולכים לקלל ולירוק על שחקנים שאפילו לא שיחקו בדרבי, מצפים להכלה , התנהגות בוגרת ושקולה מילדים בני 17 ו 18 שיכולים להיות הבנים שלהם.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
מזה בכלל משנה אם הוא שיחק או לא שיחק? את מי זה מעניין. התנהלות גועל נפש של הקהל. אנשים שיורקים ומטנפים ככה מול הפנים של ילדים מבוהלים הם חברות אנשים מסכנים וטיפשים. יש דרכים אחרות. אתה יכול לבחור לא להגיע, לקלל במגרש, לשרוק בוז, תעשה מה שאתה רוצה. אבל להגיע למתחם ולחפש אש מול השחקנים עם יריקות וגם מכות לפעמים זה גועל נפש גם אם היינו מקבלים בכל משחק 5.
ותגידו מה תגידו, הדברים האלה בטח לא תורמים לתדמית של המועדון כלפי אנשי עסקים.
ואני אוהד הפועל לא פחות מכל אחד מסמרטוטים האלה שהגיעו למתחם, לקוח ללב לא פחות מהם ומתבאס לא פחות.
ותגידו מה תגידו, הדברים האלה בטח לא תורמים לתדמית של המועדון כלפי אנשי עסקים.
ואני אוהד הפועל לא פחות מכל אחד מסמרטוטים האלה שהגיעו למתחם, לקוח ללב לא פחות מהם ומתבאס לא פחות.
-
- קיבל.ה 683 לייקים
בואו נעשה הפרדה:
1. התנהגות של הקהל גועל נפש. שום הצדקה.
2. אם אמר מה שאמר, בלי קשר לאיך שהתנהגו אליו, לא צריך להיות בקבוצה
1. התנהגות של הקהל גועל נפש. שום הצדקה.
2. אם אמר מה שאמר, בלי קשר לאיך שהתנהגו אליו, לא צריך להיות בקבוצה
- הפוסט קיבל לייק אחדאלימלך שביט
-
- קיבל.ה 1443 לייקים
גם אם אמר, ילד בן 20 שלא נולד בשער 5 ולא חושב על כל מילה לפני שרב עם איזה אוהד.
מספיק כבר עם הפולחן והפיכת כל משפט לאיזשהו אישיו שעליו יקום ויפול העולם.
מה עוד שממילא בעוד חודש הוא גם כך לא יהיה יותר במועדון הזה.
מספיק כבר עם הפולחן והפיכת כל משפט לאיזשהו אישיו שעליו יקום ויפול העולם.
מה עוד שממילא בעוד חודש הוא גם כך לא יהיה יותר במועדון הזה.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
הוא אולי ״יצא מהארון״ כאחד שלא בא מבית אדום
סביר להניח שיש עוד לא מעט שחקנים בקבוצה, שלא גדלו על ברכיים אדומות וההפך, גדלו על שנאת הפועל(סך הכל זה משקף את כלל ציבור אוהדי הכדורגל) שלא מול האוהדים, עם עצמם או סובבם, מתבטאים כנגד הפועל
אנחנו צריכים לשפוט אותם לפי המחויבות והמקצועיות במגרש זה בעידן הנוכחי 2022
סביר להניח שיש עוד לא מעט שחקנים בקבוצה, שלא גדלו על ברכיים אדומות וההפך, גדלו על שנאת הפועל(סך הכל זה משקף את כלל ציבור אוהדי הכדורגל) שלא מול האוהדים, עם עצמם או סובבם, מתבטאים כנגד הפועל
דווקא במקרה של יגאל בקר אני זוכר לא פעם שראיתי שהוא העיד על עצמו שהוא אוהד הפועל מילדות ומגיע ממשפחה של אוהדי הפועל, ככה שזה נראה לי מאוד תמוה שיגיד את זה. חושב שפשוט ירקו לו על האוטו, ושהוא חסר ניסיון במצבים האלה, היה אמוציונלי מדי וככה הגיב.
-
- קיבל.ה 683 לייקים
שלא ייצא מבית אדום, מצידי שיהיו לו פוסטרים של אבי נמני על הקירות. אתה חלק מקבוצה. תגיד לאוהדים שיילכו להזדיין, אבל להגיד ״אתם לא תנצחו דרבי״ זה בעייתי.dino כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:21 הוא אולי ״יצא מהארון״ כאחד שלא בא מבית אדום
- Shacham
- קיבל.ה 677 לייקים
אלו שטוענים שבקר אמר את המשפט הזה, טוענים שהוא נאמר לפני היריקה.
בכל מקרה אני לא מאמין לאף אחד מהצדדים, וחושב שככה או ככה בקר לא אמור להיות פה בקיץ.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
עזוב, זה כולה משפט שאמר, אז אמר(פלוץ ומילה אי אפשר להחזיר)redrony כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:23שלא ייצא מבית אדום, מצידי שיהיו לו פוסטרים של אבי נמני על הקירות. אתה חלק מקבוצה. תגיד לאוהדים שיילכו להזדיין, אבל להגיד ״אתם לא תנצחו דרבי״ זה בעייתי.dino כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:21 הוא אולי ״יצא מהארון״ כאחד שלא בא מבית אדום
דבר איתי אם הוא יקח את הכדור במשחק ויכניס אותו לשערו הוא בכוונה.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
שופטים את המשפט ולפי מה היה קודם, קללה או יריקה ומאיזה זווית ועוד מעט יתייעצו עם הVAR
כאילו הוא חשב רבות לפני וכתב נאום לקהל
כאילו הוא חשב רבות לפני וכתב נאום לקהל
-
- קיבל.ה 683 לייקים
האמת, מה זה משנה...dino כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:31עזוב, זה כולה משפט שאמר, אז אמר(פלוץ ומילה אי אפשר להחזיר)redrony כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:23שלא ייצא מבית אדום, מצידי שיהיו לו פוסטרים של אבי נמני על הקירות. אתה חלק מקבוצה. תגיד לאוהדים שיילכו להזדיין, אבל להגיד ״אתם לא תנצחו דרבי״ זה בעייתי.dino כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:21 הוא אולי ״יצא מהארון״ כאחד שלא בא מבית אדום
דבר איתי אם הוא יקח את הכדור במשחק ויכניס אותו לשערו הוא בכוונה.
אני במצברוח מאוד מיליטנטי השבוע. אני באמת הפכתי להיות אדיש לתוצאות, דרבים. אני מודה שהפעם הראשונה אחרי הרבה זמן שהתעצבנתי באמת היה אחרי האדום של אליאס. הוציא את הרוח מהמפרשים של כולם.
מכבי חיפה יהנו מיתרון ביתיות מטורף ביום שני
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
שחקן שלא יכול לספוג איזה אוהד שיורק לו על האוטו אחרי הפסד 5-0 בדרבי צריך לשקול הסבת מקצוע, עם כמה שזה לא נחמד לספוג דבר כזה,
אבל אם ירק לו על הפנים כמו שהוא אומר אז הייתי שמח לשמוע שאותו אוהד קיבל פצצה של החיים שלו ומורחק לחמש שנים מהמגרשים , יש שם מצלמות בחודרוב לא? שיגיש תלונה
אבל אם ירק לו על הפנים כמו שהוא אומר אז הייתי שמח לשמוע שאותו אוהד קיבל פצצה של החיים שלו ומורחק לחמש שנים מהמגרשים , יש שם מצלמות בחודרוב לא? שיגיש תלונה
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
מי שמסוגל לירוק על מישהו אחר שישקול להתרחק מספורט (או מבני אדם בכלל) עד יום מותוHapolo כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:48 שחקן שלא יכול לספוג איזה אוהד שיורק לו על האוטו אחרי הפסד 5-0 בדרבי צריך לשקול הסבת מקצוע, עם כמה שזה לא נחמד לספוג דבר כזה,
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
ההנחה הזו שאוהד הוא בעצם סוג של קוף מוגבל יחסית לאדם, שלא אחראי למעשיו ולא מבין למה שחקן נעלב, או הגיב, או הכיל את זה שהוא רק אוהד, היא שגויה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 608 לייקים
כמובן שכל מי שהגיע למתחם קילל *באופן אישי* שחקנים וירק הוא טינופת ועצוב לי מאוד ששחקנים שלנו חוו דברים כאלה ואני לא מאשים אף אחד מהם כמו שלא האשמתי ואפילו תמכתי בגוטליב שהלך מכות עם אוהדים בזמנו
אני כן אגיד שמבחינתי שחקן שגדל במחלקת הנוער, לובש את המדים של המועדון, היה בבלומפילד ביום שני בתור שחקן הפועל ויוצא לו מהפה משפט כמו "**אתם** לא תנצחו עוד בלה בלה"! אתם!! לא אנחנו! זה פשוט אומר הכל על כמה מחויב הוא לקבוצה ולאוהדים וכמה הוא לא רואה את עצמו חלק מהפועל בשום צורה ולכן הוא צריך לעוף מפה על טיל ואפילו לא לפתוח בספסל עד סוף העונה.
אני כן אגיד שמבחינתי שחקן שגדל במחלקת הנוער, לובש את המדים של המועדון, היה בבלומפילד ביום שני בתור שחקן הפועל ויוצא לו מהפה משפט כמו "**אתם** לא תנצחו עוד בלה בלה"! אתם!! לא אנחנו! זה פשוט אומר הכל על כמה מחויב הוא לקבוצה ולאוהדים וכמה הוא לא רואה את עצמו חלק מהפועל בשום צורה ולכן הוא צריך לעוף מפה על טיל ואפילו לא לפתוח בספסל עד סוף העונה.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
אז שאליאס יפרוש?בני12 כתב:מי שמסוגל לירוק על מישהו אחר שישקול להתרחק מספורט (או מבני אדם בכלל) עד יום מותוHapolo כתב: ↑28 אפריל 2022, 12:48 שחקן שלא יכול לספוג איזה אוהד שיורק לו על האוטו אחרי הפסד 5-0 בדרבי צריך לשקול הסבת מקצוע, עם כמה שזה לא נחמד לספוג דבר כזה,
- הפוסט קיבל לייק אחדNoam
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
בקר לא גדל בהפועל והוא גם ככה עוזב עוד חודשאייבר דה-בונלס כתב:כמובן שכל מי שהגיע למתחם קילל *באופן אישי* שחקנים וירק הוא טינופת ועצוב לי מאוד ששחקנים שלנו חוו דברים כאלה ואני לא מאשים אף אחד מהם כמו שלא האשמתי ואפילו תמכתי בגוטליב שהלך מכות עם אוהדים בזמנו
מישהו היה היום באימון? כתוב ב-One שהוא השחקן היחיד שענה לקללות ושוב התעמת עם האוהדים
-
- קיבל.ה 284 לייקים
"אתם לא תנצחו עוד"אייבר דה-בונלס כתב: ↑29 אפריל 2022, 12:46 כמובן שכל מי שהגיע למתחם קילל *באופן אישי* שחקנים וירק הוא טינופת ועצוב לי מאוד ששחקנים שלנו חוו דברים כאלה ואני לא מאשים אף אחד מהם כמו שלא האשמתי ואפילו תמכתי בגוטליב שהלך מכות עם אוהדים בזמנו
אמיתי שזה מה שהוא אמר להם?
את הסם הכי גדול