בלבול או רוני לוי?
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
שני המאמנים הפנויים היחידים שראויים להגיע
את מי הייתם מביאים?
את מי הייתם מביאים?
-
- קיבל.ה 399 לייקים
בלבול הצליח לא רע בסכנין למיטב זכרוני...אבל מצד שני נכשל בבאר שבע ובמכבי פתח תקווה...רוני לוי לא מתאים למאבקי הישרדות. הבעיה בקבוצה היא לא משמעת של שחקנים אלא כדורגל יעיל
- Carajo
- קיבל.ה 275 לייקים
זה נבלה וזה טרפה. רוני לוי מאמן הגנתי מאוד, שזה כרגע הצד היותר חזק שלנו ועם יחסי אנוש מזעזעים (לכאורה, לא מכיר את האיש).
בלבול פשוט נראה כל כך אדיש לפעמים שאני לא יודע אם הוא האיש שידרבן את השחקנים וינצל את ״אפקט המאמן החדש״.
לתת לקלינגר את הרכש שהוא רוצה ולהילחם עד הסוף (הכנראה מר).
בלבול פשוט נראה כל כך אדיש לפעמים שאני לא יודע אם הוא האיש שידרבן את השחקנים וינצל את ״אפקט המאמן החדש״.
לתת לקלינגר את הרכש שהוא רוצה ולהילחם עד הסוף (הכנראה מר).
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
בכללי בלבול, במאבקי ירידה רוני לוי. במצב הנוכחי משאיר את קלינגר.
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
לא מסכים
רוני לוי הגיע למכבי נתניה מפורקת למי שזוכר ועשה ממנה קבוצה ממש טובה
לגבי בלבול עונה אחרונה בחיפה הוא עשה עבודה טובה מאוד וברק בכר עכשיו קוצר את הפירות.
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
סקר מטומטם.
מי שמדבר על החלפה של קלינגר, מזכירים לי את ההם מההתאחדות שבטוחים בסוף כל קמפיין כושל של נבחרת ישראל בכדורגל, שהבעייה היא המאמן.
אנחנו פאקינג משחקים עם נוער מחוזק. הסגל הנוכחי, ואני ממש לא צוחק, שווה אמצע טבלה בלאומית. ספק אם לא מתמודד על הירידה.
גם ה 'מחוזק' הוא לא ממש חיזוק. הנוער שלנו יותר טוב מכל הזרים והרכש בערך.
אני אישית בהלם שיש לנו 7 נקודות ו-4 שערים. זה בערך 6 נקודות ו-3 שערים יותר ממה ששווה הסגל הזה.
אם הליגה שלנו היתה קצת יותר ממאד מאד חלשה היינו צריכים להיות עכשיו עם נקודה ושער בודד גג.
מי שמדבר על החלפה של קלינגר, מזכירים לי את ההם מההתאחדות שבטוחים בסוף כל קמפיין כושל של נבחרת ישראל בכדורגל, שהבעייה היא המאמן.
אנחנו פאקינג משחקים עם נוער מחוזק. הסגל הנוכחי, ואני ממש לא צוחק, שווה אמצע טבלה בלאומית. ספק אם לא מתמודד על הירידה.
אני אישית בהלם שיש לנו 7 נקודות ו-4 שערים. זה בערך 6 נקודות ו-3 שערים יותר ממה ששווה הסגל הזה.
אם הליגה שלנו היתה קצת יותר ממאד מאד חלשה היינו צריכים להיות עכשיו עם נקודה ושער בודד גג.
יחד, רק יחד!
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
הסגל שלנו הוא סגל ששייך למרכז הליגה הלאומית.
תביאו את פפ וקלופ ביחד , והתוצאות לא ישתפרו.
לעצם העניין אם חייבים , רוני לוי מאמן מנוסה מאד, אסרטיבי , בעל חוט שדרה עבה מאד ומתאים למועדון.
פרט שולי , הסיכוי שיסכים להגיע אל מול הניהול הנוכחי שואף לאפס.
תביאו את פפ וקלופ ביחד , והתוצאות לא ישתפרו.
לעצם העניין אם חייבים , רוני לוי מאמן מנוסה מאד, אסרטיבי , בעל חוט שדרה עבה מאד ומתאים למועדון.
פרט שולי , הסיכוי שיסכים להגיע אל מול הניהול הנוכחי שואף לאפס.
-
- קיבל.ה 399 לייקים
לגבי נתניה מודה שלא זכרתי מה מצבה היה טרום רוני לוי. רק זכרתי שניצחנו אותם בפלייאוף התחתון , נדמה לי בעונה טרום ירידה. לגבי בלבול במכבי חיפה- אין מה להשוות בחומר השחקנים. יסלחו לי דוידה, אלטמן וקולו, אבל סגל עם רוקאביצה, שרי וסלליך יותר טוב משלנו בזחילה.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
לא יודע לגבי בלבול. אבל באיזה קטע רוני לוי ירצה
להכנס לצרה הזאת?
ירידת ליגה לרזומה? זה מה שהוא צריך..
אם וכאשר הוא ידבר איתם, התנאים שלו יהיו
כאלה שהם יתפקעו מצחוק.
לפחות 4,5 שחקני חיזוק.
חוזה ל 3 שנים במשכורת כפולה משל קלינגר.
בואו נראה את זה קורה.
להכנס לצרה הזאת?
ירידת ליגה לרזומה? זה מה שהוא צריך..
אם וכאשר הוא ידבר איתם, התנאים שלו יהיו
כאלה שהם יתפקעו מצחוק.
לפחות 4,5 שחקני חיזוק.
חוזה ל 3 שנים במשכורת כפולה משל קלינגר.
בואו נראה את זה קורה.
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
בלבול
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
לבנות סגל ברמה של מרכז ליגה לאומית ומטה עם התקציב של הפועל זה בערך כמו שמכבי תסיים בפליאוף התחתון עם התקציב שלה באמת שצריך כשרון בשביל זה
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
הכשרון במקרה הזה הוא לא של המאמן.רק הפועל כתב:לבנות סגל ברמה של מרכז ליגה לאומית ומטה עם התקציב של הפועל זה בערך כמו שמכבי תסיים בפליאוף התחתון עם התקציב שלה באמת שצריך כשרון בשביל זה
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
רוני לוי.
יש לו המון מגרעות, אבל הוא מאמן.
בלבול זה עוד פרופסור כמו קלינגר.
יש לו המון מגרעות, אבל הוא מאמן.
בלבול זה עוד פרופסור כמו קלינגר.
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
שניהם ידרשו שכר וחיזוק דבר שבסיטואציה שלנו אין סיכוי לקבל
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
קלינגר לא יכול להשאר אחרי הדרבי ואחרי סיבוב שלם עם 4 גולים.
נכון, רוב האשמה לא עליו. הוא משחק עם ילדים ושחקני לאומית.
ועדין - הוא לא יכול להשאר.
נכון, רוב האשמה לא עליו. הוא משחק עם ילדים ושחקני לאומית.
ועדין - הוא לא יכול להשאר.
לכו!
כל עוד אנחנו תחת הנהלת דוכן הבסטה שלנו ביחד עם הסגל הנוכחי אני לא רואה איך נתרומם מפה, לא משנה מי המאמן
- הפוסט קיבל 2 לייקיםתעיף ליציע • dino
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
הסגל שלך לא נופל מהסגלים של כפ"ס, נתניה, חדרה, בני יהודה, סכנין ויחד עם זאת אתה שקוע עמוק במקום האחרון.7even כתב:סקר מטומטם.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
אני לא מסכים עם זה, לפחות במה שקשור לחלק קדמי.לירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2020, 09:39הסגל שלך לא נופל מהסגלים של כפ"ס, נתניה, חדרה, בני יהודה, סכנין ויחד עם זאת אתה שקוע עמוק במקום האחרון.7even כתב:סקר מטומטם.
החלק הקדמי אצלינו בהחלט נופל מזה של הקבוצות שציינת, ולראיה כבשנו 4 שערים בסיבוב שלם והקבוצות האלה כבשו הרבה יותר מאיתנו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
אלטמן, הירש, קוטליה, זיקרי, דוידה שווים יותר מ4 שערים.טכנית לארז כתב: ↑31 דצמבר 2020, 09:47אני לא מסכים עם זה, לפחות במה שקשור לחלק קדמי.לירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2020, 09:39הסגל שלך לא נופל מהסגלים של כפ"ס, נתניה, חדרה, בני יהודה, סכנין ויחד עם זאת אתה שקוע עמוק במקום האחרון.7even כתב:סקר מטומטם.
החלק הקדמי אצלינו בהחלט נופל מזה של הקבוצות שציינת, ולראיה כבשנו 4 שערים בסיבוב שלם והקבוצות האלה כבשו הרבה יותר מאיתנו.
זה שקלינגר החליט שלא לתת צ'אנס לקוטליה, זרק את קופר, שם את אלטמן בעמדה שלא שלו (חלוץ),
המשחק הנסוג שלו ושיטת המשחק להעיף כדורים למעלה ולהגביה כדורים, גרמה לכך בין היתר.
פה בדיוק האשמה של המאמן !!
זה לא שהגעת בכל משחק ל 10 מצבים ולא כבשת (כמו אצל רפואה לדוגמה).
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
יש פה עדיין אנשים שחושבים שקלינגר צריך להישאר?
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
כן.Daniel כתב:יש פה עדיין אנשים שחושבים שקלינגר צריך להישאר?
- Daniel
- קיבל.ה 112 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
למה שהם יגיעו לפה לרדת ליגה?
אבל את שלומי דורה אפשר וצריך להביא.
אבל את שלומי דורה אפשר וצריך להביא.
-
- קיבל.ה 324 לייקים
לא רוני לוי ולא בלבול יגיעו .
אם קלינגר יילך יגיע לפה איזה בובה שאפילו הרכב לא יקבע.
במצב הקיים מעדיף את קלינגר שאני בטוח עושה הכל על מנת להצליח פשוט צריך להבין שיש לנו קבוצה חלשה ושחקנים שהם חסרי יכולת .
מה שכן קלינגר חייב לתת להם אקסטרה מוטיבציה ולהרים אותם כמה שאפשר !!!
אם קלינגר יילך יגיע לפה איזה בובה שאפילו הרכב לא יקבע.
במצב הקיים מעדיף את קלינגר שאני בטוח עושה הכל על מנת להצליח פשוט צריך להבין שיש לנו קבוצה חלשה ושחקנים שהם חסרי יכולת .
מה שכן קלינגר חייב לתת להם אקסטרה מוטיבציה ולהרים אותם כמה שאפשר !!!
-
- קיבל.ה 126 לייקים
אני בטוח ששניהם מלאי ציפייה שאחד מהכושלים ירים אליהם טלפון ויציע להם להיות בובה בלי שום סמכות רק כדי לרדת ליגה עם הפועל.